blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την Μεγάλη Εβδομάδα, 6 ως 12 Απριλίου 2015.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την Μεγάλη Εβδομάδα, 6 ως 12 Απριλίου 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 6 ως 12 Απριλίου 2015

Όλα τα σενάρια των ουρανών, είναι απλώς πληροφορίες, που εσύ καλείσαι να αξιολογήσεις και να ερμηνεύσεις σύμφωνα με τις δικές σου εμπειρίες και βιώματα! Έτσι, και αυτή η εβδομάδα σου δίνει μία σωρεία πληροφοριών, που κάποιες από αυτές μπορείς να τις εκμεταλλευτείς, ενώ κάποιες άλλες θα προκαλέσουν ανατροπές και γεγονότα! Τα πάντα όμως έχουν δύο όψεις κι εσύ θα πρέπει να βλέπεις τα πράγματα σφαιρικά, και όχι μόνο από την πλευρά που σε βολεύει ή από αυτή που σε προβληματίζει. Γιατί ακόμα κι αν κάτι που έρχεται στη ζωή σου σου δημιουργεί μια αναστάτωση, να θυμάσαι πως κάτι έχει να σου μάθει, κάτι που ακόμα δεν το έχεις αντιληφθεί!

Ερμής σε τρίγωνο με Δία και Ήλιος σε σύνοδο με Ουρανό

Η ευχάριστη όψη της εβδομάδας (και όχι μόνο), είναι το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία, που κορυφώνεται την Μ. Δευτέρα, παράλληλα με τη σύνοδο του Ηλίου με τον Ουρανό! Τα ξαφνικά μηνύματα και οι ξαφνικές ειδήσεις, μπορεί πραγματικά να σου αλλάξουν τη διάθεση και να διαμορφώσουν ένα τελείως διαφορετικό κλίμα στην καθημερινότητά σου. Δεν αποκλείονται ακόμα και εκείνες οι συναντήσεις, που μπορεί να μοιάζουν τυχαίες, αλλά μόνο τέτοιες δεν είναι! Ταυτόχρονα, προκύπτουν και αναπάντεχες ευκαιρίες, που τις βλέπεις και δεν πιστεύεις πως έχουν… ''σκάσει'' στην πόρτα σου!
 
Και μέχρι εδώ, τα πράγματα κυλούν σε ένα ευχάριστο κλίμα, που χαϊδεύει την διάθεσή μας…

Ερμής σε τετράγωνο με Πλούτωνα και σύνοδο με Ουρανό

Τα δύσκολα ξεκινούν την ημέρα της Μ. Τετάρτης. Ο Ερμής ξαναπαίρνει την σκυτάλη, αυτή τη φορά σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και σύνοδο με τον Ουρανό. Οι διαθέσεις γίνονται ανεξέλεγκτες, νιώθεις πως κάτι σου φταίει, αλλά δεν ξέρεις τι ακριβώς είναι αυτό! Η συμπεριφορά σου επηρεάζεται άμεσα και δημιουργεί ένταση στο περιβάλλον που κινείσαι.
 
Αυτό φυσικά είναι το ένα σενάριο, γιατί το άλλο μιλά για ξαφνικές αποκαλύψεις, ανατροπές, ένταση στην επικοινωνία, ρήξεις στις σχέσεις ή τις συνεργασίες, αλλά και ειδήσεις που έρχονται απρόσμενα, με σκοπό να ανατρέψουν την ψυχική σου ηρεμία! Έχει πολλές αναταράξεις η εβδομάδα αυτή, που σε βρίσκουν απροετοίμαστο!
 
Μα να θυμάσαι πως όλα όσα γίνονται, είναι το αποτέλεσμα των δικών σου επιλογών… Μην νομίζεις πως οι εξελίξεις δεν σχετίζονται με σένα! Γι’ αυτό μην κάνεις τον έκπληκτο! Ίσως ήσουν εσύ που τις προκάλεσες!

Δίας σε ορθή πορεία

Σημαντικό πλανητικό γεγονός της εβδομάδας είναι η ορθοδρόμηση του Δία την Τετάρτη, μετά από την πολύμηνη αναδρομή πορεία του. Ο Δίας σε ορθή πορεία επαναφέρει τις ισορροπίες στα θέματα που σχετίζονται με τα δημιουργικά σχέδιά σου, με την εξέλιξη στα επαγγελματικά σου που καθυστέρησε το διάστημα που προηγήθηκε, αλλά και σε ό,τι αφορά τα παιδιά σου. Ωστόσο, ιδιαίτερα θα ευνοήσει την ερωτική σου ζωή, που ταλαιπωρήθηκε αρκετά τους μήνες που προηγήθηκαν!
 
Το διάστημα που ο Δίας κινήθηκε ανάδρομα, μπόρεσες να επαναπροσδιορίσεις, να επεξεργαστείς και να δεις κάποια πράγματα πιο καθαρά, ώστε να πάρεις πιο σοβαρές και ρεαλιστικές αποφάσεις! Όμως τώρα, ο μεγάλος ευεργέτης σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις σε εφαρμογή οτιδήποτε θέλεις να υλοποιήσεις, να επεκτείνεις, να εδραιώσεις και να αναπτύξεις! Ιδιαίτερα την περίοδο του καλοκαιριού, τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, ο Δίας μέσα από μια σειρά ευεργετικών όψεων, ανοίγει ένα σημαντικό κεφάλαιο ευκαιριών, που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να υλοποιήσεις ό,τι δεν μπόρεσες στο προηγούμενο διάστημα!

