Quantcast
blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Την 1η Μαΐου 2022 η Αφροδίτη από τους Ιχθύες θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στις 28° 36’ του Αιγόκερου. Η όψη αυτή θα μας χαρίσει έντονες ερωτικές στιγμές καθώς θα αισθανόμαστε βαθιά μέσα μας την λαχτάρα να μοιραστούμε τον έρωτά μας με τον ξεχωριστό αυτό άνθρωπο που η καρδιά μας έχει διαλέξει.

Sponsored Links

Ερωτικές εξομολογήσεις και πάθη!

Η αλήθεια είναι ότι όλοι μας θέλουμε να αγαπηθούμε άνευ όρων, να έχουμε σχέσεις που μας παρέχουν ασφάλεια με ανθρώπους που μας καταλαβαίνουν και μας αποδέχονται έτσι όπως είμαστε, και να νιώσουμε όμορφα σε ένα σταθερό, συναισθηματικά, περιβάλλον. Ωστόσο, αυτό δεν είναι κάτι που συμβαίνει πάντα ή τουλάχιστον που συμβαίνει εύκολα, με αποτέλεσμα η μη κάλυψη των συναισθηματικών και ψυχικών μας αναγκών να μας παγιδεύει σε επαναλαμβανόμενους φαύλους κύκλους κατά τους οποίους προσπαθούμε με πολλούς τρόπους να αποκτήσουμε τον έλεγχο, τόσο των σχέσεών μας, όσο και των ανθρώπων με τους οποίους συσχετιζόμαστε. Η όψη αυτή, λοιπόν, θα μας ωθήσει να σπάσουμε τα όποια συναισθηματικά καλούπια είχαμε φτιάξει και προκειμένου να βρούμε την συναισθηματική ολοκλήρωση να κατανοήσουμε, όχι μόνο εμάς και τα θέλω μας, αλλά και τις ανάγκες των όποιων άλλων της ζωής μας.

Οι ήδη υπάρχουσες σχέσεις θα ανανεωθούν, τόσο μέσα από την ερωτική επαφή και τους, γιατί όχι, πειραματισμούς σε ό,τι αφορά την κρεβατοκάμαρα του ζεύγους, όσο και τη διάθεση, και των δύο συντρόφων, να έρθουν συναισθηματικά και ψυχικά πιο κοντά ο ένας στον άλλο. Να νιώσουν ο ένας τον άλλο και να εξελίξουν τη σχέση τους σε ένα πιο βαθύ πνευματικό επίπεδο. Βέβαια μπορεί να υπάρξει και λίγο από ζήλια ή κτητικότητα «στη συνταγή». Ωστόσο, ακόμα και αυτό μπορεί να λειτουργήσει αφροδισιακά καθώς θα εγείρει μέσα μας πάθη…. φτάνει φυσικά να μην ξεπεραστούν κάποια όρια.

Όσοι από εμάς έχουμε μια κάποια εμμονή με συγκεκριμένο άτομο το οποίο δεν μπορούμε να βγάλουμε από το μυαλό μας, θα βρούμε την δύναμη και το κουράγιο για να κάνουμε τις, όποιες απαραίτητες, ενέργειες χρειάζονται να γίνουν, έτσι ώστε να το φέρουμε στην πραγματικότητά μας. Από την άλλη μπορεί εμείς να γίνουμε αποδέκτες εξομολογήσεων των πιο μύχιων ερωτικών πόθων που μέσα στην καρδιά του κρύβει κάποιο άτομο για εμάς καθώς « χορεύουμε στα όνειρά του». Οι αδέσμευτοι εξ ημών θα κάνουμε μια ερωτική γνωριμία που θα έχει την δυναμική να «γυρίσει τούμπα» όλη μας τη ζωή. Για ορισμένους από εμάς αυτή η νέα σχέση ίσως να χρειαστεί, τουλάχιστον για ένα διάστημα, να παραμείνει κρυφή.

