blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 13 ως 19 Απριλίου 2015.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 13 ως 19 Απριλίου 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 8
 

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 13 ως 19 Απριλίου 2015

Ερμής στον Ταύρο και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου

Ανοίγονται νέοι κύκλοι, που έρχονται να ανανεώσουν την ελπίδα και να ανοίξουν ένα καινούργιο παράθυρο στην αισιοδοξία και στο φως! Τι κι αν η Αφροδίτη μέσα από την αντίθεσή της με τον Κρόνο δυσκολεύει τα συναισθήματά σου και τις σχέσεις σου; Είναι όλα αυτά που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα και πρέπει να ξεκαθαρίσεις, για να μπορέσεις να κάνεις μια καινούργια αρχή! Για να μπορέσεις επιτέλους να πας ανενόχλητος παρακάτω, χωρίς να κουβαλάς στην πλάτη σου το βάρος προσώπων ή καταστάσεων, που δεν εκφράζουν την ποιότητά σου και την επιθυμία σου…

Ερμής στον Ταύρο

Ο Ερμής στο ζώδιο του Ταύρου από την Τετάρτη, ενισχύει τη διάθεσή σου να περάσεις καλά, να απολαύσεις, να χαλαρώσεις και να ζήσεις στην πιο χαλαρή πλευρά της ζωής! Βεβαίως, μπορεί να σε κάνει πιο απόλυτο και πιο δογματικό στις απόψεις σου κι αυτό δεν θα διευκολύνει ιδιαίτερα την επικοινωνία με τους γύρω σου…

Νέα Σελήνη στον Κριό

Όμως το άνοιγμα, η ευκαιρία, έρχεται μέσα από την Νέα Σελήνη στις τελευταίες μοίρες του Κριού, που πραγματοποιείται το Σάββατο. Είναι η στιγμή που καλείσαι να αδράξεις την ευκαιρία, να προχωρήσεις, να υλοποιήσεις το όνειρό σου, ό,τι κι αν σημαίνει για σένα αυτό! Είναι το καινούριο ξεκίνημα που θα σου δώσει ώθηση και θα σε οπλιστεί με δύναμη, με κουράγιο, με αισιοδοξία και με την πεποίθηση πως ό,τι και να γίνει, εσύ θα τα καταφέρεις! Σου δίνεται η δυνατότητα να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου και να τα κατευθύνεις όπως εσύ επιλέγεις!
 
Μην ψάχνεις να βρεις λογική, οι εξελίξεις θα έρθουν ακόμα και από εκεί που δεν το περιμένεις! Φτάνει να είσαι προετοιμασμένος να αρπάξεις την ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί!

Άρης σε τετράγωνο με Δία και Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ποσειδώνα

Το τετράγωνο του Άρη με τον Δία, που κορυφώνεται μαζί με την Νέα Σελήνη του μήνα, θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ξεφύγεις από τα όριά σου. Όμως, είναι σημαντικό να μείνεις τώρα εστιασμένος στον στόχο σου, για να είσαι έτοιμος όταν χρειαστεί… Γιατί η όψη φέρνει και ευκαιρίες, που αν εκμεταλλευτείς βασισμένος στον ρεαλισμό και στη λογική σου, μπορεί να βγεις πολύ κερδισμένος!
 
Από την άλλη μεριά, παραμονεύει το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, που κορυφώνεται την Κυριακή. Η όψη θα ενεργοποιήσει το συναίσθημά σου και τις προσδοκίες σου, αυτές που αν δεν εκπληρωθούν, μπορεί να σε απογοητεύσουν! Είναι η όψη που θα δημιουργήσει μια σύγχυση στην ψυχολογία σου και ένα παράπονο στην καρδιά σου… Όμως, το τραγούδι των Σειρήνων είναι παραπλανητικό πάντα… Αυτό να το θυμάσαι!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Αρκετά με τους προβληματισμούς και τα διλήμματα! Έχει έρθει η στιγμή να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου και να κάνεις μια σημαντική επανεκκίνηση στους στόχους και στα όνειρά σου! Ο κύκλος αυτός του φεγγαριού σου προσφέρει την ευκαιρία να πας παρακάτω και να εξελιχτείς! Ό,τι χρειάζεσαι είναι εδώ, έτοιμο να σου δοθεί, για να μπορέσεις να κάνεις επιτέλους την αρχή που τόσο καιρό ονειρευόσουν! Βέβαια, να θυμάσαι πως είναι σημαντικό ό,τι κάνεις να στηρίζεται σε απόλυτα ρεαλιστική βάση και όχι σε υπέρμετρες φιλοδοξίες ή στόχους όχι καλά προετοιμασμένους, γιατί αυτό μπορεί να σου φέρει και τα αντίθετα αποτελέσματα. Αν όμως οργανώσεις και προετοιμαστείς σωστά τις εξελίξεις, να είσαι σίγουρος πως τα αποτελέσματα όχι μόνο θα σε δικαιώσουν, αλλά μπορεί να σου δώσουν κάτι απείρως καλύτερο από αυτό που φαντάστηκες!
 
Και φυσικά, ενισχύεται η ερωτική σου ζωή. Οι σχέσεις σου μπαίνουν σε μια νέα βάση, μπορείς να επικοινωνήσεις πολύ πιο εύκολα, αλλά και να δρομολογήσεις τις εξελίξεις σε μια σχέση σου με πιο ουσιαστικό τρόπο… Όσο για τις καινούργιες γνωριμίες, αυτές έρχονται να σε ξεσηκώσουν και να ανανεώσουν τη διάθεση και το συναίσθημά σου, αφού το ερωτικό παιχνίδι και σε ενδιαφέρει και το επιδιώκεις!
 
