blank
 
blank

Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 

Στις 17 Νοεμβρίου 2023 ο Άρης από τις 24° 59΄ του Σκορπιού θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύες. Η όψη αυτή θα ξυπνήσει, ταυτόχρονα, μέσα μας το ταλέντο και τον αισθησιασμό. Θα νιώθουμε ότι βρισκόμαστε εν τω μέσω μιας θύελλας γεμάτης με συναισθήματα, δημιουργικότητα, ευρηματικότητα και καταιγισμό ιδεών.

Sponsored Links

Διαίσθηση και ευρηματικότητα

Η έντονη ερωτική διάθεση και ενέργεια που θα έχουμε θα λειτουργεί σα μαγνήτης καθιστώντας αυτές τις μέρες ιδιαίτερα θετικές για την αισθηματική μας ζωή. Επίσης, ακόμα και αν οι ερωτικές ορέξεις μας είναι μεγάλες, δεν θα μένουμε μόνο εκεί αλλά θα προσπαθούμε να έρθουμε και σε άλλα επίπεδα σε επαφή με το ταίρι μας, ή έστω το αντικείμενο του πόθου μας. Με λίγα λόγια, εκτός από τη σωματική, θα μας ενδιαφέρει και η συναισθηματική και πνευματική επαφή με το άλλο άτομο.

Κατά τα λοιπά, θα είμαστε δημιουργικοί και, παράλληλα, θα έχουμε και έντονο ένστικτο. Αυτά θα μας βοηθήσουν να εκφράσουμε τις καλλιτεχνικές ή απλά τις επαγγελματικές μας ανησυχίες και, ταυτόχρονα, να μπορέσουμε να τις προωθήσουμε ή γενικά να τις εκμεταλλευτούμε προς όφελος της τσέπης μας.

Ακόμα, ένα από τα καλά της όψης είναι το ότι, μέσα από γεγονότα που θα συμβούν, θα μπορέσουμε να αντιληφθούμε τις ενέργειες της περιρρέουσας ατμόσφαιρας. Σε αρκετούς από εμάς θα αποκαλυφθεί κάποιο παρασκήνιο σχετικό είτε με τα επαγγελματικά μας, είτε με ομάδες ή συλλόγους με τέτοιο τρόπο ώστε, όχι μόνο δεν θα λειτουργήσει εναντίον μας, τουναντίον, θα μας βγει και σε καλό. Γενικά πάντως, με την όψη αυτή θα συνειδητοποιήσουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε μάχες χωρίς πολλές φασαρίες και εντάσεις. Αρκεί το πνεύμα μας να είναι μαχητικό, να έχουμε θάρρος συνδυασμένο με καλοσύνη και σαν κίνητρο να μην έχουμε μόνο το δικό μας συμφέρον αλλά του συνόλου.

Πως θα σε επηρεάσει ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, και Υδροχόους αλλά και του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα βρείτε λύσεις σε κάποια οικονομικά ζητήματα που σας απασχολούν, ακόμα και αν πρόκειται για παρελθούσες οφειλές, και θα πάρετε ανάσες. Η αποκάλυψη κάποιου παρασκηνίου στο τέλος θα λειτουργήσει υπέρ σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα γίνετε πιο εκφραστικοί και διεκδικητικοί, κάτι που θα λειτουργήσει άκρως θετικά για την προσωπική σας ζωή. Όσοι ασχολείστε με συλλόγους και ομάδες θα χρειαστεί να χτυπήσετε τη γροθιά στο τραπέζι προκειμένου να γίνει το δικό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο υπερβολικός φόρτος εργασίας, όχι μόνο δεν θα σας φοβίσει, αλλά θα ενισχύσει τη φιλοδοξία και τη διάθεσή σας να αναβαθμίσετε τη δημόσια εικόνα σας. Φυσικά, μαζί με αυτά, θα βελτιωθεί και η οικονομική πραγματικότητά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα μπορέσετε να εκφράσετε τη δημιουργικότητα και τα ταλέντα σας και να βελτιώσετε και την επαγγελματική σας εικόνα. Ο έρωτας θα χτυπήσει την πόρτα των αδέσμευτων ενώ οι δεσμευμένοι θα ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή.

Άποφάσεις

Άποφάσεις2

ΛΕΩΝ

Θετικές εξελίξεις θα έχετε σχετικά με ένα θέμα της κατοικίας ή, γενικά, της ακίνητης περιουσίας σας. Ιδιαίτερη οικονομική εύνοια έχετε όσοι από εσάς εργάζεστε από το σπίτι. Μια ερωτική εξομολόγηση θα σας φέρει πιο κοντά στο ταίρι της καρδιάς σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρκετές επιλογές σας δίνει η όψη αυτή έτσι ώστε να μπορέσετε να βάλετε σε πορεία υλοποίησης κάποια σχέδιά σας. Μια πολύ καλή συνεργασία είναι προ των πυλών. Αισθηματικά, μια νέα γνωριμία θα σας αναστατώσει.

ΖΥΓΟΣ

Θα υπάρξει βελτίωση μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον και θα ανταμειφθείτε για την εργατικότητά σας, είτε υλικά, είτε ηθικά, ενώ θα ομολοποιηθούν και οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Επίσης, θα επιζητήσετε την ευεξία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι προσπάθειές σας στον επαγγελματικό τομέα θα αποδώσουν καρπούς ενώ θα μπορέσετε να εκφράσετε σε πολλαπλά επίπεδα τη δημιουργικότητά σας. Αισθηματικά, η γοητεία και ο αυθορμητισμός σας θα σας φέρουν θαυμαστές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα έχετε κάποια έξτρα έσοδα που θα σας βοηθήσουν ενώ ορισμένοι θα κάνετε μια επαγγελματική συμφωνία κάτω από το τραπέζι. Εύνοια υπάρχει αναφορικά με αγοραπωλησίες ακινήτων ή τακτοποιήσεις ακίνητης περιουσίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μέσα σε αμιγώς φιλικά ή ευρύτερα κοινωνικά περιβάλλοντα θα κάνετε κάποιες γνωριμίες με άτομα που θα παίξουν ένα αρκετά ενδιαφέροντα ρόλο, είτε σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια και επιδιώξεις, είτε σε καθαρά προσωπικό επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα κερδίσετε τις εντυπώσεις και θα προωθηθείτε επαγγελματικά από ανώτερους από εσάς που εκτιμούν τον τρόπο που δουλεύετε ενώ, παράλληλα, θα αναβαθμιστείτε και οικονομικά. Ορισμένοι από εσάς θα θελήσετε να ξεκινήσετε μια δική σας δουλειά.

ΙΧΘΥΕΣ

Το βλέμμα σας είναι στραμμένο στο μέλλον και τα σχέδιά σας. Θα πρέπει όμως και εσείς να είστε έτοιμοι να πάρετε πρωτοβουλίες και να αρπάξετε τις κατάλληλες ευκαιρίες. Εύνοια θα έχετε σε ό,τι αφορά ταξίδια, μετακινήσεις και επαφές με το εξωτερικό.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-11-2023 23:43:56