blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Δημοφιλή / Ζώδια-χιούμορ
 
blank

Τα 12 ζώδια φτιάχνουν βαλίτσα!

Τα 12 ζώδια φτιάχνουν βαλίτσα!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Ακόμα κι αν δεν ξέρεις τι σόι χαρακτήρας είναι κάποιος, μπορείς να το μαντέψεις από το πώς ετοιμάζει τις διακοπές του και τι βάζει στα μπαγκάζια του. Ε λοιπόν ναι, δείξε μας πώς έφτιαξε τη βαλίτσα του να σου πούμε τι ζώδιο είναι.

Τα ζώδια και οι βαλίτσες τους

Κριός

Η έκφραση «λίθοι, πλίνθοι και κέραμοι ατάκτως ερριμμένοι» περιγράφει μια χαρά τη βαλίτσα ενός Κριού. Την έχει φτιάξει με τον γνωστό αυθορμητισμό του, αρπάζοντας μια αγκαλιά ρούχα από την ντουλάπα και ρίχνοντάς τα μέσα, λες και τον κυνηγούσαν. Μπορεί να σπάσει ρεκόρ στο γρήγορο μάζεμα μπαγκαζιών, καθόσον με το που θα πάρει την απόφαση να φύγει, απλώς δεν κρατιέται. Κατόπιν εορτής βέβαια, μπορεί να ανακαλύψει ότι πήρε μόνο μπλουζάκια, δυο μονά παπούτσια και κανένα παντελόνι αλλά δε βαριέσαι, αυτός να είναι καλά. Η βαλίτσα του αναγνωρίζεται από τις άκρες των ρούχων που εξέχουν, μαγκωμένες στα φερμουάρ. Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ταύρος

Τα μπαγκάζια ενός Ταύρου, επιμελώς προσχεδιασμένα από μέρες, περιλαμβάνουν μια σειρά από αντικείμενα που αποσκοπούν στην προσωπική του άνεση. Εκτός κι αν πρόκειται να πάει σε ξενοδοχείο επτά αστέρων, οπότε θα τα βρει εκεί. Διαφορετικά (κακούργα φτώχεια), θα πάρει μαζί του τουλάχιστον την αγαπημένη του χνουδωτή πετσέτα για τη θάλασσα, σε μέγεθος χαλιού, που πιάνει μισή βαλίτσα. Και το αφράτο ανατομικό μαξιλάρι του, γιατί με τα άλλα ιδρώνει και του πιάνεται ο σβέρκος. Άλλη μισή βαλίτσα. Διακοπές με μιζέρια δεν είναι παρά μια ταλαιπωρία, που δεν είναι διατεθειμένος να την υποστεί, αλλιώς θα κάτσει σπίτι για να μάθετε. Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι πολύ γρήγορος στο να αποφασίσει τι να πάρει μαζί του και φτιάχνει μπαγκάζια στο πιτς φιτίλι και μάλιστα με τρόπο ιδιαίτερα ευφάνταστο. Καταφέρνει, κόντρα στην ευκλείδεια γεωμετρία, να χωράει πολλά μεγάλα πράγματα μέσα σε λίγα μικρά. Αυτό μπορεί να συνεπάγεται ότι θα έχει τα βρακιά του παραχωμένα μέσα στα παπούτσια, αφού πρώτα έχει τυλίξει με αυτά την οδοντόκρεμα και την οδοντόβουρτσα, ώστε να μην πιάνουν χώρο, και το βιβλίο μεγέθους τσιμεντόλιθου που δεν χώραγε, κολλημένο με μονωτική ταινία έξω από τη βαλίτσα. Αλλά ως γνωστόν, αυτό το ζώδιο είναι μανούλα στην… παράπλευρη σκέψη. Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Καρκίνος

Ο Καρκίνος θα θέλει να κάνει το δωμάτιο των διακοπών του όσο πιο «σπιτικό» γίνεται, και έτσι είναι ικανός να χώσει στη βαλίτσα του ένα κάρο τσουμπλέκια. Και τα ρεσώ κεράκια, ανυπερθέτως, ακόμα κι αν πρόκειται να μείνει σε σκηνή. Ευτυχώς που, έχοντας τις αγαπημένες του φωτογραφίες μέσα στο κινητό, δεν χρειάζεται να φέρει μαζί του τις κορνιζαρισμένες από το κομοδίνο του. Θα προσθέσει και ό,τι χρειάζεται για να παριστάνει τη μαμά και να νταντεύει τους άλλους, από αντικουνουπικά μέχρι έξτρα φουτεράκια για τους ξεχασιάρηδες. Γι’ αυτό μην του προσάψεις με αναισθησία ότι κουβαλά ένα σκασμό μπαγκάζια! Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

Λέων

Η φαντασίωση του Λέοντα για το ταξίδι είναι αυτός μπροστά με ένα μπουλούκι αχθοφόρους από πίσω, να κουβαλάνε τα εκατόν είκοσι μπαούλα που θα του ήταν απαραίτητα ακόμα και για ένα τριήμερο στην Αίγινα. Έχοντας αναγκαστεί από την άπονη ζωή (τον πέταξες στου δρόμου την άκρη, τον αδίκησες) να κουβαλήσει μόνος του ό,τι σηκώνει, θα εξαντλήσει το όριο της σωματικής του αντοχής και της χωρητικότητας του μεταφορικού του μέσου, ξεχειλίζοντας τα μπαγκάζια του με όλη του την γκαρνταρόμπα συν τον μισό Χόντο. Όλα προσεκτικά επιλεγμένα, ώστε να του εξασφαλίσουν μια μεγαλοπρεπώς αψεγάδιαστη εμφάνιση, ανεξαρτήτως τόπου και χρόνου. Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Παρθένος

Ο Παρθένος ονειρεύεται την τελειότητα στην επιλογή των πραγμάτων που θα κουβαλήσει στις διακοπές ώστε να είναι: και βολικά, και ωραία, και να συνδυάζονται μεταξύ τους, βγάζοντας 220 διαφορετικές εμφανίσεις στην πλαζ με μόλις 10 κομμάτια. Εννοείται ότι θα περιλάβει και το κλασικό παρθενίστικο φαρμακείο εξοπλισμένο με αντίδοτο ακόμη και για δάγκωμα της μαύρης μάμπα. ΟΚ, το φίδι αυτό υπάρχει μόνο στην Αφρική, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Θα μελετά επί μέρες πώς θα τα χωρέσει, μετά θα αρχίσει τις περικοπές και θα ξεκινήσει τις διακοπές με μούτρα, που για άλλη μια φορά φεύγει «μισός». Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ζυγός

Τι μαρτύριο για έναν Ζυγό να αποφασίσει τι θα πάρει μαζί του! Ιδίως αν στις διακοπές συνοδεύεται από το «πρόσωπο», στο οποίο θέλει να επιδείξει για άλλη μια φορά την έμφυτη κομψότητά του, η τελική επιλογή θα είναι δοκιμασία για τα νεύρα (των άλλων). Βάλε-βγάλε στη βαλίτσα, θα περάσει η ώρα, μπορεί και η βδομάδα, και στο τέλος θα τρέχει και δεν θα φτάνει να προλάβει το πλοίο. Εννοείται πάντως πως, εφόσον την ολοκληρώσει τη ριμάδα τη βαλίτσα, το περιεχόμενό της θα αποτελεί υπόδειγμα καλού γούστου, με τα («εντάξει μωρέ, πήρα ό,τι βρήκα, μη νομίζεις») ρουχαλάκια του. Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Σκορπιός

Τι θα βάλει ο Σκορπιός στη βαλίτσα του; Και τι σε νοιάζει εσένα, δηλαδή; Καλύτερα μην του κάνεις την ερώτηση «εσύ τι θα πάρεις μαζί σου;». Τα μπαγκάζια των Σκορπιών περιβάλλονται από μια αχλή μυστηρίου και πρέπει να είσαι πολύ δικός τους για να σου επιτραπεί να πληροφορηθείς τι περιέχουν. Πάντως, ό,τι και να είναι μέσα, θα χρησιμοποιηθεί δεόντως στην κατάλληλη στιγμή, για να γοητεύσει τα πλήθη. Και κάτι ακόμα. Η βαλίτσα φτιάχνεται συνήθως σε χρόνο μηδέν, χωρίς πολλά-πολλά και με ταχυδακτυλουργικό τρόπο. Πώς το κάνουν; Με το ραβδάκι του Χάρι Πότερ, τι να σου πω… Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

Τοξότης

Η φυσική ζωδιακή ανεμελιά του Τοξότη αντικατοπτρίζεται απόλυτα στα μπαγκάζια του. Τα οποία συνήθως είναι λίγα και καλά, για να μην έχει πολύ κουβάλημα, καθόσον ποτέ δεν ξέρει πόσο μακρύς θα είναι ο δρόμος και πόσο θα μείνει εκεί που πάει. Ή έτσι θα ήθελε… Επίσης, τα πράγματα που παίρνει μαζί του είναι επιλεγμένα με συνοπτικές διαδικασίες και ικανά να τον βγάλουν ασπροπρόσωπο, αν χρειαστεί να παίξει στο Survivor, αλλά όχι αν πρέπει να κάνει μια κυριλέ εμφάνιση. Του το είπες πως θα τον έτρεχες στα κοσμικά; Αμ δεν του το είπες… (που δεν θα ερχόταν, μεταξύ μας). Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως στις διακοπές του θέλει να θυμίζει διαφήμιση ακριβής μάρκας βαλιτσών με αναγνωρίσιμο logo, ακόμα και αν ανεβαίνει μπουλουκηδόν με την πλέμπα στο πλοίο της γραμμής, κουβαλώντας ένα σακ-βουαγιάζ προσφορά περιοδικού. Θα έχει ετοιμάσει τα μπαγκάζια του με άκρα επιμέλεια, περιλαμβάνοντας τα κατάλληλα κυριλο-κάζουαλ συνολάκια, που θα ενισχύσουν την εικόνα του vip σε φάση θερινής ανεμελιάς. Πώς λέμε: «οι Μπραντζελίνα σε ταξίδι-αστραπή στη Σαντορίνη δηλώνουν: άνθρωποι είμαστε κι εμείς»... Φυσικά θα κουβαλήσει και έναν στοιχειώδη τεχνολογικό εξοπλισμό, διότι ο πολιτισμός τον χρειάζεται και δεν γίνεται να αποκοπεί, έστω και στις διακοπές. Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Υδροχόος

Το τι μπορεί να περιέχεται στα μπαγκάζια ενός Υδροχόου είναι ένα παιχνίδι μαντεψιάς. Αν έχεις να κάνεις με new age Υδροχόο, μπορεί να κουβαλά κρυστάλλους για διαλογισμό στην παραλία, κάρτες ταρό (όχι, δεν παίζεις και μπιρίμπα με αυτές) και πολύχρωμα σαλβάρια με ασορτί ινδικές πουκαμίσες. Ένας hi tech Υδροχόος θα πάρει παραμάσχαλα και τα διάφορα ενσύρματα και ασύρματα μαραφέτια του. Τέλος, ένας ακτιβιστής Υδροχόος θα κουβαλήσει διάφορα μπλουζάκια με μαχητικά σλόγκαν να φοράει, για να νιώθει ήσυχη τη συνείδησή του, πως δεν είναι ένας αναίσθητος που πάει σκέτες διακοπές, αλλά προωθεί ταυτόχρονα και τα αιτήματά του. Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ιχθείς

Μετά από πολλές λίστες και διαβουλεύσεις με τον εαυτό του, ο Ιχθύς μπορεί να καταλήξει σε ένα τελικό περιεχόμενο της βαλίτσας του, το οποίο ενδεχομένως να ταιριάζει περισσότερο με τις υποθετικές διακοπές που θα ήθελε να κάνει, παρά με τις αληθινές. Μπορεί φερ’ ειπείν να κουβαλήσει μαζί του ό,τι θα χρειαζόταν για ένα ταξιδάκι στη Μύκονο, ενώ στην πραγματικότητα θα πάει στο χωριό της μαμάς του στη Φθιώτιδα, αλλά όλα αυτά ελάχιστα θα τον πτοήσουν. Επιπλέον, θα είναι μεγάλη τύχη αν αυτός και τα μπαγκάζια του παραμείνουν αχώριστοι σε όλη τη διάρκεια των διακοπών τους. Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-07-2013 23:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι