blank
 
blank

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Κρόνο: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Κρόνο: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 

Στις 25 Νοεμβρίου 2023 ο Άρης από τις 00° 54΄ του Τοξότη θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο που βρίσκεται στους Ιχθύες. Με την όψη αυτή δεν θα μας είναι καθόλου εύκολο να εκφράσουμε τα θέλω και τις ανάγκες μας και περισσότερο θα αφεθούμε να ακολουθήσουμε τα αντίστοιχα των άλλων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ψυχολογική μας κατάσταση.

Sponsored Links

Ζέστη - κρύο και Γκάζι - φρένο

Αν και τα πάθη και οι φιλοδοξίες μας θα είναι ισχυρά, θα νιώθουμε ότι οι αντιστάσεις και τα εμπόδια που μπαίνουν ανάμεσα σε εμάς και τους στόχους μας δεν είναι εύκολα αντιμετωπίσιμα, τουλάχιστον όχι με τους τρόπους που εμείς έχουμε μάθει να λειτουργούμε.

Από τη μία, οι ανώτεροι από εμάς στην ιεραρχία ή οι μεγαλύτεροι άνθρωποι της οικογένειάς μας θα δείχνουν έκδηλα την απογοήτευσή τους προς το άτομο μας και ότι δεν αναγνωρίζουν εμάς και το έργο μας. Από την άλλη, και εμείς με τη σειρά μας, ενώ θα είμαστε έτοιμοι να βάλουμε σε πορεία υλοποίησης τα σχέδιά μας, θα απογοητευόμαστε εύκολα και με την παραμικρή δυσκολία θα έχουμε τη διάθεση να τα παρατήσουμε όλα.

Στο ίδιο μοτίβο θα κινηθούν και οι αισθηματικές μας σχέσεις η ενέργεια των οποίων θα μοιάζει με αυτήν του Σκωτσέζικου ντούζ. Από την μια, οι συναισθηματικές προσλαμβάνουσες και, γενικά, τα μηνύματα που θα λαμβάνουμε θα είναι υπέροχα και θα νιώθουμε ότι πετάμε στον ουρανό και, από την άλλη, το δια ταύτα θα μας γειώνει, θα μας απογοητεύει και θα μας κάνει να νιώθουμε άσχημα με τον ίδιο μας τον εαυτό .

Με την όψη αυτή, το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι ένα βήμα πίσω για να δούμε τη μεγαλύτερη εικόνα και να καταλάβουμε ότι ο τρόπος που αντιδρούν και συμπεριφέρονται οι άλλοι αφορά τη σχέση που έχουν με τον ίδιο τους τον εαυτό και όχι μαζί μας. Επίσης, θα πρέπει να βάλουμε τα όριά μας και να μας προστατεύσουμε από πάσης φύσεως τρικλοποδιές.

Πως θα σε επηρεάσει ο Άρης σε τετράγωνο με τον Κρόνο;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, και Ιχθύες γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η αποκάλυψη κάποιου παρασκηνίου θα σας ταράξει συναισθηματικά, ξυπνώντας μέσα σας φοβίες και ανασφάλειες. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε και αποφύγετε την παρέα ανθρώπων που σας αποσυντονίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε ό,τι αφορά τις φιλικές και τις κοινωνικές σχέσεις σας καθώς θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ανθρώπους που θα λειτουργούν επιθετικά και με γνώμονα τα προσωπικά τους συμφέροντα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αποφύγετε, όσο το δυνατόν αυτό είναι εφικτό, αλλαγές στο εργασιακό σας περιβάλλον ή τροποποιήσεις στον τρόπο που εργάζεστε. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε και αναφορικά με τις επαφές με τους ανωτέρους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καθυστερήσεις ή αναβολές στα επαγγελματικά σας σχέδια, σε υπογραφές συμβολαίων ή ακόμα και σε ταξίδια, θα σας αγχώσουν. Επίσης, αποφύγετε τη συμμετοχή σας σε κουτσομπολιά στη δουλειά γιατί θα εκτεθείτε.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΛΕΩΝ

Η ερωτική σας ζωή μπορεί να σας οδηγήσει στα όρια της εμμονής καθώς θα επιθυμείτε διακαώς να έχετε τον πλήρη έλεγχο της σχέσης. Ωστόσο, για το δικό σας καλό, θα πρέπει να αποφύγετε να εμπλακείτε σε παιχνίδια εξουσίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποια έξτρα οικογενειακά έξοδα θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού ενώ καθυστερήσεις σε εισπράξεις θα σας στρεσάρουν. Να είστε προσεκτικοί σε ό,τι αφορά επαγγελματικές συμφωνίες.

ΖΥΓΟΣ

Μην είστε παρορμητικοί και ανυπόμονοι γιατί θα πάρετε εντελώς λάθος αποφάσεις, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σας ζωή που θα σας στοιχίσουν. Να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα χρειαστεί να είστε κάπως υποχωρητικοί σε σχέση με τη συναισθηματική σας ζωή καθώς ενδέχεται να υπάρξουν εντάσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε ψυχρότητα. Επαγγελματικά, επανεξετάστε κάποια σχέδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το παρελθόν θα σας χτυπήσει την πόρτα. Κάποιοι θα ξανασκεφτείτε μια επαγγελματική πρόταση και ορισμένοι άλλοι μια αισθηματική επανασύνδεση. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα αντιμετωπίσετε εντάσεις με αδέρφια και συγγενείς ή θα χρειαστεί να τους συνδράμετε καθώς θα ανακάμψει κάποιο πρόβλημα από το παρελθόν. Να είστε προσεκτικοί όταν χειρίζεστε μηχανήματα και όταν οδηγείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα χρειαστεί να ενεργήσετε κάπως "πυροσβεστικά" ανάμεσα σε φίλους ή άτομα από το κοινωνικό περιβάλλον σας ή να κάνετε "μανούβρες" για να αποφύγετε τα εχθρικά βέλη που θα σας ρίξουν άτομα από τον περίγυρό σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα υπάρξουν εντάσεις μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον και συγκεκριμένα με άτομα ανώτερα από εσάς στην επαγγελματική ιεραρχία ή ηλικιακά μεγαλύτερα. Μην πάρετε αποφάσεις «ελαφρά τη καρδία».

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-11-2023 12:00:00