blank
 
blank

Τα άστρα 16 ως 18 Ιουνίου, με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία.

 
Τα άστρα 16 ως 18 Ιουνίου, με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία.
Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 1
 

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ: Ο λόγος μπορεί να εξισορροπήσει καταστάσεις, μπορεί όμως και να τις εξωθήσει στα άκρα!

Στο τριήμερο αυτό, το πρώτο πλανητικό γεγονός την ημέρα της Παρασκευής φέρνει ο Ποσειδώνας, ο οποίος περνά σε αναδρομή πορεία από σήμερα έως και τις 22 Νοεμβρίου 2017.

Sponsored Links

Ποσειδώνας σε ανάδρομη πορεία

Ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης της φαντασίας, της τέχνης, αλλά και της αυταπάτης ή της ψευδαίσθησης. Περνά σε αναδρομή πορεία για περίπου έξι με επτά μήνες το χρόνο. Όπως συμβαίνει με όλους τους εξωτερικούς πλανήτες, προκαλεί λιγότερη ανησυχία, η επίδρασή του είναι λιγότερο εμφανής από ό,τι κατά την αναδρομή των υπόλοιπων προσωπικών πλανητών.

Κατά την αναδρομή του, είναι πολύ πιθανό να εξωτερικεύσει κάθε είδους ανησυχία ή φόβο, απομακρύνοντας τις ψευδαισθήσεις ή τα όνειρα που μπορεί να θόλωναν την αντικειμενική κρίση σου. Δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό να σου αποκαλυφθεί και το σκληρό πρόσωπο μιας πραγματικότητας, που δεν ήθελες μέχρι τώρα να αντιληφθείς!

Πολύ συχνά, η αλήθεια της πραγματικότητάς σου και η σκληρότητά της επίσης, είναι πιθανό να σε οδηγούν σε τρόπους διαφυγής, οι οποίοι είναι εξαιρετικά βλαπτικοί για τον εαυτό σου, για την προσωπικότητά σου και για την ψυχή σου, όπως είναι το αλκοόλ, οι παραισθησιογόνες ουσίες και οτιδήποτε μπορεί να σε βγάζει έξω από το καθημερινό πλαίσιο που καλείσαι να κινηθείς. Τώρα λοιπόν, είναι μία πολύ καλή στιγμή να αναζητήσεις άλλες ποιότητες, οι οποίες έχουν πιο πνευματικό χαρακτήρα, για να μπορέσεις να φύγεις από κάθε είδους κακή συνήθεια ή σχέση εξάρτησης, που δεσμεύει στη ζωή σου.

Δεν αποκλείεται επίσης, ένα νέο γεγονός που μπορεί να αφορά και μια καινούργια σχέση κάθε μορφής, να ενεργοποιήσει και μία παλιά, οδυνηρή ανάμνηση μιας παρόμοιας ενδεχομένως σχέσης.

Είναι σημαντικό να θυμάστε πως ο Ποσειδώνας σχετίζεται με την αυτοθυσία, τη θυματοποίηση, το ψέμα, το σκάνδαλο και τη συκοφαντία. Έτσι, η αναδρομή του μπορεί να δείξει ένα παλαιότερο γεγονός, το οποίο σου προκάλεσε τέτοιου είδους συναισθήματα ή καταστάσεις και από τις οποίες επεδίωξες να ξεφύγεις και ίσως τώρα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ισχυροποιήσεις τη θέση σου αυτή.

Ίσως, πολύ απλά το διάστημα αυτό να έχεις μεγαλύτερο άγχος και ανησυχίες σε σχέση με τα προβλήματά σου και τη διαχείρισή τους.

Από την άλλη μεριά, είναι μια εξαιρετική στιγμή να βάλεις στη ζωή σου την αναζήτηση της εσωτερικής σου ταυτότητας, να ασχοληθείς με τη γιόγκα, με το διαλογισμό και με κάθε τι που μπορεί να σου δίνει απαντήσεις στα εσωτερικά σου ερωτήματα και να σε βοηθά να ανακαλύπτεις αυτές τις πολύ όμορφες ποιότητες, που όλοι λίγο ως πολύ κρύβουμε μέσα μας!

Εκείνο που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή το διάστημα αυτό, είναι η όποιοια εκδήλωση θεμάτων υγείας, που καλό είναι να φιλτράρεται διπλά και τριπλά, γιατί είναι πολύ πιθανόν να μην είναι εύκολο να βρούμε την κύρια πηγή του προβλήματος.

Ήλιος σε εξάγωνο με Ουρανό

Στο τριήμερο αυτό υπάρχουν άλλα δυο πλανητικά γεγονότα, τα οποία δημιουργούν ένα μικτό το χρώμα στις ημέρες που θα διανύσουμε και εκδηλώνονται και τα δυο την ημέρα της Κυριακής.

Η πρώτη όψη είναι το εξάγωνο μεταξύ του Ήλιου και του Ουρανού. Μια όψη, που θα λέγαμε ότι δίνει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μια ανανεωτική διάθεση, ενώ σου δημιουργεί την ανάγκη να αναζητήσεις πράγματα που εξαπατούν το ενδιαφέρον σου, σε κάνουν να νιώθεις ζωντανός και σε βγάζουν έξω από τη συνηθισμένη ροή και ρουτίνα της καθημερινότητάς σου. Πολύ πιθανόν τις ημέρες αυτές να νιώσεις την ανάγκη να ανακαλύψεις πράγματα, που εξάπτουν τη φαντασία σου.

Δώσε ιδιαίτερη σημασία σε ιδέες ή σκέψεις που μπορεί να φωτίζουν το μυαλό σου, γιατί ενδεχομένως να είναι η λύση σε ένα πρόβλημα που μπορεί να ψάχνεις.

Και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν ξαφνικές αλλαγές στο πρόγραμμά σου, που σε οδηγούν σε τελείως διαφορετική διαδρομή απ’ αυτήν που είχες υπολογίσει. Ξαφνικές συναντήσεις ή ειδήσεις μπορεί να έχουν άκρως ανανεωτικό χαρακτήρα.

Ερμής σε αντίθεση με Κρόνο

Και θα ήταν πολύ όμορφα όλα αυτά, αν δεν είχαμε άλλη μια σημαντική, αλλά και πιο δύσκολη όψη, η οποία συντελείται στο τρίτο δεκαήμερο των μεταβλητών ζωδίων (στο τρίτο δεκαήμερο συντελείται και το εξάγωνο του Ηλίου με τον Ουρανό). Αυτή τη φορά μιλάμε για την αντίθεση του Ερμή με τον Κρόνο, η οποία κορυφώνεται κι αυτή την ημέρα της Κυριακής, κάνοντας τα πράγματα μάλλον απαισιόδοξα…

Αρχικά είναι οι διαθέσεις που κινούνται σε μια διάθεση μελαγχολίας, άγχους αλλά και αρνητισμού, έτσι που αυτά τα συναισθήματα εκπέμπονται και στις συμπεριφορές και στο λόγο, ο οποίος γίνεται εριστικός, προκλητικός και σε πολλές περιπτώσεις καυστικός! Έτσι, αντιπαραθέσεις και διαφωνίες έρχονται στην πρώτη γραμμή, ενώ μπορεί να υπάρξουν και ρήξεις σε σχέσεις και συνεργασίες.

Πολύ συχνά θα νοιώσεις πως οι ισορροπίες κρέμονται από μια κλωστή, γι’ αυτό καλό είναι να παραμερίσεις ό,τι μπορεί να σκέπτεσαι και να σε αναστατώνει, γιατί όλα έχουν την τάση να εκδηλώνονται ξαφνικά.

Καλό είναι και σε επαγγελματικό επίπεδο να αποφύγεις συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, γιατί όχι μόνο μπορεί να μην καταλήξουν εκεί που θέλεις, αλλά να έχεις και τα αντίθετα αποτελέσματα.

Κάτω από την όψη αυτή μπορεί να τριγυρνούν στο μυαλό σου και σκέψεις χωρισμού από πρόσωπα που αγαπάς, συχνά και με ασήμαντες αφορμές. Να θυμάσαι ωστόσο πως πολλές φορές είναι τα σενάρια του μυαλού σου που μεγαλοποιούν τα πράγματα και όχι η πραγματικότητα.

Τέλος, ιδιαίτερη προσοχή και κατά τις μετακινήσεις, γιατί υπάρχει και ο κίνδυνος ατυχημάτων.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις αστρολογικές όψεις του τριημέρου

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, δώστε μεγάλη προσοχή στις ημέρες αυτές, γιατί μπορεί να βγουν στο προσκήνιο θέματα που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείτε. Προσοχή σε ό,τι αφορά σχέσεις και συνεργασίες, επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα που μπορεί να πάρουν τελείως διαφορετική τροπή από αυτήν που περιμένατε. Από την άλλη εβδομάδα θα έχετε καλύτερες συνθήκες, που θα σας βοηθήσουν να χειριστείτε τις υποθέσεις σας πολύ καλύτερα, γι’ αυτό, δώστε χρόνο και μη βιάζεστε να πάρετε θέση ή αποφάσεις. Αποφύγετε την υπογραφή εγγράφων και μη λειτουργείτε προκλητικά ως προς τους τρίτους. Επίσης, προσοχή και κατά τις μετακινήσεις σας. Δείτε τώρα τις προβλέψεις για το ζώδιό σας στην τηλεοπτική εκπομπή μας.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-06-2017 19:00:00