blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Στις 3 Απριλίου 2024 η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας θα συναντηθούν σε όψη συνόδου στις 27° 59’ των Ιχθύων. Η όψη αυτή θα μας κάνει περισσότερο συμπονετικούς και πρόθυμους, τόσο να καταλάβουμε, όσο και να συγχωρήσουμε τους άλλους, ακόμα και αυτούς που δεν μας έχουν φερθεί με τον καλύτερο τρόπο. Ωστόσο, αν δεν αποδεχθούμε την πραγματικότητα, όσο σκληρή και αν είναι, θα αυτό-καταδικαστούμε να ζούμε ξανά και ξανά στενάχωρες καταστάσεις και απογοητεύσεις μέχρι, επιτέλους, να πάρουμε το μάθημά μας και να μάθουμε να έχουμε καλύτερη διάκριση και αυτοπροστασία.

Sponsored Links

Μεγάλες προσδοκίες και εξιδανικεύσεις

Αυτή η στενή επαφή της Αφροδίτης, που βρίσκεται σε έξαρση στους Ιχθύες, με τον κυβερνήτη των Ιχθύων Ποσειδώνα, που είναι η ανώτερη οκτάβα της, αν και φαινομενικά μοιάζει εύκολη υπόθεση, στην ουσία δεν είναι καθόλου. Στην προκειμένη, θα μας φέρει αντιμέτωπους με τον ίδιο μας τον εαυτό και τις ανάγκες μας και θα μας βάλει στη διαδικασία να σκεφτούμε αν έχουμε αναλάβει το ρόλο του θύματος, τόσο στις σχέσεις, όσο και στις συνεργασίες μας. Καλό είναι να συνειδητοποιήσουμε ότι το να γίνουμε χαλί να μας πατήσουν στο βάθος σημαίνει ότι έχουμε ανάγκη αποδοχής και αγάπης.

Επίσης, στα δύσκολα της όψης είναι και η ανάγκη να ζήσουμε λίγο παραπάνω τις φαντασιώσεις μας, να έχουμε μεγάλες προσδοκίες από τους άλλους, είτε σε προσωπικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο και γενικά να έχουμε την τάση να στρουθοκαμηλίζουμε σε ό,τι αφορά τα προβλήματά μας. Καλό είναι να αποφύγουμε να τρέφουμε ελπίδες για καταστάσεις που μας έχουν δείξει ότι δεν "τσουλάνε" και να έχουμε ρεαλιστικές απαιτήσεις από τους όποιους άλλους της ζωής μας. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά μας, ή όψη αυτή δεν ενδείκνυται για σοβαρές αποφάσεις καθώς μπορεί κάτι να μας διαφεύγει.

Στα θετικά της όψης είναι η μεγάλη φαντασία και οι εμπνευσμένες ιδέες που θα έχουμε και που θα μας βοηθήσουν να εκφράσουμε τα ταλέντα και τη δημιουργικότητά μας, ιδιαίτερα αν ασχολούμαστε επαγγελματικά με κάτι το καλλιτεχνικό.

Σε ό,τι αφορά την προσωπική μας ζωή, θα είμαστε πιο ζεστοί, τρυφεροί και γεμάτοι συμπόνια και κατανόηση, κάτι που θα μας φέρει πιο κοντά στους ανθρώπους μας. Ειδικά, μάλιστα, σε ό,τι αφορά την αισθηματική μας ζωή, ο ρομαντισμός, η τρυφερότητα και η διάθεση να ζήσουμε στιγμές που θα θυμίζουν ταινία θα μας ωθήσουν να ταξιδέψουμε νοερά με το ταίρι της καρδιάς μας σε κόσμους μαγικούς και ονειρεμένους και να ζήσουμε στιγμές γεμάτες αγάπη, έρωτα και πάθος.

Πως θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Μετά την καταιγίδα έρχεται η ηρεμία και αυτό είναι κάτι που η όψη θα σας βοηθήσει να νιώσετε στο πετσί σας. Αφήστε πίσω σας ό,τι σας πλήγωσε και εστιάστε στα θετικά που έρχονται. Αισθηματικά, μην παγιδευτείτε σε ουτοπικά σενάρια και εξιδανικεύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα χρειαστεί να έχετε όραμα, πίστη στο καλό, θέληση να αλλάξετε ό,τι δεν έχει λειτουργήσει υπέρ σας έως τώρα και να είστε έτοιμοι να δεχθείτε τη βοήθεια ανθρώπων που σας αγαπούν και σας νοιάζονται. Μέσα σε φιλικά περιβάλλοντα, ίσως προκύψει ένας έρωτας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην προχωρήσετε στη λήψη παρορμητικών επαγγελματικών αποφάσεων και εστιάστε στις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για επαγγελματική άνοδο, κοινωνική πρόοδο και βελτίωση των οικονομικών σας. Αισθηματικά, εστιάστε στη σταθερότητα και την ασφάλεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ανάγκη σας να προοδεύσετε και να ξεφύγετε από μίζερες καταστάσεις που δεν έχουν πλέον κάτι να σας δώσουν, θα σας ωθήσει να τολμήσετε να ανοίξετε τους ορίζοντές σας και να ψάξετε για κάτι καλύτερο και πιο συμβατό με τα θέλω σας, τόσο επαγγελματικά, όσο και προσωπικά.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΛΕΩΝ

Θα βρεθούν στο διάβα σας ευκαιρίες που θα σας επιτρέψουν να βελτιώσετε την οικονομική πραγματικότητά σας, να πατήσετε γερά στα πόδια σας και ανανεωθείτε ψυχή τε και σώματι. Αισθηματικά, θα απολαύσετε στιγμές πάθους και ερωτικής έντασης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα βελτιωθούν οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας, τόσο εξαιτίας της δικής σας προσπάθειας, όσο και των άλλων. Ωστόσο, να θυμάστε ότι επιβάλλεται να σταματήσετε να εξιδανικεύετε ό,τι εσείς θεωρείτε απλησίαστο και να παίζετε το ρόλο του θύματος.

ΖΥΓΟΣ

Θα νιώσετε ευεξία, ενέργεια και ζωτικότητα, κάτι που θα σας βοηθήσει να είστε πιο παραγωγικοί επαγγελματικά και δραστήριοι σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή. Οι επαγγελματικές σχέσεις σας ομαλοποιούνται ενώ θα σας απασχολήσει και η βελτίωση της εμφάνισής σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα νιώσετε γεμάτοι δημιουργικές ιδέες και φαντασία και αυτό θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τον εαυτό και το έργο σας με τον καλύτερο τρόπο. Γενικά, θα νιώσετε ότι οι επιθυμίες σας μπορούν να πραγματοποιηθούν. Προσωπικά, αναμένονται έρωτες, φλερτ και κατακτήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα έρθετε πιο κοντά στους οικείους σας ενώ ίσως χρειαστεί να βοηθήσετε, υλικά ή ηθικά, κάποιο μέλος της οικογένειάς σας. Θα σας απασχολήσει η ανανέωση του χώρου σας. Αισθηματικά θα χρειαστεί να διαπραγματευτείτε μια επανασύνδεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έχετε θετικές εξελίξεις αναφορικά με ένα θέμα που από κοινού με αδέρφια ή λοιπούς συγγενείς διαχειρίζεστε. Επαγγελματικά και κοινωνικά, στηριχθείτε στις άρτιες επικοινωνιακές ικανότητές σας. Αισθηματικά, μια εξομολόγηση θα σας φέρει πιο κοντά στο ταίρι της καρδιάς σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα υπάρξει επαγγελματική και οικονομική εύνοια με την όψη αυτή, ωστόσο δεν θα πρέπει να λειτουργείτε παρορμητικά σε ό,τι αφορά τον τρόπο που ξοδεύετε καθώς θα έχετε αρκετά έξοδα. Αισθηματικά, γεγονότα που θα συμβούν θα σας κάνουν να νιώσετε ασφάλεια και ικανοποίηση.

ΙΧΘΥΕΣ

Όσο είστε συντονισμένοι με τις βαθιές σας ανάγκες, την αγάπη, την καλοσύνη και το ένστικτό σας, τόσο καλύτερα θα πηγαίνουν για εσάς τα πράγματα. Μην αφήσετε κανέναν να διαταράξει την ηρεμία σας. Αφήστε πίσω τις σχέσεις εξάρτησης και εστιάστε στη βελτίωση των επαφών και της ζωής σας γενικά.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-03-2024 07:26:23