blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Τα 12 ζώδια και οι καλοκαιρινές τους επιθυμίες!

 
Τα 12 ζώδια και οι καλοκαιρινές τους επιθυμίες!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Στις 21 Ιουνίου, που είναι η ημέρα του Θερινού Ηλιοστασίου, ξεκινά επίσημα και η έναρξη της πιο όμορφης, ανέμελης, ξεκούραστης, αλλά και διασκεδαστικής εποχής του έτους, του καλοκαιριού! Ο Ήλιος βρίσκεται πιο κοντά στη Γη, χαρίζοντας ενέργεια, δυναμισμό, χαρά και αισιοδοξία. Μας παροτρύνει να έρθουμε πιο κοντά στα ζητούμενα της καρδιάς μας, να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας μέσα από δραστηριότητες και συναισθήματα, τα οποία είχαμε σε νάρκη κατά την διάρκεια του χειμώνα.

Sponsored Links

Τα ζώδια και οι καλοκαιρινές τους επιθυμίες!

Από την 21η Ιουνίου ως την 21η Ιουλίου, που αστρολογικά είναι ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού και είναι η γενεθλιακή περίοδος του Καρκίνου, κυριαρχεί η επιθυμία να βιώσουμε συναισθήματα που μας είχαν λείψει, να βρεθούμε κοντά στις ρίζες μας, στην οικογένειά μας, να νιώσουμε την ζεστασιά, την σιγουριά και την ασφάλεια μέσα από τους φίλους, την οικογένεια ή και τον ερωτικό σύντροφο. Αυτή την χρονική περίοδο, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι γίνονται και αρκετοί γάμοι, αφού είναι κυρίαρχη η επιθυμία της ένωσης και της οικογενειακής θαλπωρής.

Ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού, που χαρακτηρίζεται από το ζώδιο του Λέοντα, ξεκινά από την 21η Ιουλίου και ολοκληρώνεται στις 22 Αυγούστου. Σε αυτή την χρονική περίοδο του έτους κυριαρχεί η εκφραστικότητα, η δημιουργικότητα, η επιθυμία για διασκέδαση, αλλά και η υπερβολή. Είναι ο μήνας των καλοκαιρινών διακοπών, της εξωστρέφειας, της ανάγκης για απόλαυση, για φλερτ, για έρωτα και γενικότερα για δημιουργία… Το κέφι, η ζωντάνια και η αυτοπεποίθηση τονώνουν την ψυχολογία όλων των ζωδίων και, έστω και αν υπάρχουν κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδιακού που βάλλονται από τα πλανητικά δρώμενα, αυτή την περίοδο του έτους μπορούν πραγματικά να αντιμετωπίσουν με τρόπο σθεναρό την κάθε πρόκληση.

Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιρού, που ξεκινά από την 23η Αυγούστου και ολοκληρώνεται την 22η Σεπτεμβρίου, είναι η χρονική περίοδος που βάζουμε στόχους, προσπαθούμε να ενταχθούμε και πάλι στο κλίμα της καθημερινότητας και αρχίζουμε να επανεξετάζουμε τις υποχρεώσεις μας, βάζοντας και πάλι τη ζωή μας σε τάξη και σε πρόγραμμα, ακριβώς όπως κάνει ένας Παρθένος. Η λογική, η σκέψη, η καθαρότητα και η πρακτικότητα του νου, βοηθούν κάθε ζώδιο αυτή την χρονική περίοδο του έτους, να κάνει νέα πλάνα για τη σεζόν που θα ακολουθήσει!

Αφού λοιπόν αναλύσαμε τις γενικές αστρολογικές τάσεις της περιόδου του καλοκαιριού ας δούμε πώς βιώνει κάθε ζώδιο το καλοκαίρι, τι είναι αυτό που προσμένει από αυτή την θερμή εποχή του έτους και φυσικά, όπως πάντα, θα σας δώσουμε και μερικά χρήσιμα καλοκαιρινά tips, που θα σας βοηθήσουν να κάνετε το φετινό καλοκαίρι να σας μείνει αξέχαστο!

Τα ζώδια και το καλοκαίρι

ΚΡΙΟΣ

Το καλοκαίρι για έναν Κριό είναι ήλιος, θάλασσα, διασκέδαση, αλλά πολύ περισσότερο σημαίνει φλερτ, έρωτας και δυνατές συγκινήσεις. Το Κριάρι επιθυμεί αυτή την εποχή του έτους, να προβεί σε δραστηριότητες που δεν μπορούσε κατά τους περασμένους μήνες, επιθυμεί να ταξιδέψει, να μετακινηθεί, να έρθει σε επαφή με τους φίλους ή και την οικογένεια, που δεν είχε τη δυνατότητα  να τους απολαύσει το ίδιο άνετα, κατά την χειμερινή περίοδο. Είναι διαρκώς στο «πόδι», μετακινείται, βγαίνει, συναντά φίλους, ξεκινά ένα νέο χόμπι και επιδίδεται στα θαλάσσια σπορ, τα οποία λατρεύει.

Ο Κριός κάνει αρκετούς νέους φίλους το καλοκαίρι και πάντα περνά εντελώς διαφορετικά και πολύ καλύτερα από ό,τι περίμενε… Παράλληλα, η ερωτική λίμπιντο ενός Κριού είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη κατά τους θερινούς μήνες και πάντα υπάρχει ένας ερωτικός πόθος, που τον συγκινεί και τον κάνει να δραστηριοποιείται και να ξεκινά το ερωτικό κυνήγι. Ακόμα και αν ένας Κριός είναι δεσμευμένος, καταφέρνει κάθε καλοκαίρι να ζει και πάλι έντονα τον έρωτά του με το ταίρι του. Ο αδέσμευτος Κριός, εμπλέκεται σε ερωτικά ειδύλλια και απολαμβάνει το φλερτ και την ερωτική επιβεβαίωση!

ΤΑΥΡΟΣ

Ένας Ταύρος περιμένει την καλοκαιρινή περίοδο για να ξεκουραστεί, να χαλαρώσει, να βρει και πάλι τον εαυτό του, να κοινωνικοποιηθεί και να απολαύσει την θάλασσα και γενικότερα την φύση, κυρίως σε μέρη που του είναι γνώριμα. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Ταύρος είναι το ζώδιο που θα πάει κάθε καλοκαίρι διακοπές στο ίδιο αγαπημένο του μέρος, στο οποίο ξέρει σίγουρα ότι θα περάσει καλά! Είναι πολύ σημαντικό για την ξεκούραση ενός Ταύρου, να είναι σε ένα μέρος που έχει αρκετό πράσινο, να μπορεί να κάνει ξεκούραστους περιπάτους, να χαλαρώνει στο κύμα ατενίζοντας το πέλαγος και να γεύεται τους πιο νόστιμους μεζέδες! Τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού ο Ταύρος βγαίνει από το καβούκι του, βλέπει φίλους, διασκεδάζει, έρχεται πιο κοντά με τα αδέρφια ή τα ξαδέρφια του, ενώ οι βραδιές με ευχάριστη κουβεντούλα στην βεράντα, τον κάνουν να χαλαρώνει και να περνά όμορφα.

Ο Ταύρος, προτιμά να κάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές την περίοδο του Ιουλίου ή προς τα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη, όπου θα μπορεί ανενόχλητα και χωρίς βουή και πολυκοσμία να μετακινηθεί και να χαρεί όλες τις καλοκαιρινές χαρές. Τον δεύτερο μήνα του καλοκαιριού, προτιμά να τον περνά μόνο με τους πολύ κοντινούς του ανθρώπους, ενώ πάντα συμβαίνει κάτι αυτή την εποχή, που τον κάνει να βρίσκεται πιο κοντά στην οικογένειά του ή έχει υποχρεώσεις, που τον φέρνουν πιο κοντά στα συγγενικά του πρόσωπα. Στους νέους έρωτες του καλοκαιριού, ο Ταύρος λειτουργεί καχύποπτα και επιφυλακτικά και δεν ανοίγεται πολύ, αν δεν μπει πρώτα ο Σεπτέμβρης, που τότε είναι που θα έχουν φανεί οι προοπτικές μίας ερωτικής ιστορίας, που ξεκίνησε κατά την θερινή περίοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο πρώτος που υποδέχεται το καλοκαίρι, είναι πάντα ο Δίδυμος, ο οποίος προσμένει πάντα με ανυπομονησία αυτή την εποχή, με την επιθυμία να βγει, να διασκεδάσει, να επικοινωνήσει, να ταξιδέψει και να κοινωνικοποιηθεί ακόμα περισσότερο. Για τον Δίδυμο, το καλοκαίρι είναι βόλτες, ατέλειωτο άραγμα σε Beach Bar, με κουβεντούλα, χορό, cocktails και βουτιές στη θάλασσα. Επιπλέον, δεν μπορεί ποτέ να στέκεται σε ένα σημείο, γι’ αυτό και θα προτιμήσει να επισκεφτεί αρκετά μέρη, να πάει σε νέες τοποθεσίες και να ταξιδέψει ακόμα και στο εξωτερικό, αν έχει την οικονομική ευχέρεια! Φυσικό και αναμενόμενο για έναν Δίδυμο, είναι ότι δεν μπορεί να κάτσει φρόνιμα στα ερωτικά του, αυτή την περίοδο του έτους. Τις περισσότερες φορές επιδιώκει το καλοκαίρι να είναι ελεύθερος, γιατί ξέρει πολύ καλά ότι λαχταρά να κάνει νέες γνωριμίες, να φλερτάρει χωρίς περιορισμό και, γιατί όχι, να γευτεί και τις ερωτικές περιπέτειες.

Ακόμα και δεσμευμένος να είναι ένας Δίδυμος, το καλοκαίρι του είναι πολύ δύσκολο να κάτσει φρόνιμος… επομένως μην του κρατήσεις μούτρα, αν τον δεις να γλυκοκοιτάζει ή να χαζομιλάει, είναι στη φύση του, δεν μπορεί να το περιορίσει! Ενδιαφέρον έχει και το γεγονός ότι το καλοκαίρι, εκτός από την διασκέδαση και την ξεκούραση, όλο και κάτι συμβαίνει, που καταφέρνει να γεμίζει και πάλι το πορτοφόλι του ή κάνει κάποια γνωριμία, που έχει την προοπτική μίας επαγγελματικής συνεργασίας. Η ιδανική περίοδος για τις καλοκαιρινές του διακοπές είναι ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού, δηλαδή από 21 Ιουλίου – 22 Αυγούστου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το καλοκαίρι ξεκινά με την έναρξη των γενεθλίων του Καρκίνου, ο οποίος νιώθει μία παροδική νοσταλγία και αναπόληση, σκεπτόμενος όλα όσα έγιναν τον χειμώνα που πέρασε. Αναλογίζεται όσα έζησε τους περασμένους μήνες, ποιες ήταν οι πράξεις του, τι είναι αυτό που προσδοκά, το πώς αισθάνεται και το πού βαδίζει. Βάζει νέους στόχους, κάνει σχέδια και αφήνεται στην ονειροπόληση αλλά και στα συναισθήματά του. Παράλληλα, ο Καρκίνος ανανεώνεται το καλοκαίρι, φρεσκάρει την εμφάνισή του, χάνει πάντα τα περιττά κιλά του χειμώνα και είναι πιο ανάλαφρος, ξεκούραστος και χαλαρός στην καθημερινότητά του. Αντιμετωπίζει τα πάντα με έναν πιο ήρεμο τρόπο και επιδιώκει να κάνει πράγματα που θα του χαρίσουν και πάλι το γέλιο, την χαρά, την ευτυχία. Για καλοκαιρινές διακοπές προτιμά ένα ήσυχο, εξοχικό μέρος, στο οποίο δεν θα επικρατεί η βουή και η πολυκοσμία. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το μπαλκόνι του ξενοδοχείου του να βλέπει στη θάλασσα.

Ο Καρκίνος λατρεύει να χαζεύει τοπία, πόσο μάλλον την θάλασσα, που έχει το στοιχείο του ζωδίου του, το νερό! Δεν του αρέσει να κάνει διακοπές με μεγάλη παρέα, προτιμά τις πιο «οικογενειακές» διακοπές, έστω και αν αυτό σημαίνει ότι θα είναι μαζί με ένα πολύ κοντινό φιλικό του πρόσωπο, είτε με τον σύντροφό του! Το διάστημα του καλοκαιριού, ο Καρκίνος θέλει να επισκέπτεται και το μέρος από το οποίο κατάγεται, γι’ αυτό και μέσα στο πρόγραμμά του για το καλοκαίρι, περιλαμβάνει πάντα και την επίσκεψή του στο χωριό του ή στο νησί του! Η ιδανική περίοδος του καλοκαιριού για να ταξιδέψει είναι τα τέλη του Αυγούστου, για να μπορέσει να απολαύσει καλύτερα την φύση, αλλά και τις χαρές του καλοκαιριού! 

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΛΕΩΝ

Ο βασιλιάς του καλοκαιριού θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο Λέοντας, ο οποίος πραγματικά καταφέρνει αυτή την εποχή του έτους να είναι το τιμώμενο πρόσωπο. Η παιχνιδιάρικη διάθεσή του ανεβαίνει, λάμπει ακόμα περισσότερο και εκπέμπει μεγαλύτερη γοητεία αλλά και μαγνητισμό! Καθώς ξεκινά η περίοδος του καλοκαιριού, ο Λέοντας καταφέρνει να ξεπεράσει οτιδήποτε τον πλήγωσε ή τον πίκρανε την περίοδο του χειμώνα. Αφήνει στην άκρη του τις έννοιες, τα προβλήματα, το άγχος και τους φόβους για το μέλλον και ανεβαίνει ψυχολογικά. Νιώθει πιο δυνατός και ανθεκτικός στην καθημερινότητά του και φροντίζει την προσωπική του ανανέωση. Φυσικά, ο έρωτας παίζει πρωτεύοντα ρόλο στη ζωή του, αφού δεν γίνεται να περάσει ένα καλοκαίρι δίχως κάποιο ερωτικό ειδύλλιο, το οποίο όμως θα το ζει σε όλο του το μεγαλείο! Ιδιαίτερα την περίοδο του Αυγούστου, ο Λέοντας γίνεται ένα ενεργό πύρινο ηφαίστειο από έρωτα, έτοιμο να τα ρημάξει όλα στο πέρασμά του!

Για τις διακοπές του, επιλέγει πάντα ένα μέρος στο οποίο θα μπορεί να συνδυάσει την διασκέδαση, την ξεκούραση, το καλό φαγητό, την ωραία παρέα, την κοινωνική ζωή, την άνεση αλλά και την πολυτέλεια. Του αρέσει να επισκέπτεται κοσμοπολίτικα μέρη, τα οποία του δίνουν αρκετές εναλλακτικές, γιατί του αρέσει γενικότερα η ποικιλία! Το καλοκαίρι λοιπόν θα δεις τον Λέοντα, να ερωτοτροπεί σε μία παραλία, κάτω από την ψάθινη ομπρέλα, πίνοντας ένα κοκτέιλ φρούτων, είτε θα τον δεις να παρελαύνει στην πισίνα ενός ακριβού ξενοδοχείου, φορώντας το εντυπωσιακό μαγιώ του! Τα βράδια του καλοκαιριού, ο Λέοντας τα περνά με παρέα, γελώντας, χορεύοντας, κερνώντας τους φίλους του και κάνοντας νέες γνωριμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το καλοκαίρι δεν είναι η ιδανική εποχή για έναν Παρθένο, αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν περνά καλά, αλλά δεν είναι και τόσο fan του καύσωνα, της πολυκοσμίας, της έντονης κοινωνικής ζωής και των διακοπών, γιατί αισθάνεται ότι ξεφεύγει από το πρόγραμμά του! Παρόλα αυτά, η έναρξη του καλοκαιριού και πολύ περισσότερο ο Ιούλιος, αλλά και τα τέλη του Αυγούστου, είναι οι καλοκαιρινοί περίοδοι, που πάντα τον ευνοούν, τον χαλαρώνουν και τον βοηθούν να ανακτήσει και πάλι τις δυνάμεις του.

Ένας Παρθένος θέλει να περάσει καλοκαιρινές στιγμές με λίγους, αλλά καλούς φίλους, προτιμά να επισκέπτεται ήσυχα μέρη, μακριά από την πόλη και δεν του αρέσει και τόσο η πολυκοσμία, αλλά ούτε να στοιβάζεται σε παραλίες, που είναι ο ένας πάνω στον άλλον και του έρχονται στο κεφάλι τα μπαλάκια από τις ρακέτες. Προτιμά τις ήσυχες παραλίες, που έχουν και πράσινο. Του αρέσει πολύ το βουνό και οι περίπατοι στο δάσος, που του δίνουν την ευκαιρία να απολαύσει τις ομορφιές της φύσης. Για τον Παρθένο λοιπόν το καλοκαίρι είναι περίοδος ανάκτησης των χαμένων δυνάμεων, ενώ παράλληλα καταφέρνει να δει ακόμα πιο καθαρά κάποιες προσωπικές του υποθέσεις, θέτοντας νέους στόχους και επανεξετάζοντας τις αποφάσεις που πήρε στο παρελθόν, προκειμένου να μελετήσει τα αμέσως επόμενα βήματά του!

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Όπου γέλιο, χαρά, διασκέδαση και κοινωνική ζωή, είναι και ο Ζυγός από δίπλα, ο οποίος είναι λάτρης του καλοκαιριού και είναι από τους πρώτους που αναμένει τον ερχομό του! Καταρχήν λατρεύει τα ανάλαφρα, αέρινα καλοκαιρινά ρούχα, που του χαρίζουν επιπλέον γοητεία, αλλά και άνεση! Επίσης, ο Ζυγός είναι ένα από τα πιο κοινωνικά ζώδια, επομένως το καλοκαίρι που η διάθεση είναι πιο χαρούμενη, ο ελεύθερος χρόνος είναι περισσότερος και οι βόλτες δίνουν και παίρνουν, κάνουν τον Ζυγό να χαμογελά από ικανοποίηση και πληρότητα! Ο Ζυγός θα ξεκινήσει τις πρώτες καλοκαιρινές του εξορμήσεις από τις αρχές του Ιουνίου και στη συνέχεια, θα προτιμήσει την περίοδο του Αυγούστου, να απολαύσει τις πολυήμερες διακοπές του.

Θα επιλέξει να επισκεφτεί ένα κοσμοπολίτικο μέρος, το οποίο θα συνδυάζει όλες τις επιλογές, για να περάσει ιδανικά το καλοκαίρι του! Ένας Ζυγός λοιπόν ονειρεύεται τις καλοκαιρινές του διακοπές ως εξής: Φορτώνεις τις βαλίτσες του με όλα του τα νέα συνολάκια, επιλέγει τα νησιά που θα επισκεφτεί και κλείνει τα πιο λουξ ξενοδοχεία (αν έχει αυτή τη δυνατότητα). Στη συνέχεια περνά όλη του την ημέρα στη θάλασσα, κολυμπώντας, χορεύοντας, φλερτάροντας και κάνοντας κοινωνική δικτύωση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το άτομο που λατρεύω, είναι η ατάκα ενός Σκορπιού μόλις έρχεται το καλοκαιράκι… Του αρέσει πολύ η επαφή με την φύση, απολαμβάνει την θάλασσα και το κολύμπι, όμως είναι λιγάκι παράξενος σχετικά με την επιλογή του μέρους, αλλά και της παρέας που θα ταξιδέψει. Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού είναι ο ιδανικός πάντα για έναν Σκορπιό, προκειμένου να ταξιδέψει ή και να γνωρίσει νέες τοποθεσίες. Του αρέσει να πηγαίνει σε μέρη απάτητα, δύσβατα ή τουλάχιστον σε μέρη που δεν είναι τόσο γνωστά και διαδεδομένα. Ένας Σκορπιός ξέρει πάντα που βρίσκεται μία ερημική παραλία, η οποία ξεχωρίζει με τα κρυστάλλινα νερά της. Σε αυτά τα μέρη λοιπόν θέλει να πηγαίνει ένας Σκορπιός, σε μέρη που είναι για λίγους…

Τον δεύτερο μήνα του καλοκαιριού, ο Σκορπιός είναι αρκετά πιο ερωτικός, διεκδικητικός, αλλά και παθιασμένος. Οι ερωτικές σκέψεις φωλιάζουν στο μυαλό του και, αν είναι σε σχέση, την περίοδο του Αυγούστου πάντα καταφέρνει να ανανεώσει την ερωτική ζωή με το ταίρι του! Ακόμα και αν δεν έχει ερωτικό σύντροφο, ένας Σκορπιός βρίσκει πάντα ένα Love Story, που θα του κλέψει τις εντυπώσεις και θα τον συγκλονίσει ερωτικά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν και ένας Τοξότης έχει γεννηθεί την χειμερινή περίοδο, λαχταράει ακόμα περισσότερο το καλοκαίρι, γιατί έχει περισσότερες ελευθερίες, τόσο στις επιλογές όσο και στον χρόνο του, προκειμένου να κάνει όλα αυτά που τον γεμίζουν και του δίνουν χαρά. Κάνοντας την είσοδό της η θερινή περίοδος, ο Τοξότης δεν μαζεύεται στο σπίτι, τα περισσότερα σαββατοκύριακα λείπει από την πόλη και είναι μονίμως βολτίτσες, ταξιδάκια και ατέλειωτες βραδιές, με διασκέδαση, χορό και τρέλες. Είναι γνωστό ότι ο Τοξότης είναι λάτρης εμπειριών και το καλοκαίρι κυνηγά τις νέες εμπειρίες σε όλους τους τομείς. Καταρχήν θα πιάσει κουβέντα, αλλά και παρέα με τους τουρίστες, όχι μόνο για να κάνει πρακτική στα… αγγλικά του, αλλά και για να γνωρίσει την κουλτούρα ανθρώπων του εξωτερικού.

Ύστερα, λυσσομανάει στον έρωτα, λες και ήταν κλεισμένος στο μπουντρούμι και ξαφνικά τον άφησαν ελεύθερο να χαρεί το φλερτ και το σεξ! Η ιδανική περίοδος για τις καλοκαιρινές του διακοπές είναι ο Αύγουστος, αφού θέλει να βρίσκεται ανάμεσα σε κόσμο και ο μήνας αυτός ταιριάζει πιο πολύ στην ψυχοσύνθεσή του! Όσο για το μέρος που θα προτιμήσει, ο Τοξότης είναι της ποικιλίας, αυτό σημαίνει ότι το καλοκαίρι του θα πάει και στο ήσυχο, ρομαντικό νησί για να απολαύσει τον έρωτα με το άτομο που ποθεί, θα πάει και με την παρέα του μία επίσκεψη στη Μύκονο για κλάμπινγκ, αν τον ευνοούν τα οικονομικά του θα φύγει και ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό, που του αρέσει πολύ!!

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία καλή ευκαιρία να κερδίσει και πάλι τον χαμένο χρόνο στις σχέσεις του, είναι το καλοκαίρι για έναν Αιγόκερω. Μπορεί το πρόγραμμά του να αποδιοργανώνεται και το άγχος να μην τον εγκαταλείπει, όμως καταφέρνει κάθε καλοκαίρι και αναθερμαίνει το κλίμα των σταθερών σχέσεων στη ζωή του, αφού πλέον έχει αρκετό χρόνο να βρεθεί με τα άτομα που αγαπά και να έρθει πιο κοντά τους! Δεν του αρέσουν τα ξέφρενα καλοκαίρια, προτιμά τις ήσυχες στιγμές, κοντά σε ανθρώπους που τους νοιάζεται, γεύεται τις απολαύσεις του καλοκαιριού και επιτρέπει στον εαυτό του να το ρίξει και λίγο έξω! Η ιδανική περίοδος για τις καλοκαιρινές του διακοπές είναι ο Ιούλιος, αφού αυτή την περίοδο του έτους έχει περισσότερο κέφι, ενέργεια, αισιοδοξία και επιθυμία να εκπληρώσει τα ζητούμενα της καρδιάς του!

Την περίοδο του Ιουλίου, πάντα καταφέρνει να ζεστάνει ξανά το κλίμα σε μία ερωτική γνωριμία ή σχέση της ζωής του, ενώ αν δεν υπάρχει κάποια ερωτική ιστορία, τότε είναι πιο ανοιχτός σε ένα χαλαρό φλερτ που θα τον αναζωογονήσει. Για τις καλοκαιρινές του διακοπές, προτιμά κάποιο μέρος που θα μπορεί να έχει πρόσβαση σε όλες τις καθημερινές ανάγκες και απαιτήσεις του! Ποτέ δεν θα τον δεις να πηγαίνει σε κάμπινγκ, αλλά θα προτιμήσει ένα καλά οργανωμένο ξενοδοχείο, το οποίο κατά προτίμηση να έχει και wifi για να μπορεί να έχει πρόσβαση και στο ίντερνετ, να βλέπει τα email του! Σε γενικές γραμμές λοιπόν, το καλοκαίρι είναι για τον Αιγόκερω ένα μικρό διάλειμμα από την κουραστική καθημερινότητα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ξεχνά ή αφήνει πίσω του ολοκληρωτικά όλα όσα εκκρεμούν στην δουλειά και στο σπίτι του!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος τα πάει καλά με όλες τις εποχές του έτους και τις απολαμβάνει στο έπακρο, αφού κάθε μία από αυτές έχει τις δικές της χαρές! Το καλοκαίρι είναι γι’ αυτόν μία καλή αφορμή να κάνει τις τρέλες του, να περάσει βράδια αξημέρωτα, χορεύοντας και πίνοντας δροσιστικά κοκτέιλς, να φλερτάρει κάνοντας νέες γνωριμίες και να υποδεχτεί έναν νέο, φλογερό έρωτα στη ζωή του, ο οποίος έχει τις περισσότερες φορές σύντομη ημερομηνία λήξης. Η έναρξη του καλοκαιριού τον βρίσκει πάντα με την επιθυμία να φροντίσει την φυσική του κατάσταση, να γυμναστεί, να κολυμπήσει, να χάσει το περιττό βάρος και γενικότερα να ανανεωθεί, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Αυτό είναι κάτι που το πετυχαίνει κάθε χρόνο μέχρι τα τέλη του Ιουλίου!

Στη συνέχεια, η περίοδος του Αυγούστου πάντα τον ωθεί στο να ταξιδέψει, αλλά και να κάνει ανατροπές και να απολαύσει όσα στερήθηκε. Παράλληλα, αυτή την περίοδο παίρνει πάντα και σημαντικές αποφάσεις σχετικά με το μέλλον της αισθηματικής του ζωής! Τα φεγγάρια του Αυγούστου, τον κάνουν να αναθεωρεί στόχους, σκέψεις και βλέψεις που είχε, σχετικά με την εξέλιξη της αισθηματικής του ζωής. Τότε είναι η χρονική περίοδος του έτους που αποφασίζει είτε να ξεκινήσει έναν νέο ερωτικό δεσμό, είτε ακόμα παίρνει και την τολμηρή απόφαση του χωρισμού! Η επιλογή του μέρους των καλοκαιρινών του διακοπών είναι διαφορετική κάθε χρόνο και του αρέσει να επισκέπτεται μέρη που, εκτός από χαρά, διασκέδαση, θάλασσα και κοινωνική ζωή, του προσφέρουν και γνώση!

ΙΧΘΕΙΣ

Ένας από τους λάτρεις του καλοκαιριού είναι και ο Ιχθύς, ο οποίος προσμένει όλο το έτος πότε θα έρθει η στιγμή να βουτήξει στην θάλασσα, για να αντλήσει την ενέργεια του νερού και να ανανεωθεί! Φυσικά και ένας Ιχθύς θέλει να βρίσκεται διαρκώς μέσα στο νερό, θέλει να ατενίζει το πέλαγος κάνοντας όνειρα για τη ζωή του και επιπλέον του αρέσει να ρομαντζάρει το ηλιοβασίλεμα, στην αγκαλιά ενός έρωτα που εκείνη τη στιγμή αισθάνεται ότι είναι ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής του! Από τους μήνες του καλοκαιριού, αυτός που ταιριάζει καλύτερα στον Ιχθύ είναι ο Ιούλιος, αφού τότε είναι πολύ πιο πρόσχαρος, δημιουργικός, δραστήριος, αλλά και αποφασιστικός.

Την περίοδο του Ιουλίου, πάντα ένας Ιχθύς είναι και ερωτευμένος ή τουλάχιστον καταφέρνει να κάνει το κλίμα της ερωτικής του ζωής πολύ πιο ενθουσιώδες! Ο Ιχθύς είναι πολύ βολικός στις διακοπές του, δεν πρόκειται να σου γκρινιάξει όπου και να του προτείνεις να πάτε, αρκεί να έχει θέα και άμεση πρόσβαση σε μία όμορφη παραλία! Γενικά του αρέσουν οι εναλλαγές, θα ταξιδέψει λοιπόν με το ερωτικό του ταίρι, θα επισκεφτεί τα εξοχικά των φίλων του, όμως δεν θα πει όχι και σε ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένεια! Μην περιμένεις όμως ότι θα θέλει να είναι διαρκώς έξω, σε κάποιο κλαμπάκι για διασκέδαση. Δεν θα πει όχι στο ξενύχτι, αλλά θα προτιμήσει και τα πιο ήσυχα βράδια, που θα είναι ξαπλωμένος στην βελούδινη αμμουδιά, κοιτάζοντας τα άστρα!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-06-2024 09:00:00