ΥΓ. Καλό είναι να προσέξεις την εβδομάδα την επικοινωνία σου… Γιατί πέρα από παρανοήσεις και παρεξηγήσεις, μπορεί να υπάρξουν και απογοητεύσεις, οι οποίες δεν διευκολύνουν ούτε εσένα, αλλά ούτε και τον περίγυρό σου!
 
Με τον Ζυγό να προσέχεις πολύ τι λες, αλλά και πώς χειρίζεσαι το μεταξύ σας… Με έναν άλλον Κριό, πολύ πιθανόν να ξεκινά μια πολύ δυνατή ερωτική περίοδος. Με ποια άλλα ζώδια έρχονται εξελίξεις αυτό το διάστημα; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 13 ως 19 Απριλίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΛΕΩΝ
Αυτή την εβδομάδα έχεις όλους τους προβολείς στραμμένους επάνω σου! Και εσύ, σαν ένας πραγματικός βασιλιάς, χαρίζεις απλόχερα την αγάπη σου σε όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου! Η διάθεσή σου βοηθά στη βελτίωση των σχέσεών σου, ενώ και οι εξελίξεις διαμορφώνονται με έναν ιδιαίτερα θετικό τρόπο το διάστημα που ακολουθεί και μάλιστα, σου δίνουν τη δυνατότητα να υλοποιήσεις κάποια σχέδιά σου, που το προηγούμενο διάστημα είχαν μείνει στο περιθώριο.
 
Άκρως επεκτατική η περίοδος που ακολουθεί για εσένα. Θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να έρθεις πιο κοντά σε οτιδήποτε θέλεις να πετύχεις, θα σου δώσει κίνητρα, ερεθίσματα, ευκαιρίες, ενώ θα ανανεώσει σημαντικά και τον κοινωνικό σου κύκλο, που τώρα διευρύνεται με νέα πρόσωπα, τα οποία μπορεί να λειτουργήσουν πολύ ωφέλιμα για σένα. Επίσης, είναι μια εποχή που πραγματικά μπορείς να ανανεωθείς με ένα ταξίδι, που θα σε κάνει πραγματικά να χαμογελάσεις… Η ανάγκη σου να κάνεις κάτι διαφορετικό υλοποιείται και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο!
 
Και μπορεί από την άλλη μεριά στη δουλειά να έχεις αρκετές εντάσεις, που δημιουργούν ένα πιο δύσκολο κλίμα στην καθημερινότητά σου ή στις σχέσεις σου, όμως να θυμάσαι πως ακόμα και σε αυτόν τον τομέα μπορείς να αποκομίσεις σημαντικά οφέλη, αν διαχειριστείς τις καταστάσεις που προκύπτουν με συνέπεια, μέτρο και ρεαλισμό.
 
Όσο για την ερωτική σου ζωή, αυτή μπορεί πραγματικά να απογειωθεί και να σου προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις, μέσα από καινούργιες γνωριμίες που έρχονται το διάστημα αυτό στη ζωή σου!
 
ΥΓ. Η επόμενη περίοδος μπορεί να δημιουργήσει μια αστάθεια και ένα δύσκολο κλίμα στις φιλικές σου σχέσεις, μέσα από το οποίο μπορεί να προκύψουν παρανοήσεις, παρεξηγήσεις ή ακόμα και απομάκρυνση. Προσπάθησε να ελέγξεις την όποια ένταση στο συναίσθημά σου ή ακόμα και τις απαιτήσεις που μπορεί να έχεις από τα πρόσωπα που βρίσκονται κοντά σου, προκειμένου να διαφυλάξεις τις σχέσεις σου γενικότερα.
 
Μεγαλύτερη προσοχή με τον Δίδυμο γιατί μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις ακόμα και από κει που δεν το περιμένεις… Με τον Κριό το μεταξύ σας έχει πολύ χαρά! Με ποια άλλα ζώδια έρχονται εξελίξεις αυτό το διάστημα; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 13 ως 19 Απριλίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ίσως είναι η ευκαιρία που περίμενες! Ο κύκλος αυτός θα σου δώσει τη δυνατότητα ενός άλματος. Η Νέα Σελήνη έρχεται να σε γεμίσει φως, αισιοδοξία, λάμψη, αγάπη, αλλά και μια διάθεση για να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα μπορείς! Θέλεις να βγεις, να παίξεις, να φλερτάρεις, να ερωτευτείς, να διασκεδάσεις, να κάνεις οτιδήποτε τροφοδοτεί την ψυχή σου με χαρά και τα όνειρά σου με ελπίδα! Η έκφραση και η συμπεριφορά σου, ίσως να σου ανοίξουν κάποιες πόρτες, που μέχρι χτες μπορεί να έμοιαζαν ερμητικά κλειστές και τώρα ως διά μαγείας όχι μόνο ανοίγουν, αλλά σου προσφέρουν και ευκαιρίες, μέσα από τις οποίες έτσι μπορεί να βγεις πολύ ωφελημένος! Τώρα μπορεί να δεις τα σχέδιά σου να παίρνουν σάρκα και οστά, να εξελίσσονται, να μεγαλώνουν, να αναπτύσσονται, ενώ η δημιουργικότητά της εκτινάσσεται στα ύψη!
 
Και φυσικά, οι εξελίξεις αφορούν και στην ερωτική σου ζωή, που έρχεται να σου προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις, μια και η διάθεσή σου είναι να αφεθείς σε εκείνο το ερωτικό παιχνίδι, που θα τροφοδοτήσει το μέσα σου με χαρά και την ψυχή σου με αισιοδοξία!
 
ΥΓ. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο που κορυφώνεται την εβδομάδα αυτή, σου δημιουργεί προβληματισμούς σε σχέσεις και συνεργασίες, που εδώ και καιρό είτε εμποδίζουν την εξέλιξή σου, είτε δείχνουν μια απροθυμία να σε κατανοήσουν και να συνεργαστούν αρμονικά μαζί σου. Χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτικός στα λόγια, τις αποφάσεις και τις κινήσεις σου, προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες, ιδιαίτερα αν δεν είσαι προετοιμασμένος για τα αποτελέσματα που μπορεί να προκύψουν.
 
Με τον Δίδυμο να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις και τις αντιδράσεις σου. Με τον Κριό το μεταξύ σας μπορεί να απογειωθεί! Με ποια άλλα ζώδια έρχονται εξελίξεις αυτό το διάστημα; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 13 ως 19 Απριλίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
Ερμής στον Ταύρο και προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είσαι έτοιμος και αποφασισμένος να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου και να οδηγήσεις τις καταστάσεις και τις εξελίξεις εκεί που εσύ θέλεις, ακόμα κι αν μπροστά σου βρίσκονται εμπόδια, που σε δυσκολεύουν! Και φυσικά, ο κύκλος αυτός ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο σε ό,τι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σου ζητήματα, μια και τώρα φαίνεται βρίσκεσαι πιο κοντά από ποτέ, σε ό,τι έχεις στο μυαλό σου!
 
Άκρως δημιουργικό το διάστημα που ακολουθεί, έρχεται να ενισχύσει τη φήμη σου και σε πολλές περιπτώσεις να σου φέρει καινούργιες ευκαιρίες σε ό,τι έχει να κάνει με την επαγγελματική σου ζωή. Ευκαιρίες, που θα σε πάνε παρακάτω και θα σου δώσουν τη δυνατότητα να κάνεις μια νέα έναρξη, ίσως και μια καινούργια δουλειά με πολύ καλύτερες προοπτικές εξέλιξης. Εκείνο που οφείλεις να προσέξεις, είναι να αποφύγεις τις κακοτοπιές, δηλαδή να μην εμπλακείς σε καταστάσεις ή πρόσωπα, που πιθανόν να έχουν ένα ανοιχτό μέτωπο διαφωνιών μαζί σου, και να κρατήσεις όσο το δυνατόν χαμηλότερους τόνους, αποφεύγοντας εριστικές ή προκλητικές συμπεριφορές, εστιάζοντας μόνον στο αποτέλεσμα που επιδιώκεις.
 
Από την άλλη μεριά, είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν τα πρόσωπα εκείνα, που θα σταθούν κοντά σου και θα σε βοηθήσουν σε ό,τι χρειάζεσαι, τονώνοντας την ψυχολογία σου. Οι φίλοι σου τώρα λειτουργούν πολύ υποστηρικτικά απέναντί σου και δεν αποκλείεται κάποιες ευκαιρίες να προέλθουν μέσα από το φιλικό σου κύκλο. Επίσης, η κοινωνική σου ζωή ενισχύεται, δημιουργώντας προϋποθέσεις για να περάσεις καλά, να βγεις, να διασκεδάσεις και να ξεφύγεις, ενώ οι νέες γνωριμίες θα φέρουν ενδιαφέρουσες εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή!
 
Παράλληλα, οι οικονομικές διεκδικήσεις μπορεί να σου δώσουν τη δυνατότητα μιας σημαντικής εξυπηρέτησης ή διευκόλυνσης, ενώ ένα σημαντικό άνοιγμα μπορεί να είναι ιδιαίτερα κερδοφόρο, αρκεί να είσαι καλά προετοιμασμένος και οργανωμένος.
 
ΥΓ. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο εστιάζει περισσότερο στα επαγγελματικά σου ζητήματα και τις σχέσεις σου με συνεργάτες, όπου είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις. Φρόντισε να κρατήσεις αποστάσεις, για να μπορέσεις να διατηρήσεις και τις ισορροπίες, ώστε να μην προκύψουν ανακατατάξεις στο εργασιακό σκηνικό, για τις οποίες δεν είσαι προετοιμασμένος. Επίσης, μπορεί να υπάρξουν διλήμματα ή και να απογοητευτείς από μια σχέση, που κινείται μάλλον σε ένα πιο μυστικό ή παρασκηνιακό περιβάλλον, καθώς κάποια πράγματα που περίμενες ενδεχομένως να μην υλοποιηθούν…
 
Προσοχή με τον Δίδυμο αλλά και με τον Αιγόκερω, γιατί οι ισορροπίες μεταξύ σας είναι πολύ ευαίσθητες. Με τον Ταύρο, η γνωριμία σας μπορεί να είναι πολύ ενδιαφέρουσα! Με ποια άλλα ζώδια έρχονται εξελίξεις αυτό το διάστημα; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 13 ως 19 Απριλίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτό που πρέπει να προσέξεις αυτή την εβδομάδα, είναι η διάθεσή σου να απαντάς με ένταση στις προκλήσεις, που την περίοδο αυτή είναι πολύ περισσότερες, μια και η παρουσία των πλανητών στο ζώδιο του Ταύρου και ιδιαίτερα του Άρη, κάνουν πιο δύσκολο το σκηνικό, δημιουργώντας αρκετή αναστάτωση στις προσωπικές, αλλά και στις επαγγελματικές σου σχέσεις!
 
Και επειδή ο κύκλος αυτός θα δημιουργήσει τις προοπτικές μιας σημαντικής εκκίνησης στα εργασιακά σου δεδομένα, είναι σημαντικό να χειριστείς τα πράγματα με μια διπλωματία, για να έχεις και ικανοποιητικά αποτελέσματα στα θέματα που ενδιαφέρουν. Να θυμάσαι πάντα πως οι απόλυτες και δογματικές συμπεριφορές που συχνά υιοθετείς, όχι μόνο δεν σε βοηθούν, αλλά μπορεί να σε οδηγήσουν και σε αντίθετα αποτελέσματα, οπότε το να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου το διάστημα αυτό, μάλλον θα σε εξυπηρετήσει…
 
Δεν αποκλείεται επίσης ο κύκλος αυτός να σου δώσει τη δυνατότητα της υλοποίησης μιας επαγγελματικής σου φιλοδοξίας ή μιας νέας συνεργασίας, την οποία ωστόσο χρειάζεται να επεξεργαστείς με ρεαλισμό και να μην στηριχτείς σε αισιόδοξα σενάρια, που μπορεί να φαίνονται ελκυστικά, όμως δεν είναι απαραίτητα εφαρμόσιμα! Να θυμάσαι πως αν είσαι έτοιμος να δουλέψεις σκληρά, εκμεταλλευόμενος τις συγκυρίες, μπορεί να βγεις πολύ ωφελημένος!
 
Βεβαίως, εξελίξεις μπορεί να έχεις και στην ερωτική σου ζωή, που το διάστημα αυτό περνά από έντονες ανακατατάξεις, δημιουργώντας ένα κλίμα έντασης στις σχέσεις σου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους δεσμευμένους Σκόρπιους. Ωστόσο, η εβδομάδα αυτή μπορεί να σου δώσει την ευκαιρία μιας νέας γνωριμίας, με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά!
 
ΥΓ. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο εστιάζει περισσότερο στα οικονομικά σου. Πολύ πιθανόν να φέρει στο προσκήνιο και παρελθοντικές εκκρεμότητες, οι οποίες σε καλούν να δώσεις μια λύση. Δεν αποκλείεται ωστόσο να εστιάσει και σε μία ερωτική σχέση σου, καθώς κλείνει ένας κύκλος που νιώθεις ότι δεν έχει κάτι άλλο να σου προσφέρει. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει συναισθηματικές προσδοκίες, που όμως δεν είναι εύκολο να υλοποιηθούν και αυτό ενδεχομένως να δημιουργήσει μια διάψευση και ένα παράπονο… Ιδιαίτερη προσοχή στις νέες γνωριμίες τις ημέρες που ακολουθούν.
 
Με τον Δίδυμο καλό είναι να κρατάς τις αποστάσεις, ακόμα και αν όλα φαίνονται ιδανικά στο μεταξύ σας… Με τον Ταύρο μπορεί να υπάρχει ένταση, υπάρχει όμως και μεγάλο ερωτικό ενδιαφέρον. Με ποια άλλα ζώδια έρχονται εξελίξεις αυτό το διάστημα; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 13 ως 19 Απριλίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Είναι σημαντικό να εκμεταλλευτείς τις δυνατότητες που σου δίνει η επικοινωνία, να λειτουργήσεις με μεγαλύτερη ευελιξία και να μην είσαι απόλυτος στις απόψεις σου. Έτσι θα μπορέσεις να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις και να προωθήσεις οικονομικά, αλλά και επαγγελματικά ζητήματα που σε απασχολούν, για να εισπράξεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς! Η Νέα Σελήνη εστιάζει στη διεκδίκηση οικονομικών θεμάτων, που τώρα γίνεται με έναν πιο έντονο, πιο δραστικό και πιο ουσιαστικό τρόπο. Είναι η εποχή που μπορείς να τακτοποιήσει εκκρεμότητες, αλλά να ανοίξεις και έναν καινούριο κύκλο συζητήσεων και διαπραγματεύσεων, που μπορεί να έχει να κάνει και με νέες πηγές εισοδήματος, οι οποίες θα σε βοηθήσουν ουσιαστικά.
 
Τώρα μπορείς να βάλεις τις βάσεις για να αναπτύξεις καινούργια δεδομένα, που όχι μόνο θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σου, αλλά θα σου δώσουν και καινούργιους ορίζοντες και νέες προοπτικές, που και θα σε διευκολύνουν και θα σου δώσουν μια σημαντική ανάσα να κινηθείς έτσι όπως θέλεις. Διερεύνησε πολύ προσεκτικά και μεθοδικά τις νέες ευκαιρίες που έρχονται τώρα στο κατώφλι σου. Και βέβαια, σε συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις, μην αρκεστείς σε λόγια και υποσχέσεις που δεν σου παρέχουν καμιά εξασφάλιση.
 
Πολύ υποστηρικτική και κοινωνική σου ζωή το διάστημα αυτό, σου δίνει τη δυνατότητα να βγεις, να μιλήσεις, να επικοινωνήσεις, να γνωρίσεις καινούργια πρόσωπα… Και ίσως κάποιο από αυτά είτε σου φανεί χρήσιμο με κάποιο τρόπο, είτε να εγείρει ένα έντονο συναισθηματικό ενδιαφέρον, δημιουργώντας καινούργιες εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή.
 
ΥΓ. Οι όψεις της Αφροδίτης έρχονται να δυσκολέψουν τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένεια και τα πρόσωπα με τα οποία συμβιώνεις. Αν είσαι δεσμευμένος, είναι πιθανό να υπάρξουν συγκρούσεις και εντάσεις με τον σύντροφό σου (κυρίως για εσένα του πρώτου δεκαημέρου), οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν και σε ρήξεις, αν δεν προσέξεις και δεν χειριστείς τα πράγματα με διπλωματία και ευελιξία. Προσοχή και στις επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες, γιατί κι εδώ μπορεί να προκύψουν προβλήματα, τα οποία ενδεχομένως σε έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν, αλλά τώρα μπορεί να πάρουν μεγαλύτερες διαστάσεις απ’ ό,τι φαντάζεσαι!
 
Ιδιαίτερη προσοχή με τον Δίδυμο και τον Τοξότη, γιατί η σχέση σας ισορροπεί πάνω σε ένα τεντωμένο σκοινί. Με τον Ταύρο ωστόσο, η γνωριμία σας έχει καλές προοπτικές! Με ποια άλλα ζώδια έρχονται εξελίξεις αυτό το διάστημα; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 13 ως 19 Απριλίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
Ερμής στον Ταύρο και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο νέος κύκλος της Σελήνης σου δίνει τη δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά σε οτιδήποτε επιθυμείς, σχεδιάζεις ή μεθοδεύεις, αλλά και να βάλεις τις βάσεις για ένα νέο ξεκίνημα, ακόμα κι αν αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται τίποτα θετικό στον ορίζοντα. Ιδιαίτερα για σένα του τρίτου δεκαημέρου, τα πράγματα έχουν πάρα πολύ ενθαρρυντικό χαρακτήρα και οι ευκαιρίες μπορεί να έρθουν πραγματικά από εκεί που δεν το περιμένεις. Σε πολλές περιπτώσεις, μπορεί να νιώσεις πως η τύχη είναι με το μέρος σου και σου χαμογελά, δημιουργώντας εξελίξεις, που θα λειτουργήσουν με πολύ μεγάλη εύνοια απέναντι σου, ενισχύοντας τις σχέσεις σου, φέρνοντας πιο κοντά σου τα πρόσωπα που αγαπάς, ενώ δεν αποκλείεται οι ευκαιρίες να προέλθουν και μέσα από τον φιλικό σου κύκλο!
 
Η κοινωνική σου ζωή μπορεί να ανανεώσει την ψυχολογία σου. Το διάστημα που ακολουθεί, κινείται σε ένα αρκετά καλό κλίμα και είναι αυτό που πολλές φορές ενεργοποιεί τις εξελίξεις, ενώ σου δίνει τη δυνατότητα να βγεις, να χαρείς, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις! Παράλληλα, είναι πολύ πιθανό τώρα, ίσως και μέσα από τον φιλικό σου κύκλο να υπάρξει μια γνωριμία με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, που θα θελήσεις να την συνεχίσεις! Δεν αποκλείεται επίσης οι σχέσεις που έρχονται τώρα στη ζωή σου, να έχουν και να ποιο μυστικό χρώμα, που ωστόσο είναι αυτό που φουντώνει περισσότερο τα συναισθήματα, δημιουργώντας ένα έντονα ερωτικό σκηνικό…
 
ΥΓ. Οι όψεις της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα την εβδομάδα αυτή, δυσκολεύουν ιδιαίτερα εσένα του πρώτου δεκαημέρου, ανοίγοντας έναν δύσκολο κύκλο σε σχέσεις και συνεργασίες σου. Ωστόσο, να θυμάσαι πως ό,τι τι συμβαίνει τώρα, έχει τις ρίζες του στο παρελθόν και επανέρχεται στο προσκήνιο για έναν νέο κύκλο διαπραγματεύσεων. Όμως, αν δεν προσέξεις, μπορεί να προκύψουν ρήξεις, ίσως και με οριστικό χαρακτήρα! Αλλά και στην επαγγελματική σου ζωή ενδεχομένως να προκύψουν ζητήματα στις συνεργασίες σου. Καλό θα είναι να μην ανοίξεις θέματα που σε προβληματίζουν, γιατί δεν είναι σίγουρο ούτε πως μπορείς να τα διαχειριστείς, ούτε πως θα σου δώσουν τα αποτελέσματα που θα ήθελες!
 
Μεγάλη προσοχή με τον Τοξότη, αλλά και με έναν άλλο Δίδυμο, γιατί τα πράγματα μπορεί να γίνουν ανεξέλεγκτα! Με τον Κριό, το κλίμα στο μεταξύ σας έχει πολύ χαρά! Με ποια άλλα ζώδια έρχονται εξελίξεις αυτό το διάστημα; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 13 ως 19 Απριλίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΖΥΓΟΣ
Για μια ακόμα φορά οι σχέσεις σου βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, με ένα καινούργιο κύκλο εξελίξεων, που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αλλά και δυσκολίες! Ένα πρώτο σενάριο μιλά για μιας νέα συνεργασία, μια καινούργια επαγγελματική πρόταση, που μπορεί να σου δώσει αξιόλογες προοπτικές, αν τις εκμεταλλευτείς σωστά και δεν πτοηθείς από τις όποιες δυσκολίες μπορεί να παρουσιαστούν! Βέβαια, εσύ δείχνεις να είσαι πιο ξεκάθαρος και πιο εστιασμένος σε αυτό που θέλεις να πετύχεις, αλλά και σε σχέση με το ποια πρόσωπα χρειάζεσαι να έχεις κοντά σου. Αυτό είναι ένα γεγονός που θα σε βοηθήσει πολύ στις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν!
 
Το επόμενο σενάριο μιλάει για μια νέα γνωριμία, που έρχεται να φωτίσει την ερωτική σου ζωή, δημιουργώντας έντονες, δυνατές συναισθηματικές αναταράξεις, μια και η σχέση αυτή έχει έναν βαθμό δυσκολίας, έχει όμως και πολύ μεγάλη έλξη και έντονες συγκινήσεις, που δεν θα σε αφήσουν αδιάφορο!
 
Επίσης, ο κύκλος αυτός μπορεί να σου προσφέρει και κάποιες διευκολύνσεις στα οικονομικά σου, αρκεί να χειριστείς τα πράγματα με σύνεση και μεθοδικότητα. Ίσως προκύψουν και ευκαιρίες, που σου προσφέρουν καινούργιες προοπτικές σε ό,τι έχει να κάνει με τη ρευστότητα σου, ενώ δεν αποκλείεται και μια ευκαιρία οικονομικού περιεχομένου, που σε εξυπηρετεί ιδιαίτερα.
 
Πάντως να θυμάσαι πως ο κύκλος αυτός συνοδεύεται και από έντονες συναισθηματικές αναταράξεις γενικότερα, μια και η διάθεσή σου έχει έντονα ερωτικό χαρακτήρα και έλκει πρόσωπα, με τα οποία θα μοιραστείς πολύ δυνατές συγκινήσεις.
 
ΥΓ. Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, με δύο δύσκολες όψη στην εβδομάδα αυτή (αντίθεση με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα), σου εφιστά την προσοχή σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις. Είναι πιθανό να δεις κάποια σχέδιά σου να αναβάλλονται ή ακόμα και να ματαιώνονται, ενώ υπάρξουν και αρκετές συγκρούσεις ή διαψεύσεις σε θέματα που περίμενες να εξελιχθούν ή σε σχέση με πρόσωπα στα οποία έχεις επενδύσει συναισθηματικά…
 
Προσοχή με τον Τοξότη, αλλά και με τον Δίδυμο, γιατί το κλίμα στο μεταξύ σας έχει αρκετή ένταση… Με τον Κριό το ενδιαφέρον και το συναίσθημα είναι πολύ δυνατά… Ένας καινούργιος κύκλος ανοίγει! Με ποια άλλα ζώδια έρχονται εξελίξεις αυτό το διάστημα; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 13 ως 19 Απριλίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πολύ πιθανόν στον κύκλο αυτό του φεγγαριού να προκύψουν πρόσωπα-κλειδιά, που θα σε βοηθήσουν σε οτιδήποτε θέλεις να προωθήσεις… Εσύ δεν έχεις να κάνεις τίποτε άλλο παρά να επικοινωνήσεις ό,τι σε απασχολεί και οι εξελίξεις δεν θα αργήσουν να έρθουν! Η καθημερινότητα σου διευκολύνεται και συχνά, τα άτομα που συναντάς γίνονται πολύτιμοι βοηθοί στις υποχρεώσεις σου, στις συναλλαγές σου, στις διαπραγματεύσεις σου. Τώρα μπορείς να ανοίξεις καινούρια πεδία δράσης, να οργανώσεις με έναν καλύτερο τρόπο τις δραστηριότητές σου και, γιατί όχι, να αποκτήσεις καινούρια ενδιαφέροντα, μέσα από τα οποία αντλείς πολλή χαρά!
 
Η κοινωνική σου ζωή έχει κι αυτή με την σειρά της μια μεγάλη κινητικότητα… Προσκλήσεις και ενδιαφέρουσες γνωριμίες σε βγάζουν από τη συνηθισμένη σου ροή και σου δίνουν τη δυνατότητα να δεις κάποια πρόσωπα ίσως και με άλλο μάτι, ανανεώνοντας το ενδιαφέρον και τα γεγονότα στην ερωτική σου ζωή!
 
Ωστόσο, τα θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια μπορεί να σου δημιουργήσουν ένα σχετικό πονοκέφαλο… Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αρκετές εντάσεις ή γεγονότα, που δημιουργούν ένα δύσκολο κλίμα στις σχέσεις σου. Τα προβλήματα διογκώνονται, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους δεσμευμένους Υδροχόους, γι’ αυτό χρειάζεται να λειτουργήσεις με αυτοσυγκράτηση και να μην ανοίγεις ζητήματα δίνοντάς τους μεγαλύτερη σημασία από ό,τι πρέπει. Το ίδιο πρέπει να κάνεις και στις συνεργασίες σου στον επαγγελματικό χώρο, μια και πολύ συχνά η υπερβολή μπορεί να δημιουργήσει μπερδέματα και εντάσεις, ακόμα και χωρίς λόγο.
 
ΥΓ. Οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης με τον Κρόνο και με τον Ποσειδώνα, εφιστούν την προσοχή σου στη σχέση σου με τον ερωτικό σύντροφο… Καλό είναι, το διάστημα αυτό να μην απαιτείς πράγματα, τα οποία ο άλλος μπορεί να μην είναι έτοιμος να σου δώσει… Επίσης, απόφυγε τα ανοίγματα οικονομικού περιεχομένου ή οτιδήποτε εμπεριέχει ρίσκο, γιατί δεν είναι σίγουρο ότι θα εισπράξεις αυτό που περιμένεις. Προσοχή και στις νέες γνωριμίες, γιατί τα πράγματα μπορεί να δείχνουν εντυπωσιακά, αλλά λίγο παρακάτω να ανακαλύψεις πως δεν ήταν έτσι όπως τα περίμενες.
 
Ένας Κριός μπορεί να σου σταθεί και να σε βοηθήσει σημαντικά στις υποθέσεις σου, αλλά και να ανοίξει ένα νέο κύκλο στην ερωτική σου ζωή. Μεγαλύτερη προσοχή με τον Δίδυμο, τον Τοξότη και τον Λέοντα, γιατί υποβόσκει αρκετή ένταση που ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να βγει στο προσκήνιο, δημιουργώντας προβλήματα. Με ποια άλλα ζώδια έρχονται εξελίξεις αυτό το διάστημα; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 13 ως 19 Απριλίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
Ερμής στον Ταύρο και προβλέψεις από τη και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Οι πλανήτες συνεχίζουν τη σταδιακή άφιξή τους στο ζώδιό σου, ενισχύοντας τις εξελίξεις αλλά και την ψυχολογία σου, και σε χρίζουν πρωταγωνιστή! Την εβδομάδα αυτή, το πέρασμα του Ερμή στην δική σου ζωδιακή θέση, δημιουργεί ένα πολύ καλό κλίμα στην επικοινωνία σου και σε βοηθά να εκφραστείς και να επικοινωνήσεις πολύ καλύτερα με τους γύρω σου, αποκαθιστώντας τυχόν παρεξηγήσεις ή εντάσεις του προηγούμενου διαστήματος. Παράλληλα, θα έχεις αρκετές ευχάριστες ειδήσεις, αλλά και εξελίξεις σε συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις που σε ενδιαφέρουν, ενώ θα σου δώσει τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικές υποθέσεις, που μπορεί να βρίσκονται σε εκκρεμότητα.
 
Ταυτόχρονα, η Νέα Σελήνη στον Κριό έρχεται να σου δώσει μια εσωτερική ώθηση, μια παρότρυνση, που θα σε βάλει σε δράση. Είναι μια περίοδος που θα λειτουργήσει προπαρασκευαστικά σε ό,τι αφορά τους στόχους σου, τις προτεραιότητες σου, τα σχέδιά σου και ό,τι σε ενδιαφέρει να αναπτύξεις… Διόλου απίθανο το διάστημα αυτό να κάνεις και κάποιες μυστικές συζητήσεις, προκειμένου να δρομολογήσεις τα πράγματα όπως θέλεις, ενώ μπορεί να υπάρξουν και θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου. Είναι μια περίοδος, που μπορεί να έρθεις πιο κοντά σε μια φιλοδοξία σου, να διεκδικήσεις πιο έντονα, με μεγαλύτερο σθένος και ορμητικότητα οτιδήποτε επιθυμείς να φέρεις κοντά σου! Βεβαίως, δεν αποκλείεται να πετύχεις κάτι πολύ σημαντικό σε σχέση με τις οικονομικές σου επιδιώξεις, τα σχέδιά σου ή γενικότερα κάτι, που θα σου χαρίσει μια μεγάλη νίκη, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου!
 
Ωστόσο, εκείνο που οφείλεις να προσέξεις την εβδομάδα αυτή, είναι η τάση να λειτουργείς με μια δόση υπερβολής σε ό,τι και αν συμβαίνει και να δίνεις μεγαλύτερες διαστάσεις στα πράγματα απ’ ό,τι πραγματικά έχουν!
 
ΥΓ. Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη σε δύο δύσκολες όψεις την εβδομάδα αυτή με τον Κρόνο και με τον Ποσειδώνα, σου εφιστά την προσοχή στα οικονομικά σου. Παρελθοντικές εκκρεμότητες εμφανίζονται μπροστά σου και σε καλούν να τις διαχειριστείς με συνέπεια και ευελιξία. Καλό θα είναι επίσης, να είσαι ιδιαιτέρα προσεκτικός στις οικονομικές σου συναλλαγές και να μην ανταποκρίνεσαι σε ό,τι εμπεριέχει ρίσκο ή δεν σου δίνει οικονομική ασφάλεια.
 
Με τον Λέοντα η έλξη μεταξύ σας είναι πολύ δυνατή, ενώ με τον Αιγόκερω το πάθος είναι ανεξέλεγκτο! Με ποια άλλα ζώδια έρχονται εξελίξεις αυτό το διάστημα; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε  ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 13 ως 19 Απριλίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μία από τις πιο σημαντικές εξελίξεις που δρομολογεί εσένα η εβδομάδα αυτή, είναι η μετακίνηση του κυβερνήτη σου Ερμή, στο φιλικό ζώδιο του Ταύρου, που θα σε κάνει πιο ευδιάθετο και επικοινωνιακό, ενώ θα ανοίξει νέους ορίζοντες στις επαγγελματικές, αλλά και τις προσωπικές σου σχέσεις! Η κοινωνική σου τη ζωή διευρύνεται, αποκτά μια άλλη ποιότητα, πιο χαρούμενη ή πιο επεκτατική. Το διάστημα αυτό οι προσκλήσεις πέφτουν… βροχή, οι επαφές και οι επικοινωνίες σου βελτιώνονται και οι νέες γνωριμίες κεντρίζουν έντονα το ενδιαφέρον σου!
 
Επίσης, είναι πολύ πιθανό να προκύψουν κάποια ξαφνικά ταξίδια ή να μπορέσεις να υλοποιήσεις κάποια άλλα, που μεθοδεύεις εδώ και καιρό… Όπως και να ‘χει, θα είναι μία σημαντική τονωτική ένεση για τον ψυχισμό σου και για την ανανέωση της διάθεσής σου!
 
Η Νέα Σελήνη στον Κριό εστιάζει στα οικονομικά θέματα και ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα οικονομικά τρίτων (εφορίες, δάνεια, διατροφές, κλπ.). Τώρα σου δίνεται η δυνατότητα μιας σημαντικής επανεκκίνησης σε οτιδήποτε μπορεί να σε έχει προβληματίσει ή δυσκολέψει, μια και θα κυνηγήσεις τους στόχους σου με πολύ πιο δυναμικό τρόπο, ενώ δεν αποκλείεται να δεχτείς και μία σημαντική οικονομική στήριξη, που θα σε διευκολύνει!
 
