blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη 22 Αυγούστου με τον Άρη σε τρίγωνο με Κρόνο.

 
Τα άστρα την Τρίτη 22 Αυγούστου με τον Άρη σε τρίγωνο με Κρόνο.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Μετά τη χθεσινή έκλειψη, που ανοίγει καινούργια δεδομένα για το επόμενο διάστημα δημουργώντας τις συνθήκες για σημαντικά βήματα και επιτεύγματα, την σειρά παίρνει ο Άρης, που δίνει την ώθηση εκείνη που χρειάζεσαι για να αρχίσεις να λειτουργείς.

Sponsored Links

Άρης σε τρίγωνο με τον Κρόνο: Προσανατολισμός στον στόχο

Ο Άρης συναντά τον Κρόνο σήμερα 22 Αυγούστου 2017, σε μια όψη τριγώνου, και όπως είναι γνωστό, είναι δύσκολο να κατευθύνεις ή να χειριστείς την ενέργεια του Κρόνου.

Πάντα η σχεδόν πάντα, όταν αυτοί οι πλανήτες συναντώνται, τίποτα δεν είναι προβλέψιμο...

Ένα από τα “κλειδιά” αυτών των δύο πλανητών, είναι η κατανόηση των ορίων σου... αυτά που χρειάζεται να δημιουργήσεις μέσα σου, αλλά και “έξω” σου, για να μπορέσεις να χειριστείς την ορμητικότητά σου, καθώς και τα εξωτερικά γεγονότα που συχνά σε προκαλούν...

Θα χρειαστεί να δαμάσεις τη δύναμη σου, να την ελέγξεις, και κυρίως να την κατευθύνεις εκεί που θα σου κάνει μόνο καλό... Γιατί κάτω από αυτήν την ισχυρή ενέργεια, είναι πολύ εύκολο να ξεφύγεις, να παρασυρθείς και να κάνεις την λάθος κίνηση!

Ο Άρης σε σύγκρουση με τον Κρόνο

Ο Άρης στον Λέοντα αγαπά την κίνηση, τη δράση και το ρίσκο και έρχεται σε σύγκρουση με τα όρια και τα πλαίσια που θέλει να του επιβάλλει ο Κρόνος! Αυτό θα δυσκολέψει την μεταξύ τους σχέση, γιατί στο παιχνίδι αυτό ειναι δύσκολο να μπούν νόμοι και κανόνες, με αποτέλεσμα -αν δεν προσέξεις- να γίνει ....ανεξέλεκτο!

Επικεντρώσου στον στόχο σου

Το μυστικό λοιπόν είναι ο στόχος! Όσο πιο προσανατολισμένος είσαι σε αυτό που θέλεις να πετύχεις, τόσο περισσότερο κατευθυνόμενη θα είναι η δράση σου. Όσο πιο συγκεκριμένος είναι ο στόχος σου, τόσο πιο αποτελεσματικός μπορείς να γίνεις.

Μην σπαταλάς την ενέργειά σου δεξιά και αριστερά, κάνοντας πράγματα που θα σε ταλαιπωρήσουν άσκοπα. Και κυρίως μην ενδίδεις στην διάθεση σου να ρισκάρεις, ειδικά αν δεν είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος γι αυτό!

Δώσε μεγάλη προσοχή με ότι καταπιάνεσαι και απέφυγε τις άσκοπες κινήσεις και τις υπερβολές, επειδή θα αποδειχτούν ανούσιες και άχρηστες.

Είναι όμως μια θαυμάσια στιγμή για να οργανώσεις τον επόμενο στόχο σου.

Κινήσου μεθοδικά και με λεπτομέρεια και να θυμάσαι πως είσαι εσύ αυτός που κατευθύνει την δράση του... όχι οι άλλοι. Και πως είσαι εσύ που ευθύνεσαι και για τα αποτελέσματα της. Αξιοποίησε λοιπόν την ενέργεια σου δημιουργικά και όχι άσκοπα!

Πως το τρίγωνο Άρη - Κρόνου επηρεάζει τα ζώδια

Κυρίως, αν ανήκεις στους Κριούς, Λέοντες και Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου ή αν έχεις ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι ημέρες αυτές σου δίνουν πρόσθετη ενέργεια και προκλήσεις. Το θέμα λοιπόν είναι να αξιοποιήσεις τη δυναμική αυτών των ημερών για να πετύχεις κάτι ουσιαστικό, κάτι που θα σε βοηθήσει να κάνεις ένα ουσιαστικό βήμα για την ζωή σου και όχι απλά να σπαταλήσεις την ενέργεια σου για πράγματα άνευ ουσίας. Στόχευσε λοιπόν και δράσε μεθοδικά και οργανωμένα. Μπορείς να καταφέρεις πολλά! Για να μάθεις περισσότερα, διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Υπενθύμιση ημέρας: Η οργάνωση είναι αυτή που κάνει την διαφορά!

Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ!

Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-08-2017 19:00:00