blank
 
blank

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Δία: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Δία: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Στις 19 Απριλίου 2024 ο Άρης από τις 21° 23’ των Ιχθύων θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Δία που βρίσκεται στον Ταύρο. Με την όψη αυτή θα νιώσουμε πιο δυνατοί και γεμάτοι θάρρος. Ο τρόπος έκφρασής μας θα είναι δυναμικός και η δράση μας στοχευμένη. Γεγονότα, μάλιστα, που θα συμβούν, θα μας βοηθήσουν να νιώσουμε ότι μπορούμε να καλύψουμε μια βασική ανάγκη μας, αυτή της αυτοπραγμάτωσης. Θα βρούμε τρόπους να αναπτύξουμε τα ταλέντα και τις δυνατότητές μας και, μέσα από αυτά, να ενεργοποιηθούμε, να επεκταθούμε και να βιώσουμε επιτυχίες, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό ή κοινωνικό επίπεδο.

Sponsored Links

Λήψη σημαντικών αποφάσεων και έκρηξη δημιουργικότητας

Στη ζωή μας θα εμφανιστούν άνθρωποι καλής θελήσεως που θα μας βοηθήσουν να εστιάσουμε στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής, θα πιστέψουν σε εμάς και θα μας υποστηρίξουν στο να πάρουμε ρίσκα που θα μας οδηγήσουν σε καλύτερα μονοπάτια ζωής. Σε αρκετές περιπτώσεις θα κληθούμε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις που θα αφορούν το πώς μπορούμε να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

Επιπλέον, η ανταγωνιστική διάθεσή μας και η σιγουριά για τον εαυτό και τις ικανότητές μας θα μας βοηθήσουν να κερδίσουμε τα όποια "παιχνίδια εξουσίας" της ζωής, είτε σε προσωπικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ η γενναιόδωρη διάθεσή μας θα μας κάνει δημοφιλείς και αγαπητούς. Αυτό σημαίνει ότι εύκολα μπορούμε να εντυπωσιάσουμε τους άλλους και να καταφέρουμε να επιτύχουμε τους στόχους μας. Αισθηματικά, αναμένονται επιτυχίες, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά νέες γνωριμίες, φλερτ και ραντεβού.

Πως θα σε επηρεάσει ο Άρης σε εξάγωνο με τον Δία;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού και του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Διδύμους, Λέοντες, Παρθένους, Σκορπιούς, Τοξότες, Υδροχόους και Ιχθύες γεννημένους στις αρχές του 3ου δεκαημέρου των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Οι θετικές εξελίξεις σε πράγματα που σας αφορούν θα σας βοηθήσουν να βρείτε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση, να επανεξετάσετε τα τρέχοντα θέματα και να βρείτε λύσεις που θα σας ανακουφίσουν και θα ανανεώσουν την αισιοδοξία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επανεξέταση των στόχων σας θα σας βοηθήσει να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι, να πάρετε σημαντικές πρωτοβουλίες και να εστιάσετε στην προσωπική και επαγγελματική σας εξέλιξη. Νέοι άνθρωποι θα μπουν στη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα νιώσετε ψυχική και συναισθηματική ικανοποίηση σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή. Επαγγελματικά, θα εμφανιστούν ευκαιρίες τις οποίες, αν εκμεταλλευτείτε με το σωστό τρόπο, θα εξελιχθείτε και θα βελτιώσετε και τα έσοδά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα ταξίδι θα σας ανανεώσει ψυχή τε και σώματι. Σε ό,τι αφορά νομικά ζητήματα, συμβόλαια και υπογραφές, οι εξελίξεις θα σας ευχαριστήσουν δεόντως. Ευχάριστες ειδήσεις θα λάβετε και σε θέματα σχετικά με φίλους, συλλόγους ή ομάδες.

ΛΕΩΝ

Με τη βοήθεια φιλικών σας προσώπων ή ατόμων από το κοινωνικό περιβάλλον σας, θα μπορέσετε να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Γενικά, οι συγκυρίες είναι με το μέρος σας. Ορισμένοι θα κάνετε ένα όμορφο ταξίδι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επαγγελματικά, οι συμμαχίες που θα κάνετε τώρα ή ακόμα και κάποιες, σημαντικές για την εξέλιξή σας, νέες γνωριμίες θα σας βοηθήσουν να πετύχετε στόχους. Αισθηματικά, εύνοια θα υπάρξει σε ό,τι αφορά φλερτ και νέες γνωριμίες.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΖΥΓΟΣ

Θα βρείτε άκρη σε ένα θέμα σχετικό με κάλυψη χρεών ή της βελτίωσης της τρέχουσας οικονομικής πραγματικότητάς σας, ενώ ένα επαγγελματικό πλάνο θα μπει σε πορεία υλοποίησης. Θα σας απασχολήσει η ανανέωση της εμφάνισής σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αισιοδοξία και εσωτερική ανανέωση θα βιώσετε, κυρίως σε ό,τι αφορά την αισθηματική σας ζωή. Οι δεσμευμένοι θα ανανεώσετε ερωτικά τη σχέση σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα έχετε επιτυχίες και ευκαιρίες για ένα νέο ξεκίνημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα βελτιωθεί, τόσο η καθημερινότητά σας, όσο και οι σχέσεις με τους οικείους σας. Ασχοληθείτε με τη βελτίωση της υγείας, της φυσικής κατάστασης και γενικά της ευεξίας σας. Αισθηματικά, μια επανασύνδεση είναι κάτι το εφικτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δραστηριοποιηθείτε και ασχοληθείτε με την προώθηση των έργων σας. Εύνοια υπάρχει σε ό,τι αφορά σπουδές και ταξίδια. Αισθηματικά, κάτι καινούργιο ανατέλλει στις ζωές των αδέσμευτων ενώ μια ερωτική εξομολόγηση θα ικανοποιήσει ορισμένους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα προχωρήσετε σε μια άκρως θετική επαγγελματική συμφωνία, ικανή να αναβαθμίσει την τρέχουσα οικονομική πραγματικότητά σας ενώ, ορισμένοι άλλοι, θα έχετε κέρδη από μια αγοραπωλησία ακινήτου. θετικές εξελίξεις θα έχετε και στην αισθηματική σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα κινηθείτε με θάρρος και αυτοπεποίθηση, τόσο σε σχέση με την προσωπική, όσο και με την επαγγελματική ζωή σας κάτι που, αν μη τι άλλο, θα σας βοηθήσει στο να έχετε επιτυχίες. Εύνοια έχετε σε θέματα σπουδών και μετακινήσεων.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-04-2024 00:41:36