Ήλιος σε σύνοδο με Ερμή

Το κλίμα αρχίζει σταδιακά να βελτιώνεται στο τριήμερο, μια και την Μ. Παρασκευή η σύνοδος του Ηλίου με τον Ερμή έρχεται να δώσει μία σημαντική ανάσα στην επικοινωνία, να διαμορφώσει ένα πολύ ευχάριστο κλίμα και να σε φέρει πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάς. Παράλληλα, σου δίνει τη δυνατότητα να αναλάβεις δράση και να δρομολογήσεις όλα τα δημιουργικά σχέδιά σου. Οι ημέρες σου δίνουν τη δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά στις επιθυμίες σου! Παράλληλα, θα έχεις και μια τάση να το ρίξεις λίγο περισσότερο έξω και να περάσεις καλά, με αγαπημένες συντροφιές και συναναστροφές!

Αφροδίτη στους Διδύμους

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων το Μ. Σάββατο, έρχεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο αυτή τη διάθεση επικοινωνίας και ανταλλαγής, που μπορεί να γίνει σε ένα πιο ρηχό και επιφανειακό κλίμα, σου επιτρέπει όμως να χαλαρώσεις και να νοιώσεις μια ανεμελιά, που θα αναπτερώσει την ψυχολογία, αλλά και στις σχέσεις σου, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο!

Άρης σε εξάγωνο με Ποσειδώνα

Το εξάγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα, που κορυφώνεται την Κυριακή του Πάσχα, ανοίγει την πύλη του συναισθήματος! Όλα λειτουργούν κάτω από το πρίσμα της αγάπης, της συμπόνιας και των όμορφων συναισθημάτων που κρύβει η ψυχή σου, έτοιμη να τα μοιραστεί με όσους το έχουν ανάγκη. Ξύπνα όμως και την ερωτική σου διάθεση, αυτή που έχει ανάγκη από την αγκαλιά και την επαφή, αφού ο έρωτας τις ημέρες αυτές γίνεται περισσότερο αισθησιακός! Και σε οδηγεί να ζήσεις εμπειρίες ιδιαίτερες… φευγάτες… συναρπαστικές!
 
Δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις το ένστικτό σου… Ξέρει ακριβώς πού να σε πάει!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Η εξελικτική σου πορεία συνεχίζεται με θεαματικούς και αμείωτους ρυθμούς! Την εβδομάδα αυτή είσαι σαν να βρίσκεσαι πάνω σε ένα γρήγορο άτι, που καλπάζει αγέρωχο στην κατεύθυνση των στόχων σου! Βεβαίως, μπορεί να υπάρξουν και εμπόδια, αφού και οι δικές σου αντιδράσεις πολλές φορές δημιουργούν μεγάλη αναταραχή γύρω σου, ενώ και στα επαγγελματικά σου δεν αποκλείεται να βρεθείς μπροστά σε καταστάσεις ή σε πρόσωπα, που δεν διευκολύνουν τις καταστάσεις! Όμως, το σίγουρο είναι πως θα συναντήσεις και σημαντικές ευκαιρίες, που θα σου ανοίξουν πολύ αισιόδοξες προοπτικές!
 
Η ορθοδρόμηση του Δία έρχεται να εξυπηρετήσει και να ενισχύσει τα σχέδιά σου και τις φιλοδοξίες σου. Τώρα έχει έρθει η στιγμή να υλοποιήσεις τα θέματα που μεθόδευες όλο το προηγούμενο διάστημα, ενώ ενεργοποιείται εκ νέου η ερωτική σου ζωή και σου δίνει τη δυνατότητα είτε να πάρεις μια οριστική απόφαση σε σχέση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, που το μεταξύ σας ταλαιπωρήθηκε αρκετά, είτε να βάλεις πλώρη για νέες περιπέτειες, καινούργιες ερωτικές εμπειρίες, που θα γεμίσουν ξανά την ψυχή σου και την καρδιά σου!
 
Ταυτόχρονα, η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων θα σου δώσει τη δυνατότητα να βελτιώσεις την επικοινωνία σου. Θα βγεις περισσότερο έξω, θα ξεφύγεις, θα χαλαρώσεις, θα διασκεδάσεις, θα φλερτάρεις και γενικά θα κινηθείς σε ένα περιβάλλον, απ’ το οποίο μπορείς να αντλήσεις πολύ μεγάλες δόσεις ευχαρίστησης!
 
ΥΓ. Την εβδομάδα αυτή μπορείς να προωθήσεις με μεγάλη επιτυχία σχέδια και ιδέες, να βρεις τους κατάλληλους αποδεκτές και υποστηρικτές, που θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά σε ό,τι επιθυμείς, ενώ μια νέα γνωριμία στο τριήμερο του Πάσχα γίνεται η αφορμή για πολύ ευχάριστες εξελίξεις γενικότερα.
 
Με τον Λέοντα οι εξελίξεις είναι σημαντικές, ενώ ο Δίδυμος σου προσφέρει χαρά και ανανέωση! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 6 ως 12 Απριλίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΛΕΩΝ
Μπορεί η περίοδος γενικότερα να σου παρέχει μια προστασία από τα δύσκολα, παρόλα αυτά, με τον Άρη να κινείται στο ζώδιο του Ταύρου, είναι πολύ πιθανό να έρθεις αντιμέτωπος με γεγονότα και καταστάσεις, που δεν σε διευκολύνουν στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και στην κοινωνική σου ζωή γενικότερα. Ενδεχομένως να παρατηρηθεί μια ένταση, ακόμα και χωρίς εμφανή λόγο, πιθανόν γιατί κι εσύ αποφασίζεις να διεκδικήσεις με μεγαλύτερη ορμητικότητα τα σχέδιά σου, τα όνειρά σου ή οτιδήποτε σε ενδιαφέρει να το εξελίξεις.
 
Πάντως, για καλό και για κακό, πρόσεξε λίγο τα κουτσομπολιά, που μπορεί να δημιουργούν ένα δύσκολο κλίμα στις επαφές σου και στην επικοινωνία σου. Επίσης, κάποιες παρασκηνιακές κινήσεις που αποκαλύπτονται την εβδομάδα αυτή, ενδεχομένως και στο χώρο της δουλειάς σου, να μην είναι και ό,τι καλύτερο!
 
Η ορθόδρομη πλέον κίνηση του Δία στο ζώδιό σου, τροφοδοτεί ξανά τα όνειρά σου με ελπίδα και τους στόχους σου με αισιοδοξία. Κάνεις μια σημαντική επανεκκίνηση σε οτιδήποτε μπορεί να σχεδίαζες και να μεθόδευες το προηγούμενο διάστημα. Τώρα, απλά να πρέπει να πατήσεις ένα… κουμπί, που θα ορίσει και την τελική ευθεία στα πράγματα!
 
Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων έχει έναν πολύ φιλικό χαρακτήρα και διάθεση απέναντί σου, ενεργοποιώντας εκ νέου τις σχέσεις σου, ιδιαίτερα τις φιλικές. Δημιουργεί ένα πολύ όμορφο κλίμα ανάμεσα στους ανθρώπους που αγαπάς και σε σένα, ενώ φέρνει και μία διευκόλυνση στην ερωτική σου ζωή, βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο το κλίμα της, ενώ την τροφοδοτεί και με νέες γνωριμίες, φρέσκα και ενδιαφέροντα πρόσωπα, που μπαίνουν τώρα στο ερωτικό παιχνίδι, για να ανανεώσουν τη διάθεση και την ψυχολογία σου!
 
ΥΓ. Την εβδομάδα αυτή μπορεί να προκύψει μια σημαντική εξέλιξη σε ένα επεκτατικό σχέδιο σου, μία σημαντική διαπραγμάτευση ή συμφωνία. Επίσης, δεν αποκλείεται και ένα ταξίδι, που προκύπτει ξαφνικά και σε ανανεώνει πάρα πολύ!
 
Με τον Κριό, το ερωτικό παιχνίδι έχει πολλή χαρά, αλλά και κάποιες αποκαλύψεις, που θα συζητηθούν… Αλλά και με τον Δίδυμο, η σχέση σας, σας ανανεώνει πολύ! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 6 ως 12 Απριλίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ίσως οι εξελίξεις να έρθουν από εκεί που δεν το περιμένεις… Ίσως κάποιες σχέσεις που εσύ θεωρείς σημαντικές, την εβδομάδα αυτή να σου δείξουν ένα άλλο πρόσωπο και να βρεθείς μπροστά σε αποκαλύψεις, τις οποίες φυσικά δεν περίμενες και θα σε ξαφνιάσουν, ενώ θα σου δώσουν τη δυνατότητα να δεις κι ένα άλλο πρόσωπο των ανθρώπων που έχεις κοντά σου! Γενικότερα, η περίοδος αυτή μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις στην προσωπική σου ζωή και να βγουν στην επιφάνεια παράπονα, που μπορεί να κουβαλάς στην σχέση με το σύντροφό σου εδώ και καιρό, αλλά τώρα παίρνουν μια πιο έντονη μορφή και διεκδικούν την αλήθεια τους, με όποιο κόστος και όποιο τίμημα!
 
Βέβαια, κι εσύ αλλάζεις! Βλέπεις τα πράγματα με μια άλλη οπτική, πιο ξεκάθαρη και πιο κατασταλαγμένη, αφού ο κυβερνήτης σου Δίας περνά σε ορθόδρομη πορεία, για να σου δώσει τη δυνατότητα να ξεκινήσεις μια νέα διαδρομή. Όλα όσα σε απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα, τώρα μπαίνουν σε μια νέα βάση δεδομένων, προκειμένου να ξεκαθαριστούν και να υλοποιηθούν! Αρχίζει μια καινούρια φάση στη ζωή σου, πιο αισιόδοξη, χωρίς διλήμματα και αποπροσανατολισμούς, που θα σε οδηγήσει κατευθείαν στα θέλω σου και στους στόχους σου!
 
Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Διδύμων απέναντί σου, ανοίγοντας ένα σημαντικό κεφάλαιο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, πιο φωτεινό, πιο αισιόδοξο, με μια μεγαλύτερη διάθεση συνεργασίας και κατανόησης. Ο κοινωνικός σου κύκλος διευρύνεται και σου δίνει τη δυνατότητα νέων επαφών, νέων γνωριμιών με ιδιαίτερα αισιόδοξο χαρακτήρα, ενώ θα ενισχυθούν πολύ και οι ήδη υπάρχουσες σχέσεις σου, θυμίζοντάς σου πως αυτούς που αγαπάμε, τους προσέχουμε ως κόρη οφθαλμού!
 
ΥΓ. Η εβδομάδα αυτή σου προσφέρει μια επαγγελματική ευκαιρία, που θα σε φέρει πιο κοντά σε ένα όραμά σου, ενώ δεν αποκλείεται μια νέα γνωριμία στην ερωτική σου ζωή να έχει εντυπωσιακό χαρακτήρα!
 
