blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 18 - 21 Ιουνίου 2018: Το θερινό ηλιοστάσιο.

Οι αστρολογικές προβλέψεις 18 - 21 Ιουνίου 2018: Το θερινό ηλιοστάσιο.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για το διάστημα από 18 έως 21 Ιουνίου 2018 και μάθε πως επηρεάζεται το ζώδιο σου από το Θερινό Ηλιοστάσιο, την ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα, την Αφροδίτη σε αντίθεση με Άρη και τις άλλες όψεις πλανητών.

Ο Ποσειδώνας σε ανάδρομη πορεία μέχρι τον Νοέμβριο

Πολλά τα γεγονότα και αυτής της εβδομάδας, έρχονται να ανανεώσουν για τα καλά το πλανητικό σκηνικό και σε πολλές περιπτώσεις να δημιουργήσουν ένα πρόσφορο έδαφος ευκαιριών!

Την Τρίτη 19/6/2018 ο Ποσειδώνας περνά σε ανάδρομη πορεία έως τις 25 Νοεμβρίου.

Βλέποντας τον χάρτη της στιγμής της αναδρόμησής του, παρατηρούμε πως σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Δία, καθώς και ένα ακόμα τρίγωνο με τον Ερμή, δημιουργώντας έτσι τον σχηματισμό του μεγάλου τριγώνου, κάτι ιδιαίτερα θετικό για το διάστημα που θα ακολουθήσει.

Θα ξεκινήσει από τη 16η μοίρα των Ιχθύων και θα φτάσει ως την 13η. Το μεγάλο τρίγωνο δίνει μια αισιόδοξη αίσθηση και την ανάπτυξη μιας πιο φιλοσοφικής στάσης και μιας καλύτερης σύνδεσης ανάμεσα στις σχέσεις.

Η σημασία του ανάδρομου Ποσειδώνα στον γενέθλιο χάρτη

Γεγονός είναι πως ο Ποσειδώνας συμβολίζει μια πραγματικότητα που δεν μπορούμε να αντιληφθούμε με τη λογική, παρά μόνο με τα μάτια της ψυχής μας. Κυβερνά αυτό που αν και εμείς θεωρούμε πως είναι η πραγματικότητα, δεν είναι τίποτε άλλο από προϊόν της φαντασίας μας και γι’ αυτό είναι ένας πλανήτης ιδιαίτερα δύσκολος στην ερμηνεία του. Η δράση του έχει να κάνει με τα συναισθήματα που δημιουργεί και που μας βοηθούν να κατανοήσουμε τις καταστάσεις. Ιδιαίτερα όταν το άτομο δεν έχει τη διάθεση ή τη δύναμη να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα του, τείνει να ερμηνεύει τις καταστάσεις με λανθασμένο τρόπο και, κατά συνέπεια, τα συμπεράσματα που βγάζει βασίζονται σε ανακρίβειες.

Όταν ο γενέθλιος Ποσειδώνας βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, υποδηλώνει πως το άτομο δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα του σε κάποιον τομέα της ζωής του, ανάλογα με το τι δηλώνει ο Ποσειδώνας στο γενέθλιο χάρτη του.

Έτσι, μπορεί να έχει ακόμα και χωρίς λόγο αυξημένες ανησυχίες ή φοβίες, ή να έχει τάσεις απομόνωσης. Επίσης, εύκολα μπορεί να εξαπατηθεί και να θυματοποιηθεί, αφού δυσκολεύεται να αντιδράσει και να ξεφύγει. Επειδή ακριβώς βιώνει μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση, την οποία δεν μπορεί να διαχειριστεί, προτιμά να δραπετεύει μέσα από τον κόσμο των ονείρων και να ζει στη δική του πραγματικότητα. Όταν ο Ποσειδώνας αγγίζει και προσωπικούς πλανήτες, αυτού του είδους τα φαινόμενα γίνονται ακόμη πιο έντονα.

Η αντιμετώπιση των παραπάνω καταστάσεων έρχεται μόνο μέσα από πνευματικό άνοιγμα στην φιλοσοφία, μέσω ενδοσκόπησης ή ακόμα και μέσω της θρησκείας.

Τι θα φέρει ο διελαύνων Ποσειδώνας σε ανάδρομη πορεία

Ο Ποσειδώνας είναι ένας εξωτερικός πλανήτης και σε πολλές περιπτώσεις δεν γίνεται αισθητή η αναδρομή του σε προσωπικό επίπεδο. Ωστόσο, το διάστημα που θα διανύσουμε, καλούμαστε μέσα από διάφορα γεγονότα να έρθουμε αντιμέτωποι με τους φόβους μας και να ξεκαθαρίσουμε κάθε πλάνη η αυταπάτη που μπορεί να μας πηγαίνει πίσω και που δεν διευκολύνει την εξέλιξη μας. Ο φανταστικός κόσμος καταστρέφεται και την θέση του παίρνει η πραγματικότητα που πολλές φορές, όμως, μπορεί να προσπαθήσαμε να αποφύγουμε. Και πραγματικά, όσο μεγαλύτερη άρνηση μπορεί να υπήρχε στο να δούμε τις αλήθειες της ζωής μας, τόσο μεγαλύτερο είναι και το σοκ που μπορεί να υποστούμε.

Ιδιαίτερα, αν η διαφυγή από την πραγματικότητα έχει να κάνει με εθισμούς όπως ο τζόγος το αλκοόλ, τα ναρκωτικά, ή κάθε είδους βλαβερή συνήθεια, η αλλαγή που θα αναγκαστούμε να βιώσουμε γίνεται ακόμη πιο δραστική και μεγάλη. Ο Ποσειδώνας έχει να κάνει με τη θυσία, τη θυματοποίηση, τα σκάνδαλα και γενικότερα με ότι μπορεί να εμπεριέχει τραυματικές εμπειρίες. Στο διάστημα αυτό, όμως, η αναδρομή του πλανήτη δημιουργεί τις καλύτερες συνθήκες για να ανακαλύψουμε την πηγή του κακού και να το αντιμετωπίσουμε. Άνοιγμα στους πνευματικούς ορίζοντες, ψυχοθεραπεία, τραυματοθεραπεία, διαλογισμός , γιόγκα, αλλά και η ενασχόληση με την τέχνη, είτε σαν θεατής είτε σαν δημιουργός, μπορεί να προσφέρουν γαλήνη και θεραπεία για την ψυχή.

Σε θέματα που μπορεί να αφορούν την υγεία είναι απαραίτητη η σχολαστική έρευνα και καλό θα ήταν να αποφύγουμε να επαναπαυτούμε σε μια γνώμη.

Σε κάθε περίπτωση, αυτή είναι μια περίοδος είτε ελπίδας, είτε φόβου, ανάλογα με το πόσο διατεθειμένοι είμαστε να αναγνωρίσουμε την αλήθεια μας.

Ποιους επηρεάζει περισσότερο ο ανάδρομος Ποσειδώνας

Από την αναδρομή του Ποσειδώνα επηρεάζονται οι Δίδυμοι που είναι γεννημένοι 4, 5, 6, 7 Ιουνίου, οι Παρθένοι της 6, 7, 8, 9 Σεπτεμβρίου, οι Τοξότες της 5, 6, 7, 8 Δεκεμβρίου και οι Ιχθύες της 3, 4, 5, 6 Μαρτίου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στο δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων. Μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ιδιαίτερα μπερδεμένες καταστάσεις, που σας αποπροσανατολίζουν και σας κάνουν να βλέπετε τα πράγματα ‘’θαμπά’’ γύρω σας. Μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις, φιλτράρετε πολύ καλά όσα γίνονται γύρω σας και προσπαθήστε να είστε όσο περισσότερο αντικειμενικοί γίνεται στις αποφάσεις σας.

Την Τρίτης έχουμε επίσης τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης, που ευνοεί ιδιαίτερα θέματα σχέσεων τόσο επαγγελματικών, αλλά και πολύ περισσότερο προσωπικών. Παράλληλα, η ερωτική ζωή ανανεώνεται.

Το ευνοϊκό τρίγωνο μεταξύ Ερμή και ανάδρομου Δία

Επιπρόσθετα, την Τρίτη έχουμε ένα πολύ όμορφο τρίγωνο μεταξύ του Ερμή και του ανάδρομου Δία. Οι ημέρες προσφέρονται για κάθε είδους επαγγελματικές διεκπεραιώσεις, εμπορικές συμφωνίες, αλλά και για κοινωνική ζωή.

Μπορεί να υπάρξουν ευχάριστες ειδήσεις και καλές πληροφορίες. Πολύ καλές μέρες για κάθε είδους συγγραφική δραστηριότητα.

Η όψη επηρεάζει κυρίως τους Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που εκτός των άλλων, μπορεί να οργανώσουν ή και να κάνουν ένα ταξίδι.

Το θερινό ηλιοστάσιο

Την Πέμπτη 21/6/2918, έχουμε το θερινό ηλιοστάσιο, με το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου. Το καλοκαίρι είναι εδώ και το ηλιοστάσιο σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη του.

Παρατηρώντας τον χάρτη της εισόδου του Ήλιου στον Καρκίνο για την Αθήνα, παρατηρούμε πως ο κυβερνήτης του η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και στην πτώση του Ήλιου.

Το επόμενο διάστημα, θα υπάρξουν αρκετές αντιφατικές καταστάσεις και συναισθήματα, που δεν θα μας αφήσουν να δούμε ξεκάθαρα τα γεγονότα και ενώ θα υπάρχει θέληση, είναι πολύ πιθανό να μην γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις για να προωθήσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα ή να μην υπάρχουν αρκετοί υποστηρικτές των σχεδίων μας. Μέθοδος και οργάνωση και αποφυγή των άσκοπων κινήσεων πιθανώς να συμβάλλουν σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό να μην πιέζουμε καταστάσεις που φαίνεται πως δεν έχουν προοπτικές και να αντιληφθούμε τι μπορούμε να κάνουμε και τι όχι.

Πως η Αφροδίτη σε αντίθεση με Άρη θα επηρεάσει τις σχέσεις

Παράλληλα, στον χάρτη αυτόν η Αφροδίτη σχηματίζει μια όψη αντίθεσης με τον Άρη.

Η ερωτική ζωή πλήττεται λόγω ενός τονισμένου «ΕΓΩ», που δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για συμβιβαστικές λύσεις. Ειδικά σε σχέσεις που ήδη έχουν διαφορές, οι συγκρούσεις μπορεί να γίνουν πολύ πιο έντονες. Ο έρωτας περνά από συμπληγάδες, μέσα από πολλές απαιτήσεις που εκφράζονται και που είναι εξαιρετικά δύσκολο να ικανοποιηθούν.

Χρειάζεται να λειτουργήσουμε με μεγαλύτερη διάθεση κατανόησης και να διαχειριστούμε ευέλικτα τις όποιες διαφωνίες εκφράζονται για να μπορέσουμε να κρατήσουμε τις δύσκολες ισορροπίες.

Καλό είναι να ψάξουμε να βρούμε τι είναι αυτό που μας ενώνει με τους άλλους και όχι αυτό που μας χωρίζει.

Από την όψη αυτή επηρεάζονται κυρίως οι εκπρόσωποι του σταθερού σταυρού, δηλαδή οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που χρειάζεται να είναι πολύ προσεκτικοί και στις απαιτήσεις που εκφράζουν, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο ανταποκρίνονται σε αυτά που οι άλλοι απαιτούν από εκείνους. Για λεπτομέρειες, διάβασε τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια και δες επίσης παρακάτω την τηλεοπτική εκπομπή μας, για να μάθεις πως οι αστρολογικές όψεις θα επηρεάσουν το ζώδιο σου.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-06-2018 19:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι