blank
 
blank

Ο Δίας στον Καρκίνο, η Πανσέληνος στον Αιγόκερω και ο έρωτας αυτή την εβδομάδα. Έτοιμοι για πτήση; ...Ανοίξτε τα φτερά σας!

 
Ο Δίας στον Καρκίνο, η Πανσέληνος στον Αιγόκερω και ο έρωτας αυτή την εβδομάδα. Έτοιμοι για πτήση; ...Ανοίξτε τα φτερά σας!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ο Δίας στον Καρκίνο

Ετοιμάζουμε… αποσκευές και τώρα το ερώτημα είναι τι θα βάλουμε μέσα! Πετάμε τη θλίψη, την μιζέρια, την δυστυχία, την απογοήτευση, το παλιό, το φθαρμένο, ό,τι μας πιέζει, ό,τι μας στενεύει, ό,τι τέλος πάντων μας έκανε μέχρι τώρα να μην νοιώθουμε καλά! Κρατάμε την αγάπη, το δόσιμο, την συμπόνια, την ελπίδα, το φως, τον έρωτα… Και βεβαίως, όλα αυτά είναι και το… εισιτήριό μας για το “διαγαλαξιακό ταξίδι” στα αστέρια… Μην χάνετε χρόνο, μην πτοείστε, μην απογοητεύεστε και προπαντός, πιστέψτε πως η μαγεία της ζωής βρίσκεται μέσα μας… Οι πύλες ανοίγουν μόνο τότε!

Δίας στον Καρκίνο και Πανσέληνος στον Αιγόκερω

Ο Δίας στον Καρκίνο έρχεται για να ανοίξει τον κύκλο του Φωτός… Εκεί που κάθε όνειρό μπορεί να πάρει την θέση του στην πραγματικότητα, αρκεί να το πιστέψουμε, να το υποστηρίξουμε, να το θελήσουμε σαν να είναι το πρώτο και το σημαντικότερο πράγμα στον κόσμο!
 
Μην φοβηθείτε, μην δειλιάσετε και μην κάνετε πίσω ούτε για μια στιγμή… Το όχημα του ταξιδιού είναι τα όνειρά μας κι εμείς γινόμαστε επιβάτες του ονείρου… Ετοιμαστείτε για ένα συναρπαστικό ταξίδι μέσα σε μια απέραντη διαδρομή, που λέγεται ζωή! Κρατηθείτε από το “Θέλω” και την επιθυμία. Ακόμα και αν όλα γύρω σας μπορεί να δείχνουν άχρωμα και μουντά, ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στο Φως! Και μια και μιλάμε για φως, δείτε την τηλεοπτική εκπομπή μας και πως θα σας επηρεάσει η Πανσέληνος στον Αιγόκερω.

Το μεγάλο τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα

Συνεπιβάτης για την εβδομάδα αυτή ο Ήλιος, που έρχεται να στείλει την ζεστασιά του στις απανταχού καρδιές, σε ένα θεαματικό, μεγάλο τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, φροντίζοντας για τις λεπτομέρειες του ταξιδιού! Δημιουργεί το κατάλληλο σκηνικό για να υποδεχτεί τους πρώτους τυχερούς, αυτούς που έχουν εισιτήριο για… άμεση επιβίβαση και οργανώνει τις λεπτομέρειες.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα

Και βεβαίως συνεπιβάτης θα είναι και η Αφροδίτη, που περνά με τη σειρά της στο ζώδιο του Λέοντα την Πέμπτη, κάνοντας τη επίσημη έναρξη στους… έρωτες του καλοκαιριού!
 
Ναι, είναι μια εντυπωσιακή εβδομάδα, από αυτές που μπορούν να εξυψώσουν, να φωτίσουν και να αλλάξουν ολόκληρη την μέχρι τώρα ροή των εξελίξεων. Το… εξπρές των άστρων είναι εδώ και μας περιμένει! Είστε έτοιμοι;

