blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 

Στις 5 Δεκεμβρίου 2023 η Αφροδίτη από τις 01° 20΄ του Σκορπιού θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον Κρόνο που βρίσκεται στους Ιχθύες. Η όψη αυτή θα μας γεμίσει αυτοπεποίθηση και σιγουριά, κάτι που θα ενισχύσει την ανάγκη μας να εκφράσουμε τη δημιουργικότητα και να υποστηρίξουμε τα ταλέντα μας. Η αλήθεια είναι ότι θα είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι και επικεντρωμένοι στην ανάγκη μας να αποδείξουμε, πρωτίστως στον εαυτό μας και δευτερευόντως στους άλλους, το τι αξίζουμε και το τι είμαστε ικανοί να πράξουμε. Αυτή είναι και η βασική ανάγκη μας η οποία θα μας κινητοποιήσει και βοηθήσει να συντονίσουμε σωστά τις προσπάθειές μας προκειμένου τα αποτελέσματα να είναι επιτυχημένα.

Sponsored Links

Ανάγκη να αποδείξουμε την αξία μας!

Θα μπορέσουμε να απαλλαγούμε από ο,τιδήποτε παρωχημένο δεν μας εξυπηρετεί πλέον και να ανοίξουμε πλώρη για "νέες θάλασσες", κοιτάζοντας πάντα και τα δικά μας συμφέροντα. Θα μπορέσουμε πιο εύκολα να βάλουμε προτεραιότητες στα θέματα και να διαχωρίσουμε την ήρα από το σιτάρι στις σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Όλα αυτά θα γίνουν ακόμα πιο εύκολα εξαιτίας της ικανότητάς μας να πατάμε γερά στα πόδια μας, αφήνοντας πίσω ανασφάλειες και φοβίες. Επίσης, θα καταλάβουμε προς τα που θα πρέπει να γείρουμε την προσοχή μας και που θα χρειαστεί να καταβάλουμε ακόμα περισσότερη προσπάθεια.

Σε αυτά μας τα εγχειρήματα θα έχουμε την τύχη να έχουμε δίπλα μας συμβούλους ανθρώπους με μεγαλύτερη εμπειρία που θα αναλάβουν το ρόλο του μέντορα. Η όψη αυτή είναι ιδανική για να αναλάβουμε επιπλέον επαγγελματικές δεσμεύσεις που θα μας βοηθήσουν να αποκτήσουμε εμπειρία, να κάνουμε επαγγελματικές συμφωνίες και να ασχοληθούμε με μακροπρόθεσμες επενδύσεις ή σημαντικές αγοραπωλησίες π.χ. ακινήτων.

Σε ό,τι αφορά την προσωπική ζωή μας, ιδιαίτερη εύνοια θα έχουν οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας και οι μακροχρόνιες σχέσεις. Η συντροφικότητα, η σταθερότητα, η αμοιβαία αγάπη και ο σεβασμός καθώς και η ανάγκη, όχι για μεγάλα λόγια, αλλά για σωστές πράξεις θα είναι οι βάσεις που θα μας οδηγήσουν στην ευτυχία.

Πως θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, και Ιχθύες καθώς και του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα προχωρήσετε σε μια σημαντική οικονομική συμφωνία που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από περιττά άγχη. Βελτίωση θα έχετε και σε ό,τι αφορά τη συντροφική και ερωτική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Η συντροφική σας ζωή θα γίνει περισσότερο αρμονική ενώ αρκετοί από εσάς θα αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο βήμα με μια συγκατοίκηση ή ένα γάμο. Μια επαγγελματική συμφωνία είναι πολύ κοντά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα έχετε την εύνοια των ανωτέρων σας στην επαγγελματική ιεραρχία, κάτι που θα σας κάνει να νιώθετε ασφάλεια και σιγουριά. Αρκετοί θα θελήσετε να κάνετε αλλαγές στην εμφάνισή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γεγονότα θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε ακόμα καλύτερα τα μελλοντικά επαγγελματικά σχέδιά σας. Αισθηματικά, οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες ουσιαστικές για νέες γνωριμίες.

ΛΕΩΝ

Θα βελτιωθούν οι συνθήκες, τόσο στη δουλειά, όσο και στο σπίτι σας ενώ θα υπάρξει και κάποια αύξηση στα εισοδήματά σας. Αισθηματικά, μια επανασύνδεση θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις σε σχέση με ένα συμβόλαιο ή μια επαγγελματική συμφωνία. Εύνοια θα έχετε σε θέματα σπουδών και μετακινήσεων ενώ θα έρθετε πιο κοντά με τα αδέρφια σας.

ΖΥΓΟΣ

Τα οικονομικά σας σταθεροποιούνται και, παράλληλα, κάποιες υποθέσεις σας ξεμπλοκάρουν από τα γρανάζια της γραφειοκρατίας. Επίσης, θα σας απασχολήσει και η βελτίωση της διατροφής σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διάθεση να προωθήσετε τα δημιουργικά σχέδιά σας σε συνδυασμό με τις ικανότητές σας θα σας βοηθήσουν να περάσετε στην επόμενη επαγγελματική πίστα. Επίσης, αναμένονται και ερωτικές επιτυχίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα νιώσετε συναισθηματικά ασφαλείς, κάτι που θα σας επιτρέψει να εστιάσετε με διαφορετικό "αέρα" σε θέματα επαγγελματικά και προσωπικά. Εύνοια θα έχετε και σε θέματα ακίνητης περιουσίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αυξημένη κοινωνική διάθεση θα σας βοηθήσει να κάνετε σημαντικές γνωριμίες. Κάποιοι στόχοι σας μπαίνουν σε πορεία υλοποίησης ενώ σημαντική βοήθεια θα έχετε από φιλικά σας πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η καριέρα σας θα βρεθεί σε ανοδική πορεία και, μαζί με αυτή, και η οικονομική σας πραγματικότητα, κάτι που θα βελτιώσει και τη δημόσια εικόνα σας. Νιώθετε ότι πατάτε γερά στα πόδια σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Μέσα από την επίτευξη στόχων, θα μπορέσετε να διαμορφώσετε και τις συνθήκες της ζωής σας. Εύνοια έχετε σε ό,τι αφορά ταξίδια, μετακινήσεις, σπουδές και νέες γνωριμίες, κυρίως αισθηματικές.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-12-2023 06:41:09