blank
 
blank

Τα άστρα 18 ως 20 Αυγούστου, με τον Άρη σε εξάγωνο με Δία.

 
Τα άστρα 18 ως 20 Αυγούστου, με τον Άρη σε εξάγωνο με Δία.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Μια ανάσα πριν τη δεύτερη έκλειψη του μήνα, ένας κύκλος πολλά υποσχόμενος που έρχεται να σου ανοίξει διάπλατα την πόρτα των αλλαγών και να σου δώσει τα κίνητρα για να κάνεις το επόμενο βήμα σου. Το τριήμερο αυτό δονείται σε αισιόδοξους ρυθμούς και σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις, να καταναλώσεις και γενικά να ευχαριστηθείς ό,τι και αν επιλέξεις να κάνεις. Κυρίαρχη όψη του τριημέρου το εξάγωνο του Άρη με τον Δία, που κορυφώνεται την ημέρα της Κυριακής και δημιουργεί ένα ευχάριστο κλίμα, μέσα από το οποίο μπορείς να ασχοληθείς με κάθε είδους δημιουργικές δραστηριότητες, που θα τονώσουν ευχάριστα την καθημερινότητά σου και… όχι μόνο!

Sponsored Links

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Δία

Η όψη των δύο πλανητών είναι ιδιαίτερα ευεργετική για κάθε είδους επαγγελματικό σχεδιασμό, συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις, μια και προσφέρει εξαιρετικά θετικό κλίμα, που λειτουργεί ενισχυτικά σε τέτοιου είδους δράσεις. Είναι μια θετική συγκυρία, που προσφέρεται και για εκτόνωση της κοινωνικής ζωής, που στο τριήμερο αυτό είναι ιδιαίτερα έντονη, αλλά και για νέες γνωριμίες που την ακολουθούν.

Μπορείς επίσης να εκτονώσεις τα υψηλά επίπεδα ενέργειας, ασχολούμενος με την άσκηση, που αξιοποιεί δημιουργικά την ενεργητικότητά σου.

Παρόλο που οι συγκυρίες που δημιουργούνται από την έκλειψη έχουν αρκετά περίεργο χρώμα και συχνά θα έχουν την τάση να μεγαλοποιούν τα πράγματα, τα γεγονότα και τις εξελίξεις, το διάστημα αυτό, όλα κινούνται σε μια πιο θετική κατεύθυνση, αρκεί να μην ενδώσουμε σε πάθη, επιθυμίες και πράγματα ή πρόσωπα, που έχουν την τάση να μας παρασύρουν και να μας βγάζουν έξω από το στόχο μας ή την εξελικτική μας πορεία. Ένας κύκλος που μας καλεί να κάνουμε τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα, για να προχωρήσουμε παρακάτω.

Η Νέα Σελήνη της Δευτέρας θα μπορούσε να είναι ένα παράθυρο στο φως, που μας καλεί να βγούμε έξω από τις όποιες συμβάσεις έχουμε μέχρι τώρα αποδεχτεί σε κάθε τομέα της ζωής μας, και να αλλάξουμε. Το πεδίο ανοιχτό και πρόσφορο, οι συγκυρίες απρόβλεπτες και εντυπωσιακές, όλα αυτά συνθέτουν το δικό τους σενάριο, που θα σε οδηγήσει εκεί που πρέπει να βρεθείς. Είναι φυσικά στο χέρι σου το κατά πόσο θα μπορέσεις να απαγκιστρωθείς από το παλιό και θα πετάξεις στην κατεύθυνση των ονείρων σου! Αρκεί φυσικά, να είσαι έτοιμος να δουλέψεις και πολύ σκληρά γι’ αυτό!

Ποια ζώδια ευνοούνται από το εξάγωνο Άρη – Δία

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου, είστε εσείς που εισπράττετε την εύνοια του τριημέρου αυτού, μια και το κλίμα είναι ιδιαίτερα θετικό και δημιουργικό, ενισχύοντας κάθε σχέδιο ή δράση σας. Έντονη κοινωνικότητα, παρέες, ανταλλαγές κάθε είδους συνθέτουν το σκηνικό της περιόδου αυτής και καλό είναι να επωφεληθείτε από τις συνθήκες, για εξελίξετε θέματα που σας ενδιαφέρουν ή απλά για να περάστε πολύ καλά και να ανανεωθείτε. Δείτε τώρα τις προβλέψεις για το ζώδιό σας στην τηλεοπτική εκπομπή μας.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ: Οραματίζομαι τους επόμενους στόχους μου!

Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ!

Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-08-2017 19:00:00