Quantcast
blank
 
blank

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2021, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

 
Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2021, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2021 για το ζώδιό σου! Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή τον Απρίλιο ανάλογα με τις αστρολογικές όψεις, από την Αστρολόγο Φούλα Γρηγοροπούλου.

Sponsored Links

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2021

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου ο Απρίλιος είναι ένας άνετος σε επικοινωνιακό επίπεδο μήνας που θα σε βοηθήσει να έρθεις κοντά με πρόσωπα που σου έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιό σου από τις 4/4 αλλά και η παρουσία της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο έως και τα μέσα του μήνα δείχνουν πως το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου είναι ιδανικό για να κάνεις μία νέα γνωριμία ή για να εξελιχθεί μία γνωριμία που είχες κάνει το προηγούμενο διάστημα. Το φλερτ δεν θα λείψει όπως και η διαδραστική επικοινωνία, η οποία θα βοηθήσει εξαιρετικά αισθηματικές υποθέσεις.

Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου στις 12/4 σου λέει πως θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις κάποια παρελθοντικά ζητήματα ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου προκειμένου να μπορέσετε να κάνετε μία νέα αρχή απαλλαγμένη από «βάρη» του παρελθόντος. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στις 15/4 ενδεχομένως να δημιουργήσει συναισθηματική ανασφάλεια, η οποία θα επηρεάσει τον τρόπο που βλέπεις μία σχέση που έχεις ή μία σχέση που θέλεις να κάνεις. Προς το τέλος του μήνα θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε περίπτωση που μένεις μαζί με το σύντροφό σου καθώς η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου στις 23/4 δείχνει πως συχνά-πυκνά θα δημιουργούνται τριβές λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων και ζητημάτων που αφορούν δουλειές του σπιτιού.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου ο Απρίλιος μπορεί να ξεκινήσει υποτονικά όσον αφορά τους αισθηματικούς σου «στόχους» καθώς η παρουσία της Αφροδίτης αλλά και του Ερμή στο ζώδιο του Κριού δημιουργούν εσωστρέφεια, κάτι που δεν θα βοηθήσει να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου ή να «αναλάβεις δράση», προκειμένου να διευθετήσεις αισθηματικές υποθέσεις. Βέβαια είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει κάποια αισθηματική προσέγγιση σε παρασκηνιακό επίπεδο καθώς τα κρυφά ραντεβού και τα μυστικά ειδύλλια θα έχουν την τιμητική τους!

Από τις 15/4 με την είσοδο της Αφροδίτης στο δικό σου ζώδιο η διάθεσή σου θα αλλάξει -καθώς θα είσαι πιο εξωστρεφής- και μαζί της θα αλλάξει και το κλίμα που επικρατεί στην προσωπική σου ζωή! Η εξέλιξη και η διευθέτηση μπερδεμένων συναισθηματικών υποθέσεων είναι ένα πιθανό σενάριο κατά το δεύτερο μισό του μήνα, καθώς οι αστρολογικές συγκυρίες θα είναι με το μέρος σου. Μάλιστα προς το τέλος του Απριλίου με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Ταύρου-Σκορπιού) στις 27/4 και την ενεργή συμμετοχή του Ουρανού σε αυτή, φαίνεται πως θα υπάρξουν εκπλήξεις σε αισθηματικά ζητήματα είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που θα αλλάξει το κλίμα που επικρατεί στην προσωπική σου ζωή καθώς είναι πολύ πιθανόν να φέρει νέες προσθήκες ατόμων στο περιβάλλον σου! Μέσω φίλων και γνωστών φαίνεται πως θα έρθεις πιο κοντά με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και η παρουσία της Αφροδίτης αλλά και του Ερμή στο ζώδιο του Κριού έως και τα μέσα του μήνα, θα δημιουργήσουν πολύ καλές συνθήκες και σε επικοινωνιακό επίπεδο. Αυτός ο μήνας ενδείκνυται για να γνωρίσεις καλύτερα ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον και ύστερα να πάρεις τις αποφάσεις σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση τα κοινά ενδιαφέροντα καθώς και η κοινή φιλοσοφία για κάποια ζητήματα είναι αυτά που θα σε φέρουν ακόμα πιο κοντά με το σύντροφό σου και θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις αν «μιλάτε την ίδια γλώσσα». 

Στις 15/4 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου και από τη νέα της θέση μπορεί να δημιουργήσει παρασκήνιο σε αισθηματικά ζητήματα. Για αυτό το λόγο -ιδιαίτερα αν είσαι ελεύθερος- θα πρέπει να αποφύγεις τα βιαστικά συμπεράσματα καθώς είναι πολύ πιθανόν να λείπουν κάποια κομμάτια από το παζλ. Η πολυαστρία που θα υπάρξει στο ζώδιο του Ταύρου μετά τις 20/4 και η εμπλοκή του Ουρανού σε αυτήν την πολυαστρία, μπορεί να φέρει ξαφνικά και απροσδόκητα ζητήματα στο προσκήνιο. Είναι πιθανό να αρχίσεις να σκέφτεσαι ένα πρόσωπο του παρελθόντος και είναι εξίσου πιθανό να διαπιστώσεις πως μία σχέση δεν σε καλύπτει. Καλό θα είναι να αποφύγεις τις σπασμωδικές κινήσεις καθώς δεν θα είναι καθόλου βοηθητικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που λόγω των αστρολογικών συγκυριών που θα υπάρξουν θα σε βάλει στη διαδικασία να δεις την εικόνα της προσωπικής σου ζωής και την εικόνα που έχει μία σχέση προς τα έξω. Έτσι λοιπόν είναι πολύ πιθανό να αφιερώσεις χρόνο συζητώντας με το σύντροφό σου για κάποια ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σας, καθώς θα σε ενδιαφέρει πολύ αυτό που βγαίνει προς τα έξω. Ελλοχεύει ο κίνδυνος να επικεντρωθείς περισσότερο στην εικόνα και να αφήσεις σε δεύτερη μοίρα την ουσία, όμως θα πρέπει να θυμάσαι πως η ισορροπία αυτών των δύο είναι το μυστικό για τη μακροβιότητα της σχέσης. Ο Ερμής και η Αφροδίτη θα βρίσκονται έως και τα μέσα του μήνα στο ζώδιο του Κριού, κάτι που θα συμβάλλει θετικά σε συζητήσεις και στην επικοινωνία σε γενικότερο πλαίσιο. Βέβαια λόγω του ότι θα υπάρχει παρορμητική διάθεση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός προκειμένου να μην πεις κάτι που δεν θα εννοείς.

Από τις 15/4 η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου σου δείχνει πως θα πρέπει να ακούσεις περισσότερο τις δικές σου αισθηματικές ανάγκες. Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως μπορεί να εξελιχθεί μία γνωριμία με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον. Αν πάλι βρίσκεσαι σε μία σχέση από τις 23/4 και μετά με την είσοδο του Άρη στο δικό σου ζώδιο θα πρέπει να κατευνάσεις τη νευρικότητα -η οποία θα ενισχυθεί από την παρουσία του Άρη πάνω από το κεφάλι σου- προκειμένου να μην υπάρχουν εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου.

ΛΕΩΝ

Λέων μου ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που θα σε βοηθήσει να έρθεις κοντά με πρόσωπα που είσαι γεωγραφικά μακριά και ιδιαίτερο ρόλο σε αυτό θα παίξει το ζεστό επικοινωνιακό κλίμα που θα υπάρξει μεταξύ σας. Ο Ερμής και η Αφροδίτη θα βρίσκονται στο ζώδιο του Κριού έως και τα μέσα του μήνα, κάτι που θα δημιουργήσει εξωστρέφεια και θα ενισχύσει την καλή διάθεση που θα υπάρχει ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους. Αυτή η καλή διάθεση θα αποτελέσει τη βάση για να ξεκινήσει ένα φλερτ το οποίο θα εξελιχθεί σε ένα νέο ειδύλλιο. Οι σχέσεις εξ αποστάσεως φαίνεται πως θα έχουν την τιμητική τους αυτό το μήνα καθώς μπορεί να υπάρχουν κάποια εμπόδια είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά, τα οποία συνηγορούν σε αυτή την απόσταση. 

Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση οι συζητήσεις με το σύντροφό σου θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο κλίμα μεταξύ σας, για αυτό αρκεί να του αφιερώνεις χρόνο και να μην θεωρείς τίποτα δεδομένο. Στις 15/4 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Ταύρου και από τη νέα της θέση θα σε οδηγήσει να δεις με υπευθυνότητα ζητήματα που αφορούν προσωπικές επιλογές και αισθηματικές υποθέσεις σε γενικότερο πλαίσιο. Αν περνάς πολύ χρόνο στη δουλειά είναι πολύ πιθανόν να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και να ανακαλύψεις πως έχετε αρκετά κοινά! Προς το τέλος του μήνα με την πολυαστρία στο ζώδιο του Ταύρου οι εκπλήξεις είναι ένα πιθανό σενάριο -ιδιαίτερα αν ανήκεις στους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου σου- μιας και φαίνεται πως νέα πρόσωπα θα κάνουν την εμφάνισή τους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου ο Απρίλιος θα είναι ένας έντονος μήνας για εσένα σε αισθηματικό επίπεδο καθώς οι αστρολογικές συγκυρίες θα δημιουργήσουν ή θα εντείνουν τα έντονα συναισθήματα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα υπάρξουν αφορμές για αντιπαραθέσεις μεταξύ σας όμως καλό θα ήταν να μη αφήσεις αυτές τις αντιπαραθέσεις να γιγαντωθούν και να αποτελέσουν πρόβλημα στη σχέση σου. Το κλίμα θα είναι έντονο και ιδιαίτερα ερωτικό, κάτι που θα σε βοηθήσει να έρθεις κυριολεκτικά και μεταφορικά κοντά με το σύντροφό σου. Μικρά και μεγάλα «τσιμπήματα» ζήλιας μπορεί να κάνουν την εμφάνιση τους εκατέρωθεν όμως αν προσπαθήσεις να τα διευθετήσεις σίγουρα θα τα καταφέρεις. 

Στις 15/4 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Ταύρου και από τη νέα της θέση βελτιώνει σημαντικά και τη διάθεσή σου αλλά και τον τρόπο που βλέπεις αισθηματικά ζητήματα όπως και το κλίμα που υπάρχει στην προσωπική σου ζωή σε γενικότερο πλαίσιο. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε ένα ζώδιο που σου ταιριάζει πολύ, κάτι που δείχνει πως θα φέρει και ευκαιρίες για να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο ή για να βρεις ένα νέο αισθηματικό ενδιαφέρον. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση το δεύτερο μισό του μήνα είναι πολύ καλό για να βελτιώσεις το κλίμα στη σχέση σου, να κάνεις πράγματα μαζί με το σύντροφό σου και να επικεντρωθείς σε αυτά που σας ενώνουν και όχι σε παρεξηγήσεις ή ζητήματα που πιθανόν να σας απομακρύναν το προηγούμενο διάστημα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που θα φέρει στο προσκήνιο τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και των αισθηματικών σου υποθέσεων. Η παρουσία του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού έως και τα μέσα του μήνα δείχνει πως θα υπάρξει επικοινωνία με ένα πρόσωπο που ήσουν κοντά το προηγούμενο διάστημα αλλά ενδεχομένως να δημιουργήθηκαν κάποιες παρεξηγήσεις οι οποίες σας απομάκρυναν. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 12/4 δείχνει πως το πρώτο μισό του Απριλίου είναι ευνοϊκό για να διευθετήσεις παρεξηγήσεις και παρανοήσεις που αφορούν αισθηματικές υποθέσεις.

Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση μην αφήνεις «φαντάσματα του παρελθόντος» να εισβάλλουν σε αυτή, καθώς θα μπορούσαν να δημιουργήσουν αρκετά ζητήματα ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου. Από τις 15/4 με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου και στις 19/4 με την είσοδο του Ερμή στο ίδιο ζώδιο ξεκινά ένα διάστημα πιο εσωστρεφές για εσένα, το οποίο μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την επικοινωνία. Μετά τις 15/4 είναι πολύ πιθανό να αρχίσεις να σκέφτεσαι περισσότερο ένα πρόσωπο του παρελθόντος και μία ευκαιρία που δεν δόθηκε σε ένα ειδύλλιο. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς από παρορμητικά συναισθήματα -τα οποία θα υπάρχουν αυτό το μήνα- και θα μπορούσαν να σε οδηγήσουν σε σπασμωδικές κινήσεις όσον αφορά την προσωπική σου ζωή, είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου ο Απρίλιος είναι ένας απαιτητικός μήνας για εσένα τουλάχιστον κατά το πρώτο μισό του καθώς φαίνεται πως θα υπάρξουν αρκετά ζητήματα της καθημερινότητας με τα οποία θα πρέπει να ασχοληθείς ώστε να διευθετήσεις. Η παρουσία του Ερμή αλλά και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού είναι πολύ πιθανό να μη σου αφήσει ελεύθερο χρόνο για την προσωπική σου ζωή, όμως είναι εξίσου πιθανό να σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο εργασιακό σου περιβάλλον. Σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα χρειαστεί να διευθετήσεις πολύ προσεκτικά τις υποχρεώσεις και το χρόνο σου προκειμένου να μην αφήσεις την απόσταση και τη ρουτίνα να παρεισφρήσει ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου. Από τις 15/4 τα πράγματα θα αλλάξουν καθώς οι δουλειές φαίνεται πως μπαίνουν σε μία σειρά, κάτι που θα σου αφήσει περισσότερο ελεύθερο χρόνο για όλα τα υπόλοιπα. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου και η είσοδος του Ερμή στο ίδιο ζώδιο λίγες ημέρες αργότερα (19/4) στρέφουν το ενδιαφέρον σου αποκλειστικά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. 

Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να αρχίσεις να σκέφτεσαι πιο συχνά ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να γίνει το ταίρι σου και αυτό θα σε βάλει στη διαδικασία να κάνεις κάποιες κινήσεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση επένδυσε σε αυτήν μιας και το καλό κλίμα που θα υπάρξει μέσα σε αυτή τη σχέση θα αποτελέσει την κινητήριο δύναμη σου για αρκετά θέματα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 27/4 στον άξονα σου (Ταύρου-Σκορπιού) μπορεί να κρύβει εκπλήξεις και αλλαγές στον αισθηματικό τομέα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου ο Απρίλιος είναι ένας μήνας αφιερωμένος στην προσωπική σου ζωή και στις αισθηματικές σου υποθέσεις καθώς προσφέρεται κατά το μεγαλύτερο μέρος του για επικοινωνία, φλερτ, νέες γνωριμίες αλλά και την εξέλιξη μιας υπάρχουσας! Η παρουσία του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού έως και τα μέσα του μήνα όπως και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Κριό στις 12/4 δείχνουν πως το ενδιαφέρον σου θα στραφεί σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και να μην ταυτίσεις τον ενθουσιασμό με τα συναισθήματα, καθώς κάτι τέτοιο θα σε αποσυντονίσει και ενδεχομένως να σε οδηγήσει σε λάθος απόφαση. 

Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου είναι περισσότερο εξωστρεφές για εσένα και το σύντροφό σου, κάτι που θα βοηθήσει πολύ στην επικοινωνία που θα υπάρξει μεταξύ σας αλλά και στην επικοινωνία που θα έχετε με τους άλλους σαν ζευγάρι. Στις 15/4 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Ταύρου και την ακολουθεί και ο Ερμής λίγες ημέρες μετά (19/4). Η προσοχή σου θα στραφεί στην καθημερινότητα και στις υποχρεώσεις που τη συνοδεύουν και αυτό θα μπορούσε να σε απομακρύνει από το σύντροφό σου αν δεν προσπαθήσεις να βρεις χρόνο για εκείνον. Έτσι λοιπόν αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση το δεύτερο μισό του μήνα φαίνεται πως θα είναι περισσότερο απαιτητικό για εσένα, ενδεχομένως να χρειαστεί να βάλεις άλλες προτεραιότητες, για αυτό θα χρειαστεί να διαχειριστείς με διαφορετικό τρόπο το χρόνο σου ώστε να έχεις και ελεύθερες ώρες!

Ολυμπία

Ολυμπία

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που θα έχει αρκετές εκπλήξεις στον αισθηματικό τομέα ιδιαίτερα κατά το δεύτερο μισό του. Μέχρι και τα μέσα Απριλίου η παρουσία του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού θα δημιουργήσουν εσωστρέφεια, η οποία θα βοηθήσει εσένα που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση καθώς θα σε φέρει πιο κοντά με τον σύντροφό σου. Είναι γεγονός πως θα αναζητήσεις χρόνο μαζί του κι αν μένετε κάτω από την ίδια στέγη το σπίτι θα γίνει το καταφύγιο σας. Η ουσιαστική επικοινωνία που θα υπάρξει μεταξύ σας θα βοηθήσει τη σχέση σας να εξελιχθεί αλλά και να διευθετηθούν κάποιες παρεξηγήσεις που μπορεί να είχαν δημιουργηθεί το προηγούμενο καιρό.

Αν είσαι ελεύθερος μετά τις 15/4 με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου και λίγο αργότερα και με την είσοδο του Ερμή στο ίδιο ζώδιο, φαίνεται πως θα υπάρξει αρκετό ενδιαφέρον προς το πρόσωπό σου. Οι θαυμαστές γύρω σου όλο και θα πληθαίνουν κάτι που θα αυξήσει την αυτοπεποίθησή σου. Ένα πρόσωπο είναι αυτό που θα κάνει τη διαφορά καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 27/4, είναι γεμάτη εκπλήξεις για εσένα και φέρνει καταιγιστικές εξελίξεις στις αισθηματικές σου υποθέσεις. Ένα νέο πρόσωπο κάνει την εμφάνιση του!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που μπορεί να σου δημιουργήσει αντικρουόμενα συναισθήματα για ζητήματα που αφορούν τον τομέα των σχέσεων. Ο Ερμής και η Αφροδίτη θα βρίσκονται στο ζώδιο του Κριού έως και τα μέσα του μήνα κάτι που θα δημιουργεί πολύ καλή διάθεση και όρεξη για επικοινωνία και αυτή η διάθεση θα είναι πολύ βοηθητική για να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο περιβάλλον σου. Να θυμάσαι πως η καλή επικοινωνία και οι συζητήσεις θα σε βοηθήσουν να έρθετε κοντά και να γνωρίσεις πολύ καλύτερα αυτόν που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Μην αφήσεις άλλους να εμπλακούν σε υποθέσεις της προσωπικής σου ζωής καθώς κάτι τέτοιο θα μπορούσε να φέρει μπερδέματα. 

Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στις 15/4 αλλά και την είσοδο του Ερμή στο ίδιο ζώδιο λίγες ημέρες μετά (19/4) φαίνεται πως θα νιώσεις την ανάγκη να πάρεις το σύντροφό σου και να μείνετε μακριά από όλους και από όλα. Κάτι τέτοιο μπορεί να μην είναι εύκολο σε πρακτικό επίπεδο όμως φαίνεται πως θα αναζωπυρώσει συναισθήματα που υπάρχουν και θα σας φέρει πιο κοντά. Αν μένετε στο ίδιο σπίτι ξεκινά ένα πολύ καλό διάστημα για να ασχοληθείτε με αυτό και να ομορφύνετε ακόμα περισσότερο το χώρο σας. Αν πάλι δεν μένετε μαζί είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις περί συγκατοίκησης που φαίνεται πως θα πέσουν στο τραπέζι κοντά στα τέλη του μήνα.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου ο Απρίλιος είναι ένας ευνοϊκός μήνας για εσένα και για τα ζητήματα της καρδιάς και θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου και να πάρεις αποφάσεις για μία σχέση ή για μία γνωριμία που έχεις κάνει. Η παρουσία του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού έως τα μέσα του μήνα καθώς και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο στις 12/4 δείχνουν την ανάγκη να αφήσεις πίσω σου «κακώς κείμενα» του παρελθόντος και να κάνεις μία νέα αρχή με ένα πρόσωπο που δίπλα του θα νιώθεις συναισθηματική ασφάλεια. 

Η γνωριμία με ένα τέτοιο πρόσωπο είναι περισσότερο πιθανή κατά το δεύτερο μισό του μήνα καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στις 15/4 αλλά και η είσοδος του Ερμή στο ίδιο ζώδιο στις 19/4 δείχνουν πως τα πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον θα παίξουν ιδιαίτερο ρόλο σε νέες γνωριμίες. Η επικοινωνία θα παίξει εξίσου σημαντικό ρόλο καθώς θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις μία πρώτη εικόνα για κάποιον που σε ενδιαφέρει. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση το δεύτερο μισό του Απριλίου θα σε φέρει πιο κοντά με το σύντροφό σου και οι συζητήσεις που θα έχετε σχετικά με κοινούς στόχους και κοινά όνειρα θα παίξουν ιδιαίτερο ρόλο. Προς το τέλος του μήνα δεν αποκλείεται να υπάρξουν εκπλήξεις όσον αφορά μία σχέση ή μία γνωριμία καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 27/4 δεν θα σε αφήσει να βαρεθείς!

Φούλα Γρηγοροπούλου
Ημερομηνία Τροποποίησης: 31-03-2021 13:00:00