blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Δημοφιλή / Ζώδια-χιούμορ
 
blank

Ζώδια και απιστία. Μάθε αν ο σύντροφος σου σε απατά.

 
Ζώδια και απιστία. Μάθε αν ο σύντροφος σου σε απατά.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Τα ζώδια και η απιστία: Όσο και να προσέχεις τη σχέση σου, δυστυχώς δεν είναι πάντα δυνατόν να αποφύγεις να πιεις το πικρό ποτήρι της απιστίας.  Οι άντρες είναι ζωηροί και απρόβλεπτοι… Αλλά τουλάχιστον υπάρχουν μερικές ενδείξεις  για να καταλάβεις ότι κάτι δεν πάει καλά με τον έρωτά σου. Το κάθε ζώδιο έχει αλλαγές συμπεριφοράς, όταν δημιουργεί μια παράλληλη σχέση. Αυτές που θα σε βάλουν σε υποψία. Μερικές φορές πάντως «δανείζεται»  και τις συμπεριφορές των άλλων ζωδίων, γι’ αυτό καλό είναι να μη διαβάσεις μόνο το κομμάτι που σε αφορά, ως προς τις ενδείξεις της απιστίας.

Sponsored Links

Ζώδια και απιστία. Μάθε αν ο σύντροφος σου σε απατά.

Κι όσο για το τι θα σου πει και τι ΔΕΝ θα σου πει όταν ποκαλυφθεί η απιστία του, εδώ ο κάθε εκπρόσωπος του ζωδιακού έχει το δικό του στιλ.  Για να ξέρεις, δηλαδή, τι σε περιμένει και πώς να το παλέψεις, αν χρειαστεί.

ΚΡΙΟΣ

Πώς θα τον υποψιαστείς: Ξαφνικά ξοδεύει ώρες ατέλειωτες στο Ίντερνετ, κατά προτίμηση χωμένος μέσα σε ένα δωμάτιο με κλεισμένη πόρτα. Σίγουρα αυτός δεν είναι από τους τρόπους που συνήθως προτιμά για να περνά την ώρα του ένας αεικίνητος Κριός. Είναι όμως μια από τις συχνότερες αιτίες χωρισμών μετά από on line γνωριμίες,  στον τεχνολογικά ανεπτυγμένο κόσμο. Παρά τις τόσες ώρες σερφάρισμα,  το «ιστορικό» της περιήγησής του θα είναι σχεδόν κενό, δηλαδή σβησμένο. Κι όσο για το προφίλ του στο facebook, μάλλον δεν είναι μόνο αυτό που νομίζεις. Οι δικαιολογίες που θα σου πει, αν αποκαλυφθεί: «Η σχέση μας είχε γίνει πολύ προβλέψιμη». «Έτσι είμαι εγώ, τι να κάνουμε…» Οι αιτίες που δεν θα σου πει: Βαρέθηκε και ήθελε λίγη περιπέτεια. Του άρεσε το σασπένς και η πρόκληση να καταφέρει να  μη γίνει τσακωτός. Δεν σκέφτηκε τις συνέπειες.

ΤΑΥΡΟΣ

Πώς θα τον υποψιαστείς: Ο Ταύρος είναι γενικά προσεκτικός με τα έξοδά του. Όμως, όλως παραδόξως, βρίσκεται διαρκώς να πέφτει έξω στον προϋπολογισμό του. Αφενός δεν είναι σε θέση να σου εξηγήσει την αιτία, αφετέρου το γεγονός του προκαλεί αρκετό εκνευρισμό, ώστε να σε αποτρέπει από το να ρωτήσεις περισσότερα.  Δυστυχώς για εκείνον, η παράλληλη σχέση συνήθως έχει τα έξοδά της (δώρα, τραπεζώματα, ξενοδοχεία).  Οι κακές γλώσσες μάλιστα λένε ότι ένας από τους λόγους για την παροιμιώδη πίστη των Ταύρων, είναι η οικονομική επιβάρυνση που συνεπάγεται μια δεύτερη σχέση. Οι δικαιολογίες που θα σου πει, αν αποκαλυφθεί: «Η σχέση μας είχε γίνει πολύ απρόβλεπτη». «Όμως τελικά είμαι εδώ μαζί σου, δεν είμαι;» Οι αιτίες που δεν θα σου πει: Βρήκε μια κατάσταση που τον βόλευε, με μια γειτόνισσα ή συνάδελφο. Θέλει να φύγει από σένα, αλλά όχι και να βρεθεί σε “άγνωστα νερά”.