Από την άλλη, στην προσωπική ή την ερωτική σου ζωή είναι πολύ πιθανόν να κλείσει ο κύκλος μιας σχέσης, που δείχνει πλέον πως έχει φθαρεί και ξεπεραστεί! Όπως και να έχει όμως, η διάθεσή σου κινείται σε πολύ υψηλά ερωτικά επίπεδα και έλκει πρόσωπα και εμπειρίες, ενώ οι έντονα ερωτικές-αισθησιακές στιγμές γεμίζουν τις μπαταρίες της καρδιάς σου! Ίσως η περίοδος αυτή να φέρει την αρχή μιας σχέσης, που κινείται σε ένα μυστικό ή ακόμα και παράνομο κλίμα, δημιουργεί όμως έντονα πάθη και δυνατά συναισθήματα, ιδιαίτερα για σένα του τρίτου δεκαημέρου!
 
ΥΓ. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο, αλλά και το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα, θα δημιουργήσουν έντονες ανακατατάξεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, καθώς το σκηνικό γύρω σου φαίνεται να κινείται σε ένα κλίμα έντονης ασάφειας, αλλά και έλλειψης κατανόησης από τους γύρω σου. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει μέσα σου ένα παράπονο και να σε φέρει και σε σύγκρουση με κάποια πρόσωπα, που μέχρι τώρα έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Ωστόσο, μην τεντώνεις το σκοινί, γιατί μπορεί και να σπάσει, ιδιαίτερα εσύ του πρώτου δεκαημέρου.
 
Πάντως με τον Ταύρο το παιχνίδι τώρα αρχίζει… Αλλά και με τον Κριό το πάθος είναι πολύ δυνατό! Με ποια άλλα ζώδια έρχονται εξελίξεις αυτό το διάστημα; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 13 ως 19 Απριλίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έναν νέο άνεμο φέρνει η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου, ανανεώνοντας και την διάθεσή σου και την ψυχολογία σου. Σου δίνει τη δυνατότητα να περάσεις καλά, να βγεις, να διασκεδάσεις, να χαλαρώσεις, να φλερτάρεις και γενικά να ζήσεις την πιο ξένοιαστη πλευρά της ζωής, απ’ όπου θα αντλήσεις και μεγαλύτερη αισιοδοξία! Και τώρα είναι η εποχή να επενδύσεις στα όνειρά σου, να γίνεις πιο δημιουργικός και να το εκφράσεις με κάθε τρόπο, μια και οι ιδέες σου θα έχουν απήχησή στα κατάλληλα πρόσωπα, που μπορούν να σε βοηθήσουν!
 
Από την άλλη, η Νέα Σελήνη στον Κριό θα δημιουργήσει ένα κλίμα ανακατατάξεων σε ό,τι αφορά το σπίτι και την οικογένεια γενικότερα. Είναι σημαντικό να θυμάσαι πως χρειάζεται να φροντίζεις, να αγαπάς και να προστατεύεις τα πρόσωπά που σε έχουν στηρίξει και είναι οι λεγόμενες ''σταθερές'' σου. Απόφυγε τις εντάσεις στο μεταξύ σας, μια και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν διαφωνίες, που θα ανεβάσουν τους τόνους στην επικοινωνία και θα δυσκολέψουν την καθημερινότητά σου… Το ίδιο μπορεί να συμβεί και στην επαγγελματική σου ζωή, γι’ αυτό είναι σημαντικό να εστιάζεις στη θετική πλευρά των πραγμάτων και των προσώπων με τα οποία συνεργάζεσαι, προκειμένου να νιώσεις ασφαλής κοντά τους.
 
Παράλληλα, είναι πολύ πιθανό να θελήσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στη ζωή σου, όπως μια μετακόμιση, προκειμένου να απελευθερωθείς από οτιδήποτε μπορεί να λειτουργεί πιεστικά ή περιοριστικά απέναντί σου. Είναι μια εποχή αλλαγών γενικότερα, που μπορεί να αφορούν φυσικά και την επαγγελματική σου ζωή. Μια νέα πρόταση, μια νέα συνεργασία, όλα είναι πιθανά το διάστημα που θα ακολουθήσει.
 
Και βέβαια, με άκρως ανανεωτικό χαρακτήρα εξελίσσονται και τα θέματα στην ερωτική σου ζωή, μια και το φλερτ δεν λείπει και το ενδιαφέρον είναι δεδομένο!
 
ΥΓ. Οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης εφιστούν την προσοχή σου στα θέματα που σχετίζονται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Μια σύγκρουση, τόσο με συναδέλφους όσο και με ανώτερους, μπορεί να φορτίσει πολύ έντονα το κλίμα αν δεν προσέξεις, και να υπάρξουν εξελίξεις, για τις οποίες ίσως να μην είσαι προετοιμασμένος. Επίσης, το παρασκήνιο δεν φαίνεται να λειτουργεί με καλές προθέσεις απέναντί σου, και να διαμορφώσει μια σειρά εξελίξεων, που θα σε πιέσουν!
 
Με τον Ταύρο η χημεία σας είναι μοναδική! Αλλά και με τον Λέοντα ο ερωτισμός… χτυπάει κόκκινο! Με ποια άλλα ζώδια έρχονται εξελίξεις αυτό το διάστημα; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 13 ως 19 Απριλίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.

Ερμής στον Ταύρο και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-04-2015 20:00:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι