blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 

Στις 22 Μαρτίου 2024 η Αφροδίτη και ο Κρόνος θα συναντηθούν σε όψη συνόδου στις 12° 28’ των Ιχθύων. Με την όψη αυτή θα βάλουμε σε μια τάξη τη ζωή μας και θα αντιληφθούμε ότι η πειθαρχία είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της προσωπικής μας εξέλιξης. Η δημιουργία σταθερών βάσεων, τόσο στις προσωπικές, όσο και στις επαγγελματικές σχέσεις μας, θα μας βοηθήσει να εξελιχθούμε και να προοδεύσουμε στη ζωή μας. Η αλήθεια είναι ότι θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα μας επιτρέψουν να μετασχηματίσουμε τη ζωή μας και να εξισορροπήσουμε τις ενέργειες με τρόπο τέτοιο έτσι ώστε να μπορέσουμε να προοδεύσουμε. Από την άλλη όμως, και εμείς θα θελήσουμε να δεσμευτούμε σε στόχους και σε μελλοντικά πλάνα και αυτό θα μας βοηθήσει να βρούμε το σωστό τρόπο δράσης.

Sponsored Links

Σοβαρότητα και υπευθυνότητα

Επίσης, θα θέσουμε τα όριά μας στους άλλους καθώς μόνο έτσι θα μπορέσουμε να δηλώσουμε και να υπερασπιστούμε την προσωπικότητά μας. Τα όρια αυτά μπορεί να αφορούν τον προσωπικό μας χώρο και την ιδιωτικότητά μας, τα πράγματά και τα χρήματά μας, το με ποιους και πώς μοιραζόμαστε τις σκέψεις, τις ιδέες και τις πεποιθήσεις μας ή τα συναισθήματά μας. Σε κάθε περίπτωση, με τον τρόπο αυτό θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε καθαρά πλαίσια ανάμεσα σε εμάς και τους άλλους και θα φροντίσουμε τον ίδιο μας τον εαυτό.

Σε ό,τι αφορά την προσωπική μας ζωή, με την όψη αυτή θα προσεγγίσουμε τις σχέσεις μας έχοντας κατά νου, όχι μόνο την ευχαρίστηση, αλλά και τη συναισθηματική ασφάλεια καθώς και την ισορροπία, πάντα όμως με μια μικρή δόση ρεαλισμού και λογικής. Ιδιαίτερη μάλιστα εύνοια θα έχουν οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας ή που το ένα μέλος έχει ανώτερη παιδεία ή έχει αναλάβει το ρόλο του μέντορα. Επιπλέον, εκτός από τα "θέλω", φωνή θα αποκτήσουν και τα "πρέπει" και όλη μας η ενέργεια θα πέσει πάνω σε σχέσεις, αλλά και συνεργασίες, που θα έχουν, τουλάχιστον το ενδεχόμενο, χρονικής διάρκειας. Αρκετοί λοιπόν από εμάς θα χρειαστεί να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον μας.

Επαγγελματικά, όσοι από εμάς ψάχνουμε εργασία, θα έχουμε ευκαιρίες για κάτι καλό και συμβατό με τις ανάγκες και τα θέλω μας ενώ, οι υπόλοιποι, εκτός από καλές σχέσεις με τους ανωτέρους ή ενδεχομένως τη διοίκηση, θα λάβουμε και μια ανταμοιβή, ηθική ή υλική, σχετική με τους κόπους και τη δουλειά μας. Επαγγελματική εύνοια έχουν ακόμα περισσότερο όσοι εργάζονται στο δημόσιο ή σε μεγάλους οργανισμούς ή έχουν θέση με ευθύνες, ανεξαρτήτως κλάδου.

Πως θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η αποκάλυψη κάποιου παρασκηνίου θα σας αναγκάσει να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Δεν θα πρέπει όμως αυτές να είναι επηρεασμένες από το συναίσθημά σας. Τουναντίον, θα χρειαστεί ώριμη σκέψη και στρατηγική.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα σε φιλικές ή κοινωνικές σχέσεις που, αν και θα σας ταράξουν στην αρχή, στο τέλος θα σας ανακουφίσουν. Γνωριμίες θα κάνετε με ισχυρά πρόσωπα, ένα εκ των οποίων θα παίξει το ρόλο του μέντορα. Αφοσιωθείτε στους στόχους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις σε σχέση με την επαγγελματική σας πορεία και μια συνεργασία καθώς νιώθετε ότι έχει έρθει ο καιρός να προχωρήσετε στην "επόμενη πίστα", όποια και αν είναι αυτή για τον καθένα από εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βάζετε τις βάσεις που θα σας επιτρέψουν να εξελιχθείτε επαγγελματικά και, παράλληλα, να βελτιώσετε την παρούσα οικονομική σας κατάσταση. Εύνοια θα έχετε σε ό,τι αφορά σπουδές, ταξίδια και νομικές υποθέσεις.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΛΕΩΝ

Θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε κάποιες οφειλές σας, ακόμα και με την έννοια μίας ευνοϊκής για εσάς ρύθμισης. Μια νέα επαγγελματική πρόταση θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την παρούσα οικονομική κατάστασή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την προσοχή σας θα πρέπει να ρίξετε στις λεγόμενες σοβαρές σχέσεις και συνεργασίες σας. Με λίγα λόγια, σε αυτές που έχουν αποδείξει στην πάροδο του χρόνου την αξία τους. Εύνοια έχουν οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας ενώ σχέσεις θα εδραιωθούν ή θα ξεκινήσουν.

ΖΥΓΟΣ

Θετικές εξελίξεις θα έχετε σε ένα επαγγελματικό θέμα σας ενώ οι σχέσεις με συνεργάτες και συναδέλφους ομαλοποιούνται. Η παραγωγικότητα, η εργασιακή ηθική και η αποτελεσματικότητά σας δεν θα μείνουν απαρατήρητες από τους ανώτερους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

θα μπορέσετε να προωθήσετε ένα δημιουργικό σχέδιό σας, ίσως μάλιστα και με τη βοήθεια ενός ανθρώπου που κατέχει κάποια ανώτερη θέση. Σε ό,τι αφορά την αισθηματική σας ζωή, σχέσεις που θα ξεκινήσουν τώρα θα έχουν προοπτικές για μακροημέρευση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σας απασχολήσει ένα θέμα πρεσβύτερου μέλους της οικογένειάς σας ενώ θα χρειαστεί να παρθούν και σημαντικές αποφάσεις σε σχέση με το σπίτι ή τα οικονομικά της οικογένειάς σας. Εύνοια υπάρχει σε ό,τι αφορά αγοραπωλησίες ακινήτων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι μέρες σας θα είναι γεμάτες από συζητήσεις, συναντήσεις, επαφές και συμφωνίες, τις οποίες και θα πρέπει να κάνετε με γνώμονα κυρίως την λογική και το συμφέρον σας. Θετικές εξελίξεις θα έχετε και σε ό,τι αφορά σε κάτι που διαχειρίζεστε από κοινού με αδέρφια ή συγγενείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σχέσεις σας, θα χρειαστεί να βάλετε κάποια όρια έτσι ώστε να βάλετε σε πρώτη γραμμή τις δικές σας ανάγκες και να μην ξοδεύεστε συναισθηματικά. Επαγγελματικά, θα βρείτε κάτι που θα σας υπόσχεται σταθερότητα.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις που θα αφορούν, τόσο την προσωπική, όσο και την επαγγελματική σας ζωή. Η ασφάλεια, η σταθερότητα και η σιγουριά θα είναι τα βασικά ζητούμενα, κάτι που θα σας οδηγήσει και στην ανάγκη συναισθηματικών δεσμεύσεων.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-03-2024 12:00:00