blank
 
blank

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 

Στις 20 Απριλίου 2024 ο Άρης από τις 21° 47’ των Ιχθύων θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο. Με την όψη αυτή, η βασική επιθυμία θα είναι η ενασχόλησή μας με ο,τιδήποτε κρατά τον ενθουσιασμό μας ενεργό και μας γεμίζει αισιοδοξία και χαρά. Αυτό, ως αποτέλεσμα, θα έχει το να πάρουμε με μεγάλη χαρά τις καταστάσεις της ζωής στα χέρια μας και να κάνουμε όποιες αλλαγές πρέπει να γίνουν έτσι ώστε να απελευθερωθούμε από ό,τι μας κρατά δέσμιους και δεν μας αφήνει να εξελιχθούμε και να προοδεύσουμε. Αυτό μπορεί να είναι μια κατάσταση, μια δουλειά, μια σχέση ή ένας άνθρωπος.

Sponsored Links

Πέτρα που κυλάει, δεν χορταριάζει...

Το σίγουρο πάντως είναι πως ο,τιδήποτε και αν μας έχει ταλαιπωρήσει και επιβληθεί στο παρελθόν, με την όψη αυτή, θα μπορέσουμε να το αφήσουμε στην άκρη. Μάλιστα, οι συνθήκες θα είναι τέτοιες ώστε η μετάβαση από τη μια κατάσταση στην άλλη θα γίνει γρήγορα και ομαλά. Βέβαια, για να έχει επιτυχία ό,τι κάνουμε, θα πρέπει να ανακαλύψουμε και να αφυπνίσουμε τις εσωτερικές μας δυνάμεις. Θα χρειαστεί να ενεργοποιήσουμε μέσα μας το θάρρος, την τόλμη, την επιμονή αλλά και την υπομονή και ενσυναίσθησή μας.

Επίσης, με την όψη αυτή μπορούμε να προχωρήσουμε εργασίες που έχουμε αναβάλλει ή να ξεκινήσουμε καινούργιες και πολλά υποσχόμενες που μας επιτρέπουν να υλοποιήσουμε, με τον τρόπο που εμείς επιθυμούμε, τα φιλόδοξα δημιουργικά σχέδιά μας και δε λειτουργούν περιοριστικά ή μπλοκάρουν την αυτοέκφρασή μας.

Σε ό,τι αφορά την προσωπική μας ζωή, η όψη αυτή είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία για να απελευθερωθούμε από σχέσεις που δεν "κουμπώνουν" στις πραγματικές ανάγκες και τα θέλω μας ή από ανθρώπους που, είτε εκμεταλλεύονται, είτε αδιαφορούν για την ευαισθησία και το συναίσθημά μας. Από την άλλη, αρκετοί από εμάς ενδέχεται να διεκδικήσουμε τον προσωπικό μας χώρο και χρόνο μέσα στη σχέση που ήδη έχουμε.

Οι δεσμευμένοι θα βρούμε ενδιαφέροντες και πικάντικους τρόπους για να αναζωπυρώσουμε το πάθος στη σχέση μας ενώ, άκρως βοηθητικές θα είναι και οι μικρές εκπλήξεις όπως μία εκδρομή, μια έξοδος ή κάτι άλλο. Οι αδέσμευτοι, καλό είναι να επωφεληθούμε από τη γοητεία, τη λάμψη και τον ερωτικό μαγνητισμό μας καθώς θα προσελκύσουμε ενδιαφέροντα, αν και κατά περιπτώσεις εκκεντρικά ή έστω εντελώς διαφορετικά από εμάς, άτομα. Γενικά, με τη όψη αυτή θα πρέπει να εμπιστευτούμε το ένστικτό μας, να μη φοβόμαστε να πάρουμε ρίσκα και να δείξουμε θάρρος γιατί "η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς".

Πως θα σε επηρεάσει ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού και του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Διδύμους, Λέοντες, Παρθένους, Σκορπιούς, Τοξότες, Υδροχόους και Ιχθύες γεννημένους στις αρχές του 3ου δεκαήμερου των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα λάβετε ευχάριστα νέα σχετικά με ένα εγχείρημά σας τα οποία και θα αναπτερώσουν το ηθικό και θα αυξήσουν την αισιοδοξία σας. Αρκετοί από εσάς θα κάνετε μια επαγγελματική συμφωνία κάτω από το τραπέζι.

ΤΑΥΡΟΣ

Θετικές εξελίξεις θα έχετε αναφορικά με νέα προσωπικά ή επαγγελματικά ξεκινήματα που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Μέσα από φιλικά περιβάλλοντα, θα βρείτε υποστηρικτές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα σας δοθούν ευκαιρίες για να επανεξετάσετε ένα παλιό ή να προωθήσετε ένα νέο επαγγελματικό πλάνο σας και να βελτιώσετε την παρούσα οικονομική κατάστασή σας. Αισθηματικά, θα σας απασχολήσει μια επανασύνδεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μέσα σε κοινωνικά περιβάλλοντα θα κάνετε γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα που, είτε θα λειτουργήσουν βοηθητικά σε σχέση με τα μελλοντικά επαγγελματικά σχέδιά σας, είτε με τον τρόπο τους θα "μιλήσουν" στην καρδιά σας.

ΛΕΩΝ

Μια επαγγελματική πρόταση θα σας βοηθήσει να πατήσετε γερά στα πόδια σας, να σταθεροποιήσετε τα έσοδά σας και να αισιοδοξήσετε σε ό,τι αφορά το μέλλον. Η έντονη ερωτική αύρα σας θα σας φέρει αισθηματικές επιτυχίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι της καρδιάς σας και θα κάνετε μαζί όμορφα και ενδιαφέροντα πράγματα. Ορισμένοι ενδέχεται να κάνετε ένα ταξίδι, είτε για λόγους δουλειάς, είτε διασκέδασης. Επαγγελματικά, κάτι νέο ανατέλλει στον ορίζοντά σας.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΖΥΓΟΣ

Θα θελήσετε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να ασχοληθείτε με κάτι που θα σας ικανοποιήσει ψυχικά. Κάποιες επαγγελματικές εξελίξεις θα αναβαθμίσουν τα οικονομικά σας και θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε οφειλές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ερωτική σας ζωή θα σας απασχολήσει και θα περάσετε ευχάριστες στιγμές ή θα έχετε ευκαιρίες για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Επαγγελματικά, μια απρόσμενη πρόταση θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα όνειρό σας πραγματικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γεγονότα που θα συμβούν θα σας επιτρέψουν, εκτός από το να έχετε μια πιο στρωτή καθημερινότητα, να νιώσετε ικανοποιημένοι ψυχικά και συναισθηματικά. Το ερωτικό σας παρελθόν επιστρέφει δυναμικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα λάβετε ευχάριστα νέα σχετικά με κάτι επαγγελματικό ή με ένα θέμα που από κοινού με αδέρφια ή συγγενείς πραγματεύεστε. Αισθηματικά, ένα ταξίδι που θα κάνετε θα ανανεώσει τη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ενδιαφέρουσες αισθηματικές ευκαιρίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα νιώσετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και έτοιμοι να κατακτήσετε τη δουλειά των ονείρων ή το αντικείμενο του πόθου σας. Οικονομικά, θα έχετε αύξηση των εσόδων σας, ειδικά όσοι από εσάς εργάζεστε από το σπίτι.

ΙΧΘΥΕΣ

Ευχάριστα γεγονότα και χαρμόσυνες εξελίξεις θα έχετε σε θέματα που σας απασχολούν και που θα σας βοηθήσουν να εστιάσετε στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής. Ορισμένοι θα κάνετε ένα ενδιαφέρον ταξίδι ενώ, αισθηματικά, μια νέα γνωριμία θα σας αναστατώσει.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-04-2024 00:42:24