προβλέψεις

προβλέψεις1

ΔΙΔYΜΟΣ

Πώς θα τον υποψιαστείς: Μέσα στον επικοινωνιακό ενθουσιασμό του, ο Δίδυμος θα δώσει στο «πρόσωπο» όλα του τα τηλέφωνα.  Αν λοιπόν σας καλούν κάθε τόσο στο σταθερό από απόκρυψη και, μόλις πεις «εμπρός», σου το κλείνουν κατάμουτρα, έχε τον νου σου. Σ’ εκείνον πάντα μιλούν αλλά, όταν είσαι μπροστά, λέει «κάνετε λάθος» και το κλείνει. Επίσης ο καλός σου δέχεται κλήσεις στο κινητό σε απίθανες ώρες, και πάει να μιλήσει παράμερα, γιατί έχει θόρυβο ή, παραδόξως, χάνεται το σήμα. Και δεν αποχωρίζεται το κινητό ακόμα και στην τουαλέτα… Οι δικαιολογίες που θα σου πει, αν αποκαλυφθεί: «Η σχέση μας έχει γίνει πολύ επίπεδη». «Κανείς δεν είναι κτήμα κανενός». Οι αιτίες που δεν θα σου πει: Βαρέθηκε και ήθελε μια καινούργια εμπειρία. Τον γοητεύει η κατάσταση του να έχει διπλή ζωή. Ήταν περίεργος να δει πώς θα ήταν με το «άλλο» πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πώς θα τον υποψιαστείς: Εκεί που ο Καρκίνος σου είχε διάφορες φωτογραφίες σας οικογενειακού τύπου, στο πορτοφόλι του, σε κορνίζα στο γραφείο του, στο wallpaper του κινητού του, ξαφνικά εξαφανίζονται. Για τσέκαρέ το. Αν δεν σου πάει να ψαχουλεύεις πορτοφόλια και κινητά, φέρε αθώα τη συζήτηση σε εκείνη την υπέροχη φωτογραφία σου από τις διακοπές και ζήτησε να σου τη δείξει. Επίσης, αν φοράει βέρα και αρχίζεις να τη βρίσκεις ξεχασμένη στον νιπτήρα ή στην τσέπη του παντελονιού του, γιατί τάχα έχει αρχίσει και τον στενεύει, άρχισε να υποψιάζεσαι. Οι δικαιολογίες που θα σου πει, αν αποκαλυφθεί: «Η σχέση μας με έκανε να νιώθω άδειος συναισθηματικά». «Με θεωρείς δεδομένο» Οι αιτίες που δεν θα σου πει: Ήθελε συναισθηματική  υποστήριξη.  Ήθελε να νιώσει πως κάποια τον χρειάζεται. Πραγματοποίησε μια φαντασίωσή του. Δεν υπολόγισε το κόστος για τη σχέση.

ΛΕΩΝ

Πώς θα τον υποψιαστείς; Ο Λέων, αν έχει λερωμένη τη φωλιά του, μπορεί να συμπεριφερθεί με δυο εντελώς αντίθετους τρόπους: Είτε να γίνει ένας χαδιάρης, τρυφερός και περιποιητικός «γατούλης», ώστε να σου ρίξει στάχτη στα μάτια. Είτε να μεταμορφωθεί σε θηρίο ανήμερο, που όλα του φταίνε και ιδίως όσα κάνεις εσύ, ώστε να σου πάρει τον αέρα. Μια αλλαγή, είτε προς τη μία είτε προς την άλλη κατεύθυνση, είναι ύποπτη. Όπως και αν, ξαφνικά, δεν τον πειράζει καθόλου να φύγεις για δυο βδομάδες ταξίδι με τις φίλες σου. Οι δικαιολογίες που θα σου πει, αν αποκαλυφθεί: «Η σχέση μας είχε γίνει πολύ συνηθισμένη». «Με κάνεις να μη νιώθω σημαντικός για σένα». Οι αιτίες που δεν θα σου πει: Θέλει να είναι αντικείμενο διαρκούς θαυμασμού, προσοχής  και λατρείας. Η «άλλη» είναι πιο εντυπωσιακή από εσένα. Ή δεν τον επισκιάζει, όπως εσύ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πώς θα τον υποψιαστείς: Ένας Παρθένος γενικά είναι πολύ οργανωμένος σε ό,τι αφορά τα χαρτιά του, τους λογαριασμούς και τις υποχρεώσεις του. Αν λοιπόν αρχίσει να «χάνει»  τους λογαριασμούς από κινητά ή πιστωτικές κάρτες, κάτι περίεργο συμβαίνει. Απλώς τους εξαφανίζει από το οπτικό σου πεδίο.  Μια άλλη ένδειξη είναι ότι ξαφνικά έπαψε να υπάρχει θέμα για το ποιος θα αγγαρευτεί, να πάει να τους πληρώσει. Μα, εκείνος, βρε κουτό. Γιατί να σε βάζει σε κόπο; Άσε που κανόνισε να γίνεται αυτόματη εξόφληση, μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Οι δικαιολογίες που θα σου πει, αν αποκαλυφθεί: «Είχαμε παραγίνει ανεξάρτητοι μέσα σε αυτή τη σχέση». «Δεν με χρειάζεσαι πια». Οι αιτίες που δεν θα σου πει: Τον έπνιξε ή ίδια του η ρουτίνα και ήθελε μια διαφορετική εμπειρία.  Η ευκαιρία του παρουσιάστηκε ξανά και ξανά, οπότε δεν άντεξε. Ένιωθε παραμελημένος.

ΖΥΓΟΣ

Πώς θα τον υποψιαστείς: Ο Ζυγός σου, στα καλά καθούμενα, αλλάζει γούστα. Εκεί που χάζευε με τις ώρες στην τηλεόραση, την κλείνει και περνά τη βραδιά διαβάζοντας ποίηση και ακούγοντας κλασική μουσική. Εκεί που με το ζόρι έβλεπε μια ταινία που να μην είναι αστυνομικό θρίλερ, τώρα γίνεται σινεφίλ. Δεν θέλει πια να τρώει μπακαλιάρο αλλά μόνο σούσι. Κι αν υποθέσουμε πως δεν είναι κακό να βελτιώνεται ο άνθρωπος, σκέψου το αντίθετο ενδεχόμενο: Εκεί που άκουγε μόνο έντεχνο ελληνικό τραγούδι, ξαφνικά το γυρίζει σε σκυλάδικα. Είναι που ο έρωτας μεταμορφώνει… Οι δικαιολογίες που θα σου πει, αν αποκαλυφθεί: «Δεν νοιάζεσαι γι’ αυτή τη σχέση όσο εγώ». «Με έκανες και ένιωθα ριγμένος και αδικημένος». Οι αιτίες που δεν θα σου πει: Έπαψε να βρίσκει ελκυστική τη σχέση σας ή εσένα. Ανταποδίδει κάτι που του έκανες (όχι απαραιτήτως απιστία). Δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο φλερτ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πώς θα τον υποψιαστείς: Με τον Σκορπιό υπάρχει η αλάνθαστη ένδειξη που λέγεται σεξ. Εκεί που το κάνατε με μια άλφα συχνότητα, τώρα περνάτε απότομα στο …υπό το μηδέν. Είναι  κουρασμένος, αγχωμένος και άλλα κλασικά. Ή συμβαίνει το αντίθετο. Όχι μόνο εντελώς ξαφνικά τον πιάνει το τρελό πάθος, αλλά σου προτείνει διαρκώς «άλλα κόλπα».  Κι αν μέχρι τώρα σε έβρισκε σέξι με ό,τι και να φορούσες, τώρα απαιτεί δαντελωτά εσώρουχα. Εντάξει, είναι τύπος που θέλει την πρωτοτυπία και την ανανέωση στην ερωτική ζωή, αλλά τέτοιο αμόκ πια; Οι δικαιολογίες που θα σου πει, αν αποκαλυφθεί: «Η σχέση μας έχει βαλτώσει». «Δεν μου αφήνεις ζωτικό χώρο». Οι αιτίες που δεν θα σου πει: Ήθελε να ζήσει κάτι συγκλονιστικό. Με το «άλλο»  πρόσωπο μπόρεσε να εξερευνήσει ένα ερωτικό ταμπού του. Ήταν μεγάλος ο πειρασμός. Σε εκδικείται.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πώς θα τον υποψιαστείς: Ο Τοξότης είναι καλός σε πολλά, με τα ψέματα όμως τα πάει χάλια. Κι επειδή το ξέρει, προτιμά τη χρυσή σιωπή. Τον ρωτάς πώς ήταν η μέρα του, και σου απαντά «ε, τα συνηθισμένα» κοιτάζοντας αλλού. Μετά βιάζεται να ξεκινήσει μια βαθυστόχαστη ανάλυση για την πολιτική κατάσταση. Ή κάνει το αντίθετο. Αρχίζει να σου λέει ένα σωρό άσχετες λεπτομέρειες για το αφεντικό του και το χαλασμένο φωτοτυπικό. Τόσο η σιωπή όσο και η υπερβολική πολυλογία σχετικά με τις ώρες που περνάει  μακριά σου, είναι ύποπτες. Οι δικαιολογίες που θα σου πει, αν αποκαλυφθεί: «Δεν αντέχω τόση προσκόλληση με αυτή τη σχέση». «Περιμένεις πολλά από εμένα». Οι αιτίες που δεν θα σου πει: Θέλει να διευρύνει τους ορίζοντες και τις εμπειρίες του και θεωρεί ότι εσύ δεν έχεις κάτι καινούργιο να του δώσεις. Με την «άλλη» περνά καλά και με λιγότερους κανόνες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πώς θα τον υποψιαστείς: Ο εργασιομανής Αιγόκερώς σου φαίνεται να αποφάσισε επιτέλους πως υπάρχουν κι άλλα ωραία πράγματα στη ζωή. Αλλά θα τα κάνει χωρίς εσένα. Δεν παίρνει πια δουλειά στο σπίτι, γιατί θέλει να βρίσκει χρόνο για να πηγαίνει (υποτίθεται) στο γυμναστήριο. Αποφάσισε να κάνει και λίγη δίαιτα. Παρόλα αυτά δεν φαίνεται να χάνει γραμμάριο. Εκεί που άφηνε εσένα να του ψωνίζεις ρούχα, αναλαμβάνει ο ίδιος το στάιλινγκ του εαυτού του. Προς το πιο νεανικό, εννοείται. Δεν τον πήραν δα και τα χρόνια. Άλλωστε ο έρωτας τον ξανανιώνει…   Οι δικαιολογίες που θα σου πει, αν αποκαλυφθεί: «Η σχέση μας έχει καταντήσει σχεδόν υποχρέωση». «Δέχομαι την ευθύνη μου. Θα επανορθώσω». Οι αιτίες που δεν θα σου πει: Του έλειπε το πάθος. Χρησιμοποιεί την καινούργια κατάσταση σαν μεταβατική για να τελειώσει τη σχέση σας (αλλά όχι αν είστε παντρεμένοι).  Έτσι γούσταρε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πώς θα τον υποψιαστείς: Ο Υδροχόος θα χρησιμοποιήσει τη μέθοδο του αντιπερισπασμού, το κοινώς λεγόμενο «φωνάζει ο κλέφτης, για να φοβηθεί ο νοικοκύρης». Θα αρχίσει να κάνει σε εσένα στενό μαρκάρισμα, σαν να σε υποψιάζεται. Εκεί που δεν ασχολιόταν καθόλου με το πώς πέρασες τη μέρα σου, σου κάνει ανάκριση πρώτου βαθμού. Ίσως και να ελπίζει ότι θα βρει κάτι επιλήψιμο και σε εσένα, ώστε να είσαστε πάτσι. Τουλάχιστον να καθησυχάσει τη συνείδησή του. Δεν χρειάζεται να αποδείξει ότι έκανες πράγματι κάτι. Αρκεί να είχες την πρόθεση. Οι δικαιολογίες που θα σου πει, αν αποκαλυφθεί: «Η σχέση μας έχει γίνει πολύ συμβατική». «Εσύ δηλαδή δεν έχεις κάνει τίποτα;»  Οι αιτίες που δεν θα σου πει: Θέλει να πειραματιστεί με κάτι καινούργιο. Του είναι αδύνατο να ακολουθεί κανόνες που έχουν καθορίσει άλλοι, και η μονογαμία  περιλαμβάνεται σε αυτούς.

ΙΧΘΥΣ

Πώς θα τον υποψιαστείς: Όλως αιφνιδίως, αρχίζει να σκοτώνεται στη δουλειά. Μα, πού βρήκε τόση επαγγελματική φιλοδοξία ο Ιχθύς σου, που μέχρι τώρα περιοριζόταν στις  τυπικές  επαγγελματικές του υποχρεώσεις; Α, η κρίση μωρέ, δεν καταλαβαίνεις; Πρέπει να γίνει ανταγωνιστικός, ξέρεις πόσοι εποφθαλμιούν τη θέση του; Και δώσ’ του οι υπερωρίες, οι έκτακτες συσκέψεις εκτός ωραρίου και τα επαγγελματικά γεύματα. Στη διάρκεια όλων αυτών, το κινητό του εντελώς συμπτωματικά είναι ή κλειστό ή αφόρτιστο. Κι αν το σηκώσει, σου μιλάει τηλεγραφικά, ψυχρά  και χωρίς καμιά απολύτως προσφώνηση. Οι δικαιολογίες που θα σου πει αν αποκαλυφθεί: «Η σχέση μας έχει γίνει πολύ κουραστική». «Δεν με καταλαβαίνεις». Οι αιτίες που δεν θα σου πει: Παρασύρθηκε από τη διάθεση της στιγμής. Ήθελε μια εμπειρία φυγής από την καθημερινότητα. Το έκανε για να νιώσει καλύτερα. Ή για να νιώσει καλύτερα η «άλλη».

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-02-2024 13:29:24