Πως θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 4 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή : Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, αλλά και του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας κάνει ελκυστικούς και απίστευτα ακαταμάχητους στο αντίθετο φύλο κάτι που θα σας χαρίσει στιγμές έρωτα και πάθους, αν και σε ορισμένες περιπτώσεις οι στιγμές αυτές θα πρέπει να μείνουν μυστικές. Επίσης, θα έχετε εύνοια στις οικονομικές σας υποθέσεις. Κάποια γεγονότα που θα συμβούν θα σας φέρουν μεγάλη ψυχική ικανοποίηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο και, είτε θα έρθετε πιο κοντά σε ανθρώπους που ήδη γνωρίζετε, είτε θα κάνετε καινούργιες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Σε κάθε περίπτωση, θα αποκτήσετε συμμάχους οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε κάποια φιλόδοξα σχέδιά σας. Σε ό,τι αφορά τη προσωπική σας ζωή το πάθος θα ανανεώσει τη σχέση με το ταίρι σας ή θα κάνετε μια νέα γνωριμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημαντική βελτίωση των οικονομικών σας, που σας υπόσχεται η όψη αυτή, θα σας βοηθήσει, όχι μόνο να καλύψετε τις τρέχουσες ανάγκες σας, αλλά και να τακτοποιήσετε παρελθούσες οικονομικές σας εκκρεμότητες. Επίσης, θα έχετε την επαγγελματική αναγνώριση που επιθυμείτε καθώς και μία καινούργια οικονομική πρόταση. Η ερωτική σας ζωή αναμένεται έντονη και παθιασμένη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την όψη αυτή θα σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα σχετικά με τις προσωπικές σας σχέσεις αλλά και τις συνεργασίες σας. Η αναγνώριση των ταλέντων σας από τους ανώτερους σας επαγγελματικά θα σας γεμίσει ικανοποίηση ενώ ορισμένοι από εσάς θα βάλτε πλώρη για νέες επαγγελματικές πραγματικότητες. Το πάθος, το έντονο συναισθήματα αλλά και οι εκπλήξεις θα χρωματίσουν όμορφα την ερωτική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Θα ασχοληθείτε με την βελτίωση της εξωτερικής σας εμφάνισης αλλά και της καθημερινότητάς σας. Ορισμένους από εσάς θα τους απασχολήσουν θέματα σχετικά με μια μετακόμιση ή ανακαίνιση, είτε τόπου κατοικίας, είτε τόπου εργασίας. Θετικές εξελίξεις θα έχετε και σε σχέση με τα οικονομικά σας . Η Ερωτική σας ζωή θα είναι γεμάτη πάθος, ερωτική έντασή αλλά ίσως και εμμονή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη αυτή θα σας ωθήσει να μπείτε δυναμικά στο παιχνίδι του φλερτ διεκδικώντας, τόσο με την αυξημένη γοητεία και τον έντονο ερωτικό μαγνητισμό, όσο και με την οξυδέρκεια και τον δυνατό σας λόγο, το άτομο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά. Επιπλέον, κάποια φιλόδοξα δημιουργικά σας σχέδια θα αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά ικανοποιώντας σας συναισθηματικά.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Θα σας απασχολήσουν, θετικά πάντα, οι σχέσεις σας με τους οικείους σας καθώς θα βρείτε κοινούς κώδικες επικοινωνίας. Επιπλέον θα ασχοληθείτε και με την ανανέωση του προσωπικού σας χώρου ίσως ακόμα και με την μορφή μιας ανακαίνισης η οποία θα συμβάλει ακόμα περισσότερο στην βελτίωση, τόσο της καθημερινότητάς σας, όσο και της ποιότητας της ζωής σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας προσφέρει αρκετές ευκαιρίες για να εξελίξετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τόσο τις προσωπικές, όσο και τις οικονομικές σας υποθέσεις. Η ελκυστικότητά, η αυξημένη γοητεία και ο μαγνητισμός που θα εκπέμπετε θα χαρίσουν σε εσάς και το ταίρι σας νύχτες γεμάτες ηδονή, ενώ οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια καινούργια, και πολλά υποσχόμενη ερωτικά, γνωριμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι ενδοοικογενειακές σας υποθέσεις θα διεκδικήσουν το μεγαλύτερο κομμάτι της ενέργειάς σας με την όψη αυτή. Αν υπάρχουν κάποια τρέχοντα οικονομικά ζητήματα θα καταφέρετε να βρείτε την πιο συμφέρουσα, για όλους σας, λύση, κάτι που θα σας κάνει να έρθετε πιο κοντά με τους οικείους σας. Επίσης, ευνοούνται οι οικονομικές συμφωνίες που γίνονται «κάτω από το τραπέζι» αλλά και οι κρυφές ερωτικές σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη αυτή θα φέρει στο διάβα σας τις κατάλληλες συγκυρίες οι οποίες θα σας βοηθήσουν, είτε να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούσαν καιρό, είτε να βιώσετε την εκπλήρωση κάποιων ονείρων σας. Επιπλέον, θετικές εκπλήξεις θα έχετε και σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή, ενώ ορισμένοι από εσάς θα κάνετε μια γνωριμία μέσα από φιλικό περιβάλλον η οποία και θα εξελιχθεί σε μοιραία ερωτική σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έχετε πλήθος ευκαιριών για να κάνετε κάποιους επαγγελματικούς σας στόχους πραγματικότητα κάτι που, φυσικά, θα συμβάλει και στην βελτίωση των οικονομικών σας. Επιπλέον, η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να νιώσετε πιο σίγουροι με τον εαυτό σας και να διεκδικήσετε με μεγαλύτερο πάθος και ένταση αυτό που θεωρείται ότι σας αξίζει, ακόμα και αν μιλάμε για κάποια ερωτική σχέση η οποία για ορισμένους ίσως να είναι κρυφή.

ΙΧΘΥΣ

Η αυξημένη κοινωνική σας δραστηριότητα, το κέφι αλλά και η αισιοδοξία σας, θα σας βοηθήσουν να κάνετε γνωριμίες που θα σας είναι ιδιαίτερα χρήσιμες στο προσεχές μέλλον. Επίσης όμως, η διάθεση να ανοιχτείτε συναισθηματικά και να φλερτάρετε, θα φέρει την προοπτική ενός νέου έρωτα σε αρκετούς από εσάς. Οι δεσμευμένοι θα ζήσετε στιγμές ερωτικού πάθους με το ταίρι σας.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-04-2022 12:00:00