Quantcast
blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Στις 28 Μαρτίου 2022 η Αφροδίτη θα βρεθεί με τον Κρόνο σε όψη συνόδου στις 21° 41’ του Υδροχόου. Η όψη αυτή στην κυριολεξία θα μας αναγκάσει να βάλουμε τα όποια προσωπικά και κοινωνικά πρέπει πάνω από τις αληθινές μας ανάγκες, καθώς θα πρέπει να ασχοληθούμε περισσότερο με τις τρέχουσες υποχρεώσεις μας. Υπάρχει, μάλιστα, και το ενδεχόμενο να φανούμε στους οικείους μας, και γενικά στους ανθρώπους με τους οποίους έχουμε μια πιο συχνή επαφή, περισσότερο ψυχροί και κάπως αποστασιοποιημένοι συναισθηματικά.

Sponsored Links

Τα πρέπει πάνω από τα θέλω!

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι θα δυσκολευόμαστε να εκφράσουμε την αγάπη αλλά και την στοργή μας στους άλλους, όχι γιατί δεν έχουμε τα αντίστοιχα συναισθήματα, αλλά γιατί τα άγχη και η αναγκαστική, λόγω συνθηκών, διαχείριση στρεσογόνων καταστάσεων θα μας απομυζούν εσωτερικά και θα μας στερούν την διάθεση να δείξουμε στους άλλους τα αισθήματά μας για αυτούς.

Επιπλέον, τόσο οι τρέχουσες υποχρεώσεις που πρέπει να πληρώσουμε, όσο και η αναγκαστική αντιμετώπιση μιας κάποιας οικονομικής δυσπραγίας, θα μας κάνουν απρόθυμους να ξοδέψουμε το παραμικρό σε θέματα που δεν άπτονται του ζην αλλά του ευ ζην. Φυσικά, το να μη μπορούμε να γευτούμε, έστω και προσωρινά, κάποιες μικρές χαρές που θα χρωματίσουν όμορφα την καθημερινότητά μας, θα μας φέρει μια κάποια θλίψη και ένα συναισθηματικό κλείδωμα. Ωστόσο, για ορισμένους από εμάς η όψη αυτή μπορεί να οδηγήσει στην συνειδητοποίηση ότι η ύπαρξη ενός προγράμματος αποταμίευσης αλλά και ένας πιο καλός οικονομικός προϋπολογισμός είναι πολύ καλή ιδέα.

Οι προσωπικές μας σχέσεις, επίσης, θα δοκιμαστούν με αυτήν την όψη. Ορισμένοι θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε μια απόσταση με το έτερο ήμισυ της καρδιάς, είτε χιλιομετρική, είτε ψυχική. Κάποιοι άλλοι, θα πρέπει να ασχοληθούμε με θέματα σχετικά με ενοχές ή απιστία ή ακόμα και με λεκτική επιθετικότητα. Ωστόσο, θα πρέπει να καταλάβουμε πως οποιαδήποτε σχέση έχει γερές και όχι σαθρές βάσεις δεν θα χαλάσει ακόμα και αν οι καταστάσεις την δοκιμάσουν έντονα. Ίσα - ίσα τα μέλη της σχέσης θα δεσμευτούν ακόμα πιο πολύ μεταξύ τους.

Με την όψη αυτή ευνοούνται οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας ενώ, αν τώρα ξεκινήσει μια ερωτική σχέση, μπορεί να μην έχει έντονο πάθος και τρελό ρομαντισμό, θα έχει όμως σιγουριά, ασφάλεια και διάρκεια στο χρόνο. Τέλος, η όψη αυτή μπορεί να γίνει εξαιρετικά βοηθητική σε περίπτωση που θέλουμε να σταματήσουμε βλαβερές για την υγεία μας συνήθειες όπως π.χ. το κάπνισμα ή να ξεκινήσουμε μια δίαιτα ή απλά καλύτερη διατροφή.

Πως θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 4 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας ωθήσει να πάρετε τις καταστάσεις της ζωής σας στα χέρια σας, να «βγείτε μπροστά» και να αναλάβετε ευθύνες που έχουν σχέση με συλλόγους και ομάδες. Κάποιος φίλος σας θα χρειαστεί τη βοήθειά σας την οποία και θα σπεύσετε να του τη δώσετε. Εύνοια θα έχετε και στις σχέσεις σας με μεγαλύτερα άτομα.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις σε σχέση με μια επαγγελματική σας συνεργασία την οποία και θα περάσετε σε ένα καλύτερο επίπεδο. Θετικά θα σας απασχολήσουν η οικογένειά σας και το σπίτι σας το οποίο ορισμένοι και θα θελήσετε να ανακαινίσετε. Σε προσωπικό επίπεδο, ευνοούνται οι ερωτικές σχέσεις που έχουν διαφορά ηλικίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όσοι από εσάς έχετε στο πρόγραμμα επαγγελματικά ταξίδια θα έχετε πολύ καλές ειδήσεις και εξελίξεις, κάτι που θα σας βοηθήσει να βάλετε και σταθερές βάσεις σε οτιδήποτε θέλετε να δημιουργήσετε. Ορισμένους από εσάς θα τους απασχολήσουν σοβαρές αποφάσεις σε σχέση με συμβόλαια ή ακόμα και νομικά έγγραφα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά δεν είστε εξωστρεφείς και αυτό η όψη αυτή θα το τονίσει λίγο παραπάνω γιατί, ενώ θα το θέλετε βαθιά μέσα σας, δεν θα μπορείτε να εκφράσετε τα βαθιά σας συναισθήματα στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας και τα χρέη σας σε τράπεζες και δημόσιο, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί.

ΛΕΩΝ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να «διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι» σε όλων των ειδών τις σχέσεις σας και να πάρετε σοβαρές αποφάσεις από τις οποίες θα εξαρτηθεί το μέλλον σας. Αυτό θα αφορά, τόσο τις προσωπικές σας σχέσεις, όσο και τις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Κινηθείτε με βάση το δικό σας όφελος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη αυτή μπορεί να γίνει ιδιαίτερα θετική για εσάς αν θέλετε να χάσετε βάρος, να διακόψετε βλαβερές συνήθειες όπως π.χ. το κάπνισμα ή να κάνετε μια αισθητική θεραπεία ή επέμβαση. Επίσης, θα καταφέρετε να αναδιοργανώσετε το πρόγραμμά σας το οποίο, βασισμένο σε πιο πρακτικά μοτίβα, θα σας βοηθήσει από το να σπαταλάτε το χρόνο σας.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Η όψη αυτή θα σας ωθήσει στο να κάνετε πραγματικότητα κάποια δημιουργικά σας σχέδια. Σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή, ορισμένοι από εσάς θα πάρετε τη μεγάλη απόφαση και θα προχωρήσετε στο επόμενο, και κατά περιπτώσεις πιο επίσημο, στάδιο τη σχέση με το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι, ίσως κάνετε μια νέα και σοβαρή γνωριμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα σας απασχολήσουν τόσο θέματα σχετικά με την κατοικία σας, όσο και με άτομα της οικογένειάς σας. Ορισμένοι από εσάς ίσως ασχοληθούν με κάποιες εργασίες εντός σπιτιού, ίσως και με την μορφή μιας, τρόπον τινά, ανακαίνισης, ενώ άλλους θα τους απασχολήσουν συναισθηματικά θέματα σχετικά με τους οικείους τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει, σε περίπτωση που έχετε κάποια διλήμματα στο να πάρετε τις σωστές για εσάς και τη προσωπική σας εξέλιξη αποφάσεις. Επιπλέον, ίσως αποφασίσετε να κάνετε κάποια αγορά μεταφορικού μέσου ή να κάνετε ένα επαγγελματικό ταξίδι που θα σας βελτιστοποιήσει και εδραιώσει την εργασιακή σας θέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οικονομική σταθερότητα σας υπόσχεται αυτή η όψη. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει κάποια επαγγελματική συνεργασία η οποία θα βελτιώσει σταδιακά την οικονομική σας πραγματικότητα ενώ δεν αποκλείεται να λάβετε και κάποιο πόσο από το δημόσιο. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την ασφάλεια που χρειάζεστε από το ταίρι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να πάρετε σημαντικές και αρκετά σοβαρές αποφάσεις για την ζωή σας με βάση, όχι τόσο το συναίσθημα, όσο τη λογική. Μην αφήσετε συναισθηματικές δεσμεύσεις να περιορίσουν την επαγγελματική σας ανάπτυξη και δείτε το προσωπικό σας καλό. Υιοθετήστε ένα καλύτερο διατροφικό πρόγραμμα και βελτιώστε την εμφάνισή σας.

ΙΧΘΥΣ

Με την όψη αυτή θα ασχοληθείτε περισσότερο με το να τακτοποιήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο και να σταθεροποιήσετε τον ψυχισμό σας. Αν και θα θέλετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, θα προτιμήσετε να περιμένετε ενώ με αρκετή σοβαρότητα θα δείτε και τις επερχόμενες επαγγελματικές σας κινήσεις.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-03-2022 12:00:00