Με τον Κριό, όλα μοιάζουν να κινούνται σε ένα περιβάλλον χαράς, ενώ με τον Λέοντα, κάτι φαίνεται να ξεκαθαρίζει από δω και πέρα στη σχέση σας! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 6 ως 12 Απριλίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή σου θέτει μερικά σημαντικά ερωτήματα: Πόσο ευέλικτος είσαι, όταν βρίσκεσαι κάτω από ένα καθεστώς πίεσης; Μπορείς να χειριστείς με διπλωματία και διαλλακτικότητα τα θέματα που προκύπτουν, ιδιαίτερα στη δουλειά σου, έτσι ώστε να διατηρήσεις τις ισορροπίες; Οι μέρες που ακολουθούν, μπορεί από τη μια να επαναφέρουν συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις από το παρελθόν και να διευκολύνουν τις εξελίξεις στα σχέδιά σου, από την άλλη όμως, είναι πιθανόν να βρεθείς μπροστά σε καταστάσεις, που θα σου αποκαλύψουν τις προθέσεις κάποιων προσώπων απέναντί σου, αλλά και ανατρεπτικά γεγονότα ή απρόβλεπτες συμπεριφορές, που θα στρεσάρουν την ψυχολογία σου και δεν θα μπορείς εύκολα να διαχειριστείς!
 
Ωστόσο, μην βιαστείς να βγάλεις αρνητικά συμπεράσματα και μην λειτουργήσεις παρορμητικά. Να θυμάσαι πως ό,τι μπορεί να σε δυσκολεύει, μπορεί να γίνει και το εφαλτήριο για πολύ σημαντικές εξελίξεις και διεκδικήσεις! Να θυμάσαι επίσης πως λίγο παρακάτω, θα έρθει η ώρα που θα μπορέσεις να μιλήσει επί της ουσίας σε ένα πολύ καλύτερο κλίμα, και να αποκαταστήσεις εντάσεις και παρεξηγήσεις. Δεν αποκλείεται και μια σημαντική συμφωνία ή μιας νέα επαγγελματική εξέλιξη, που θα σου δώσει νέες προοπτικές και αισιοδοξία! Είναι σημαντικό να διευρύνεις την οπτική σου και να δεις τα πράγματα από την αισιόδοξη πλευρά τους, ακόμα και αν όλα γύρω σου δείχνουν να μην εξελίσσονται έτσι όπως τα περίμενες! Δώσε χρόνο, τόσο στις εξελίξεις όσο και στον ίδιο σου τον εαυτό!
 
Η Αφροδίτη μέχρι το Σάββατο, συνεχίζει να σου στέλνει την ευεργετική της διάθεση, που κατευνάζει τις όποιες δυσκολίες δημιουργούνται, ενώ λειτουργεί σαν ασπίδα στα προβλήματά σου. Παράλληλα, θα ενισχύσει πολύ τα θέματα της ερωτικής σου ζωής και θα φέρει ακόμα πιο κοντά σου τα πρόσωπα εκείνα, που πάντα σε στηρίζουν: Τους φίλους σου! Να είσαι σίγουρος πως το κλίμα σύντομα θα αρχίσει να αλλάζει, αλλά μέχρι τότε δες πώς μπορείς να μείνεις εστιασμένος στον εαυτό σου και την ισορροπία του!
 
ΥΓ. Η ορθόδρομη κίνηση του Δία έρχεται να διευκολύνει ιδιαίτερα τα οικονομικά σου ζητήματα και να σου δώσει τη δυνατότητα μιας σημαντικής επέκτασης ή διεύρυνσης. Η νέα θέση της Αφροδίτης, σε καλεί να αξιοποιήσεις περισσότερο τις σχέσεις σου, να γίνεις πιο δοτικός στα πρόσωπα που νιώθεις πως σε έχουν ανάγκη, ενώ δημιουργεί και κάποιες πολύ ιδιαίτερες εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να προκύψει το διάστημα αυτό και ένα πρόσωπο, που δημιουργεί έντονη συναισθηματική φόρτιση μέσα σου, όμως η σχέση σας κινείται σε ένα πιο μυστικό ή παρασκηνιακό περιβάλλον.
 
Με τον Κριό υπάρχει αρκετή ένταση στη σχέση σας και μπορεί να νοιώσεις πως ισορροπεί σε ένα τεντωμένο σκοινί! Αλλά και με τον Ταύρο είναι πολύ εύκολο να ανεβούν οι τόνοι στο μεταξύ σας και να προκύψουν ακόμα και συγκρούσεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 6 ως 12 Απριλίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τον Άρη να κινείται απέναντί σου, πολύ συχνά μπορεί να νιώσεις πως είναι σημαντικό να κρατάς αποστάσεις στις σχέσεις σου με πρόσωπα που λειτουργούν εριστικά ή προκλητικά απέναντι σου, αλλά και να παίρνεις τον χρόνο σου, πριν απαντήσεις σε τέτοιου είδους συμπεριφορές! Σημαντικός σύμμαχός σου η Αφροδίτη, που μέχρι την ημέρα του Σαββάτου βρίσκεται κι αυτή στο ζώδιο του Ταύρου, ενισχύοντας ένα καλό κλίμα, που θα κρατήσει τις ισορροπίες στις σχέσεις, αλλά και στις συνεργασίες σου, που κινούνται σε ένα πιο δύσκολο σκηνικό στα επαγγελματικά σου.
 
Από την άλλη μεριά δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες σημαντικές ευκαιρίες, που θα σου δώσουν μια ώθηση στα σχέδια σου. Επίσης, μία πρόταση που ενδεχομένως συζητούσες το προηγούμενο διάστημα, τώρα επανέρχεται προκειμένου να ολοκληρωθεί! Ακόμα, ίσως να προκύψουν διάφορα θέματα μέσα στην καθημερινότητάς σου, που θα σε πάνε σε τελείως διαφορετική κατεύθυνση από αυτήν που έχεις προγραμματίσει και ίσως αυτός να είναι ένας λόγος, που δημιουργεί μια επιπρόσθετη ένταση στην ψυχολογία σου! Προς το τέλος της εβδομάδας, οι ισορροπίες δείχνουν να επανέρχονται και σου δίνεται η δυνατότητα να μιλήσεις για οτιδήποτε μπορεί να σε προβληματίζει. Ενδεχομένως και μια σημαντική εξέλιξη σε ένα σχέδιό σου ή μια καινούρια πρόταση επαγγελματικού περιεχομένου, να ανανεώσει και το ενδιαφέρον και τη διάθεσή σου!
 
Σε ό,τι αφορά στην ερωτική σου ζωή, δεν αποκλείεται να ζήσεις κάποιες έντονες στιγμές, είτε με το σύντροφό σου, είτε με ένα πρόσωπο που διεγείρει το ενδιαφέρον και τις αισθήσεις σου!
 
ΥΓ. Πολύ υποστηρικτικός απέναντί σου ο Δίας, που σου δίνει τη δυνατότητα να ολοκληρώσεις θέματα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σου, σχέδια που μεθόδευες το προηγούμενο διάστημα, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις που τώρα περνούν σε μια πολύ καλύτερη φάση και σε φέρνουν πιο κοντά σε οτιδήποτε θέλεις να πετύχεις!
 
Με τον Ταύρο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην επικοινωνία σας, γιατί είναι πιθανό να υπάρξουν ζητήματα, που θα δημιουργήσουν έντονες αναταράξεις. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να ζήσετε και κάποιες πολύ έντονες ερωτικές στιγμές, που θα σας φέρουν πιο κοντά! Αλλά και με τον Ιχθύ το παιχνίδι είναι άκρως ερωτικό! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 6 ως 12 Απριλίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Γεγονός είναι πως το τελευταίο διάστημα, με το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου, χάνεις πολύ πιο εύκολα την ψυχραιμία σου από ό,τι συνήθως κι αυτό είναι πιθανό να δημιουργήσει μία αναστάτωση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Οι τόνοι είναι εύκολο να ανεβούν και να ανοίξουν καινούργια πεδία αντιπαραθέσεων και εντάσεων, τα οποία δημιουργούν και ένα δύσκολο κλίμα γύρω σου, αλλά και στην ψυχολογία σου. Η εβδομάδα αυτή έρχεται να πυροδοτήσει έναν καινούργιο κύκλο θεμάτων με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σου, όπου καλό θα είναι να δείξεις ιδιαίτερη ψυχραιμία και διαλλακτικότητα, ακόμα κι αν κάποια πράγματα η συμπεριφορές λειτουργούν προκλητικά απέναντί σου!
 
Από την άλλη μεριά, είναι και τα οικονομικά θέματα σου που συνεχίζουν ακόμα να σου προκαλούν αρκετό εκνευρισμό. Στο προσκήνιο βγαίνουν έκτακτες υποχρεώσεις ή ανατρέπονται κάποια πράγματα τα οποία σχεδίαζες, προσωρινά τουλάχιστον.
 
Ωστόσο, μέσα σε όλο αυτό το κλίμα που φαίνεται να έχει αρκετές δυσκολίες, δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια ευκαιρία, που σου δίνει ενδιαφέρουσες εξελίξεις στον εργασιακό τομέα, μέσα από μία συνεργασία, η οποία φαίνεται να έχει και αρκετά καλές προοπτικές οικονομικού περιεχομένου. Το πιο σημαντικό εδώ, είναι να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, να μην κάνεις κινήσεις παρορμητικές, βιαστικές, που μπορεί λίγο παρακάτω να τις μετανιώσεις. Επίσης, φρόντισε να εξετάζεις πολύ καλά τις πληροφορίες που έρχονται τώρα, γιατί είναι πιθανό κάποιες από αυτές να μην είναι απόλυτα αληθινές.
 
ΥΓ. Η ορθόδρομη κίνηση του Δία έρχεται να δημιουργήσει ένα ευχάριστο περιβάλλον στον εργασιακό σου χώρο, ενώ διορθώνει σταδιακά καταστάσεις, που μπορεί να σε προβλημάτισαν. Ταυτόχρονα, επαναφέρει τις ευκαιρίες της προηγούμενης περιόδου και ανανεώνει το ενδιαφέρον σου γι’ αυτές.
 
Χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτικός στη σχέση σου με τον Παρθένο, είτε στην προσωπική, είτε στην επαγγελματική σου ζωή. Πάντως, με έναν Ταύρο μπορείς να ζήσεις κάποιες πολύ αισθησιακές εμπειρίες…Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 6 ως 12 Απριλίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Ερμής, ο κυβερνήτης σου, παίζει τα δικά του παιχνίδι την εβδομάδα αυτή, δημιουργώντας ένα περίεργο κλίμα και στην ψυχολογία σου, αλλά και στις εξελίξεις που διαδραματίζονται! Πολύ πιθανόν να νιώσεις μια εσωτερική αναστάτωση, που θα εκδηλωθεί και στην επικοινωνία σου, καθώς επίσης μπορεί να βρεθείς μπροστά σε αποκαλύψεις σε θέματα που έχεις προσπαθήσει να κρατήσεις κρυφά, ενώ γενικότερα το περιβάλλον μπορεί να σε τροφοδοτήσει με πληροφορίες, που με κάποιο τρόπο θα σε βρουν απροετοίμαστο ή θα σε ξαφνιάσουν. Πριν βιαστείς όμως να βγάλεις συμπεράσματα, να θυμάσαι πως ό,τι γίνεται τώρα, η όποια ανατροπή στα σχέδιά σου, είναι πολύ πιθανό να θέλει να σε οδηγήσει κάπου αλλού, όπου φαίνεται πως θα είσαι πολύ καλύτερα…
 
Γιατί την εβδομάδα αυτή μπορεί να έχεις κάποιες πολύ ευχάριστες εξελίξεις, επαφές, διαπραγματεύσεις ή ακόμα και συμφωνίες, τις οποίες οργανώνεις εδώ και καιρό και τώρα αποδίδουν αυτό που ανέμενες, γεγονός που σε χαροποιεί ιδιαίτερα. Δεν αποκλείεται επίσης να υπάρξουν και κάποιες καινούργιες ευκαιρίες, που σου ανοίγουν πολύ ενδιαφέρουσες διαδρομές. Ίσως ακόμα και ένα ταξίδι, που έρχεται απρόοπτα και ξαφνικά στο προσκήνιο, να σε ανανεώσει!
 
Στην ερωτική σου ζωή δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις, που θα ενισχύσουν μία σχέση σου από το παρελθόν, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο στο μεταξύ σας. Δεν αποκλείεται επίσης, μια νέα γνωριμία πραγματικά να έχει θεαματικό χαρακτήρα.
 
ΥΓ. Η ορθόδρομη κίνηση του Δία μπορεί σταδιακά να σου δώσει εξελίξεις σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις της προηγούμενης περιόδου ή να σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις μία σχέση σου από το παρελθόν, για την οποία είχες μέχρι τώρα τα διλήμματα ή τις αμφιβολίες σου. Πολύ υποστηρικτική και η νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, που διευκολύνει την επικοινωνία σου, ενώ εξομαλύνει σχέσεις και συνεργασίες, που περνούν σε μια καλύτερη φάση το διάστημα που ακολουθεί.
 
Με τον Κριό μπορεί οι εξελίξεις να μην είναι αυτές που περίμενες και να βρεθείς μπροστά σε συμπεριφορές που θα σε εκπλήξουν… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 6 ως 12 Απριλίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΖΥΓΟΣ
Πάρε βαθιά ανάσα και κράτησε την ψυχραιμία σου! Οι πλανήτες απέναντί σου συνεχίζουν το… πάρτι που έχουν στήσει εδώ και καιρό, όπου είσαι και επίσημος προσκεκλημένος! Το έχεις καταλάβει και το έχεις νοιώσει πολύ καλά το τελευταίο διάστημα! Μόνο που την εβδομάδα αυτή έχεις μια σημαντική υποστήριξη: δεν είναι άλλη από την μετακίνηση του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, που περνά στο ζώδιο των Διδύμων. Μια θέση που εξυπηρετεί πάρα πολύ τα σχέδιά σου, ενώ ενισχύει την ψυχολογία σου, προκειμένου να διαχειριστείς με μεγαλύτερη ευκολία όσα διαδραματίζονται στη ζωή σου! Που βεβαίως δεν είναι λίγα, αφού οι εξελίξεις συνεχίζουν να δημιουργούν έναν εκνευρισμό ή μια αποσταθεροποίηση σε ό,τι μέχρι σήμερα θεωρούσες σημαντικό ή δεδομένο!
 
Σημαντικός υποστηρικτής επίσης στην ερωτική σου ζωή ο Άρης, που από τον Ταύρο σου δημιουργεί την ανάγκη να εκφράσεις τον ερωτισμό σου πιο έντονα, να συνυπάρξεις, να ανταλλάξεις ενέργεια με τον σύντροφό σου και να απολαύσεις ένα… ''παιχνίδι αισθήσεων'', που σε ανανεώνει σημαντικά! Να θυμάσαι πως ακόμα κι αν τα πράγματα δεν βγαίνουν έτσι όπως τα έχεις σκεφτεί ή προγραμματίσει, υπάρχουν πάντα κάποιοι άνθρωποι εκεί για εσένα, έχεις φροντίσει σαν Ζυγός να έχεις γύρω σου πρόσωπα που σε αγαπούν και τώρα στέκονται κοντά σου, δημιουργώντας ένα κλίμα ζεστασιάς στην ψυχή σου!
 
