blank
 
blank

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και τι σας επιφυλάσσει η Αφροδίτη του συντρόφου σας!

 
Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και τι σας επιφυλάσσει η Αφροδίτη του συντρόφου σας!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 

Πολλές χαρές και εκπλήξεις επιφυλάσσει η μέρα των ερωτευμένων και αυτή τη φορά η Αφροδίτη δεν βρίσκει εμπόδια και έτσι μπορεί να εκφράσει τα θετικά της στοιχεία, τα οποία είναι ο έρωτας, η χαρά, η γιορτή, οι αισθήσεις. Τι πιο ταιριαστό από το να αποδοθεί φόρος τιμής σε όλα αυτά, τη μέρα των ερωτευμένων λοιπόν.

Sponsored Links

Πως θα συμπεριφερθεί το ταίρι σας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

Όπως γνωρίζουμε σχεδόν όλοι, η ικανότητα και η ευκολία έκφρασης της αγάπης και του έρωτα, διαφαίνεται σε ένα ωροσκόπιο, εκτός των άλλων, και από τη θέση της Αφροδίτης. Κατά πόσο είστε γενναιόδωροι στον έρωτα, πόσο ανεμπόδιστα αφήνετε ελεύθερα τα αισθήματά σας και δεν αντιστέκεστε σε αιώνιους όρκους. Όπου και να είναι όμως η Αφροδίτη σε διέλευση, το ταίρι σας, την ημέρα αυτή, θα συμπεριφερθεί σύμφωνα με τους κανόνες της δικής του Αφροδίτης!

Σε ποιο ζώδιο έχει την Αφροδίτη στο γενέθλιο χάρτη του;

Βρείτε στον αστρολογικό χάρτη μας σε ποιο ζώδιο αντιστοιχεί η Αφροδίτη του συντρόφου σας (διαβάστε και τη δική σας Αφροδίτη και μάθετε πως θα συμπεριφερθείτε απέναντι του). Αν η Αφροδίτη του συντρόφου σας (ή η δική σας) είναι:

…ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Θα γίνει τολμηρός, κάνοντας σχέδια για το βράδυ, τα οποία θα περιλαμβάνουν εσένα, χωρίς βαρύ ρουχισμό. Θα πάρει πρωτοβουλίες, αποφασίζοντας ενδεχομένως που θα πάτε, αλλά δε θα έχει υπομονή να μείνει όλο το βράδυ με μαζεμένα τα χέρια, αφού το ζώδιο σε κυβέρνηση Άρη, είναι επιρρεπές στην υπερβολική τεστοστερόνη!

…ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Αναμφίβολα θα συμπεριφερθεί σαν τζέντλεμαν, γεμίζοντας σε λουλούδια, πραλίνες και ίσως ένα κομψό κόσμημα. Η επιλογή της βραδιάς θα είναι αυστηρά δική του υπόθεση, όπως και αυτή του καλού κρασιού. Δεν περιμένει ανταλλάγματα από σένα και εσύ μην περιμένεις να εκδηλωθεί εύκολα. Tip: φόρεσε κάτι διακριτικό και καλόγουστο, γιατί ξενερώνει εύκολα με τη λάθος εμφάνιση.

…ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Το καλύτερο για αυτόν θα ήταν ένα ταξίδι-έκπληξη, κάτι απρόσμενο και ενδιαφέρον. Οπότε σε αυτή την γραμμή θα ακολουθήσει στην οργάνωση της συγκεκριμένης ημέρας. Το πιθανότερο πάντως είναι να ακούσεις πως τέτοιου είδους γιορτές είναι μόνο μια καλή πρόφαση για ακόμα περισσότερο σεξ.

…ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Τα crowdy places θα τα αποφύγει τη συγκεκριμένη βραδιά, προτιμώντας κάτι πιο οικείο: το σπίτι του. Ναι, δε βρίσκει τι κακό υπάρχει, δύο ερωτευμένοι να γιορτάσουν μόνοι τους στο σπίτι, υπό το φως των κεριών, των μυστικών και της θαλπωρής. Έτσι, θα έχει και ένα έναυσμα να αποκαλύψει τα αισθήματά του απέναντί σου, καθώς και το σκοπό της σχέσης σας. Αν επιλέξεις κάτι πιο κοσμικό, θα σε θεωρήσει επιφανειακή.

Άποφάσεις

Άποφάσεις2

…ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ

Η επιτομή του lifestyle και της εκλεκτικής κοινωνικότητας, θα δώσει μια ιδιαίτερη χροιά στο όλο θέμα της ημέρας αυτής. Υποχρέωσή του να επιλέξει κάτι που θα ικανοποιήσει αυτή τη τόσο σνομπ Αφροδίτη, αλλά και να φανεί μεγάλος στα μάτια σου. Μετά, ξέρει πως ο δρόμος για την καρδιά σου είναι ανοιχτός. Με τα αισθήματά του μπορεί να είναι συγκρατημένος, αλλά τόσο γαλαντόμος με άλλα, που δε θα σε αφήσει παραπονεμένη.

…ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ

Αν βρίσκεται στην αρχή της σχέσης, δε θα είναι ιδιαίτερα διαχυτικός, περιμένοντας να δει περιεχόμενο στη δική σου καρδιά. Με πρόφαση τη μέρα αυτή, θα φάει το απαραίτητο σκούντημα, ώστε να γίνει ενεργός και να σου δείξει πως μπορεί να σκαρφιστεί την καλύτερη έκπληξη αν το θέλει. Αν του δώσεις την αίσθηση της σταθερότητας, θα ακουμπήσει πάνω σου.

…ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ

Η Αφροδίτη αυτή θα συμπεριφερθεί με ευγένεια και κομψότητα, φροντίζοντας να περάσεις μια όμορφη μέρα και μια ακόμα καλύτερη νύχτα. Θα χρησιμοποιήσει μάλλον εμπορικούς τρόπους να σου δείξει την αγάπη της, όπως ένα ακριβό δώρο και μια ανθοδέσμη-κήπο. Δεν μπορεί όμως να γίνει συναισθηματική μέχρι υπερβολής. Αρκέσου σε ό,τι σου προσφέρει.

…ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ

Ήδη στο μυαλό του είναι παιγμένο το έργο με τις χίλιες και μία νύχτες, εμπλουτισμένο με περισσότερα βίτσια. Θα σου δείξει πολλάκις πως σε θεωρεί δική του και δεν θα περιμένει μόνο τη μέρα αυτή. Όσον αφορά μια πιο ειλικρινή ερωτική εξομολόγηση, θα κρατήσει το τελευταίο χαρτί για πάρτη του. 

βιώνεις αισθηματικό αδιέξοδο

βιώνεις αισθηματικό αδιέξοδο 2

…ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

“Το καλύτερο παιδί”, με μια Αφροδίτη καλοσυνάτη, ντρόμπρα και τίμια, είναι χαρά του να σε κάνει να νιώσεις εκτός από θηλυκό και μια ολοκληρωμένη γυναίκα. Το να δείξει οτι σε αγαπά, είναι για αυτόν το λιγότερο που μπορεί να κάνει για σένα, ενώ τα κόμπλεξ και τις γνωστές φοβίες των άλλων αρσενικών, αυτός δε τα γνωρίζει. Respect!

…ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Συγκρατημένη στην ένδειξη αγάπης και πάθους, είναι αυτή η υπολογιστική Αφροδίτη. Ότι κάνει, θα είναι με μέτρο και σύνεση, ξορκίζοντας την υπερβολή. Αρέσκεται όμως να επιβεβαιώνεται η γοητεία της, οπότε δε θα είχε καμία αντίρρηση αν έκανες εσύ την ερωτική εξομολόγηση την ημέρα αυτή. Κατά τ άλλα, δε θα σε ρεζιλέψει ποτέ, ενώ θα σου δείξει με πράξεις πως σε θέλει στη ζωή του.

…ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Εδώ υπάρχει μια ζωδιακή απέχθεια προς τις παραδόσεις, έστω και αν είναι ξενόφερτες. Θα κάνει λοιπόν πως είναι μια συνηθισμένη μέρα και θα σε πιάσει πάλι στον ύπνο, με τις απρόσμενες προτάσεις και ανάγκες του. Αν καλά και σώνει αποφασίσετε να το γιορτάσετε, θα διαλέξει ένα alternative μέρος με ροκ γκρουπάκι. Στο έκτο σφηνάκι, μπορεί να σου πει πως σε συμπαθεί.

…ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ

Η Αφροδίτη εκεί, σε εξαιρετική θέση, προσδίδοντας ευαισθησία στον έρωτα, με την πρώτη ευκαιρία θα βγάλει προς τα έξω όλο το μέγεθος των συναισθημάτων, αλλά και μία γκάμα φοβίας, που περιλαμβάνει φόβο εγκατάλειψης και προδοσίας. Οπότε, αν το ζητούμενό σου είναι να σου δείξει τι νιώθει για σένα, με ευκαιρία τη γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου, τότε θα είσαι από τις κερδισμένες. Tip: τα μπλουζ να συνοδεύονται και από τον κατάλληλο φωτισμό!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-01-2024 07:27:01