Quantcast
blank
 
blank

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Στις 4 Μαΐου 2022 ο Άρης από τις 14° 45’ των Ιχθύων θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο. Η όψη αυτή θα αυξήσει κατακόρυφα, τόσο τον ενθουσιασμό μας και την επιθυμία μας να διασκεδάσουμε και να περάσουμε όμορφες στιγμές, όσο και την διάθεσή μας να κάνουμε αλλαγές στην ζωή μας και να ξεφύγουμε από την ρουτίνα της καθημερινότητας που μας έχει κουράσει.

Sponsored Links

Ανατροπές και ρίσκα

Θα έχουμε, όχι μόνο την απαραίτητη έμπνευση και το κατάλληλο κίνητρο, αλλά και όλη την καλή διάθεση να πάρουμε πρωτοβουλίες και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να φέρουμε εις πέρας ακόμα και την δυσκολότερη αποστολή που έχουμε αναλάβει. Η έκφραση που θα μας ταιριάζει περισσότερο με την όψη αυτή, καθώς μια παρορμητική ενέργεια θα πηγάζει από μέσα μας και θα μας κατακλύζει, είναι η εξής: «πέτρα που θέλει να κυλάει ποτέ δεν χορταριάζει».

Επιπροσθέτως, θα νιώσουμε την ανάγκη να απελευθερωθούμε από τα όποια δεσμά η, ως ώρας, ζωή του καθενός από εμάς έχει ορίσει. Οτιδήποτε μας αγχώνει, μας ταλαιπωρεί και μας κάνει να δυσανασχετούμε, οτιδήποτε καθυστερεί την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη θα πρέπει να παραμεριστεί ή να φύγει ολοκληρωτικά από την μέση. Εξάλλου, μόνο αφήνοντας πίσω το παλιό θα ανοίξουμε τις πόρτες διάπλατα στο καινούριο.

Η αλήθεια είναι ότι με την όψη αυτή θα λειτουργήσουμε ανατρεπτικά αιφνιδιάζοντας με την συμπεριφορά μας, τόσο τους άλλους, όσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, και τον ίδιο μας τον εαυτό καθώς η ανάγκη να χειραφετηθούμε και να διεκδικήσουμε «την δική μας θέση στον Ήλιο» θα είναι μεγαλύτερη από την ανάγκη μας να νιώσουμε ασφαλείς μέσα από γνώριμα μοτίβα που στην τελική δεν κουμπώνουν απόλυτα στις ανάγκες μας, απλά τα έχουμε συνηθίσει. Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να αφήνουμε σε κανένα να μας περιορίζει την αυτοέκφραση ή την προσωπική μας ελευθερία, είτε μιλάμε για επαγγελματική, είτε μιλάμε για καθαρά προσωπική σχέση.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική μας ζωή θα κινηθούμε με τον ίδιο περίπου τρόπο. Δηλαδή θα τολμήσουμε το διαφορετικό και θα κυνηγήσουμε αυτό που πραγματικά επιθυμεί η καρδιά μας. Ερωτικά, θα γίνουμε περισσότερο τολμηροί και θα έχουμε τη διάθεση για πειραματισμούς που θα αναζωογονήσουν τη σχέση με το ταίρι μας. Όσοι από εμάς είμαστε ερωτικά διαθέσιμοι θα έχουμε ευκαιρίες για αισθηματικές γνωριμίες, ακόμα και με άτομα που, είτε ανήκουν σε διαφορετική εθνικότητα ή έχουν άλλη κουλτούρα από εμάς, είτε είναι εκκεντρικά ή σκέφτονται και δρουν εντελώς διαφορετικά από εμάς. Καλό είναι να θυμόμαστε ότι αυτό που πρέπει να κάνουμε με την όψη αυτή είναι να εμπιστευόμαστε το ένστικτό μας, την διαίσθησή μας και να μη φοβόμαστε να ρισκάρουμε γιατί όπως λέει και ένα γνωστό ρητό «Η Τύχη ευνοεί τους τολμηρούς».

Πως θα σε επηρεάσει ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 4 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή : Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, αλλά και του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να κλείσετε μια και καλή την πόρτα σε τοξικά περιβάλλοντα που σας ασκούν ψυχολογική πίεση, σας εκνευρίζουν και σας προκαλούν ανασφάλειες και άγχος. Αυτό θα σας εξυπηρετήσει, όχι μόνο γιατί θα αισθανθείτε σιγουριά και θα βρείτε τα πατήματά σας, αλλά και γιατί η θετική σκέψη που θα αποκτήσετε θα μετουσιωθεί σε δράση.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα αλλάξετε εντελώς τρόπο σκέψης και δράσης, κάτι που σημαίνει ότι θα πάρετε ξαφνικές αποφάσεις και ότι θα αποφασίσετε, κατά περιπτώσεις, να ρισκάρετε προκειμένου να αποκτήσετε αυτό που θέλετε. Ορισμένους από εσάς θα σας απασχολήσει μια νέα συνεργασία ίσως ακόμα και με κάποιο πρόσωπο από το φιλικό ή το ευρύτερα κοινωνικό σας περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις, τόσο για τη ζωή σας γενικότερα, όσο και για την καριέρα σας ειδικότερα. Ένα από αυτά είναι το να σκεφτείτε σοβαρά μια νέα και αρκετά δελεαστική επαγγελματική πρόταση που θα σας γίνει και η οποία θα έχει την δυναμική να βελτιώσει την τρέχουσα οικονομική σας πραγματικότητα. Ορισμένοι από εσάς θα αποφασίσετε να ενδώσετε σε ένα ερωτικό πειρασμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αλλαγή πορείας πλεύσης θα φέρει σε πολλούς από εσάς η όψη αυτή η οποία, για να επέλθει με τον σωστό τρόπο και για να φέρει θετικές αλλαγές στη ζωή σας, θα πρέπει να γίνει αφού πρώτα αλλάξετε νοοτροπία και γίνετε περισσότερο ανοιχτόμυαλοι. Μπορείτε λοιπόν να αναμένετε ανατροπές στα εργασιακά σας, στις φιλικές σας επαφές αλλά και μια διάθεση να επιστρέψετε στα θρανία ρουφώντας γνώση.

ΛΕΩΝ

Θα κάνετε σημαντικές αλλαγές σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά, την κοινωνική σας εξέλιξη αλλά και τη δημόσια εικόνα σας, διεκδικώντας την προσωπική σας «θέση στον Ήλιο». Θα αφήσετε πίσω σας, για τα καλά πλέον, τα παλιά και θα προχωρήσετε σε νέες, τολμηρές και ενδιαφέρουσες καινούργιες συνεργασίες που θα έχουν τη δυναμική να τροποποιήσουν, θετικά πάντα, την οικονομική σας πραγματικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει αρκετά καθώς θα βρείτε το απαιτούμενο κουράγιο για να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις έτσι ώστε να απελευθερωθείτε από δεσμά του παρελθόντος τα οποία έχουν την μορφή προσωπικών σχέσεων και επαγγελματικών συνεργασιών. Μια ρήση λέει ότι «η ζωή αρχίζει εκεί που τελειώνει ο φόβος». Τολμήστε λοιπόν να κάνετε την ανατροπή και να κυνηγήσετε τα όνειρά σας.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Θα θελήσετε να κάνετε αλλαγές με την όψη αυτή. Ξεκαθαρίστε τη σκέψη σας και αφήστε πίσω σας ότι σας βαραίνει. Ξεκινήστε να γράφετε την ιστορία της ζωής σας σε μια νέα σελίδα αναλαμβάνοντας, όμως, πλήρως την ευθύνη των πράξεών σας. Επιπλέον, θα αποφασίσετε να ασχοληθείτε με την βελτίωση της εμφάνισής σας και της φυσικής σας κατάστασης κάτι που θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη αυτή σας καλεί να ρισκάρετε, τόσο σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή και ειδικά τον έρωτα, όσο και στην επαγγελματική. Ασχοληθείτε με το να προωθήσετε τα όποια δημιουργικά σας σχέδια μέσα από έξυπνους και ευφάνταστους τρόπους και κυνηγήστε τα όνειρά σας. Εξάλλου ένα σοφό ρητό λέει ότι «μόνο αυτός που ρισκάρει να πάει πολύ μακριά μπορεί να ανακαλύψει πόσο μακριά μπορεί να πάει κανείς».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη αυτή θα σας ωθήσει να διεκδικήστε οτιδήποτε πιστεύετε ότι δικαιούστε και σας ταιριάζει. Θετικές εξελίξεις θα έχετε και σε θέματα σχετικά με τους οικείους σας ή την κατοικία σας καθώς θα βρείτε έξυπνες και γρήγορες λύσεις στα οποιαδήποτε προβλήματα έχουν προκύψει. Είστε γεμάτοι πάθος και ενέργεια, διοχετεύστε την δημιουργικότητά σας λοιπόν σε ότι σας γεμίζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, θα χρησιμοποιήσετε την λογική σας ικανότητα, την κριτική σκέψη που διαθέτετε και την συναισθηματική σας γνώση, προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας, είτε αυτοί είναι επαγγελματικοί, είτε αυτοί είναι προσωπικοί. Επίσης, θα βρείτε έξυπνους τρόπους για να διαφημίσετε τον εαυτό σας και να προωθήσετε τα φιλόδοξα δημιουργικά σχέδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να βρείτε πρωτότυπες λύσεις σε προβλήματα που έχουν ταλανίσει, τόσο εσάς, όσο και τους οικείους σας. Ορισμένους από εσάς θα σας απασχολήσει μια μετακόμιση ή μια ανακαίνιση χώρου κατοικίας ή εργασίας η οποία θα χρειαστεί, εκτός από την αμέριστη προσοχή σας, να κάνετε και κάποια έξοδα. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε μια ηθική ικανοποίηση.

ΙΧΘΥΣ

Τολμήστε να κάνετε αλλαγές και έτσι να φέρετε νέα ενέργεια στην ζωή σας. Αυτό απαιτεί η όψη αυτή από εσάς. Για του λόγου το αληθές, μια θυμόσοφη ρήση λέει: «το στάσιμο νερό είναι θολό και βρώμικο, ενώ το τρεχούμενο είναι καθαρό και γεμάτο ζωή». Διαφημίστε τον εαυτό σας, αναζητήστε ό,τι θεωρείτε ότι σας αξίζει, είτε αυτό αφορά την επαγγελματική σας ζωή, είτε την προσωπική. Δραστηριοποιηθείτε και ασχοληθείτε με ό,τι προάγει το πνεύμα και την συνείδησή σας.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-05-2022 12:00:00