Επίσης, είναι πολύ πιθανό μια συζήτηση ή μια συμφωνία την εβδομάδα αυτή, να σου δώσει πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα, ακόμα κι αν τώρα τα πράγματα δεν φαίνονται ούτε κατά διάνοια να έχουν μια τέτοια εξέλιξη! Μην χάνεις ποτέ το κουράγιο και την πίστη σου…
 
ΥΓ. Έτσι κι αλλιώς, η ορθοδρόμηση του Δία έρχεται να επαναφέρει τις ισορροπίες, σταδιακά βέβαια, και να σου δώσει ξανά την αισιοδοξία και τη χαρά που ενδεχομένως το διάστημα αυτό να είχες χάσει… Και βέβαια, ανανεώνει σημαντικά το παιχνίδι στην ερωτική σου ζωή, δημιουργώντας καινούργιες και πολύ αισιόδοξες προοπτικές, τόσο στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου όσο και σε νέες γνωριμίες, που υπόσχονται όμορφες εξελίξεις…
 
Προσοχή με τον Κριό και με τον Αιγόκερω, γιατί το περιβάλλον που δημιουργείται μεταξύ σας την εβδομάδα αυτή, είναι έκρυθμο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 6 ως 12 Απριλίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μπορεί το περιβάλλον σου να έχει ιδιαίτερα ανεβασμένους τόνους, κάτι που δυσκολεύει το κλίμα στην επικοινωνία σου, ενώ φέρνει και αρκετές νέες υποχρεώσεις ή εκκρεμότητες από το παρελθόν. Από την άλλη μεριά όμως, μέσα απ’ όλο αυτό το πάρε-δώσε μπορείς να βγεις πολύ κερδισμένος! Και μιλάμε για μια συμφωνία, μια διαπραγμάτευση που εξελίσσεται με άκρως θετικό και ουσιαστικό για εσένα τρόπο, κάτι που σε φέρνει πιο κοντά σε ένα σχέδιό σου ή σε μια ιδέα σου, την οποία μεθοδεύεις εδώ και καιρό! Δεν αποκλείεται επίσης και μια νέα πρόταση ή μια νέα πληροφορία, που μπορεί να σου φανεί πολύ χρήσιμη, αλλά και να ανοίξει καινούργιες προοπτικές στα σχέδιά σου.
 
Πολύ σημαντική για σένα η νέα θέση της Αφροδίτης. Διευρύνει τους ορίζοντές σου, βελτιώνει αισθητά τη διάθεσή σου και σε βοηθά να δεις την όποια δυσκολία αντιμετωπίζεις με μια αλλιώτικη, πιο αισιόδοξη οπτική! Θα βελτιώσει φυσικά το κλίμα και στις σχέσεις σου, ενώ θα σε κάνει πιο δημιουργικό και θα σου δώσει τη δυνατότητα να εκφραστείς πολύ καλύτερα. Παράλληλα, θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο ευκαιριών σε ό,τι έχει να κάνει με την ερωτική σου ζωή.
 
ΥΓ. Ο μεγάλος ευεργέτης Δίας, είναι εδώ για να επαναφέρει σχέδια και ιδέες του προηγούμενου διαστήματος, ενώ θα ανανεώσει σημαντικά το σκηνικό στην ερωτική σου ζωή, είτε ξεκαθαρίζοντας μια σχέση η οποία ταλαιπωρήθηκε, είτε φέρνοντας νέες και ιδιαίτερα εντυπωσιακές γνωριμίες.
 
Ο Κριός συνεχίζει να αποσπά το ενδιαφέρον σου, ενώ στο παιχνίδι προστίθεται και ο Δίδυμος! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 6 ως 12 Απριλίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Μέχρι το Σάββατο, η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σου, συνεχίζει να σε προστατεύει από τις όποιες κακοτοπιές μπορεί να βρεθούν μπροστά σου και λειτουργεί συχνά σαν ασπίδα απέναντι στα προβλήματα που αντιμετωπίζεις την περίοδο αυτή και που ομολογουμένως δεν είναι λίγα! Η δική σου ψυχολογία, που είναι περισσότερο αναστατωμένη την περίοδο αυτή, αλλά και οι εξωγενείς παράγοντες, που έχουν έναν πιο ακραίο και αντιφατικό χαρακτήρα, διαμορφώνουν τις εξελίξεις σε μια περίοδο που μπορεί να μην είναι από τις πιο εύκολες, είναι όμως από αυτές που θα σε κάνουν να αναζητήσεις καινούργιες διεξόδους και νέες λύσεις, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου.
 
Από το Σάββατο και μετά, η Αφροδίτη στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις μια ασφάλεια στα οικονομικά σου, αρκεί κι εσύ με τη σειρά σου να είσαι πολύ προσεκτικός στη διαχείρισή τους, καθώς είναι πολύ εύκολο την περίοδο αυτή να ξεφύγεις και να καταναλώσεις πολύ περισσότερο, ικανοποιώντας το συναίσθημά σου!
 
Η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σου είναι πολύ πιθανό να σε κάνει πιο εριστικό, πιο προκλητικό και πιο απόλυτο στη συμπεριφορά σου. Συχνά δημιουργεί έριδες και διχογνωμίες που καταλήγουν σε τσακωμούς, γι’ αυτό πριν ανοίξεις το στόμα σου και ξεστομίσεις λόγια που ενδεχομένως θα ενοχλήσουν ή θα πειράξουν τους άλλους, σκέψου λίγο και την δική τους θέση ή πρόθεση! Όμως, από την άλλη μεριά, ο Άρης σε οπλίζει με θάρρος, με γενναιότητα και με ορμητικότητα, προκειμένου να διεκδικήσεις ό,τι νιώθεις πως αξίζεις. Δεν είναι και λίγο αυτό!
 
Πάντως, η εβδομάδα αυτή μπορεί να ενισχύσει σημαντικά την ερωτική σου ζωή και να σου προσφέρει πολύ ιδιαίτερες και μοναδικές στιγμές απόλαυσης!
 
ΥΓ. Ο Δίας, περνώντας σε ορθόδρομη πορεία πλέον, έρχεται να διευκολύνει υποθέσεις που έχουν να κάνουν με την οικογένεια με τις σχέσεις σου με τα πρόσωπα που την αποτελούν. Εξομαλύνει το κλίμα και τις διαθέσεις, δημιουργώντας μια όμορφη
ατμόσφαιρα, ενώ παράλληλα προωθεί και θετικές εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή.
 