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πέφτουν τα άστρα στη Γη
Δεν ξέρω πώς και γιατί
Λένε πως είναι απλά
Πέτρες που πήραν φωτιά…
Μια φωτιά…
Αλλαγή έργου, με εσένα βασικό πρωταγωνιστή στις εξελίξεις… Σ’ ένα ταξίδι γεμάτο χρώματα και εκπλήξεις, από αυτές που καιρό τώρα βλέπεις στα όνειρά σου, θέλεις, επιθυμείς, αφουγκράζεσαι, μα δεν τολμάς να πιστέψεις… Το εισιτήριο παίρνουν πρώτοι οι Καρκίνοι των πρώτων ημερών… Ετοιμαστείτε! Είναι πολύ σημαντικό να έχεις ορίσει από πριν τι ακριβώς θέλεις… Ξέρεις, η… στάση του ‘‘κοσμικού εξπρές’’ δεν κρατά για πολύ, το παίρνεις και φεύγεις! Ή είσαι έτοιμος ή δεν είσαι… Μην αφήσεις τίποτα να σε εμποδίσει, γιατί στην πραγματικότητα δεν υπάρχει εμπόδιο. Το μόνο που μπορεί να σε πάει πίσω είναι το μυαλό σου… Η εβδομάδα έχει και οικονομικές ευκαιρίες, μα πάνω απ’ όλα έχει πολύ έντονο και φλογερό έρωτα! Άπλωσε το χέρι σου και διεκδίκησε τον! Είναι η ώρα σου, είναι η ευκαιρία σου…
ΥΓ. Ο Σκορπιός πάντα θα σου προσφέρει το καταφύγιο στην αγκαλιά του, μα με τον Ιχθύ ταξιδεύεις στα όνειρά σου… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Χρώματα, χρώματα
Χρώματα κι αρώματα…
Άνοιξε την πόρτα σου, την καρδιά σου και βάλε το γιορτινό σου χαμόγελο… Πώς αλλιώς μπορείς να υποδεχτείς το καλοκαίρι, που έρχεται τώρα στη ζωή σου! Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή, αυτή που θα κινητοποιήσει τον μοχλό των εξελίξεων και θα σου φέρει εκείνα τα πρόσωπα που έχουν να σου δώσουν κάτι πραγματικά σημαντικό… Και ο κύκλος αφορά και στον τομέα της επαγγελματικής σου ζωής, που τώρα παίρνει μια σημαντική τροπή και φέρνει εξελίξεις, ιδιαίτερα αν έχεις κάτι πάνω στο οποίο έχεις δουλέψει ή έχεις επενδύσει! Ο έρωτας, από την άλλη μεριά, έχει την τιμητική του, σε βάζει για τα καλά μέσα στο παιχνίδι του, φέρνοντας στη ζωή σου τα πρόσωπα εκείνα, που είναι κατάλληλα για να συμμετέχουν σε ένα παιχνίδι πολύ υψηλών προδιαγραφών (όχι απαραίτητα καινούργια πρόσωπα, η αναθέρμανση μιας παλιάς, άλλα όχι ξεχασμένης σχέσης, είναι πολύ πιθανή ). Αλλάζεις ροή, δρόμο, διάθεση (ιδιαίτερα εσύ των πρώτων ημερών) και ερωτεύεσαι… Πολύ έντονα, ορμητικά, μα και γλυκά και ρομαντικά! Ζεις εκείνο το μεγαλειώδες συναίσθημα, που λίγοι έχουν την τύχη να γνωρίσουν!
ΥΓ. Καρκίνος και Ιχθείς είναι εκείνες οι συγγενείς ψυχές και ενέργειες, που πάντα συμπορεύονται αρμονικά μαζί σου… Μα και ο Αιγόκερως δεν έχει βγει ούτε από την καρδιά σου, ούτε από το παιχνίδι! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
Έλα πάρε με
Μεσ’ στον βυθό σου να βρεθώ
Ν’ αγαπηθώ, να λυτρωθώ
Έλα, πάρε με
Στα γαλανά σου τα νερά…
Δώσε στα όνειρα φτερά…
Κολυμπάς στο μαγικό βυθό των ονείρων σου και τώρα έχεις μια μοναδική ευκαιρία: να φέρεις το όνειρό σου στην πραγματικότητα… Να το ζήσεις όπως το είχες φανταστεί, με κυρίαρχο βεβαίως στη ζωή σου ποιόν άλλον από τον έρωτα… Που έχει την τιμητική του και την εβδομάδα αυτή ξεκινά με εσένα του πρώτου δεκαημέρου, και φέρνει στα… πόδια σου πολύ πιθανόν και ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που το μεταξύ σας για κάποιο λόγο έμεινε στάσιμο… Μα και νέα πρόσωπα, από αυτά που το μοίρασμα ή η συνύπαρξη μαζί τους φαντάζει κάτι σαν ευλογία… Και ο επαγγελματικός τομέας περνά σε μια καλύτερη φάση, και πολύ πιθανόν να υπάρξουν και εκεί κάποιες ευχάριστες εξελίξεις… Ωστόσο, πρωταγωνιστής ήταν και θα είναι ο Έρωτας!
ΥΓ. Ο Παρθένος είναι μια ιστορία από το παρελθόν σου, που είναι πολύ πιθανό να ανοίξεις ξανά… Καρκίνος και Σκορπιός ωστόσο, είναι τα μεγάλα φαβορί! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης
ΚΡΙΟΣ
Ραντεβού στα όνειρά σου
Στον παλμό του έρωτά σου
Σαν μια βόλτα στης αγάπης τα ακριβά…
Χαμογέλα! Η χαρά έρχεται στην πόρτα σου και είναι κρίμα να την υποδεχτείς με κατεβασμένο το κεφάλι… Έχεις και πολλά να δεις και πολλά να κάνεις την εβδομάδα αυτήν και να ξέρεις πως ό,τι ‘‘εισπράξεις’’ τώρα, είναι και αυτό που θα σε συνοδέψει και στο παρακάτω… Ναι, η ζωή έχει και όμορφο πρόσωπο και σου του δείχνει απροκάλυπτα την εβδομάδα αυτή… Τόσο στον οικογενειακό σου τομέα, που κυλά σε ένα κλίμα μεγαλύτερης αρμονίας και ισορροπίας, όσο και στον επαγγελματικό, όπου οι εξελίξεις μπορεί να ξεπεράσουν τις προσδοκίες σου. Εκείνο όμως που σε απογειώνει είναι οι εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή (ιδιαίτερα για σένα των πρώτων ημερών), που σου δίνουν το εισιτήριο για ένα… θεαματικό ταξίδι στ’ αστέρια!
ΥΓ. Λέοντας… το δυνατό χαρτί της ζωής σου! Αυτό που πάντα θα κάνει την καρδιά σου να χτυπά πιο δυνατά… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΛΕΩΝ
Τα μάτια μου στα μάτια σου
Και τ’ άστρο απάνωθε μου
Αχ να μην τέλειωνε ποτέ
Η ώρα ετούτη Θεέ μου
Όλα είναι εδώ και περιστρέφονται… μέσα σου και γύρω σου! Την εβδομάδα αυτή εγκαινιάζεις μια περίοδο, όπου αρχίζεις να βλέπεις τα πάντα γύρω σου διαφορετικά, με άλλο μάτι ή από άλλη οπτική, γίνεσαι περισσότερο ερωτικός, καθώς το ερωτικό παιχνίδι μπαίνει στην καθημερινότητά σου, το φλερτ, οι ματιές αυτές, που θα ξεσηκώσουν τα συναισθήματα και τις καρδιές… Ανοίγει ο ερωτικός κύκλος του καλοκαιριού, με σένα επίσημο εκπρόσωπό του, μια και φιλοξενείς την Αφροδίτη στο… σπίτι σου! Η αύρα σου απλώνεται γύρω και έλκει τα πρόσωπα εκείνα, με τα οποία για κάποιο λόγο πρέπει να έρθεις πιο κοντά… Έρωτες μοιραίοι και συχνά… μυστικοί, θα πλέξουν το δικό τους νήμα στη ζωή σου… Με έναν τέτοιο τρόπο που δεν θα είναι εύκολο να ξεφύγεις, αρχής γενομένης από τώρα, από την εβδομάδα αυτή… Δεν θα μπορέσεις να ξεφύγεις… Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αφεθείς και να το ζήσεις!
ΥΓ. Ο Τοξότης θα παίξει πολύ στο παρασκήνιο της ζωής σου, με ένα φλογερό πάθος, που θα σε ξεσηκώσει… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Τον… ίδιο τον Θεό
Να είχα απέναντί μου
Σου λέω προτιμώ
Στην κόλαση μαζί σου…
 Ο νέος αυτός κύκλος έχει να κάνει περισσότερο με το ρήμα ‘‘νοιώθω’’ παρά με το ‘‘κάνω’’! Και αυτό γιατί οι διεργασίες που γίνονται είναι περισσότερο εσωτερικές, ενεργοποιούν τον μηχανισμό των αισθήσεων αυτών, που θα δίνουν στην κάθε σου στιγμή, στην κάθε σου εμπειρία ένα ξεχωριστό χρώμα, πιο έντονο, μια και ό,τι επιθυμείς, ό,τι θέλεις να κατακτήσεις, θα κυριεύει ολόκληρο το είναι σου και θα λειτουργεί καταλυτικά. Γίνεσαι απαιτητικός, κτητικός, απόλυτος και το βασικό στίγμα της περιόδου δεν είναι άλλο από βαθιές, έντονες, μεταμορφωτικές ερωτικές εμπειρίες, από αυτές που χρωματίζουν την ψυχή με πολύ έντονα χρώματα. Το ‘‘ανήκω’’ ή το ‘‘κατέχω’’ και ‘‘κατέχομαι’’ είναι πράγματα που θα σε απασχολήσουν πολύ έντονα, μια και θα είναι το βασικό θέμα της περιόδου και είναι πιθανό να αλλάξεις σημαντικά τον τρόπο με τον οποίο με τον οποίο αντιμετώπιζες την ερωτική σου ζωή μέχρι σήμερα. Αρχής γενομένης από την εβδομάδα αυτήν (ιδιαίτερα για εσένα του πρώτου δεκαημέρου), που μπαίνεις πολύ ενεργά στο παιχνίδι του έρωτα!
ΥΓ. Ο Κριός έχει και ένταση και δυναμική… και βεβαίως ξέρει καλά τους κανόνες του παιχνιδιού και αυτό σε εξιτάρει πολύ! Και ο Λέων όμως προσφέρει… δυνατές συγκινήσεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Μ’ αρέσεις γιατί…
Γελάς σαν παιδί
Μ’ αρέσεις γιατί…
Γελάς κι είσαι εσύ…
Το σκηνικό αλλάζει και μαζί του αλλάζεις κι εσύ! Σ’ ένα νέο κύκλο, με νέα πρόσωπα, νέες εμπειρίες, νέα δεδομένα, που θα διευκολύνουν σημαντικά την επικοινωνία, αλλά και τον τρόπο έκφρασής σου και αυτό θα σου ανοίξει νέες πόρτες, θα σου δώσει νέες ευκαιρίες και βεβαίως, θα φέρει στη ζωή σου νέα πρόσωπα, ιδιαιτέρως ενδιαφέροντα, που σκοπό έχουν να σε κάνουν πιο χαρούμενο και να σε ανανεώσουν! Φυσικά, εσύ θα τα προσελκύσεις κοντά σου, μια και θα γίνεσαι πόλος έλξης και η γοητεία σου θα είναι στο επίκεντρο! Σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι γνωριμίες σου, αφού θα λειτουργήσουν σαν συνδετικοί κρίκοι μιας αλυσίδας, που θα σε πάει ακριβώς εκεί που πρέπει να πας, ακόμα και με πρόσωπα που ούτε καν είχες φανταστεί. Η ερωτική σου ζωή χρωματίζεται με αισιοδοξία και θα έχεις πολλές ευκαιρίες να το ρίξεις έξω, πιο ξέγνοιαστα και ανέμελα, και να ανακαλύψεις εκείνη την πλευρά της ζωής, την πιο φωτεινή!
ΥΓ. Η επικοινωνία σου με τον Παρθένο διευκολύνεται πολύ και παρασύρεστε σε ένα πιο… εγκεφαλικό παιχνίδι, ο Λέων όμως θα παίξει με τα όρια σου… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πώς μ’ αρέσουν τα μαλλιά σου στην βροχή να βρέχονται…
Τα φεγγάρια στο κορμί σου να πηγαινοέρχονται
Να κοιμηθούμε αγκαλιά
Να μπερδευτούν τα όνειρά μας
Και στων φιλιών τη μουσική
Ρυθμό να δίνει η καρδιά μας…
Πρωταγωνιστής ο έρωτας, από τώρα και για πολύ καιρό, τόσο που θα σου δώσει την δυνατότητα να ‘‘τακτοποιήσεις’’ σε πολύ μεγάλο βαθμό το συναισθηματικό σου κομμάτι… Ναι, θα έχεις ευκαιρίες, από αυτές που φαντάστηκες, που έχεις ονειρευτεί ατελείωτα βράδια στο μαξιλάρι σου και πίστευες πως θα παραμείνουν… όνειρα! Ο μαγικός άνεμος, αυτός που όταν φυσά, ενώνει με πραγματικά περίεργο τρόπο τους ανθρώπους (και βέβαια, όχι τυχαία), φυσά και στη δική σου ζωή, για να σε ταξιδέψει, να σε ανανεώσει και να σε… ενώσει, με ένα άλλο πρόσωπο, μια άλλη καρδιά, που περιμένει και αυτή υπομονετικά την σειρά της για να μπει στο παιχνίδι σου και στη πραγματικότητα των ονείρων σου! Και αυτήν την εβδομάδα, τα μαγικά γρανάζια του… μηχανισμού ενεργοποιούνται και το αεράκι φυσά απαλά στο πρόσωπό σου! Δες τι σου φέρνει… Γιατί ό,τι έρχεται τώρα στη ζωή σου, μπορεί να εξελιχτεί σε κάτι που θα σε συνοδέψει για πολύ παρακάτω… Η εβδομάδα έχει πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις… Και να σκεφτείς πως το παιχνίδι μόλις άρχισε!
ΥΓ. Ο Καρκίνος είναι το πιο δυνατό χαρτί της περιόδου, βεβαίως και ο Λέων μπορεί να σε παρασύρει σε ένα ερωτικό παιχνίδι, με πολύ ένταση και πολύ… παρασκήνιο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Να μείνεις εδώ
Να φτάσουμε ως το τέρμα
Να μένεις εδώ
Να γίνουμε… ένα!
Καινούργια εβδομάδα, καινούργια πρόσωπα, νέες εμπειρίες, αλλά και νέος κύκλος ζωής! Οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου θα γίνουν οι οδηγοί σου, μια και ό,τι βάλεις στόχο, να ξέρεις πως έχεις πολλές πιθανότητες να το καταφέρεις. Οι σχέσεις σου μπαίνουν σε μια νέα βάση, πιο ουσιαστική, και θα σου δώσουν τις δυνατότητες για περεταίρω δεσμεύσεις, ακόμα και κάτι πιο μόνιμο, αν το θελήσεις. Ναι, έχεις μοναδικές ευκαιρίες ακόμα και στην επαγγελματική σου ζωή, αυτές που θα βάλουν νέα θεμέλια και θα σε οδηγήσουν σε νέες διαδρομές, μέσα από τις συγκυρίες που θα οργανώσει για σένα το σύμπαν, προκειμένου να σε οδηγήσει εκεί που πρέπει να πας! Ο έρωτας θα παίξει ίσως τον πιο σημαντικό ρόλο όλο αυτό το διάστημα, μια και είναι εκείνος που έχει αναλάβει το σημαντικό έργο της… μεταμόρφωσής σου! Αφήσου στα χέρια του, θα σε οδηγήσει εκεί που δεν έχεις πάει ποτέ!
ΥΓ. Ο Καρκίνος είναι πολύ εύκολο να σε οδηγήσει… στα σκαλιά της εκκλησίας, ωστόσο για την εβδομάδα αυτή ένας Λέων κλέβει την παράσταση… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κόψε και μοίρασε στα δύο
Πάντα η αγάπη θέλει δύο
Δυο να γελούν στο ίδιο αστείο
Δυο να ζεσταίνουνε το κρύο
Δυο να μοιράζονται τα πάντα ή το κενό…
Και μπορεί ο Δίας να αποχαιρετά το ζώδιό σου, όμως μην νομίζεις πως η τύχη σε εγκαταλείπει… Απλά περνά σε άλλους τομείς, όπως αυτός των οικονομικών σου, όπου την περίοδο αυτή θα μπορέσεις να διορθώσεις τα κακώς κείμενα της προηγούμενης περιόδου, αλλά και να βάλεις βάσεις για κάτι νέο, που μπορεί να σου ανοίξει κάποιες έξτρα πηγές εισοδήματος. Όσο για τον έρωτα, είναι οι ανάγκες που θα καθορίζουν και την εξέλιξη των γεγονότων, που θα κινούνται περισσότερο στην βάση του ‘‘Θέλω’’, καθώς θα γίνεις ιδιαίτερα απαιτητικός και κτητικός, τόσο από τον σύντροφό σου, όσο και από την εκάστοτε σχέση σου. Η εβδομάδα αυτή σου ανοίγει έναν κύκλο ιδιαίτερα ευχάριστο στην καθημερινότητά σου, όπου και η κοινωνική σου ζωή εκτοξεύεται και ο κύκλος των επαφών σου ανοίγει και πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις. Νέα πρόσωπα κάνουν την εμφάνισή τους και οι ερωτικές ιστορίες του καλοκαιριού αρχίζουν να εμφανίζονται. Εσύ απολαμβάνεις μια περισσότερο ξένοιαστη και χαλαρή περίοδο, όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν…
ΥΓ. Η σχέση σου με τον Λέοντα θα σε ξεσηκώσει και θα σου ανοίξει έναν κύκλο χαράς και διασκέδασης… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
ΖΥΓΟΣ
Και τι ζητάω… τι ζητάω
Μια ευκαιρία στον παράδεισο να πάω…
Μπορεί τα επαγγελματικά σου να μπουν σε πρώτη προτεραιότητα και να θελήσεις να ρίξεις εκεί το μεγαλύτερο βάρος σου όλο το διάστημα που ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου και βεβαίως, θα έχεις την ευκαιρία για πολύ σημαντικά επιτεύγματα μέσα από ευκαιρίες που θα σου δοθούν, ωστόσο εσύ, ένα παιδί της Αφροδίτης, δεν μπορείς σε καμία περίπτωση να ζήσεις χωρίς τον έρωτα να πλανιέται στον αέρα που αναπνέεις γύρω σου! Και επειδή η κοινωνική σου ζωή τώρα γίνεται πολύ πιο έντονη και θα υπάρξουν μέσα σε αυτήν σημαντικοί άνθρωποι και σημαντικές γνωριμίες, που θα σε εξυπηρετήσουν ή θα σου ανοίξουν νέες προοπτικές, θα υπάρξουν και τα πρόσωπα εκείνα, που θα σου ξυπνήσουν συναισθήματα και διαθέσεις πολύ έντονες… Φυσικά, μπορεί να υπάρξει και μια σχέση με μια πιο σοβαρή μορφή ή να καταλήξει και κάπου πιο μόνιμα. Την εβδομάδα αυτή πάντως, γίνεται η έναρξή μιας εντυπωσιακής περιόδου, που θα φέρει πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες, αλλά και γενικότερα εξελίξεις στον τομέα “Έρωτας”! Καλοκαίρι είναι αυτό και τα πάντα μπορούν να συμβούν!
ΥΓ. Τόσο ο Τοξότης, όσο και ο Λέων είναι αυτοί που θα δώσουν ένα άκρως αναζωογονητικό χρώμα στο επόμενο διάστημα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μακάρι να ‘ναι η καρδιά μου ρόδι τυχερό
Να σ’ το χαρίσω να στάζει αγάπη ένα σωρό…
Πολύ σημαντική εποχή αυτή, που ανοίγει μπροστά σου, παρόλο που εστιάζει περισσότερο στο τομέα της εργασιακής σου ζωής. Η προσπάθεια που θα κάνεις όλο αυτό το διάστημα, να ξέρεις πως όχι μόνο θα αναγνωριστεί, αλλά και θα επιβραβευτεί! Και μπορεί να νοιώσεις πιεσμένος, με επιπρόσθετες ευθύνες στο κεφάλι σου, όμως πραγματικά αξίζει τον κόπο, μια και η περίοδος αυτή σου θα σου δώσει το εισιτήριο για κάτι πραγματικά μεγάλο παρακάτω… Όσο για την ερωτική σου ζωή, εγκαινιάζεις μια περίοδο την εβδομάδα αυτή, με άφθονες δόσεις ερωτικής χαράς, φλερτ, παιχνιδιού και πολύ… έρωτα! Τόσο με τα πρόσωπα που ήδη υπάρχουν στη ζωή σου, όσο και με νέα, που μπαίνουν τώρα στο παιχνίδι… Ναι, μπορείς να το απολαύσεις και πολύ πιθανόν ένα από τα πρόσωπα που συναντάς, να έχει και προοπτικές… Προς το παρόν, πέρνα καλά και βλέπουμε!
ΥΓ. Η πηγή της χαράς σου και της αισιοδοξίας σου είναι ο Λέων, και τώρα μπορείς να μοιραστείς πολλά όμορφα πράγματα μαζί του. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
 
Να είστε όλοι καλά και να έχετε μια υπέροχη εβδομάδα!

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-06-2013 00:00:00