Quantcast
blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
 

Στις 15 Νοεμβρίου 2022, η Αφροδίτη από τις 28° 56’ του Σκορπιού θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον Δία που βρίσκεται στους Ιχθύες. Η όψη αυτή θα μας σπρώξει να κοινωνικοποιηθούμε, να βγούμε, να διασκεδάσουμε και να δούμε φίλους και γνωστούς καθώς και να κάνουμε νέες γνωριμίες που θα λειτουργήσουν άκρως θετικά για εμάς σε πολλούς τομείς της ζωής μας. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες που θα ξεκινήσουν αυτήν την περίοδο θα έχουν πολλές δυνατότητες να μακροημερεύσουν και να λειτουργήσουν αναπτυξιακά στα μέλη που τις αποτελούν.

Sponsored Links

Αισιοδοξία, αγάπη και ευκαιρίες για ανάπτυξη και επέκταση!

Η αλήθεια είναι ότι με την όψη αυτή θα έχουμε μια ροπή στις απολαύσεις και, γενικά, στην καλοπέραση. Θα νιώθουμε αισιόδοξοι και θα είμαστε χαρούμενοι, γεμάτοι κέφι και ενθουσιασμό. Όλα αυτά τα συναισθήματα θα λειτουργήσουν σα μαγνήτες θετικών γεγονότων που θα έρθουν στην πραγματικότητά μας μέσω τυχερών συγκυριών και καταστάσεων που θα μπορέσουν να αναβαθμίσουν τη ζωή μας. Βέβαια, επειδή όλα είναι ενέργεια, εκτός του ότι θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε όλα τα καλά και τις ευκαιρίες που θα μας συμβούν, θα πρέπει και εμείς να βοηθήσουμε τους γύρω μας με όποιο τρόπο μπορούμε. Χαρά για τους άλλους; περισσότερη χαρά και για εμάς. Αυτή τη σκυταλοδρομία θετικής ενέργειας μας ζητά να κάνουμε η όψη τούτη.

Εμείς, τώρα, θα έχουμε την ευλογία να έρθουμε σε επαφή με ανθρώπους που μοιράζονται τα ίδια πνευματικά, και όχι μόνο, ενδιαφέροντα. Η σύμπραξη μαζί τους θα ανοίξει τους ορίζοντες όλων μας και θα μας ανοίξει το δρόμο για άλλα μονοπάτια που θα έχουν την δυνατότητα να μας αναβιβάσουν σε άλλα, καλύτερα πεδία. Η αφθονία μπορεί να έρθει στη ζωή μας, φτάνει να το πιστέψουμε.

Επαγγελματικά, θα μπορούμε να περάσουμε με εύκολο τρόπο τις απόψεις μας στους συνεργάτες μας. Θα αφήσουμε πολύ καλές εντυπώσεις αν πάμε σε μια συνέντευξη για δουλειά ενώ θετικά προσκείμενοι σε εμάς θα είναι και οι συνεργάτες ή οι ανώτεροι από εμάς στην επαγγελματική ιεραρχία. Όχι μόνο λόγω της καλής μας αύρας φυσικά, αλλά γιατί γεγονότα που θα συμβούν και η αυτοπεποίθηση με την οποία θα χειριστούμε τις καταστάσεις θα αποδείξουν τις γνώσεις, την ετοιμότητά μας, την εξυπνάδα μας και τον χαρακτήρα μας.

Η όψη αυτή είναι βοηθητική σε ό,τι αφορά οικονομικές συναλλαγές αλλά, επίσης, μιλάει για αύξηση μισθού ή έστω ένα μπόνους ή, αν έχουμε μια δική μας επιχείρηση, για αύξηση πελατείας άρα και εσόδων. Επίσης, μπορούμε να πάρουμε πολύ καλές αποφάσεις σε σχέση με το πώς θα επενδύσουμε τα χρήματά μας. Ορισμένοι από εμάς ίσως δούμε τη δημόσια εικόνα μας να βελτιώνεται. Βέβαια, επειδή θα έχουμε την τάση να ξοδεύουμε καλό θα ήταν να είμαστε τουλάχιστον σίγουροι ότι κάνουμε σωστές αγορές.

Αισθηματικά, θα νιώθουμε πιο ενθουσιώδεις, θερμοί και μαγνητικοί και όλα αυτά θα κάνουν τους άλλους να μη μπορούν να μας αντισταθούν. Επίσης, θα είμαστε γενναιόδωροι, φυσικά πιο πολύ με αυτούς για τους οποίους νοιαζόμαστε, και θα έχουμε όλη την καλή διάθεση να τους κακομάθουμε με δώρα, χάρες ή ακόμα και ταξίδια. Φυσικά, όσοι από εμάς είμαστε αδέσμευτοι θα έχουμε ευκαιρίες για να κάνουμε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, ίσως ακόμα και με άτομο που θα γνωρίσουμε σε κάποιο ταξίδι ή που έχει άλλη κουλτούρα ή παιδεία από εμάς. Φυσικά, με την όψη αυτή, που έχει να κάνει με την επέκταση και τις ευχάριστες εμπειρίες, ορισμένοι από εμάς θα αποφασίσουμε ή θα διοργανώσουμε ή θα κάνουμε ένα ευχάριστο ταξίδι.

Πως θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, αλλά και του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε φοβίες και άγχη που σας κρατούσαν πίσω και να τολμήσετε να κάνετε επαγγελματικές κινήσεις που θα βελτιώσουν την οικονομική σας πραγματικότητα. Θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε οικονομικές οφειλές. Η ερωτική σας ζωή αναμένεται απογειωτική.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιες νέες γνωριμίες ή η επιστροφή ανθρώπων από το παρελθόν θα σας γεμίσουν ελπίδα σχετικά με ένα φιλόδοξο εγχείρημά σας το οποίο θα μπει σε πορεία υλοποίησης. Οι φίλοι σας θα είναι πηγή χαράς και στήριξης ενώ η σχέση με το ταίρι σας θα περάσει σε ένα ακόμα καλύτερο επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να αποδείξετε την επαγγελματική σας αξία στους ανώτερους από εσάς στην ιεραρχία, κάτι που θα σας βοηθήσει οικονομικά, είτε με την μορφή ενός μπόνους, είτε μίας αναβάθμισης. Βέβαια, ορισμένοι θα έχετε και κάποιες αξιόλογες νέες εργασιακές ευκαιρίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να δείτε την αισιόδοξη πλευρά της ζωής. Θα έχετε ευκαιρίες για επαγγελματική πρόοδο και ανάπτυξη ενώ κάποιος οικονομικός στόχος σας είναι πολύ κοντά. Ορισμένοι θα κάνετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας ενώ οι υπόλοιποι θα γνωρίσετε κάποιο ενδιαφέρον και ιδιαίτερο άτομο.

ΛΕΩΝ

Τα οικονομικά σας θα ανθίσουν και τα επαγγελματικά σας θα σας φέρουν μεγάλη ικανοποίηση ιδιαίτερα, μάλιστα, αν εργάζεστε από το σπίτι. Ορισμένοι θα ασχοληθείτε με μια αγοραπωλησία ακινήτου ή μια ανακαίνιση. Αισθηματικά, θα περάσετε σε μια άλλη, πιο ενδιαφέρουσα ερωτικά, κατάσταση με το ταίρι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα λάβετε κάποια πολύ ενδιαφέροντα, και άκρως θετικά για την επαγγελματική σας εξέλιξη, νέα που θα σας γεμίσουν χαρά και αισιοδοξία, ενώ, τυχερές συναντήσεις θα ανανεώσουν την πίστη σας στη Θεά Τύχη. Αισθηματικά, μια ερωτική εξομολόγηση θα απομακρύνει τα σύννεφα αμφιβολίας από τη ζωή σας.

Ολυμπία

Ολυμπία

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Τα νέα της όψης είναι θετικά για εσάς και το πορτοφόλι σας. Θα έχετε ευκαιρίες για επαγγελματική επέκταση και οικονομική καλυτέρευση, ιδιαίτερα αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας. Προσοχή μόνο στα έξοδα λόγω υπερβολικής αισιοδοξίας. Αφθονία συναισθημάτων θα έχετε και στην αισθηματική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη αυτή είναι άκρως θετική για εσάς και θα σας βοηθήσει να θέσετε και να κατακτήσετε επαγγελματικούς στόχους ενώ τα οικονομικά σας παίρνουν την ανιούσα. Αισθηματικά, η σχέση με το ταίρι σας θα είναι πηγή χαράς ενώ, αν είστε αδέσμευτοι, ένα νέο πρόσωπο θα έρθει στη ζωή σας και θα την αναστατώσει με όμορφο τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν υπήρξαν διαφωνίες και εντάσεις με τους οικείους σας ή προβλήματα σχετικά με την κατοικία σας, τώρα με την όψη αυτή αυτά θα λυθούν ή, τουλάχιστον, θα βελτιωθούν ανακουφίζοντάς σας ψυχικά. Επαγγελματικά, θα κάνετε μια συμφωνία «κάτω από το τραπέζι» ενώ εύνοια έχετε αν εργάζεστε από το σπίτι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις από το φιλικό σας περιβάλλον που θα σας χαροποιήσουν αρκετά. Καλά νέα θα έχετε, όμως, και σχετικά με μια επαγγελματική σας συνεργασία που θα σας βοηθήσουν να θέσετε νέους στόχους. Ορισμένοι θα κάνετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας ή με μια φιλική σας παρέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη αυτή σας υπόσχεται αφθονία, τόσο σε οικονομικό και επαγγελματικό, όσο και σε οικογενειακό επίπεδο. Θετικές εκπλήξεις θα έχετε σχετικά με μια συνεργασία που θα βελτιώσει την καριέρα και τη δημόσια εικόνα σας. Γενικά, θα νιώσετε ότι πατάτε γερά στα πόδια σας και μπορείτε να έχετε ό,τι θέλετε στην πραγματικότητά σας.

ΙΧΘΥΣ

Θα σας φέρει τυχερές ευκαιρίες η όψη αυτή για να εξελιχθείτε σε επαγγελματικό επίπεδο, να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και να νιώσετε ασφάλεια, σιγουριά και ικανοποίηση σε ό,τι αφορά τις φιλικές, τις οικογενειακές και τις πιο προσωπικές σας σχέσεις. Εύνοια δέχεστε σε ό,τι αφορά ταξίδια, μετακινήσεις, σπουδές, αγοραπωλησίες και νομικές υποθέσεις.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-11-2022 12:00:00