Με τον Ιχθύ κυριαρχεί ένα πολύ ερωτικό κλίμα μεταξύ σας! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε  ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 6 ως 12 Απριλίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τόσο η Αφροδίτη μέχρι το Σάββατο, όσο και ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου, διευκολύνουν σημαντικά την επικοινωνία σου, τα σχέδιά σου, την ψυχολογία σου, ενώ σου προσφέρουν στηρίγματα, σε μια εβδομάδα που οι εξελίξεις, ιδιαίτερα τα οικονομικά σου, μπορεί να σε προβληματίσουν ή να σου δημιουργήσουν διλήμματα. Ο δικός σου κυβερνήτης, ο Ερμής, βρίσκεται στον Κριό σε διαδοχικές όψεις με Δία, Ουρανό και Πλούτωνα, και μπορεί να δημιουργήσει ένα ανατρεπτικό σκηνικό στις υποθέσεις σου. Από την άλλη μεριά, δεν αποκλείεται να βγεις ιδιαίτερα ωφελημένος από μια κατάσταση, για την οποία έχεις παλέψει πολύ, είτε να προκύψει μία σημαντική οικονομική ενίσχυση ή διευκόλυνση, που θα σου λύσει τα χέρια! Βεβαίως, μέχρι να καταφέρεις να φτάσεις στον τελικό σου προορισμό, μπορεί να περάσεις από διάφορους σκοπέλους, όμως τελικά θα πεις πως άξιζε τον κόπο!
 
Η καινούργια θέση της Αφροδίτης στους Διδύμους, έρχεται να διευκολύνει τα επαγγελματικά σου θέματα, να δημιουργήσει σημαντικές συμμαχίες και να φέρει κοντά σου πρόσωπα, που μπορούν να σε βοηθήσουν επί της ουσίας σε ό,τι χρειάζεσαι.
 
Η ερωτική σου ζωή την εβδομάδα αυτή μπορεί να σου δώσει πολύ ενδιαφέρουσες εμπειρίες, είτε ανανεώνοντας τη σχέση με τον σύντροφό σου, σε ένα σκηνικό με πολύ έντονα συναισθήματα και αισθησιασμό, είτε με καινούριες γνωριμίες, που έχουν πολύ ερωτικό χαρακτήρα.
 
ΥΓ. Η ορθοδρόμηση του Δία θα λειτουργήσει με πολύ ευεργετικό τρόπο στα επαγγελματικά σου, όπου μπορεί να σου δώσει μια εξέλιξη σε κάτι που μπορεί να συζητούσες εδώ και καιρό, δίνοντάς σου ικανοποιητικές εξελίξεις.
 
Τόσο με τον Ταύρο όσο και με τον Ιχθύ το σκηνικό είναι άκρως ερωτικό και οι διαθέσεις πολύ έντονες! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 6 ως 12 Απριλίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μέχρι την ημέρα του Σάββατου φρόντισε να εκμεταλλευτείς την εύνοια που σου στέλνει η Αφροδίτη από τον Ταύρο, για να βελτιώσεις τα θέματα που έχουν να κάνουν με τα σχέδιά σου και την προώθησή τους, αλλά και με τον σύντροφό σου, μια και το περιβάλλον είναι ιδιαίτερα θετικό απέναντι σε όλα αυτά τα ζητήματα. Αλλά και η παρουσία του Άρη στο ίδιο ζώδιο, έρχεται να ενισχύσει κατά πολύ τη διάθεσή και τη δημιουργικότητά σου, και να σε στηρίξει σε ό,τι θέλεις να διεκδικήσεις ή να πετύχεις. Παράλληλα, ενισχύεται ιδιαίτερα και η ερωτική σου ζωή, καθώς η εβδομάδα αυτή μπορεί να σου προσφέρει έντονες, αισθησιακές εμπειρίες, τόσο δημιουργώντας ένα πολύ θερμό κλίμα ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου, ιδιαίτερα το σαββατοκύριακο, όσο και με νέα πρόσωπα, με τα οποία θα μοιραστείς πολύ δυνατές και ξεχωριστές ερωτικές στιγμές.
 
Βεβαίως, η εβδομάδα αυτή κρύβει μια ένταση σε οικογενειακά θέματα ή ακόμα και ζητήματα από το παρελθόν, τα οποία θα δημιουργήσουν ένα κλίμα αναστάτωσης… Όμως, από την άλλη μεριά μπορεί να σου δώσει λύσεις! Μην ξεχνάς πως, ό,τι και αν διαδραματίζεται τώρα στο οικογενειακό σου περιβάλλον, τα πρόσωπα αυτά είναι οι άνθρωποι που ακουμπάς επάνω τους, που σε στηρίζουν και που πάντα έχουν μια αγκαλιά ανοιχτή για σένα
 
ΥΓ. Σημαντικός υποστηρικτής σου ο Δίας, που επιστρέφοντας σε ορθή πορεία, ανανεώνει με θετικό τρόπο τα οικονομικά σου και σου προσφέρει λύσεις και ευκαιρίες, που θα διαμορφώσουν ένα νέο σκηνικό στην ψυχολογία σου!
 
Με έναν Ταύρο αλλά και έναν Ιχθύ, το ταξίδι είναι πολύ αισθησιακό! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 6 ως 12 Απριλίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-04-2015 00:02:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι