blank
 
blank

Τα άστρα σήμερα Τρίτη 24/10/2017 με τον Ερμή σε τρίγωνο με Ποσειδώνα

Τα άστρα σήμερα Τρίτη 24/10/2017 με τον Ερμή σε τρίγωνο με Ποσειδώνα
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Τα άστρα σήμερα βρίσκονται κάτω από την επιρροή του Ερμή σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα.

Πως μας επηρεάζει ο Ερμής σε τρίγωνο Ποσειδώνα

Παρατήρησε το κλίμα γύρω σου... Όλα κινούνται σε διαφορετικούς ρυθμούς, πιο συναισθηματικούς, με μια διάθεση για βοήθεια, αλληλεγγύη και κατανόηση, που ομορφαίνει κυρίως τις σχέσεις σου και σε βοηθά να δεις τα πράγματα από μια άλλη οπτική!

Ο Ερμής από τον Σκορπιό σε τρίγωνο με Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, είναι υπεύθυνος για αυτήν την ρευστότητα που υπάρχει, κυρίως σε ότι σχετίζεται με την υλική πραγματικότητα.

Δεν θα λέγαμε λοιπόν πως οι μέρες αυτές είναι κατάλληλες για κάθε είδος συναλλαγής που έχει έναν πιο πρακτικό χαρακτήρα, είτε αυτός αφορά συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις, είτε οικονομικά θέματα.

Οι διαθέσεις έχουν μια πιο ρομαντική τάση, και η ερωτική ζωή πρωταγωνιστεί, καθώς η ανάγκη της ανταλλαγής συναισθήματος είναι αυτή που τις καθορίζει.

Όμως είναι σημαντικό να μη δέχεσαι οτιδήποτε χωρίς να το επεξεργάζεσαι επαρκώς, γιατί κάτω από αυτή την επιρροή ελοχεύει πάντα ο κίνδυνος πολλά από αυτά που ακούς να είναι ψέματα ή τουλάχιστον να μην σου αποκαλύπτουν ολόκληρη την αλήθεια.

Σαφώς και γίνεσαι και πιο ευσυγκίνητος και πιο εύπιστος, όμως να θυμάσαι πως πολλά από αυτά που ακούς δεν είναι ακριβώς έτσι όπως σου παρουσιάζονται. Υπάρχει πολύ παραπληροφόρηση που πρέπει να προσέξεις.

Ωστόσο, είναι μια πολύ καλή στιγμή, για να βελτιώσεις το κλίμα σε μια σχέση που έχει κλονιστεί, να εκφράσεις κάτι που μπορεί να νοιώθεις στα πρόσωπα που αγαπάς, να έρθεις πιο κοντά τους και να μοιραστείς τις στιγμές σου μαζί τους.

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Και φυσικά να ασχοληθείς με την τέχνη, να δεις μια ωραία παράσταση, που χρωματίζει με πολύ λαμπερά χρώματα την ψυχή σου, και ενεργοποιεί το συναίσθημα σου. Αν είσαι καλλιτέχνης, οι ημέρες αυτές προσφέρονται για δημιουργία.

Μπορείς πραγματικά να δημιουργήσεις πολύ εμπνευσμένα έργα, μια και αυτοί οι δύο πλανήτες (Ερμής και Ποσειδώνας) είναι οι πλέον αρμόδιοι για να σου δώσουν την πιο κατάλληλη έμπνευση.

Και κυρίως αν ανήκεις στους Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου ή αν έχεις ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι ημέρες τροφοδοτούν τις πιο συναισθηματικές ή πνευματικές σου αναζητήσεις.

Ανακάλυψε τι σε τροφοδοτεί ευχάριστα, στο μυαλό και την καρδιά σου και κινήσου προς αυτή την κατεύθυνση. Για αναλυτικές πληροφορίες, διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια και δείτε την τηλεοπτική εκπομπή μας.

Υπενθύμιση ημέρας: Η χαρά, η έμπνευση και η δημιουργία υπάρχουν μέσα σου!

Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ!

Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)


Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-10-2017 19:00:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι