blank
 
blank

Τα άστρα σήμερα 17-10-2017 με τον Ερμή στον Σκορπιό.

Τα άστρα σήμερα 17-10-2017 με τον Ερμή στον Σκορπιό.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Ο πλανήτης Ερμής, από σήμερα 17-10-2017, μετακομίζει στην ζωδιακή περιοχή του Σκορπιού, όπου και θα παραμείνει ως τις 5-11-2017.

Ο γενέθλιος Ερμής στον Σκορπιό

Ο Σκορπιός είναι Σταθερό και Υδάτινο ζώδιο, κάτι που δεν ταιριάζει με τη φύση του Ερμή, ο οποίος δυσκολεύεται να εξυπηρετήσει τα αιτήματα του ζωδίου. Όμως έχει δυναμική και ένταση, στον τρόπο σκέψης, αλλά και στον λόγο και τον τρόπο που επικοινωνεί.

Σε αυτή τη φάση, ο Ερμής μπορεί να μην εκφράζει πάντα αυτό που θέλει, μπορεί όμως να κατανοήσει επακριβώς τι συμβαίνει γύρω του, μια και δίνει μια πολύ αυξημένη διαίσθηση στο άτομο. Βρίσκει εύκολα την αδυναμία, την “αχίλλειο πτέρνα” του συνομιλητή του, και του είναι πολύ εύκολο να τον διαχειριστεί ή να τον φέρει στα μέτρα του.

Αν αποφασίσει να ανακαλύψει κάτι δεν μπορεί να τον σταματήσει τίποτα και έχει την τάση να μην σταματά πριν ανακαλύψει όλα όσα θέλει να μάθει. Κι εκεί μπορεί να γίνει και αμείλικτος ως προς την κρίση του!

Οι ευκαιρίες του Ερμή στον Σκορπιό

Οι ευκαιρίες όμως που μπορεί να δώσει στο άτομο είναι (κυρίως σε περιόδους κρίσης) μια μεγάλη πνευματική αναζωογόνηση, που συχνά έχει και μεταμορφωτικό χαρακτήρα.

Εκει που όι άλλοι μπορεί να μπλοκάρουν μπροστά σε μια δυσκολία η ένα αδιέξοδο, ο Ερμής στον Σκορπιό εχει την τάση να αλλάζει ολόκληρη την στάση του και την φιλοσοφία του παρέχοντας μια σημαντική αναγεννητική ευκαιρία στο άτομο.

Η αξιοποίηση της διαίσθησης και του ενστίκτου που διαθέτει μπορεί πραγματικά να λειτουργήσει σαν οδηγός του στην ζωή του και τις αποφάσεις του.

Ο διελαύνων Ερμής στον Σκορπιό

Κατά την διέλευση του Ερμη στον Σκορπιό, θα παρατηρήσεις μια μεγαλύτερη διάθεση για εσωστρέφεια. Αποφεύγεις να ανοίγεσαι και να εκδηλώνεις ευθέως αυτά που θέλεις ή αυτά που νοιώθεις, ενώ όταν αποφασίζεις να μιλήσεις μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα καυστικός και οξύς σε αυτά που λες.

Πολύ πιθανόν το διάστημα αυτό να χάσεις την αίσθηση του μέτρου και πολύ συχνά να δίνεις στα πράγματα μεγαλύτερες διαστάσεις απ’ ότι πραγματικά έχουν. Αυτό συμβαίνει εξαιτίας της μεγάλης εσωτερικής επεξεργασίας που συντελείται στο μυαλό σου και είναι υπεύθυνη και για την διόγκωση των θεμάτων που προκύπτουν.

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Σε αυτή τη φάση χρειάζεται να θέσεις σε λειτουργία το ένστικτό σου και να του επιτρέψεις να γίνει ο εσωτερικός οδηγός σου, οπότε να είσαι σίγουρος πως μπορείς να γλιτώσεις από πολλές δυσκολίες ή κακοτοπιές.

Οι συζητήσεις πάσης φύσεως που λαμβάνουν χώρα το διάστημα αυτό, (σε προσωπικό, αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο) δεν έχουν σαφήνεια και καθαρότητα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μένουν κάτω από την επιφάνεια και ως εκ τούτου δεν επιτρέπουν στο να έχουμε και μια ολοκληρωμένη εικόνα, γι αυτό και δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα.

Οικονομικά ζητήματα και οτιδήποτε μπορεί να τα εξελίξει διαδραματίζονται κατά βάση το διάστημα αυτό και μπορεί να δώσουν καλές ευκαιρίες για την εξέλιξή τους.

Επίσης, το διάστημα αυτό σκεφτόμαστε πιο συναισθηματικά και αυτό έχει συνέπειες και στα ερωτικά μας θέματα. Το συναίσθημα είναι σε πρώτο πλάνο και δημιουργεί μεγάλη αναμόχλευση στον εσωτερικό μας κόσμο, αλλά και στις σχέσεις μας.

Οι όψεις του Ερμή και πως επηρεάζουν το ζώδιο σου

Στις 18 Οκτωβρίου, η σύνοδος του με τον Δία, ενεργοποιεί σημαντικά ανοίγματα και ευκαιρίες μέσα από τις οποίες μπορούμε να ωφεληθούμε σε πρακτικά και οικονομικά ζητήματα.

Στις 24 Οκτωβρίου σχηματίζει μια όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας ένα κλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτισης και ευαισθησίας, ενώ αυξάνει την διάθεση μας για προσφορά. Ιδανική περίοδος για ενασχόληση με πνευματικά, η καλλιτεχνικά θέματα.

Στις 28 Οκτωβρίου το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα, μας βοηθά να αποκωδικοποιήσουμε ότι μπορεί να φαίνεται αδιευκρίνιστο ή μυστηριώδες.

Από τη νέα θέση του Ερμή ευνοούνται ιδιαίτερα οι εκπρόσωποι της Υδάτινης τριπλότητας, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες, που ανανεώνουν σημαντικά τα ενδιαφέροντα τους, ενώ παράλληλα μπορεί να υπάρξουν και νέες προοπτικές σε ότι αφορά τα οικονομικά και την αισθηματική τους ζωή. Για αναλυτικές πληροφορίες, διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια και δείτε την τηλεοπτική εκπομπή μας.

Υπενθύμιση ημέρας: Μείνε σταθερός στην άποψη σου, αλλά μην προσπαθείς να την επιβάλλεις.

Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ!

Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)


Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-10-2017 17:47:54
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι