blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Διακοπές και έρωτας: Πώς θα τον κατακτήσετε; Οδηγίες για τις κυρίες!

 
Διακοπές και έρωτας: Πώς θα τον κατακτήσετε; Οδηγίες για τις κυρίες!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Μια συνηθισμένη «ατάκα» στις πρώτες λεκτικές ανταλλαγές στη διαδικασία του φλερτ, που πέφτει αμέσως μετά από το «Ωραίος καιρός σήμερα!», είναι η ερώτηση «Τι ζώδιο είσαι;». Και ενώ η διαπίστωση για τον «ωραίο καιρό» ακούγεται τουλάχιστον περιττή (λες και θα χιόνιζε Αυγουστιάτικα στην πλαζ), στο δεύτερο βήμα, αυτό με το ζώδιο, υπάρχει «ζουμί»! Ακόμα και αν το υποψήφιο «θύμα» δεν γνωρίζει λεπτομέρειες του χάρτη του, το ηλιακό του ζώδιο (αυτό που απλά ονομάζουνε «ζώδιο»), μας δίνει αρκετές από τις βασικές πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του.

Στο αφιέρωμα που ακολουθεί θα μάθετε τον τρόπο συμπεριφοράς της νέας σας κατάκτησης, αλλά και το πώς θα πρέπει να συμπεριφερθείτε εσείς, για να γνωρίσετε καλύτερα το χαρακτήρα και τα «χούγια» της «λείας σας»!

Sponsored Links

Σε συνάντησα στην πλαζ… Πως θα τον "ανάψετε" στις διακοπές!

ΚΡΙΟΣ

Περιήγηση σε περιοχές με ευρύτερη ακτίνα δράσης.

Καλοκαιρινοί προορισμοί: Μάνη, Βόρεια Κρήτη, Δυτική Πελοπόννησος, διακοπές στο βουνό.

Βασικές καλοκαιρινές συνήθειες: Παρέα με το ταίρι του και με παρέα φίλων, κατά προτίμηση σε ζευγάρια. Συμμετοχή σε οικογενειακά ή κοινωνικά γλέντια.

Πώς θα τον πλησιάσετε: Δημιουργείστε φιλική ατμόσφαιρα και αποδείξτε τις διπλωματικές σας ικανότητες. Δείξτε του ότι τον αποδέχεστε για αυτό που είναι.

Πώς θα τον «ανάψετε»: Ο Κριός, το πρώτο ζώδιο, ανήκει στο στοιχείο της Φωτιάς. Ο άνδρας Κριός είναι γεμάτος σπίθες που περιμένουν να φουντώσουν σε μια δυνατή φωτιά. Είναι ανυπόμονος, θαρραλέος και έχει μεγάλη φυσική ενεργητικότητα. Αγαπάει τις προκλήσεις, αλλά η σκέψη της έξυπνης γυναίκας με ανεξάρτητο μυαλό τον τρομάζει αρκετά. Του αρέσει το στυλ και η ανεξαρτησία αναμεμιγμένα με θηλυκότητα.

Το χρώμα του ζωδίου είναι το κόκκινο: το μάτι του Κριού αιχμαλωτίζεται από το φωτεινό κόκκινο κραγιόν κατά προτίμηση σε ένα χαμογελαστό στόμα. Η ευχάριστη διάθεση ενισχύει τη δική του ισχυρή προσωπικότητα.

Είναι ρομαντικός κατά βάθος, παρ' όλη την απότομη και μερικές φορές σκληρή συμπεριφορά του. Έτσι ακόμα και αν απεχθάνεστε τις πολύ «θηλυκές» συνήθειες, όταν βρίσκεστε με έναν Κριό, φορέστε λίγο άρωμα.

Διάσημοι σέξι Κριοί: Giovanni Casanova, Warren Beatty, Eddie Murphy, Marlon Brando, Gregory Peck, Omar Sharif, Ανδρέας Ντούζος, Νίκος Παπαδάκης, Λάμπης Λιβιεράτος.

Ταιριαστά ζώδια: Τοξότης, Λέων, Υδροχόος και Δίδυμοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Επιλέγει τις διακοπές «ρουτίνας» και τη λογική των μικρών αποδράσεων και των μεγάλων απολαύσεων.

Καλοκαιρινοί προορισμοί: Πάτμος, Μύκονος, Κέρκυρα.

Βασικές καλοκαιρινές συνήθειες: Το πιο πιθανό είναι να συνοδεύεται από την επίσημη σχέση του και συνήθως αργεί να ανταποκριθεί σε νέες περιπέτειες.

Πώς θα τον πλησιάσετε: Επίθεση κατά μέτωπο. Είναι ικανός να ζήσει το μεγάλο πάθος και κατά βάθος επιδιώκει την ανατροπή των δεδομένων, αρκεί να του το επιβάλλουν.

Πώς θα τον «ανάψετε»: Ο Ταύρος ανήκει στο στοιχείο της Γης. 'Έχει και τις τέσσερις «οπλές» του γερά πατημένες στο έδαφος και η φωτιά του συχνά σιγοκαίει, μέχρις ότου έρθει το «μελτεμάκι» να τη φουντώσει. Ναι, του αρέσει το ήρεμο αεράκι και έχει την τάση να φεύγει μακριά από τους… τυφώνες.

Πολλοί άνδρες Ταύροι μπορούν να χαρακτηριστούν «παλαιών αρχών» καθώς έχουν την τάση να μην αισθάνονται άνετα με ζωηρές, ομιλητικές γυναίκες, προτιμώντας αυτές που είναι «παραδοσιακές». Όχι ότι δε θα μπορούσατε να είσαστε τραγουδίστρια, μοντέλο ή ηθοποιός αλλά θα είχατε περισσότερες πιθανότητες αν σε κάθε περίπτωση του εξασφαλίζατε αίσθηση μονιμότητας και αιώνιας πίστης.

Η γυναίκα που επιθυμεί να ανάψει έναν Ταύρο πρέπει να έχει στρατηγική. Το αποτέλεσμα θα δικαιώσει την προσπάθεια : ο Ταύρος είναι ευγενικός και όταν «ανάψει», γίνεται υπερβολικά σεξουαλικός και γενναιόδωρος. Είναι η προσωποποίηση της αξιοπιστίας και της πίστης. Αν είσαστε αληθινά ερωτευμένη, θα έχετε ένα πλήθος ικανοποιήσεις με τον Ταύρο σας!

Διάσημοι σέξι Ταύροι: Rudolf Valentino, Ryan O’ Neal, Anthony Quinn, Jack Nicholson, Al Pacino, David Beckham, Νίκος Αλιάγας, Σταμάτης Γαρδέλης, Κωνσταντίνος Καζάκος, Κώστας Σόμμερ.

Ταιριαστά ζώδια: Καρκίνος, Παρθένος. Αιγόκερως και Ιχθύες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Η εμπειρία της απομόνωσης δεν είναι παρά η απομόνωση της εμπειρίας.»

Καλοκαιρινοί προορισμοί: Πήλιο, Σπέτσες, Κουφονήσια.

Βασικές καλοκαιρινές συνήθειες: Ομαδική διαφυγή με φίλους. Προτίμηση στα χλιαρά beach party με φωτιές και συζητήσεις μέχρι το ξημέρωμα.

Πώς θα τον πλησιάσετε: Ανταλλάξτε απόψεις για μυστικιστικές εμπειρίες, για τη μουσική, την οικολογία. Κάντε την πρώτη κίνηση και σύντομα θα σας ακολουθήσει σε ένα παιχνίδι ερωτισμού.

Πώς θα τον «ανάψετε»: Συνήθως δεν είναι δύσκολο να «ανάψετε» τους Διδύμους, αλλά το να κρατήσετε τη φλόγα «ζωντανή» είναι μια «άλλη υπόθεση». Όχι ότι έχουν την τάση να σβήνουν, αλλά «εκσφενδονίζονται» προς όλες τις κατευθύνσεις, περισσότερο σαν λάβα ηφαιστείου και λιγότερο σαν πυρκαγιά.

Ο άνδρας Δίδυμος είναι συνήθως γοητευτικός και κοινωνικός. Ο δρόμος για την καρδιά του δεν περνάει από το στομάχι του αλλά από το μυαλό του, μέσα από μια ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Γι' αυτόν, το πνεύμα σας είναι το ίδιο ερωτικό όσο και οι καμπύλες του σώματός σας, Δεν τον ενοχλεί αν έχετε αφιερωθεί στην καριέρα σας ή αν δείχνετε ανεξάρτητη— το ίδιο είναι πιθανό να κάνει και εκείνος. Θα σας αντιμετωπίσει σαν μια πνευματική πρόκληση και θα προσπαθήσει να τα πάει καλύτερα στο δικό του πεδίο σαν σε ένα «παιχνίδι» γνώσεων και στρατηγικής.

Έχει την ευαίσθητη πλευρά του, σε πολλούς Διδύμους ωστόσο έχει δοθεί το παρατσούκλι του «άπιστου εραστή». Ας έχετε τον εαυτό σας προετοιμασμένο και αποφύγετε να «κρεμαστείτε» από πάνω του: η καταπίεση είναι δεδομένο ότι θα μειώσει το ζήλο του. Με τον Δίδυμο σας σίγουρα δε θα πλήξετε.

Διάσημοι σέξι Δίδυμοι: John Wayne, Bob Hope, John F. Kennedy, Clint Eastwood, Sir Laurence Olivier, Bob Dylan, Αντώνης Ρέμος, Γιώργος Νινιός, Γιάννης Αιβάζης, Γιάννης Σπαλιάρας, Κώστας Μαρτάκης.

Ταιριαστά ζώδια: Ζυγός, Λέων, Υδροχόος και Κριός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επιδίωξή του είναι να ζήσει τον έρωτα και την τρυφερότητα με όλες του τις αισθήσεις.

Καλοκαιρινοί προορισμοί: Κως, Ρόδος, Κύπρος, νησιά άγονης γραμμής.

Βασικές καλοκαιρινές συνήθειες: Συνοδεύεται συχνά από ετερόκλητη παρέα, ίσως και από την επίσημη σχέση του. Έχει καλούς τρόπους και είναι πολύ γενναιόδωρος.

Πώς θα τον πλησιάσετε: Φερθείτε του ευγενικά και αφήστε έναν άφατο ερωτισμό να πλανάται στον ορίζοντα. Θα κερδίσετε την καρδιά του αλλά και τα δώρα του!

Πώς θα τον «ανάψετε»: Ο Καρκίνος είναι ζώδιο του Νερού, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν διαθέτει εσωτερική φλόγα που λάμπει ζωηρά. Αν και οι άνδρες Καρκίνοι αγαπούν το σπίτι, παραδόξως τους αρέσουν οι γυναίκες που πετυχαίνουν και σε τομείς έξω από αυτό.

Ο άνδρας Καρκίνος είναι ο σωστός «σύζυγος», που βοηθάει τη γυναίκα του στα πάντα: από τις δουλειές του σπιτιού, μέχρι το baby sitting. Ανάλογα με τον γενέθλιο χάρτη του ο Καρκίνος μπορεί να είναι υπερβολικά παρορμητικός ή τραχύς, είναι όμως πολύ ευαίσθητος συγχρόνως.

Η τρυφερότητα είναι αυτό που φουντώνει τη φλόγα του, μαζί με μια καλή αίσθηση του χιούμορ. Τον γοητεύει η ρομαντική εικόνα σας . Φροντίστε να είστε υπομονετική με τις «πεσμένες» διαθέσεις του -όταν δεν του έχει μείνει καμιά απολύτως αίσθηση του χιούμορ.

Η κυκλοθυμία του μπορεί να σας κουράσει, αξίζει όμως τον κόπο γι’ αυτόν τον αξιαγάπητο άνδρα.

Διάσημοι σέξι Καρκίνοι:Tom Cruise,Vittorio de Sica, Sylvester Stallone, Bill Cosby, Tom Hanks, Yul Bryner,Harrison Ford,Απόστολος Γκλέτσος, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Χρήστος Χολίδης, Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Ταιριαστά ζώδια: Σκορπιός, Ιχθύες, Ταύρος και Παρθένος

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΛΕΩΝ

Η επιθυμία του είναι η κοινωνική αποδοχή, τα φώτα της δημοσιότητας και η επίδειξη δυνάμεων.

Καλοκαιρινοί προορισμοί: Μύκονος, Σαντορίνη, Κέρκυρα, Ρόδος, Κεφαλονιά.

Βασικές καλοκαιρινές συνήθειες: Κυκλοφορεί με την τελευταία κατάκτησή του και περιστοιχίζεται από αυλικούς. Συμμετέχει σε όλα τα πάρτι, αλλά πάντα σαν celebrity.

Πώς θα τον πλησιάσετε: Εντυπωσιάστε τον και μη διστάσετε να τον κολακέψετε. Δώστε υποσχέσεις και μην τις τηρήσετε. Θα τρέξει πίσω σας, γιατί θα λειτουργείτε σαν τον καθρέπτη του.

Πώς θα τον «ανάψετε»: Αυτός ο περήφανος γοητευτικός άνδρας αγαπάει τη δημοσιότητα. Επίσης θα αγαπήσει εσάς που θα μπορέσετε να τη μοιραστείτε μαζί του. Μπορεί να είναι δημοφιλής, ωστόσο η πίστη αποτελεί το πιο χαρακτηριστικό προσόν του Λέοντα. Οποιαδήποτε μορφή απιστίας (ακόμα και ένα ξενοκοίταγμα) μπορεί να τον καταρρακώσει, να τον πληγώσει αθεράπευτα.

Ο άνδρας Λέων θέλει και μπορεί να είναι οι καλύτερος. Διαθέτει εμφάνιση σταρ του κινηματογράφου, μυαλό, μυϊκή δύναμη και μεγάλα αποθέματα θάρρους. Ο Λέοντας «ανάβει» άμεσα με μία γυναίκα που αισθάνεται άνετα με τα συναισθήματα της και είναι γενναιόδωρη στο να τα μοιραστεί μαζί του. Από τη στιγμή που κερδίσετε της καρδιά ενός Λέοντα, μπορείτε να περιμένετε μια «παλαιομοδίτικη, μονογαμική σχέση» που εμπεριέχει και αρκετούς νεωτερισμούς. Συχνά γίνεται ανταγωνιστικός και θα σας ζητά παιχνίδια εξουσίας.

Ποτέ δεν πρέπει να ξεχάσετε τα γενέθλια του, την επέτειο, ή την ημερομηνία που ανταλλάξατε το πρώτο σας βλέμμα. Οι Λέοντες έχουν δυνατή μνήμη. Από τη στιγμή που ταιριάξετε μαζί του, θα ζήσετε πολλές ευχάριστες συγκινήσεις.

Διάσημοι σέξι Λέοντες: Antonio Banderas, Robert Redford, Robert Taylor, Peter O' Toole, Arnold Schwarzenegger, Τόλης Βοσκόπουλος, Γρηγόρης Βαλτινός, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Στράτος Τζώρτζογλου.

Ταιριαστά ζώδια: Κριός, Τοξότης, Δίδυμοι και Ζυγός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στόχος του είναι να περάσει καλά σε μέρη με πολύ κόσμο.

Καλοκαιρινοί προορισμοί: Ύδρα, Σπέτσες, Ίος, Σύρος, Μήλος.

Βασικές καλοκαιρινές συνήθειες: Διασκεδαστής σε μεγάλες παρέες, η «ψυχή» της ομάδας. Όταν βρίσκεται στις «κακές» του, κριτικάρει τα πάντα. Αντίθετα όταν έχει κέφια, γίνεται «χαμός»!

Πώς θα τον πλησιάσετε: Υποστηρίξτε τις απόψεις και τις προτάσεις του. Φερθείτε συντροφικά και κάντε του τα χατίρια για να τρέχει από πίσω σας.

Πώς θα τον «ανάψετε»: Αν και η Παρθένος είναι ζώδιο της Γης, συνήθως δηλώνει έναν άνδρα με τρομερή και νευρώδη ενεργητικότητα και διόλου ευκαταφρόνητη γοητεία. Ναι, ο άνδρας Παρθένος έχει την τάση να είναι πολυάσχολος, αλλά περιμένετε μέχρις ότου ανακαλύψετε πόσο φλογερός και σέξι γίνεται μέσα στον άσπιλο, αμόλυντο και «παστεριωμένο» κόσμο του.

Εσείς δεν χρειάζεται να είσαστε ή να το «παίξετε» «παρθένα» —κατά ένα περίεργο τρόπο η «τσαχπινιά» είναι συχνά το προσάναμμα που θα φουντώσει τη φωτιά του Παρθένου. Θαυμάζει την τάξη και την οργάνωση και ο προφορικός σας λόγος για να τον ικανοποιήσει δεν θα πρέπει να περιέχει συντακτικά λάθη και διφορούμενη γλώσσα.

Αν σιχαίνεστε τις δουλειές του σπιτιού και η άποψη που έχετε για την καλή κουζίνα είναι η διανομή πίτσας κατ’ οίκον, θα πρέπει να δοκιμάσετε να ρίξετε τα δίκτυα σας αλλού.

Η φωτιά του Παρθένου δεν είναι αναγκαστικά φοβερή και τρομερή, αλλά μπορεί να κάψει με ευκολία πολλές καρδιές με την σχεδόν πνευματική έντασή της. Μαζί του μπορείτε να αφήσετε τη ρομαντική σας φαντασία να καλπάσει. Ο άνδρας Παρθένος είναι πάντοτε πρόθυμος να δοκιμάσει καινούργιες εμπειρίες.

Διάσημοι σέξι Παρθένοι: Sean Connery, Gene Kelly, Vittorio Gassman, Charles Boyer, Michael Jackson, Keanu Reeves, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Νίκος Ξανθόπουλος, Γιάννης Βογιατζής, Ντέμης Νικολαίδης.

Ταιριαστά ζώδια: Ταύρος, Αιγόκερως, Ιχθύες και Καρκίνος.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Ξεχωρίζει για την αγάπη του για τη χλιδή, την πολυτέλεια. Αρκετά συχνά αποτελεί μέλος μιας ομάδας ανθρώπων.

Καλοκαιρινοί προορισμοί: Μύκονος, Κρήτη, κρουαζιέρα με σκάφος στο Ιόνιο.

Βασικές καλοκαιρινές συνήθειες: Λειτουργεί μέσα σε group. Μάλλον θα τον συναντήσετε στη διάρκεια ξέφρενων καλοκαιρινών πάρτι.

Πώς θα τον πλησιάσετε: Πιάστε κουβέντα μαζί του αφού πρώτα φροντίσετε να κλέψετε την παράσταση και γίνετε εσείς το επίκεντρο της παρέας του. Θα σας εντάξει αρχικά στην ομάδα και στη συνέχεια δεν θα αργήσει να σας ξεμοναχιάσει!

Πώς θα τον «ανάψετε»: Ο άνδρας του ζωδίου του αέρα, του Ζυγού, κυβερνάται από την Αφροδίτη όπως και ο Ταύρος. Είναι πολύ ρομαντικός, αλλά είναι πολύ περισσότερο περιπετειώδης.

 Ο Ζυγός λατρεύει την ομορφιά σαν κάτι ιερό. Από τη στιγμή που θέλετε να «σπάσετε τον πάγο», θα είναι πολύ πιο εύκολο εάν είστε περιποιημένη και εμφανίσιμη.

Ο άνδρας Ζυγός προσέχει κάθε λεπτομέρεια επάνω σας και θα θαυμάσει σίγουρα το μακιγιάζ σας, το χτένισμά σας, ακόμα και τα accessories όπως οι γόβες, το τσαντάκι σας. Ποτέ δεν θα μάθετε τι ήταν ακριβώς αυτό που τον «μάγεψε» πάνω σας. Μπορεί να είναι τα μάτια σας, η φωνή σας (ο Ζυγός λιώνει στο άκουσμα μιας σέξι φωνής) ή ακόμα μια απλή κίνηση του χεριού σας. Μόλις ανάψει η φωτιά μπορεί να πάρει διαστάσεις καλοκαιρινής πυρκαγιάς σε δάσος.

Τα στοιχεία που διανθίζουν το φλερτ είναι ζωτικής σημασίας για τον Ζυγό: απαλή μουσική, χαμηλός φωτισμός, το σωστό άρωμα (γενικά ένα κράμα αθωότητας και σοφίας, όπως τα λουλούδια και ο μόσχος). Να θυμάστε ότι του αρέσει το καλομαγειρεμένο φαγητό: οι Ζυγοί στην πράξη απαιτούν ποιοτικά συστατικά, προσεκτικά συνδυασμένα, και, αν δεν είσαστε η δίδυμη αδελφή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, θα είναι κάτι περισσότερο από ευτυχισμένος να γευματίσει έξω.

Στην πρώτη σας διαφωνία, προσπαθήστε να τον αφήσετε να μιλήσει πρώτος. Έπειτα, όταν ηρεμήσει, παρουσιάστε την άποψη σας.

Ο Ζυγός είναι το ζώδιο της δικαιοσύνης όσο και της γοητείας.

Διάσημοι σέξι Ζυγοί: Julio Iglesias, Bruce Springsteen, Silvio Berlusconi, Michael Douglas, Christopher Reeve, Sting, Roger Moore, Νίκος Σεργιανόπουλος, Ζάχος Χατζηφωτίου, Πέτρος Φυσσούν, Αλέξης Γεωργούλης, Γιώργος Κιμούλης, Αντώνης Καφετζόπουλος.

Ταιριαστά ζώδια: Δίδυμοι, Υδροχόος, Λέων και Τοξότης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αντικείμενο του πόθου του είναι… η ίδια η ηδονή. Λατρεύει τις περιηγητικές γνώσεις και την τοπική κουλτούρα.

Καλοκαιρινοί προορισμοί: Η νότια Κρήτη, Κεφαλονιά, Ιθάκη, Ανάφη, Κίμωλος.

Βασικές καλοκαιρινές συνήθειες: Μοναχικός ταξιδιώτης αν και συχνά συνοδεύεται από παρέα φίλων.

Πώς θα τον πλησιάσετε: Δείξτε κάποιο ενδιαφέρον και αφήστε να κάνει εκείνος την πρώτη κίνηση, δίχως να πιέσετε την κατάσταση ή να κάνετε «εξυπνάδες».

Πώς θα τον «ανάψετε»: Ναι, ο Σκορπιός θεωρείται το «ζώδιο του σεξ», και όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά-και δεν είναι τόσο δύσκολο να ανάψεις την… ίδια τη φωτιά. Υπάρχει, βέβαια, και απεριόριστη ένταση όπου… ανακατεύεται ο Σκορπιός.

Οι Σκορπιοί δεν είναι απαραίτητα εξαρτώμενοι από την ομορφιά. Ωστόσο δεν μπορούν να αντισταθούν σε μια γυναίκα που εκπέμπει ερωτισμό, μυστήριο και λαγνεία! Ανταποκρίνεται άμεσα : τα μάτια του κοιτούν και φαίνονται να λένε «για τα μάτια σου μόνο».

Ο Σκορπιός είναι πολύ ευαίσθητος και γνωρίζει πολύ καλά τη «γλώσσα του σώματος». Από τη στιγμή που εσείς και ο Σκορπιός σας γίνετε ζευγάρι, προετοιμαστείτε: οι άνδρες Σκορπιοί έχουν έντονη την τάση να είναι ζηλιάρηδες, και ο δικός σας δεν θα αποτελέσει εξαίρεση: Δεν θα αντιμετωπίσει αδιάφορα ή ευγενικά οποιαδήποτε έλλειψη σοβαρότητας και πίστης από μέρους σας. Η ανταμοιβή για την αφοσίωσή σας αναμένεται να είναι μυθική: φλερτ, έρωτας, πάθος, τρομερή αίσθηση της μοιρασιάς και της ενότητας, και, πάνω απ' όλα, σεξ.

Οι Σκορπιοί πραγματικά αγαπούν και σέβονται την αμοιβαία εμπιστοσύνη και την ασφάλεια. Προσπαθήστε να καθησυχάσετε τις ανησυχίες του και αποφύγετε να ρίχνετε ματιές αριστερά και δεξιά, αν δεν θέλετε να τον χάσετε. Δεν έχει σημασία πόσο «κυρία» δείχνετε, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να προδοθείτε από ένα βλέμμα: να θυμάστε ότι ο Σκορπιός διαθέτει το ένστικτο και την δεινότητα του καλύτερου «ντεντέκτιβ». 

Διάσημοι σέξι Σκορπιοί: Rock Hudson, Alain Delon, Richard Burton, Aga Khan, Charles Bronson, Leonardo DiCaprio, Μέμος Μπεγνής, Μιχάλης Μαρίνος, Γιώργος Τσαλίκης .

Ταιριαστά ζώδια: Καρκίνος, Παρθένος, Αιγόκερως και Ιχθύες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι λάτρης της περιπέτειας και γνωρίζει πολύ καλά πώς να μετατρέπει την εμπειρία σε γνώση.

Καλοκαιρινοί προορισμοί: Παντού, αλλά ιδιαίτερα εκεί όπου υπάρχει και το στοιχείο της «περιπέτειας»: Κυκλάδες, ιδιαίτερα τα νησιά της άγονης γραμμής.

Βασικές καλοκαιρινές συνήθειες: Συνοδεύεται από φιλικά πρόσωπα και η διαθεσιμότητά του είναι περιορισμένη.

Πώς θα τον πλησιάσετε: Ανοίξτε συζήτηση για τα πολιτισμικά στοιχεία της περιοχής. Λειτουργεί κυρίως διανοητικά και βάση προγράμματος. Ανατρέψτε του τα δεδομένα και θα σας ακολουθήσει παντού.

Πώς θα τον «ανάψετε»: Το τρίτο ζώδιο της φωτιάς, ο Τοξότης, έχει ένα πολύ χαμηλό «σημείο καύσης». Μπορεί να μη «φουντώσει» ποτέ, αλλά να σιγοκαίει για πάντα! Από τη στιγμή που καταφέρετε να διατηρήσετε τη φλόγα του να καίει για ένα μακρύ χρονικό διάστημα μπορείτε να καυχηθείτε ότι κατακτήσατε την καρδιά του.

Ο άνδρας Τοξότης είναι γοητευτικός, τολμηρός, έξυπνος, συνήθως πολύ ταλαντούχος, αλλά αποπροσανατολίζεται και «χάνεται» πολύ εύκολα. Όχι! Δεν είναι ζηλιάρης ή κτητικός, είναι σαν ατίθασο άλογο και δεν μαντρώνεται εύκολα. Πιστεύει στην πνευματικότητα του ανθρώπου και δίνει μεγάλη σημασία στις αξίες της ζωής: το ίδιο θα περιμένει και από εσάς. Δύο «ελεύθερες ψυχές» μπορούν να ζουν μια τρομερά ενδιαφέρουσα ζωή μαζί.

Να θυμάστε ότι τίποτα δε μειώνει το ενδιαφέρον του Τοξότη γρηγορότερα από τη ζήλεια ή την καταπίεση.

Ανάμεσα στους Τοξότες συγκαταλέγονται μερικοί από τους καλύτερους (και χειρότερους) ιδεαλιστές. Υπάρχει ωστόσο μια παιδικότητα και επιτηδευμένη αθωότητα σ' αυτό το ζώδιο που είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Αυτό μπορείτε να το παρατηρήσετε αρκετά γρήγορα κάνοντας τα πρώτα βήματα μαζί του.

Ο… αδιάφορος Τοξότης, συχνά μπορεί να κάνει το σεξουαλικό Σκορπιό ή τον αισθησιακό Ζυγό να μοιάζουν με… βρεγμένες γάτες.

Διάσημοι σέξι Τοξότες: Don Johnson, Frank Sinatra, John F. Kennedy Jr., Woody Allen, Αλέκος Αλεξανδράκης, Σάββας Πούμπουρας, Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ταιριαστά ζώδια: Κριός, Λέων, Υδροχόος και Ζυγός.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στόχος του είναι η υλοποίηση του προγράμματος που εκπόνησε το προηγούμενο εξάμηνο.

Καλοκαιρινοί προορισμοί: Παξοί, Σύβοτα, Χανιά, Ζάκυνθος.

Βασικές καλοκαιρινές συνήθειες: Συνοδεύεται από το άλλο του μισό και συμμετέχει σε όλες τις πιθανές εκδηλώσεις, από υποχρέωση.

Πώς θα τον πλησιάσετε: Δείξτε του το ενδιαφέρον σας. Προσανατολιστείτε σε μια σχέση μακροπρόθεσμη μετά τις διακοπές. Δώστε του απλά τον αριθμό του τηλεφώνου σας.

Πώς θα τον «ανάψετε»: Ο άνδρας που ανήκει σε αυτό το γήινο παρορμητικό ζώδιο είναι ένα ακατέργαστο διαμάντι. Μια ήσυχη εξωτερική εμφάνιση, που δεν φανερώνει-αντίθετα, συχνά κρύβει- ένα αυθεντικό, φλογερό ταλέντο στον έρωτα και το σεξ. Η φλόγα του μπορεί να καίει για πάντα.

Οι άνδρες Αιγόκεροι έχουν την τάση να προτιμούν τον «παραδοσιακό» τύπο θηλυκού, τις γυναίκες στις οποίες μπορούν να βρουν απόλυτη πληρότητα στις χαρές αλλά και στα καθήκοντα του σπιτιού, εκείνες που έχουν βασικό σκοπό να μεγαλώσουν παιδιά.

Όταν η αγάπη ξυπνάει πραγματικά στην καρδιά αυτού του «ήσυχου άνδρα» τα πάντα διαφοροποιούνται: ο συντηρητικός Αιγόκερως, μεταμορφώνεται σε sex machine, έτοιμος να εκπληρώσει κάθε κρυφή επιθυμία σας .

Στον Αιγόκερω συναντάμε το σύνδρομο του Μπέντζαμιν Μπάτον, δείχνει να «μικραίνει» καθώς μεγαλώνει. Οι ιστορίες που ακούγονται για ερωτύλους ογδοντάρηδες, αναφέρονται πιθανότατα σε Αιγόκερους! Πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου έχουν την τάση να γίνονται ακόμα πιο εμφανίσιμοι καθώς ωριμάζουν.

Ο Αιγόκερως είναι ο άνδρας εκείνος που ακόμα και σε προχωρημένη ηλικία θα σας λατρεύει, καθώς η ζεστή φωτιά του θα σας κρατήσει και τους δυο ευτυχισμένους για πολλά χρόνια.

Διάσημοι σέξι Αιγόκεροι: Cary Grant, Mel Gibson, Nicolas Cage, Άγγελος Αντωνόπουλος, Σάκης Ρουβάς, Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Ταιριαστά ζώδια: Ταύρος, Παρθένος, Ιχθύες και Σκορπιός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θερμός οπαδός της περιπέτειας για την ίδια την περιπέτεια. Τον χαρακτηρίζει η έντονη ερωτική διάθεση που αποπνέει.

Καλοκαιρινοί προορισμοί: Γαύδος, Ελαφόνησος, Λήμνος, Ψαρά, Φούρνοι.

Βασικές καλοκαιρινές συνήθειες: Μπορεί να είναι μόνος ή να ακολουθεί φιλικό ζευγάρι. Επίσης, αρκετά συχνά βρίσκεται μαζί με μεγάλη συντροφιά φίλων.

Πώς θα τον πλησιάσετε: Από τη στιγμή που διασταυρωθούν οι ματιές σας, θα σας επιλέξει ο ίδιος ανάμεσα από δεκάδες πρόσωπα που μπορεί να σας περιστοιχίζουν. Έχει πάντα τις «κεραίες» του ανοικτές.

Πώς θα τον «ανάψετε»: Το τρίτο ζώδιο του αέρα, ο Υδροχόος, «μαγεύεται» από τη λάμψη και την ομορφιά.

Ο άνδρας Υδροχόος φημίζεται όχι μόνο για την ερωτική του φλόγα αλλά και για την αιώνια φλόγα της αγάπης σε πανανθρώπινο επίπεδο. Αρκετά συχνά η αισθηματική φλόγα του Υδροχόου θέλει «προσάναμμα» -μπορεί να είναι πολύ απασχολημένος προσπαθώντας να σώσει τον κόσμο ή να εκπληρώσει το οικολογικό του καθήκον!

Μπορείτε να τραβήξετε το ενδιαφέρον του με το να γίνετε ενδιαφέρουσα εσείς η ίδια: Ο Υδροχόος γοητεύεται από τα επιτεύγματα και από τις δυνατότητες, αλλά και από την αποφασιστικότητα για επιτυχία. Εκεί που πρέπει να προσέξετε όμως εάν το επίπεδο σας δεν είναι το ίδιο, είναι στα λόγια σας.

Έξυπνος και ανοιχτόμυαλος καθώς είναι, ο Υδροχόος στην πραγματικότητα δεν επιθυμεί απ' ευθείας ανταγωνισμό από το σύντροφο του. Επιθυμεί ωστόσο διακαώς να έχει ειλικρίνεια, πρωτοτυπία και ανεξαρτησία μέσα στη σχέση σας.

Καθώς τα αισθήματά του έχουν σαν αφετηρία την φιλία, κρίνεται σκόπιμο, προτού πολιορκήσετε την καρδιά του, να κερδίσετε την εμπιστοσύνη και τη φιλία του.

Διάσημοι σέξι Υδροχόοι: Humphrey Bogart,Paul Newman, Tom Selleck, Placido Domingo, Roger Vadim,Φαίδων Γεωργίτσης, Τραϊανός Δέλλας, Θανάσης Ευθυμιάδης.

Ταιριαστά ζώδια: Δίδυμοι, Ζυγός, Τοξότης και Κριός.

ΙΧΘΥΣ

Η ατμόσφαιρα παίζει καθοριστικό ρόλο στην ψυχική του διάθεση και στις επιλογές του.

Καλοκαιρινοί προορισμοί: Λευκάδα, Χαλκιδική, Μύκονος, Αμοργός.

Βασικές καλοκαιρινές συνήθειες: Ως επί το πλείστον συνοδεύεται από το έτερον του ήμισυ.

Πώς θα τον πλησιάσετε: Δημιουργήστε μια καλή ατμόσφαιρα και στη συνέχεια ενσωματωθείτε στο ζευγάρι. Στη συνέχεια πολιορκήστε τον βρίσκοντας την κατάλληλη ευκαιρία.

Πώς θα τον «ανάψετε»: Ο άνδρας Ιχθύς, που ανήκει στο τρίτο ζώδιο του νερού, είναι ευαίσθητος και ονειροπόλος, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα.

Είναι ικανός να μεγαλουργήσει και για το σκοπό αυτό χρειάζεται περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο αυτό που συνηθίζεται να λέγεται «την αγάπη μιας καλής γυναίκας». Εσείς δεν είναι απαραίτητο να είσαστε μια παραδοσιακή «γυναίκα του σπιτιού», αν και ο Ιχθύς αγαπάει την άνεση του προσωπικού του «βασιλείου». Το γεγονός ότι είσαστε «εκεί» γι' αυτόν συναισθηματικά είναι το σημαντικότερο και θα σας ανταμείψει με έρωτα και πάθος που μπορεί να σας πάει πολύ μακρύτερα από τα συνηθισμένα «νερά» σας.

Όταν απογοητεύεται μπορεί να θελήσει να «πνίξει» τη φλόγα της δημιουργικότητάς του και είναι στο χέρι σας να τον ενθαρρύνετε, εφόσον τότε θα έχει την ανάγκη σας.

Κάθε μάχη, κάθε αγώνας μαζί του αξίζει, αφού η ζωή με έναν άνδρα Ιχθύ σπάνια θα είναι άδεια από ζεστασιά, γενναιοδωρία και αγάπη. Όταν τον γνωρίσετε βαθιά ψυχικά, η φαντασία και η δύναμη του στα αισθηματικά θέματα θα σας αφήσει άφωνη.

Διάσημοι σέξι άνδρες Ιχθύες: Bruce Willis, Michael Caine, Peter Fonda, Νίκος Οικονόμου, Γιάννης Πάριος.

Ταιριαστά ζώδια: Ταύρος, Καρκίνος, Αιγόκερως και Σκορπιός.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-06-2024 12:00:00