blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 1 – 3 Νοεμβρίου, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Σαββατοκύριακο με ανάδρομο Ερμή.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 1 – 3 Νοεμβρίου, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Σαββατοκύριακο με ανάδρομο Ερμή.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις 1 – 3 Νοεμβρίου 2019. Μάθε πως ο ανάδρομος Ερμής και η Αφροδίτη στον Τοξότη θα επηρεάσουν το ζώδιο σου αυτό το Σαββατοκύριακο.

Sponsored Links

Πως ο ανάδρομος Ερμής θα μας επηρεάσει αυτό το Σαββατοκύριακο;

Αρχή του μήνα Νοεμβρίου και ο Ερμής αποφασίζει να κάνει λίγο το σκηνικό άνω κάτω, γυρνώντας από εχθές σε ανάδρομη πορεία.

Και πάνω που λες πως έβαλες μια σχετική τάξη στα πράγματα, αρχίζει και πάλι να επικρατεί αναστάτωση, ασυνεννοησία και χάος. Ταλαιπωρία στις μετακινήσεις, επικοινωνιακό κομφούζιο, τα τεχνικά προβλήματα και όλα όσα φέρνει μαζί της αυτή περίοδος, έναν πονοκέφαλο θα σου τον δημιουργήσουν...

Επιστροφές προσώπων από το παρελθόν τις επόμενες ημέρες

Έως τις 20 Νοεμβρίου που ο Ερμής θα βρίσκεται σε αναδρομή, ίσως ξαναθυμηθείς και ξανασυναντήσεις πρόσωπα από το παρελθόν σου, σε μια προσπάθεια να διορθώσεις καταστάσεις με τις οποίες δεν πρόλαβες να ασχοληθείς το προηγούμενο διάστημα.

Η Αφροδίτη στον Τοξότη ανανεώνει τις σχέσεις

Παράλληλα, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Τοξότη. Εγκαταλείπει τώρα τη θέση του Σκορπιού, που την ζόρισε και την έκανε να ασφυκτιά (και μαζί της και εμάς!), με αποτέλεσμα να αλλάζουν οι διαθέσεις και να σημειώνονται δυσάρεστες εξελίξεις.

Είναι η στιγμή που αφού έχει περάσει από τα σκοτεινά νερά του Σκορπιού και τις υπαρξιακές της αναζητήσεις, μπαίνει σε μια νέα πορεία, με νέα ενδιαφέροντα και ιδέες. Η ανάγκη της είναι να ανακαλύψει την πρόοδο και την ομορφιά, αλλά κυρίως την ελευθερία του να εκφράζεται και να είναι ο εαυτός της.

Ο Τοξότης είναι ένα ζώδιο που βρίσκεται σε διαρκή αναζήτηση, προσπαθώντας να γνωρίσει νέα πρόσωπα, να συλλέξει καινούργιες εμπειρίες και νέα ερεθίσματα, να χαρεί. Η Αφροδίτη εδώ θα ακολουθήσει αυτή του την διάθεση μπαίνοντας με ανανεωμένη όρεξη και χαρά στο “παιχνίδι” της ζωής και των σχέσεων.

Είναι ανοιχτή σε όλους και σε όλα, επιτρέπει στο καινούργιο να εισβάλλει στην ζωή της, χαίρεται, αναζητά, ανακαλύπτει καινούργιους προορισμούς που της εξάπτουν την περιέργεια και την κάνουν να νιώθει ζωντανή. Έχει ενθουσιασμό για κάθε τι που συναντάει και είναι γεμάτη περιέργεια να μπει σε νέες σχέσεις και να εμπλουτίσει τις εμπειρίες της .

Ωστόσο, είναι μια Αφροδίτη που δύσκολα θα δεσμευτεί και που ενοχλείται ιδιαίτερα όταν της στερούν το δικαίωμα της επιλογής. Είναι ελεύθερη και διεκδικεί την ελευθερία της με κάθε τρόπο. Όχι πως δεν είναι πιστή και αφοσιωμένη... Απλά απαιτεί το δικαίωμα της ελευθερίας της. Πάντα και παντού!

Αυτό, σε πολλές περιπτώσεις, την κάνει να μην μπορεί εύκολα να μείνει σε μια κατάσταση ή μια σχέση για πολύ, αλλά να βρίσκεται σε διαρκή αναζήτηση νέων εμπειριών. Σε κάποιες ακραίες περιπτώσεις, μάλιστα, αν και το άτομο εξακολουθεί να παραμένει ένα καλόβολο και καλοσυνάτο πλάσμα, μπορεί να οδηγηθεί στον τυχοδιωκτισμό, λόγω της ανάγκης που νιώθει να εξερευνήσει το καινούριο.

Το διάστημα αυτό οι σχέσεις ανανεώνονται και αποκτούν μεγαλύτερο ενδιαφέρον και περισσότερη χαρά, κάτι που το χρειάζονται για να ξαναβρούν την ζωντάνια τους. Σε πολλές περιπτώσεις, αποκτούν και μια ελαφρότητα, που τις κάνει να χάνουν προσωρινά τις ισορροπίες τους.

Η ανάγκη που γεννάται είναι το να ανακαλύψουμε νέες εμπειρίες που ίσως έρχονται μέσα από καινούργια πρόσωπα, ενώ παράλληλα ανακαλύπτουμε και τον εαυτό μας μέσα από αυτά.

Το κλίμα που επικρατεί αυτό το διάστημα είναι ανάλαφρο. Οι φίλοι μας αποτελούν την πρώτη προτεραιότητα μας και η κοινωνική μας ζωή βρίσκεται στα καλύτερα της. Επειδή η πιθανότητα να χάσουμε το μέτρο είναι μεγάλη, καλό θα ήταν να έχουμε στο νου μας πως τα πράγματα πολύ εύκολα μπορεί να ξεφύγουν, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε οικονομικό. Προσοχή, λοιπόν! Ας αποφύγουμε να κάνουμε αγορές τις οποίες δεν έχουμε προγραμματίσει ή να σπαταλήσουμε χρήματα χωρίς ιδιαίτερη σκέψη.

Από τη νέα θέση της Αφροδίτης επηρεάζονται θετικά οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες που ανανεώνουν σε μεγάλο βαθμό τα ενδιαφέροντα τους, τους στόχους τους, την κοινωνική και την αισθηματική τους ζωή.

Μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας.

Δείτε στο βίντεο με τις προβλέψεις για το τριήμερο, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Δείτε στο βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από τον Χρίστο Ντούβλη.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 31-10-2019 09:00:00