Quantcast
blank
 
blank

Ο Άρης σε αντίθεση με τον Πλούτωνα, από την Έλενα Γκιτσάλη: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Άρης σε αντίθεση με τον Πλούτωνα, από την Έλενα Γκιτσάλη: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Στις 5 Ιουνίου 2021, o Άρης από τις 26ο 28’ του Καρκίνου θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον Πλούτωνα που θα βρίσκεται στις 26ο 28΄ του Αιγόκερω. Η όψη αυτή θα μας προκαλέσει μια έντονη τάση για συναισθηματικό έλεγχο και ψυχική χειραγώγηση των γύρω μας. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί, αν δεν καταφέρουμε να κοντρολάρουμε την ανάγκη μας να κυριαρχούμε πάνω στους όποιους άλλους της ζωής μας, ψυχή τε και σώματι, θα φτάσουμε σε ακραίες συμπεριφορές γεμάτες ένταση, ζήλια και σκοτεινές εμμονές! Κάτι που μόνο καλό δεν μπορεί να κάνει, τόσο στους άλλους, όσο και σε εμάς και στην ενέργειά μας.

Sponsored Links

Ακραίες συμπεριφορές και πάθη!

Υπάρχει μια ρήση του Ρωμαίου φιλόσοφου Σενέκα που λέει ότι «δεν είναι οι άλλοι στην ουσία που μας απογοητεύουν αλλά οι προσδοκίες που είχαμε από αυτούς» κάτι που κουμπώνει τέλεια πάνω σε αυτή την όψη ειδικά αν οι προσδοκίες μας είναι συναισθηματικές και έχουν να κάνουν με την ανάγκη μας για ψυχική προστασία και συναισθηματική ασφάλεια. Γιατί επενδύουμε σε καταστάσεις και ανθρώπους περιμένοντας να λάβουμε και από αυτούς όλα όσα τους δίνουμε και όταν αυτό δεν συμβαίνει χάνουμε τον έλεγχο μας και ζητάμε πιεστικά αυτά που θεωρούμε ότι μας αναλογούν, ενώ στην ουσία αυτό που κάνουμε είναι να αναπαραγάγουμε καταστάσεις του παρελθόντος μας που μας έχουν πονέσει πολύ.

Από την άλλη μπορεί, με άλλοθι την αγάπη και την ανάγκη μας να προστατέψουμε τους αγαπημένους μας, να φτάσουμε σε σημείο να λειτουργήσουμε άκρως καταπιεστικά πάνω τους.

Γενικά, κάποιες σχέσεις μας, ίσως και κρυφές, λάβουν ένα οριστικό τέλος ή αλλάξουν εντελώς δομή. Ακόμα, θα βιώσουμε καταστάσεις οι οποίες θα μας οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια στην ανακάλυψη μυστικών, και μάλλον κακόβουλων, ενεργειών που έχουν εμάς αποδέκτες. Επίσης, θα συνειδητοποιήσουμε την αξία του να μάθουμε να στοχοποιούμε σωστά χωρίς να επηρεαζόμαστε από τα συναισθήματα της στιγμής.

Σε κάθε περίπτωση, το κλειδί για να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από αυτή τη συναισθηματική λαίλαπα είναι ένα: Ό,τι κάνουμε, να το κάνουμε με γνώμονα την αληθινή αγάπη, την αγάπη που σέβεται την προσωπικότητα του άλλου και τις δικές του ανάγκες. Μπορούμε να εστιάσουμε και στα θετικά που μπορεί να μας δώσει η όψη αυτή, δηλαδή να μάθουμε να έχουμε αυτοέλεγχο, να μην στρουθοκαμηλίζουμε, να δουλέψουμε την διαίσθηση μας και να εκφράσουμε τα ένστικτά μας χωρίς όμως να τα αφήσουμε να μας καταβροχθίσουν.

Πως θα σε επηρεάσει ο Άρης σε αντίθεση με τον Πλούτωνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 5 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Στρέψτε την προσοχή σας στην εργασία σας καθώς θα βιώσετε μια ιδιαίτερη κατάσταση με κάποιο συνεργάτη σας η οποία, φυσικά όχι άδικα, θα σας δημιουργήσει μεγάλο στρες. Επίσης, θα παρουσιαστούν κάποια θέματα σχετικά με κάποιο μέλος της οικογένειάς σας το οποίο θα προσπαθήσει να λειτουργήσει χειριστικά απέναντί σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθήστε να πετάξετε από πάνω σας το άγχος της καθημερινότητάς σας και διαμορφώστε εσείς το μέλλον σας κάνοντας πράξη όλα όσα σκέφτεστε αλλά καθυστερείτε να τα κάνετε πράξη. Ίσως σας απασχολήσουν και θέματα υπογραφών και συμβολαίων σχετικών με κάποιο μέλος της οικογένειάς σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα σας απασχολήσουν θέματα καθαρά οικονομικά και σχετικά με μια κληρονομιά, με την έννοια διευθέτησης θεμάτων με το δημόσιο ή σχετικά με τακτοποίηση εκκρεμοτήτων σας σε τράπεζες και άλλους οργανισμούς. Επίσης, υπάρχει πιθανότητα να έχετε την αίσθηση ότι αδικείστε και ότι δεν αμείβεστε αρκετά για την δουλειά που κάνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και μην γίνεστε πιεστικοί απέναντι στους άλλους. Η ανάγκη σας να έχετε τον έλεγχο, όχι μόνο της δικής σας ζωής αλλά και των άλλων θα σας οδηγήσει σε παρορμητικές κινήσεις χειρισμού των συναισθημάτων τους με αποτέλεσμα να γίνετε επιθετικοί με καταστροφικά αποτελέσματα για τις σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ

Θα ανακαλύψετε ότι κάποια άτομα, κυρίως σε σχέση με τον επαγγελματικό σας χώρο, έχουν κινηθεί παρασκηνιακά εναντίον σας. Κρατήστε το μυαλό σας καθαρό και μην μπείτε στην διαδικασία να παίξετε με τους δικούς τους όρους. Η αλήθεια θα βγει σύντομα στην επιφάνεια και εσείς θα έχετε την συνείδησή σας καθαρή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε καταλάβει και μόνοι σας ότι αν δεν κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν δεν μπορείτε να λειτουργήσετε σωστά και να είστε παραγωγικοί. Για τον λόγο αυτό, οι εντάσεις και η πίεση που θα νιώσετε αυτές τις ημέρες θα σας ωθήσουν να αλλάξετε τακτική και να ζήσετε κάνοντας πράγματα περισσότερο συμβατά με αυτά που εσείς χρειάζεστε να έχετε στην ζωή σας.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Οι απαιτήσεις τόσο στον επαγγελματικό σας χώρο, όσο και στο σπίτι θα σας φτάσουν στα όρια σας, Αυτό όμως συμβαίνει γιατί εσείς είστε συγκεντρωτικοί και θέλετε να έχετε τον γενικό έλεγχο σε όλους και παντού. Ξεκινήστε λοιπόν με το να μοιράζετε ευθύνες και σε άλλους έτσι ώστε να ελαφρύνει το πρόγραμμα σας και να αντέξετε και εσείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η κοσμοθεωρία σας θα πρέπει να είναι συμβατή με τον τρόπο που ζείτε, διαφορετικά θα σας δημιουργεί εσωτερικά ρήγματα τα οποία και δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείτε. Επίσης, να είστε ανοιχτόμυαλοι και να μην διαστρεβλώνετε μέσα σας αυτά που σας λένε οι άλλοι μόνο και μόνο γιατί άλλα περιμένετε να ακούσετε από αυτούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι ανάγκες σας και ως εκ τούτου οι σκέψεις σας περιστρέφονται γύρω από ένα βασικό θέμα και αυτό είναι τα οικονομικά σας. Ο λόγος είναι το ότι θέλετε να ξεφύγετε από καταστάσεις που σας δημιουργούν άγχος. Επίσης, το να ζηλεύετε το ταίρι σας σχεδόν εμμονικά είναι κάτι που χρειάζεται να το ελέγξετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε μια διαρκή ανάγκη να ελέγχετε, τόσο τον εαυτό σας καταπιέζοντας ακόμα και τα δικά σας συναισθήματα, όσο και τους άλλους χειραγωγώντας τους συναισθηματικά . Όμως, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αν δείξετε περισσότερο ανοχή στην διαφορετικότητα των άλλων θα σας βγει σε καλό γιατί θα είναι και εκείνοι πιο θετικά διακείμενοι απέναντί σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανοίξτε την καρδιά σας στους άλλους και μην φοβηθείτε ότι αυτό θα σας βγει σε κακό γιατί, ακόμα και αν δεν αποδειχτούν άξιοι των δικών σας συναισθημάτων, θα καταλάβετε ποιά θέση αξίζουν να έχουν στην ζωή σας και έτσι δεν θα χάσετε άλλο τον χρόνο σας. Εξάλλου η ψυχική σας υγεία αξίζει πολλά περισσότερα.

ΙΧΘΥΣ

Θα βιώσετε εντάσεις τις οποίες και θα τις προκαλέσουν πολύ κοντινά σας άτομα, είτε από το φιλικό, είτε από τον κοινωνικό σας κύκλο. Αυτές τις τοξικές συμπεριφορές απέναντί σας θα πρέπει να τις αποφύγετε όπως «ο διάολος το λιβάνι» γιατί καθώς είστε ακραία συναισθηματικοί άνθρωποι θα σας επηρεάσουν αρνητικά σε μεγάλο βαθμό.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-06-2021 13:00:00