blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
 

Στις 3 Μαρτίου 2024 η Αφροδίτη από τις 19° 39' του Υδροχόου θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο. Η όψη αυτή θα δοκιμάσει, μέσα από απρόσμενες καταστάσεις και ξαφνικά γεγονότα, τη σταθερότητα στις σχέσεις και στις συνεργασίες μας. Το σίγουρο είναι ότι θα βιώσουμε εσωτερικές συγκρούσεις καθώς, με μορφή ηφαιστειακής έκρηξης, από μέσα μας θα βγουν όλα τα καταπιεσμένα συναισθήματα, οι ανείπωτες προσωπικές αλήθειες και οι ανάγκες που είχαμε βάλει στην άκρη προκειμένου να ικανοποιήσουμε αυτές των, όποιων, άλλων της ζωής μας.

Sponsored Links

Απρόβλεπτες καταστάσεις

Δεδομένου, μάλιστα, του γεγονότος ότι δεν θα μπορούμε να διαχειριστούμε αυτήν την έκρηξη εύκολα, θα επιτρέψουμε να φτάσουν τα πράγματα στα άκρα και θα ξεκινήσουμε ένα παραλήρημα επίθεσης και απόδοσης όλων των ευθυνών στους άλλους. Το πρόβλημα είναι ότι, μη αναλαμβάνοντας τις προσωπικές ευθύνες μας, αφήνουμε τα πράγματα να εξελίσονται ερήμην μας και εμείς μετατρεπόμαστε σε επαναστάτες χωρίς αιτία μπαίνοντας σε ένα φαύλο κύκλο γεμάτο επαναλαμβανόμενα μοτίβα και λάθη.

Σε ό,τι αφορά την προσωπική μας ζωή, η όψη αυτή θα αυξήσει την ανάγκη μας για προσωπική ελευθερία και ανεξαρτησία ενώ, ταυτόχρονα, θα μας κάνει λιγότερο υπομονετικούς και ανεκτικούς, με αποτέλεσμα την άρνησή μας να δεχτούμε να συμβιβαστούμε με ο,τιδήποτε εμείς θεωρούμε ημίμετρο.

Γενικά, οι σχέσεις μας θα δοκιμαστούν. Θα υπάρξουν περιπτώσεις που θα νιώσουμε ότι δεν μπορούμε πλέον να συνεχίσουμε να ανεχόμαστε συμπεριφορές που δεν ταιριάζουν με τις προσωπικές μας ανάγκες και επιθυμίες, αλλά και άλλες που εμείς θα "κατεβάσουμε ρολά" και θα απομακρυνθούμε συναισθηματικά από το ταίρι μας. Επίσης όμως, κάποιοι από εμάς θα θελήσουν να ταράξουν τα "ήσυχα νερά της λίμνης" κάνοντας κάτι ριζοσπαστικό. Οι αδέσμευτοι θα έχουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα μεν, εντελώς διαφορετικά ή ίσως και εκκεντρικά δε, η σχέση με τα οποία θα έχει περισσότερο εφήμερο και όχι μόνιμο χαρακτήρα.

Ακόμα, κάτι που θα πρέπει να προσέξουμε θα είναι τα οικονομικά μας καθώς θα έχουμε την τάση να αγοράζουμε πράγματα με βάση την παρόρμηση της στιγμής και όχι της πραγματικής ανάγκης. Επίσης, καλό είναι να μην ασχοληθούμε με επενδύσεις και λοιπά οικονομικά ρίσκα ενώ θα υπάρξουν και περιπτώσεις που έκτακτα έξοδα θα μας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Πως θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, και Υδροχόους γεννημένους στο τέλος του 2ου δεκαημέρου των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα υπάρξουν εντάσεις με φιλικά σας πρόσωπα ή με άτομα που κινούνται σε χώρους που δραστηριοποιείστε συλλογικά, που θα σας αποδιοργανώσουν. Δεν θα πρέπει όμως να αντιδράσετε σπασμωδικά ενώ καλό είναι να διατηρήσετε χαμηλούς τους τόνους.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα αντιμετωπίσετε ανταγωνιστικές συμπεριφορές και ίντριγκες εκ μέρους συνεργατών σας που θα δημιουργήσουν ένα άκρως τοξικό περιβάλλον στην εργασία σας. Αν και οι αντοχές σας θα δοκιμαστούν, προσπαθήστε να δείξετε υπομονή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα σας ταλαιπωρήσουν παρελθούσες εκκρεμότητες αναφορικά με ζητήματα, είτε νομικά, είτε σχετικά με συγγενή εξ αγχιστείας. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις εντάσεις που θα σας προκαλέσουν αναταραχή και μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στην επιφάνεια θα βγουν απωθημένα, ανείπωτα λόγια και καταπιεσμένα συναισθήματα που θα σας αναγκάσουν να χαράξετε μια διαφορετική πορεία ούτως ώστε να μην απομακρυνθείτε ψυχικά και συναισθηματικά, όχι μόνο από το ταίρι, αλλά και από φίλους καρδιάς.

ΛΕΩΝ

Θα αντιμετωπίσετε ένα, μάλλον, "πολεμικό" κλίμα στο εργασιακό, και όχι μόνο, περιβάλλον που θα σας αναγκάσει να ανεβάσετε τείχη προστασίας και να αμυνθείτε κατά το δοκούν. Θα χρειαστεί να παλέψετε για να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους στις σχέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποιες καθυστερήσεις ή αναβολές στο πλαίσιο της εργασίας ή της καθημερινότητας θα σας αποσυντονίσουν και προκαλέσουν άγχος και ανασφάλεια σχετικά με την εξέλιξη των πλάνων σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΖΥΓΟΣ

Θα υπάρξουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, είτε από τη δική σας μεριά, είτε από του/της συντρόφου σας, που θα χρειαστούν σωστούς χειρισμούς έτσι ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις και εντάσεις. Προσοχή στις σχέσεις με τα παιδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποια έκτακτα έξοδα, σχετικά με την κατοικία ή με ανάγκες μελών της οικογένειάς σας, θα σας αγχώσουν καθώς θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε και κάποια ανατροπή στο συναισθηματικό πεδίο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην ανακατευτείτε με κουτσομπολιά και ίντριγκες στο εργασιακό σας περιβάλλον γιατί στο τέλος εσείς θα είστε αυτοί που θα εκτεθούν και μάλιστα ανεπανόρθωτα. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε στην οδήγηση και γενικά στις μετακινήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα υπάρξουν κάποια έκτακτα έξοδα που θα σας αγχώσουν καθώς και, σε ορισμένες περιπτώσεις, θα αφορούν ανάγκες των παιδιών ή νεαρότερων μελών της οικογένειάς σας. Αισθηματικά, θα έρθετε αντιμέτωποι και θα εκνευριστείτε με ανώριμες συμπεριφορές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα βιώσετε ανατροπές και απότομες αλλαγές που θα προκύψουν στον εργασιακό σας χώρο που θα σας αναστατώσουν. Κάποια έκτακτα έξοδα σχετικά με την κατοικία σας θα σας αναγκάσουν να βρείτε εναλλακτικές λύσεις οικονομικής διαχείρισης.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην βγάζετε ελαφρά τη καρδία συμπεράσματα σχετικά με τον τρόπο που οι άλλοι επικοινωνούν και συμπεριφέρονται γιατί απλά θα "κουμπώσουν" πάνω σε δικές σας ανασφάλειες ή απωθημένα με αποτέλεσμα λάθος εκτιμήσεις. Προσοχή στην οδήγηση.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-02-2024 14:40:21