Quantcast
blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Στις 22 Ιανουαρίου 2023 η Αφροδίτη θα συναντηθεί με τον Κρόνο σε όψη συνόδου στις 24° 42’ του Υδροχόου. Η όψη αυτή, θα μας ωθήσει να δούμε τα πράγματα με την πρέπουσα σοβαρότητα και, αν αυτό είναι απαραίτητο, να θέσουμε τα όριά μας σε όλων των ειδών τις σχέσεις μας και να εκφράσουμε τις ανάγκες μας στους άλλους. Το να μιλήσουμε για τα θέλω μας και να εκφράσουμε με απόλυτη ελευθερία τον αληθινό μας εαυτό, θα είναι υψίστης σημασίας για εμάς καθώς μόνο έτσι θα μπορέσουμε να πετύχουμε την ισορροπία που αναζητούμε, τόσο ανάμεσα στην εργασία μας και την προσωπική μας ζωή, όσο και ανάμεσα στα θέλω και τα πρέπει μας.

Sponsored Links

Βάζουμε τα όρια μας και λειτουργούμε με σοβαρότητα

Η αλήθεια είναι ότι σε ορισμένες περιπτώσεις θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε τοξικές συμπεριφορές και χειριστικούς ανθρώπους και να πρέπει, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, να αποστασιοποιηθούμε, έχοντας όμως κατά νου ότι δεν χρειάζεται να γίνουμε ψυχροί ή ακόμα και επιθετικοί αλλά μόνο να δούμε τα πράγματα όπως πραγματικά είναι.

Η όψη αυτή μας καλεί να πάρουμε αποφάσεις και να διαχωρίσουμε την ήρα από το σιτάρι στις σχέσεις μας και, για να γίνει αυτό, θα πρέπει να βασιστούμε, όχι τόσο στο συναίσθημα αλλά στη λογική μας. Οι σχέσεις που δεν έχουν γερές βάσεις θα δοκιμαστούν με την όψη αυτή και ορισμένες εξ ’αυτών θα οδηγηθούν και σε οριστικές, κατά περιπτώσεις, ρήξεις. Οι υγιείς σχέσεις μπορεί να βιώσουν κάποιες δονήσεις που όμως, στο τέλος, θα φέρουν τα μέλη της σχέσης πιο κοντά το ένα στο άλλο καθώς στην επιφάνεια θα βγουν συναισθήματα αγάπης, σεβασμού και κατανόησης των αναγκών αμφοτέρων των μελών. Επίσης, ορισμένοι από εμάς με την όψη αυτή θα θελήσουμε να προχωρήσουμε σε ποιο ουσιαστικές δεσμεύσεις. Εύνοια δέχονται οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας ή κοινωνικού ή μορφωτικού στάτους.

Πως θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Άτομα από το φιλικό ή το ευρύτερα κοινωνικό σας περιβάλλον θα σας βοηθήσουν να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα ενώ κάποιοι άλλοι θα κερδίσετε την εύνοια ατόμων ανώτερων από εσάς στην επαγγελματική ιεραρχία.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις σε σχέση με ένα θέμα που αφορά στην καριέρα σας και τη μελλοντική της εξέλιξη. Άτομα που βρίσκονται σε θέση ισχύος θα σας δώσουν απλόχερα τη βοήθειά τους καθώς πιστεύουν σε εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βάζετε πλέον τις βάσεις σε ό,τι αφορά κάποια μελλοντικά σας σχέδια καθώς πλέον έχουν ωριμάσει οι συνθήκες και το κλίμα είναι υπέρ σας. Εύνοια δέχεστε σε θέματα σπουδών, μετακινήσεων, υπογραφών συμβολαίων και νομικών υποθέσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα γίνετε πιο προσεκτικοί σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας και θα καταφέρετε να «φέρετε βόλτα» κάποιες σχετικές παρελθούσες εκκρεμότητες. Ορισμένοι θα ζήσετε μια έντονη ερωτική ιστορία με άτομο διαφορετικής ηλικίας ή κουλτούρας.

ΛΕΩΝ

Θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Θα πρέπει να δείτε με βάση τη λογική την εξέλιξη μιας συνεργασίας. Αισθηματικά, εύνοια δέχονται οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεδομένου ότι το καθημερινό σας πρόγραμμα θα είναι αρκετά φορτωμένο, θα πρέπει να βρείτε τρόπους έτσι ώστε να γίνετε πιο οργανωτικοί και πρακτικοί. Ορισμένοι θα κάνετε μια αισθητική επέμβαση ενώ άλλοι θα μπείτε σε ένα καλό πρόγραμμα διατροφής.

Ολυμπία

Ολυμπία

ΖΥΓΟΣ

Θα πάψετε να «εστιάζετε στο δέντρο και να χάνετε το δάσος» και θα μπορέσετε να δείτε τη μεγαλύτερη εικόνα σχετικά με ένα προσωπικό ή επαγγελματικό σας πλάνο. Ορισμένοι θα σκεφτείτε να προχωρήσετε τη σχέση σας στο επόμενο επίσημο στάδιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είτε εσείς θα βοηθήσετε οικονομικά κάποιο μέλος της οικογένειάς σας, είτε θα γίνει το αντίστροφο. Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις, θα αναγκαστείτε να ασχοληθείτε με τη φροντίδα ενός μεγαλύτερου μέλους της οικογένειάς σας, ή με τις ανάγκες των παιδιών σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ορισμένους από εσάς θα σας απασχολήσουν θέματα σχετικά με τους συγγενείς ή τα αδέρφια σας τα οποία πιθανόν να έχουν σχέση με κάποια συμβόλαια ή κάποια μετακίνηση. Επαγγελματικά, θα χρειαστεί να βάλετε όρια στους συνεργάτες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποιους από εσάς θα σας απασχολήσει μια νέα οικονομική συνεργασία ή η αναβάθμισή σας στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα χρειαστεί να βάλετε τα όριά σας στους άλλους, κάτι που όμως θα πρέπει να κάνετε και εσείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα θελήσετε να κάνετε κάποιες σημαντικές αλλαγές, τόσο στην εμφάνισή σας, ακόμα και με την έννοια μιας αισθητικής επέμβασης ή δίαιτας, όσο και στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Θα εστιάσετε στο προσωπικό και επαγγελματικό σας μέλλον.

ΙΧΘΥΕΣ

Εκφράστε τα αισθήματά σας στο ταίρι της καρδιάς σας αλλά μην αφήσετε τον εαυτό σας να χαθεί στο συναίσθημά καθώς θα χρειαστεί να βασιστείτε και στην λογική σας. Ορισμένοι θα κάνετε μια επαγγελματική συμφωνία κάτω από το τραπέζι.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-01-2023 12:00:00