blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ερμή: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ερμή: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Στις 19 Απριλίου 2024 η Αφροδίτη και ο ανάδρομος Ερμής θα συναντηθούν σε όψη συνόδου στις 17° 17’ του Κριού. Η όψη αυτή θα μας ωθήσει να επανεξετάσουμε γεγονότα του παρελθόντος, να σκεφτούμε και να αποδεχτούμε λάθη που έχουμε κάνει και να δούμε τι πρέπει να διορθώσουμε έτσι ώστε να έχουμε ένα καλύτερο αύριο.

Sponsored Links

Ερωτικές εξομολογήσεις, επανασυνδέσεις και επαναξιολογήσεις καταστάσεων!

Η όποια ορμητικότητα και παρόρμηση έχουμε θα μετριαστούν, ενώ τα γεγονότα που θα χρειαστεί να διαπραγματευτούμε, είτε αυτά έχουν συμβεί, είτε πρόκειται να συμβούν, θα μας κάνουν να νιώσουμε ότι πρέπει να κατεβάσουμε ταχύτητες και να αφουγκραστούμε καταστάσεις. Ο σκοπός φυσικά είναι να δούμε τη μεγαλύτερη εικόνα, να κατανοήσουμε καλύτερα τα πράγματα και να τα αναλύσουμε έτσι ώστε να κινηθούμε όταν έρθει ή ώρα με τον καλύτερο τρόπο.

Θα υπάρξουν και περιπτώσεις που θα έρθουμε αντιμέτωποι με την παθητική επιθετικότητα των άλλων. Δηλαδή, με το να μας εκφράσουν το θυμό ή την δυσαρέσκειά τους μέσα από την ειρωνεία, το σαρκασμό, την απάθεια ή ακόμα και αγνοώντας μας, δημιουργώντας έτσι ένα κλίμα σύγχυσης, εκνευρισμού και ασάφειας.

Σε ό,τι αφορά την αισθηματική μας ζωή, δεν θα μας είναι καθόλου εύκολο να εκφραστούμε όπως πρέπει και οι κινήσεις μας δεν θα είναι και τόσο γεμάτες αυτοπεποίθηση και άνεση. Μπορούμε, όμως, με τον τρόπο του ο καθένας να ανάψουμε το πράσινο φως στο άτομο που μας ενδιαφέρει και να το αφήσουμε να κάνει την πρώτη κίνηση. Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν επανασυνδέσεις με άτομα από το ερωτικό παρελθόν μας που έχουν, με τον τρόπο τους, αφήσει το στίγμα τους στην καρδιά μας.

Με την όψη αυτή μπορούμε να επανεξετάσουμε τα θέματα που ερωτικού παρελθόντος μας και να βρούμε λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν. Η συναισθηματική απόσταση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εμάς και στο ταίρι ή το αντικείμενο του πόθου μας, μπορεί να γεφυρωθεί και να αναθερμανθεί ο έρωτας και το πάθος. Κατά τα λοιπά, με την όψη αυτή είναι καλό να αποφύγουμε οικονομικά ανοίγματα, εμπορικές διαπραγματεύσεις και επαγγελματικές συμφωνίες όπως επίσης και αλλαγές στην εμφάνισή μας καθώς η επιτυχία δεν θα είναι καθόλου σίγουρη.

Πως θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ερμή;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα μπορέσετε να βάλετε σε πορεία υλοποίησης ένα σημαντικό παρελθοντικό σχέδιό σας. Ο αναβρασμός τηλεφωνημάτων, μηνυμάτων και επικοινωνιών θα σας βοηθήσει να διορθώσετε κάποιο κακώς κείμενο.

ΤΑΥΡΟΣ

Επικεντρωθείτε στον εαυτό και τις ανάγκες σας και, αν χρειαστεί, απομονωθείτε και ανασυγκροτήστε τις δυνάμεις σας. Ορισμένοι θα χρειαστεί να προχωρήσετε σε μυστικές επαφές με άτομα από το παρελθόν σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα σας χαροποιήσει το γεγονός ότι θα βρεθείτε ξανά με φίλους και γνωστούς με τους οποίους, για διάφορους λόγους, είχατε χαθεί. Η επικοινωνιακή σας διάθεση θα σας φέρει ευκαιρίες για να προωθήσετε ένα σχέδιό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα υπάρξουν επαγγελματικής φύσης ευκαιρίες που θα σας επιτρέψουν να εξελιχθείτε. Ορισμένοι από εσάς, είτε θα επαναξιολογήσετε μια πρόταση που σας είχε γίνει στο παρελθόν, είτε θα λάβετε μία εκ νέου.

ΛΕΩΝ

Θα διορθώστε προβλήματα, είτε επαγγελματικά, είτε προσωπικά, που σας είχαν απασχολήσει στο παρελθόν. Ταυτόχρονα, θα αναλάβετε πρωτοβουλίες που θα αφορούν στην υλοποίηση σχεδίων σχετικών με το επαγγελματικό μέλλον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε, στο μέτρο του δυνατού φυσικά, οικονομικές οφειλές σας σε τρίτους. Επαγγελματικά, θα προχωρήσετε σε μια οικονομική συμφωνία με άτομο που έχετε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΖΥΓΟΣ

Κάποιους θα σας απασχολήσει μια αισθηματικής φύσης επανασύνδεση, την οποία και διακαώς επιθυμείτε. Όσοι από εσάς είστε δεσμευμένοι, θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και θα αναζωπυρώσετε τον έρωτά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα θελήσετε να ελαφρύνετε το πρόγραμμά σας καθώς νιώθετε ότι έχετε ανάγκη ξεκούρασης και ηρεμίας. Επαγγελματικά, θα οργανώσετε καλύτερα το καθημερινό πρόγραμμά σας και θα αποκαταστήσετε εργασιακές σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα βρείτε έξυπνους τρόπους για να προωθήσετε κάποια φιλόδοξα δημιουργικά σχέδιά σας. Αισθηματικά, θα ξαναζωντανέψει ένας έρωτας από τα παλιά τον οποίο και θα ξαναβρείτε μέσα σε κοινωνικά περιβάλλοντα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα επανέλθει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων η υπόθεση της αγοραπωλησίας ενός ακινήτου ή μιας μετακόμισης. Αισθηματικά, θα νιώσετε συναισθηματική και ψυχική ικανοποίηση από την επιστροφή κάποιου απωθημένου έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα διορθώσετε προβλήματα που αφορούν ό,τι από κοινού με αδέρφια ή λοιπούς συγγενείς διαχειρίζεστε και θα βελτιώσετε τις μεταξύ σας σχέσεις. Ορισμένοι θα λάβετε μήνυμα από άτομο του αισθηματικού παρελθόντος σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα κλείσετε οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος που σας είχαν γίνει βραχνάς. Παράλληλα, είτε θα διορθώσετε τις σχέσεις σας με φίλους και συνεργάτες, είτε θα αποφασίσετε ότι έχει έρθει η ώρα να κλείσετε κύκλους.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-04-2024 00:40:59