Quantcast
blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 

Στις 14 Ιανουαρίου 2023 η Αφροδίτη από τις 14° 58’ του Υδροχόου θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο. Η όψη αυτή, που εύκολη σίγουρα δεν τη λες, μας ζήτα να είμαστε προσεκτικοί, καθώς απρόβλεπτα γεγονότα που θα συμβούν θα απειλήσουν τη σταθερότητα των σχέσεών μας, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Sponsored Links

Απρόβλεπτες καταστάσεις και αντισυμβατική συμπεριφορά

Η αλήθεια είναι ότι θα επανέλθουν στο μυαλό μας και κάποιες καταστάσεις που έχουμε βιώσει οι οποίες μας εξάντλησαν συναισθηματικά, μας κούρασαν, μας εκνεύρισαν και μας καταπίεσαν. Η ανάγκη για ελευθερία και ανεξαρτησία, ειδικά αν πιστεύουμε ότι απέναντί μας έχουμε ανθρώπους που δεν το αντιλαμβάνονται αυτό, θα βγει προς τα έξω με μορφή έκρηξης δημιουργώντας εντάσεις, καυγάδες και προκαλώντας αμηχανία στους άλλους που, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, να μην έχουν αντιληφθεί καν τον πραγματικό λόγο της αντίδρασής μας. Ο λόγος, φυσικά, είναι το γεγονός ότι εμείς δεν τους το επικοινωνήσαμε, ή τουλάχιστον όχι με τον σωστό τρόπο, καθώς περιμέναμε να καταλάβουν τα, για εμάς, αυτονόητα.

Σε ό,τι αφορά τις καθαρά αισθηματικές μας σχέσεις, ορισμένοι από εμάς θα θελήσουμε να κάνουμε τα πράγματα πιο πικάντικα μόνο που, με την όψη αυτή, το πιο πιθανό αποτέλεσμα είναι το ταίρι μας να μην μοιράζεται, τουλάχιστον προς ώρας, τα ίδια ενδιαφέροντα με εμάς, αφήνοντάς μας στα «κρύα του λουτρού». Επιπλέον, κάποιοι άλλοι ίσως ρίξουμε το βλέμμα, και ως εκ τούτου το ερωτικό μας ενδιαφέρον, κάπου αλλού. Αν λοιπόν αφήσουμε την κατάσταση να ξεφύγει, θα αντιμετωπίσουμε καταστροφικές συνέπειες στη μόνιμή μας σχέση. Γενικά, οι ξαφνικοί χωρισμοί είναι ένα από τα μοτίβα της όψης αυτής. Ωστόσο, δεν κινδυνεύουν οι σχέσεις που έχουν γερές ρίζες, είναι δοκιμασμένες στο χρόνο και τα μέλη τους τρέφουν τρυφερά συναισθήματα το ένα για το άλλο. Βέβαια, στον αντίποδα, με την όψη αυτή, όσοι φυσικά δεν έχουμε ταίρι, μπορεί να κάνουμε μια ξαφνική γνωριμία με κάποιο άτομο εντελώς διαφορετικό από εμάς, έως και εκκεντρικό, αν και η μακροημέρευση της σχέσης αυτής δεν θα είναι και ακριβώς σίγουρη.

Γενικά, η όψη αυτή θα βγάλει προς τα έξω το μικρό επαναστάτη με το ασυμβίβαστο πνεύμα που όλοι κρύβουμε μέσα μας και που κατά καιρούς μας θυμίζει την παρουσία του μέσα από μικρές καταιγίδες που αποτελούν μίξη μιας αντισυμβατικής συμπεριφοράς και ανάγκης για αυτοέκφραση. Το να ασχολούμαστε με τη δημιουργικότητά μας είναι πολύ καλό και το να προσπαθούμε να βρούμε λύσεις και εναλλακτικούς τρόπους δράσης, όταν πέφτουμε σε τοίχο, είναι ακόμα καλύτερο. Αυτό που δεν πρέπει να κάνουμε όμως είναι να χάσουμε το δρόμο μας αφήνοντας τον εαυτό μας να χαθεί μέσα σε μια πνευματική θολούρα και συναισθηματική σύγχυση, και αυτό είναι κάτι που η όψη αυτή θα τονίσει. Τέλος, προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε και με τον τρόπο που ξοδεύουμε τα χρήματά μας γιατί τον υπερβολικό μας ενθουσιασμό και την ανάγκη να περάσουμε ξοδεύοντας «χωρίς αύριο» θα την πληρώσει το πορτοφόλι μας.

Πως θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Στην προσπάθειά σας να αποδείξετε την αξία σας και, παράλληλα, να προστατεύσετε τα κεκτημένα, ιδιαίτερα αν καθ’ οιονδήποτε τρόπο σχετίζεστε με ομάδες ή συλλόγους, θα γίνετε περισσότερο ανταγωνιστικοί, κάτι που μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και καυγάδες.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσέξτε μην κάνετε στρατηγικά λάθη πάνω στην φούρια να αποκρούσετε τα όποια μπαλάκια σας πετούν, ειδικά στον επαγγελματικό σας χώρο, και έτσι να παρασυρθείτε και στο τέλος να εκτεθείτε, κάτι που, σίγουρα, θα βλάψει τη δημόσια εικόνα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η υπεραισιοδοξία σας μπορεί να σας οδηγήσει σε επιπόλαιες κινήσεις οι οποίες, αν συνδυαστούν και με κάποιο παρασκήνιο, θα σας στοιχίσουν. Σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα πρέπει να μην είστε βιαστικοί και υπερβολικοί στις απαιτήσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα πρέπει να είστε συνετοί με τα οικονομικά σας γιατί εύκολα μπορεί να παρασυρθείτε σε έξοδα, ειδικά αν αυτά γίνουν χάριν εντυπωσιασμού, και να βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Ορισμένοι από εσάς ίσως έρθετε σε αντιπαράθεση με φίλους και συνεργάτες.

ΛΕΩΝ

Μετριάστε την τάση σας για ανεξαρτησία, ειδικά αν αυτή είναι πασπαλισμένη και με λίγο εγωιστικά κίνητρα, γιατί η όποια αντισυμβατική σας συμπεριφορά μπορεί να γίνει η αιτία εντάσεων και προβλημάτων τόσο στην επαγγελματική όσο και στην αισθηματική σας ζωή.

Ολυμπία1

Ολυμπία2

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μέσα στο άγχος σας να πετύχετε αυτά που θέλετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα, κυρίως σε θέματα καριέρας, μπορεί να κάνετε βασικά λάθη που θα σας στοιχίσουν. Μην απογοητεύεστε αν υπάρξουν αναβολές και καθυστερήσεις στο πρόγραμμά σας γιατί είναι προσωρινές.

ΖΥΓΟΣ

Θα πάρετε κάποιες αποφάσεις σχετικές με τη διαχείριση, τόσο των οικονομικών σας, όσο και των συναισθημάτων σας. Θα μπορέσετε να εκπληρώσετε κάποιες επιθυμίες σας, ωστόσο, μπορεί να κάνετε λάθη λόγω έπαρσης και συναισθηματικής απληστίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και, σε συνδυασμό με τη λογική, θα βρείτε το σωστό τρόπο δράσης σχετικά με δύσκολες συγγενικές σχέσεις που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε. Βρείτε χρόνο για το ταίρι σας και μην αφήσετε το παρελθόν να επηρεάσει το μέλλον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι μέρες θα είναι γεμάτες συζητήσεις, μετακινήσεις, συναντήσεις, τηλεφωνικές επαφές και συμφωνίες. Ωστόσο, εσείς θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στο τι λέτε γιατί τα λόγια σας μπορεί να παρερμηνευτούν. Μην ανακατευτείτε σε πάσης φύσεως κουτσομπολιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα χρειαστεί να μετριάσετε τις απαιτήσεις σας σε ό,τι αφορά την αισθηματική σας ζωή, καθώς επίσης και την τάση ζήλιας και κτητικότητας που θα έχετε έτσι ώστε να μην έχετε προβλήματα με το ταίρι σας. Δείξτε λίγη παραπάνω προσοχή στα οικονομικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο τρόπος που θα διεκδικήσετε την ανεξαρτησία και την ελευθερία σας δεν θα πρέπει να είναι απότομος και χωρίς τακτ, αλλά όσο το δυνατόν διπλωματικός γιατί, διαφορετικά, εύκολα μπορεί να οδηγηθείτε σε συγκρούσεις, τόσο στο οικογενειακό, όσο και στο επαγγελματικό περιβάλλον.

ΙΧΘΥΕΣ

Αφουγκραστείτε τις βαθιές ψυχικές σας ανάγκες και εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας σχετικά με το ποιον να εμπιστευτείτε και ποιον όχι, ιδιαίτερα, μάλιστα, αν θέλετε να μοιραστείτε δικές σας σκέψεις ή μυστικά. Αποφύγετε να ασχοληθείτε με το όποιο παρασκήνιο.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-01-2023 00:39:47