blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
 

Στις 29 Σεπτεμβρίου 2023 η Αφροδίτη από τις 22° 40 του Λέοντα θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο. Η όψη αυτή με τη δύσκολη, η αλήθεια είναι, ενέργειά της θα μας προκαλέσει να έρθουμε αντιμέτωποι με γεγονότα, ανθρώπους και καταστάσεις που ξυπνούν μέσα μας συναισθήματα έντονα και, όχι απαραίτητα, εύκολα διαχειρίσιμα. Θα έρθουμε πρόσωπο με πρόσωπο, για ακόμα μια φορά, με τα όποια επαναλαμβανόμενα μοτίβα της ζωής μας, μόνο που αυτήν τη φορά θα πρέπει να μπούμε σε μια διαδικασία υπέρβασής τους με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Sponsored Links

Ανατροπές, ξαφνικοί χωρισμοί αλλά και απρόβλεπτες γνωριμίες

Ο Ουρανός έρχεται να μας θυμίσει δύο πράγματα οδηγώντας μας σε ανατροπές: Τη σημαντική ανάγκη των αλλαγών, ειδικά όταν βλέπουμε ότι πέφτουμε σε τοίχο, και δεύτερον το ότι "πέτρα που κυλάει ποτέ δεν πιάνει χορτάρι". Η Αφροδίτη, από την άλλη, θα ξυπνήσει τις βαθιές ανάγκες και ερωτικές επιθυμίες που έχουμε αφήσει ακάλυπτες αλλά και την ανάγκη για καλοπέραση, που χρειαζόμαστε για να νιώθουμε όμορφα. Με λίγα λόγια, αυτή η όψη θα μας αναγκάσει, μέσα από γεγονότα και εσωτερικές ενέργειες, να αμφισβητήσουμε τη σταθερότητα των σχέσεών μας, να αναζητήσουμε την ορμητικότητα του έρωτα, που είναι και μια από τις πιο βαθιές μας ανάγκες, και, αν νιώθουμε πιεσμένοι, αδικημένοι ή συναισθηματικά πνιγμένοι στις παρούσες σχέσεις μας, να ανοίξουμε την "πόρτα της σχέσης" και να πράξουμε τα δέοντα.

Εκτός όμως από χωρισμούς, που κατά περιπτώσεις θα είναι και εκρηκτικοί, ερωτικές εντάσεις και ίσως απιστίες, θα υπάρξουν και περιπτώσεις που κάποιοι από εμάς θα κάνουν νέες αισθηματικής φύσης γνωριμίες με άτομα συναρπαστικά, και ενδεχομένως κάπως εκκεντρικά, που μπορεί και να έχουν μία διαφορετική κουλτούρα. Σε κάθε περίπτωση, η όψη αυτή μιλάει για αντισυμβατικές σχέσεις και κεραυνοβόλους έρωτες.

Φυσικά, μια σχέση που έχει υγιείς βάσεις δεν θα αντιμετωπίσει σημαντικούς τριγμούς.Τα μέλη της όμως θα χρειαστεί να γίνουν λίγο πιο ανοιχτόμυαλα, να έρθουν πιο κοντά μέσα από διασκεδάσεις και ψυχαγωγία και να κάνουν πράγματα που θα αναβιώσουν τη μεταξύ τους ερωτική φλόγα.

Πως θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα έχετε έξοδα, ίσως και σχετικά με τα παιδιά σας όσοι έχετε, ενώ καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί σε οικονομικά ανοίγματα. Αισθηματικά, τα όποια νέα ξεκινήματα δεν υπόσχονται διάρκεια, οπότε μην επενδύσετε άμεσα.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα υπάρξουν απρόβλεπτα έξοδα σχετικά με ένα ακίνητο ή προβλήματα που θα αφορούν μέλη της οικογένειάς σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και ταυτόχρονα δεχθείτε τις αλλαγές γιατί είναι για το καλό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέσα σας σιγοβράζουν βαθιές ανάγκες που έχετε επιλέξει να αγνοήσετε. Καλό είναι να αποδεχθείτε τα συναισθήματά σας, να ακολουθήσετε τη διαίσθησή σας και να μην αντιδράτε σπασμωδικά. Προσοχή στις μετακινήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ασχοληθείτε με το χτίσιμο της αυτοπεποίθησής σας και μην αφήνετε κανέναν, όσο και αν τον αγαπάτε, να σας ρίχνει ψυχολογικά. Να είστε προσεκτικοί με τα χρήματά σας και να μην ξοδεύετε παρορμητικά.

ΛΕΩΝ

Επαναξιολογήστε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και μην διστάσετε να προβείτε σε αλλαγές που θα βελτιώσουν τη ζωή σας. Ανανεωθείτε κοινωνικά αλλά μην επενδύσετε, με την πρώτη, σε νέα άτομα που θα γνωρίσετε.

Ολυμπία

Ολυμπία

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δώστε βάση στις σχέσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε πνευματικά και συναισθηματικά και διευρύνετε τους ορίζοντές σας με σπουδές και ταξίδια. Αφήστε πίσω ό,τι σας ταλαιπωρεί ψυχικά.

ΖΥΓΟΣ

Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε τις όποιες οικονομικές εκκρεμότητές σας και, παράλληλα, να είστε συνετοί στη διαχείριση των χρημάτων σας. Το ενδεχόμενο να σας απογοητεύσουν φιλικά σας πρόσωπα είναι μεγάλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα σας απασχολήσει η δημόσια εικόνα σας, το τι πρέπει να κάνετε για να τη βελτιώσετε και, φυσικά, η αναβάθμιση των οικονομικών σας. Κάντε, λοιπόν, τις απαραίτητες αλλαγές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα αναζητήσετε το σπάσιμο της ρουτίνας μέσα από ταξίδια, αλλαγές στην καθημερινότητα και την εργασία και τον έρωτα. Προσοχή μόνο, μη γίνετε στο τέλος επαναστάτες χωρίς ουσιαστική αιτία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα νιώσετε ότι έχετε φτάσει στο τέλος ενός μεγάλου κύκλου. Κάποιοι από εσάς θα αποφασίσουν να χωρίσουν ενώ άλλοι να ζήσουν κάτι που θα ανατρέψει, ευχάριστα, τα δεδομένα της ζωής τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα ξυπνήσει μέσα σας, με τη όψη αυτή, η αντισυμβατική φύση σας και θα αναζητήσετε να απελευθερωθείτε από καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν. Προσοχή, μη συμπεριφερθείτε άτσαλα.

ΙΧΘΥΕΣ

Δεδομένου ότι σας έχει κουράσει η καθημερινότητά σας, θα θελήσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές. Προσέξτε μόνο μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις και, αντί για θετικά, έχετε αρνητικά αποτελέσματα.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-09-2023 12:00:00