blank
 
blank

Αστρολογικές προβλέψεις 24 - 26 Ιανουαρίου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: H Νέα Σελήνη στον Υδροχόο.

 
Αστρολογικές προβλέψεις 24 - 26 Ιανουαρίου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: H Νέα Σελήνη στον Υδροχόο.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις 24 - 25 Ιανουαρίου 2020. Μάθε πως θα επηρεάσει το ζώδιο σου η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο κορυφώνεται την Παρασκευή, στις 11,41πμ, στην 4η μοίρα του ζωδίου. Η επιρροή της θα μας ακολουθήσει ως τις 9 Φεβρουαρίου 2020 που έχουμε και την Πανσέληνο του μήνα.

Sponsored Links

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο: Η αμφισβήτησή σου θα σε σώσει.

Το φεγγάρι του Υδροχόου, συντελεί σε μια μυστική μοναχική επανάσταση. Εκεί που η ψυχή αναδιπλώνεται και αναζητά να υψώσει το ανάστημα της, απέναντι σε ότι την καταδυναστεύει και δεν την αφήνει να ξεδιπλώσει το μεγαλείο της. Έχει τη θέληση και τη δύναμη να αμφισβητήσει, να εξερευνήσει, αλλά και να ανακαλύψει τους τρόπους εκείνους που μπορεί να μη δώσουν άμεσες και απτές λύσεις, μπορούν όμως να προσφέρουν ανακούφιση και βοήθεια σε όσους την έχουν ανάγκη. Το τραγούδι Imagine (Φαντάσου) του John Lennon, ίσως είναι το πιο Υδροχoϊκό τραγούδι που γράφτηκε ποτέ και αξίζει να το αναφέρουμε εδώ!

Φαντάσου πως δεν υπάρχει παράδεισος

Είναι εύκολο αν προσπαθήσεις

Καμία κόλαση κάτω από μας

Πάνω από εμάς μόνο ουρανός

Φαντάσου όλους τους ανθρώπους

Να ζουν για το τώρα

Εσύ...

Εσύ μπορείς να πεις πως είμαι ονειροπόλος

Αλλά δεν είμαι ο μοναδικός

Ελπίζω κάποια μέρα να μας συνοδέψεις

Και ο κόσμος θα γίνει ένα

Φαντάσου καμία ιδιοκτησία

Αναρωτιέμαι αν μπορείς

Καμία ανάγκη για απληστία ή πείνα

Η δική μας αδελφότητα ανθρώπων

Φαντάσου όλους τους ανθρώπους

Να μοιράζονται όλο τον κόσμο

Και ο κόσμος θα ζει σαν ένα

Το τραγούδι μιλά ακριβώς γι αυτό που πρεσβεύει η Υδροχοϊκή ποιότητα… την ενότητα μεταξύ των ανθρώπων, των λαών, αυτήν που τόσο σταθερά πολεμάμε, αρχίζοντας τόσο από τον εαυτό μας όσο και από τον διπλανό μας.

Είναι μια ανθρωπιστική Σελήνη (ο Υδροχόος είναι ένα “ανθρώπινο” ζώδιο), που ξέρει μέσα της και γνωρίζει πως η μεγαλύτερη ανάγκη για ισορροπία και αρμονία σε αυτή τη ζωή είναι το να γνωρίσεις τον εαυτό σου. Να τον “σκάψεις”, να τον εξερευνήσεις, να φτάσεις εκεί που δεν είχες φτάσει ποτέ ως τώρα.

Το ‘’γνώθι σ’ αυτόν’’ είναι το πρώτο εργαλείο που θα χρησιμοποιήσει για να μάθει… Ξέρει πως αν γνωρίσει τον εαυτό της θα μπορέσει να κατανοήσει τον κόσμο ολάκερο.

Για τον Υδροχόο όλος ο κόσμος είναι το σπίτι του. Δεν αρέσκεται σε στεγανά, σε περιορισμούς, σε συμβατικά όρια και πλαίσια.

Θέλει να εξερευνά και να μαθαίνει. Να αφουγκράζεται και να βοηθά. Να υποστηρίζει με θέρμη την ιδέα του ή την αδικία που νοιώθει να συντελείται γύρω του. Πολλές φορές μπορεί να γίνεται απόλυτος ή δογματικός, να μη συμβιβάζεται με τίποτα από αυτά που όλοι οι άλλοι ακολουθούν με σιωπηλή δυσαρέσκεια. Όχι! Είναι αυτός που δεν θα διστάσει να τα τινάξει όλα στον αέρα και να ξεκινήσει από την αρχή. Γιατί πρώτ’ από όλα μετρούν οι ιδέες και τα ιδανικά του. Γι αυτά θα παλέψει.

Στον κύκλο αυτόν, η Νέα Σελήνη, σε ωθεί σε ένα νέο δημιουργικό ξεκίνημα, όχι όμως από αυτά που ενδεχομένως ήξερες μέχρι τώρα.

Η στιγμή του να ανακαλύψεις την δύναμη και την ομορφιά που έχουν οι λέξεις συνεργάζομαι, συνδέομαι, ανταλλάσω!

Ναι ο κύκλος αυτός σου υπενθυμίζει πως μόνος σου μπορεί να καταφέρεις πολλά, μαζί με τους άλλους μπορείς να καταφέρεις περισσότερα.

Για να μπορέσεις να συνεργαστείς ωστόσο χρειάζεται να ξέρεις τι θέλεις, να έχεις στόχο, όραμα, πολλές φορές τέτοιο που να είναι ικανό να εμπνεύσει και τις ζωές των γύρω σου!

Ο κύκλος αυτός σου δίνει ένα σαφές μήνυμα: Ακολούθησε το μονοπάτι που η ψυχή σου επιλέγει. Και θα δεις πως θα βρεις πολλούς συνοδοιπόρους με τους οποίους θα μοιραστείς την διαδρομή σου. Αρκεί να το τολμήσεις!

Παραδοσιακός κυβερνήτης της Νέας Σελήνης είναι ο Κρόνος (παραδοσιακός κυβερνήτης του Υδροχόου). Και μάλιστα ο Κρόνος είναι ο πλανήτης που σε αυτόν υπακούν οι περισσότεροι πλανήτες του πλανητικού σκηνικού. Βρίσκεται σε όψη συνόδου με τον Πλούτωνα. Το νοιώθεις και το βλέπεις. Και μέσα σου αλλά και γύρω σου, οι αλλαγές που συντελούνται τώρα έχουν κοσμογονικό χαρακτήρα!

Τίποτα δεν είναι απλό και τίποτα δεν γίνεται εύκολα. Όλες (και τώρα ακόμα περισσότερο) οι αλλαγές που συντελούνται, έχουν μια ιδιαίτερη πολυπλοκότητα.

Απαιτούν την αναγέννηση σου, τη μεταμόρφωσή σου, ολοκληρωτικά και απόλυτα. Θα δεις και θα νοιώσεις πολλά από αυτά που μέχρι τώρα είχες δεδομένα ή ακόμα και στηριζόσουν σε αυτά, να φεύγουν να εξαφανίζονται.

Τίποτα δεν υπάρχει που να σε κάνει να βολεύεσαι. Χρειάζεται να ανακαλύψεις την μαγεία της δικής σου δύναμης.

Αυτή μόνο μπορεί να σε εξελίξει. Τίποτε άλλο!

Οι σχέσεις με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο

Μπορεί οι “εύκολες” σχέσεις να μας διευκολύνουν, τη γοητεία όμως την έχουν αυτές που μας δυσκολεύουν! Αυτές που χρειάζεται να κατακτήσουμε. Αυτές που μας βάζουν στην διαδικασία να σκύψουμε μέσα μας, να δούμε και τα δικά μας λάθη η τις παραλείψεις. Αυτές που τις διεκδικούμε και μας διεκδικούν. Αυτές που μας κάνουν να ανακαλύψουμε καινούργια μονοπάτια που θα μας οδηγήσουν στην καρδιά του προσώπου που μας ενδιαφέρει.

Ναι η γοητεία του έρωτα είναι η δυσκολία του. Σκέψου το λίγο: Πόσες φορές εκτίμησες σχέσεις που εξελίσσονταν σε μια ευθεία γραμμή; Που δεν είχαν εκείνη την φλόγα της αμφισβήτησης, της έντασης, της αμφιβολίας; Που δεν ξύπνησες τον/την κολλητό σου στις τρείς τα ξημερώματα γιατί μια λέξη του άλλου προσώπου δεν σε είχε αφήσει να κοιμηθείς;

Αυτές τις σχέσεις θυμάσαι!

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη που κορυφώνεται τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου έχει αρχίσει ήδη την επιρροή του και σε παρασύρει σε έναν συναρπαστικό χορό, άγριο και μεθυστικό…

Που όμως μπορεί να μην ξέρεις (ακόμα) τα βήματά του. Νέοι κύκλοι, νέες γνωριμίες, καινούργια πρόσωπα συνθέτουν το σκηνικό της περιόδου, σε ένα κλίμα που ανθεί εκεί που ο ανθίζει ο έρωτας… Στις ψηλές και απόκρημνες κορυφές. Εκεί που δεν θα φτάσεις εύκολα, όταν όμως τις κατακτήσεις είναι η στιγμή που θα νοιώσεις πληρότητα. Γιατί εκεί θα έχει συντελεστεί και η αλλαγή σου.

Την εξέλιξή τους στον κύκλο αυτόν διεκδικούν οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που έχουν την ευκαιρία να θέσουν τους καινούργιους στόχους τους και να τους διεκδικήσουν με δύναμη και πάθος. Είναι μια σημαντική στιγμή στην εξελικτική τους πορεία και καλό είναι ακόμα και αν δεν υπάρχει κάτι που να φαίνεται άμεσα στον ορίζοντα, να μη χάνουν την πίστη τους, γιατί η εποχή έχει ευκαιρίες που μπορεί να μη φαίνονται με την πρώτη ματιά.

Οι Ταύροι Λέοντες και Σκορπιοί, του πρώτου δεκαημέρου ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, μπορεί το διάστημα αυτό να βρεθούν μπροστά από προκλήσεις που όμως μπορεί να λειτουργήσουν εποικοδομητικά για τις υποθέσεις τους, αρκεί να χειριστούν τις καταστάσεις με ψυχραιμία και αντικειμενικότητα. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε επίσης το βίντεο μας, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-01-2020 09:00:00