blank
 
blank

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο, με τη συμμετοχή του Ουρανού και του Πλούτωνα, μπορεί να φέρει ανατροπές στα σχέδια μας. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

 
Η Πανσέληνος στον Καρκίνο, με τη συμμετοχή του Ουρανού και του Πλούτωνα, μπορεί να φέρει ανατροπές στα σχέδια μας. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Τρεις ημέρες πριν μας αποχαιρετίσει οριστικά το 2012, σχηματίζεται η τελευταία Πανσέληνος της χρονιάς στο ζώδιο του Καρκίνου, το οποίο σχετίζεται με την οικογένεια και τα συναισθήματα, που συνήθως είναι πιο έντονα (θετικά ή αρνητικά) αυτές τις γιορτινές ημέρες.

Η επιρροή της Πανσελήνου θα είναι αισθητή μέχρι και τις 11/1/2013. Η αρνητική συμμετοχή του Ουρανού και του Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει αναπάντεχες ανατροπές στα σχέδιά μας, που θα έχουν ως αποτέλεσμα να κλονιστούν κάποιες ισορροπίες.
Sponsored Links

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Πανσέληνο στον Καρκίνο

Πιο ευάλωτα είναι τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 27/3, 28/6, 30/9 και 28/12. Το γεγονός όμως ότι ο Κρόνος και ο Χείρωνας σχηματίζουν ένα μεγάλο τρίγωνο με την Σελήνη, θα μας βοηθήσει να αποφύγουμε τα χειρότερα, χρησιμοποιώντας την λογική μας και κάνοντας πιο σωστούς και επιδέξιους χειρισμούς. Διαβάστε επίσης το σχόλιο μας για την Πανσέληνο στον Καρκίνο.

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η τελευταία Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 28 Δεκεμβρίου θα αποδειχθεί αρκετά δύσκολη για σένα, καθώς θα πρέπει να κλείσεις πολλές υποθέσεις που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Κυρίως όμως θα πρέπει να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στα επαγγελματικά σου καθήκοντα και στις οικογενειακές υποχρεώσεις οι οποίες φαίνονται αυξημένες λόγω των εορτών. Διατήρησε την ψυχραιμία σου, μην πανικοβάλλεσαι και όλα θα γίνουν, ακόμα και αν χρειαστεί να ξεκλέψεις λίγες ώρες από τον ύπνο σου. Εξάλλου, η θετική γωνία που σχηματίζει ο Κρόνος με την Πανσέληνο σου χορηγεί την απαραίτητη θετική ενέργεια ενώ δεν αποκλείεται να σε βοηθήσει να αποπληρώσεις ένα δάνειο, ή να κάνεις μια σημαντική αγοραπωλησία. Επιπλέον, αν σε ενδιαφέρει ένας έρωτας από το παρελθόν είναι πολύ πιθανό να αναβιώσει το επόμενο δεκαπενθήμερο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 28 του μήνα δεν σε επηρεάζει αρνητικά, ίσως όμως να μην φέρει τα αποτελέσματα που περιμένεις σε κάποιο θέμα. Αν για παράδειγμα σκέφτεσαι να συζητήσεις με την οικογένειά σου κάποιες αποφάσεις που έχεις πάρει, θα διαπιστώσεις ότι είναι δύσκολο να αποδεχτούν τις ιδέες σου, γεγονός που θα σε προβληματίσει. Αν ταξιδέψεις αυτές τις ημέρες, θα πρέπει να προσέχεις στην οδήγηση ώστε να μην αντιμετωπίσεις προβλήματα με το νόμο. Η θετική συμμετοχή του Κρόνου θα έχει ως αποτέλεσμα να βρεις βοήθεια και κατανόηση από τον σύντροφό σου, που συν τοις άλλοις θα φροντίσει να σου «φτιάξει» την διάθεση. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, μια γνωριμία μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, ίσως δεν σου κινήσει το ενδιαφέρον αρχικά, θα αποδειχθεί όμως πολύ αξιόλογη. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 28 του μήνα, στον άξονα των οικονομικών σου, συνιστά να προσέχεις στις συναλλαγές σου, καθώς είναι πολύ πιθανό να ξεφύγεις από τον προϋπολογισμό σου, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσεις σοβαρά προβλήματα αργότερα. Γι’ αυτό καλό θα είναι να υπολογίσεις από πριν πώς θα περάσεις τις γιορτινές μέρες και πόσα θα πρέπει να ξοδέψεις. Στον συναισθηματικό τομέα, κάποιες ανατροπές ίσως κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου, πρόκειται όμως για ένα παροδικό συναίσθημα. Φυσικά υπάρχει και η θετική όψη της Πανσελήνου που σχετίζεται με το τρίγωνο του Κρόνου, το οποίο μπορεί να σου φέρει ηθική και υλική ανταμοιβή, αν μέχρι τώρα έχεις αγωνιστεί και πιστεύεις ότι την αξίζεις. Έτσι, μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, προσπάθησε να μην δυσανασχετήσεις για τυχόν επιπλέον καθήκοντα και να είσαι σίγουρος ότι θα δικαιωθείς. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, η Πανσέληνος στις 28/12 είναι ιδιαίτερα σημαντική αφού εκτός του ότι η Σελήνη είναι δική σου κυβερνήτης, πραγματοποιείται και στο δικό σου ζώδιο. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, οι σχέσεις με τον σύντροφό σου, και με άλλα σημαντικά άτομα, θα υποστούν αλλαγές. Η αρνητική συμμετοχή του Πλούτωνα και του Ουρανού μπορεί να προκαλέσει ανατροπές και να αυξήσει τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, ή να γίνει αιτία να διαφωνήσεις έντονα με τους συνεργάτες σου και να διακόψεις σχέσεις με άτομα που πιστεύεις ότι προσπαθούν να σε εκμεταλλευτούν. Ωστόσο η θετική επιρροή του Κρόνου, θα σου επιτρέψει να αξιολογήσεις τις κινήσεις σου και να μην αδικήσεις άτομα που πραγματικά στέκονται στο πλευρό σου. Επιπλέον, θα μπορέσεις να οργανώσεις σωστά το χρόνο σου ώστε να απολαύσεις όπως θέλεις τη γιορτινή περίοδο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, στις 28 του μήνα, ο κυβερνήτης σου Ήλιος σχηματίζει αντίθεση με την Σελήνη και δημιουργούν την Πανσέληνο στο ζώδιο του Καρκίνου. Το φαινόμενο αυτό είναι πολύ πιθανό να βγάλει στην επιφάνεια την κούραση των τελευταίων ημερών, αφού σε κάνει ευάλωτο ως προς την σωματική σου υγεία. Θα πρέπει λοιπόν να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι περισσότερο, ώστε να απολαύσεις όπως επιθυμείς τις γιορτινές μέρες. Καλό θα είναι επίσης να αποφύγεις εντάσεις στον χώρο της εργασίας σου, αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν αντιπάθειες και έχθρες που τελικά μόνο κακό θα σου κάνουν. Με την θετική συμμετοχή του Κρόνου στην Πανσέληνο, θα βρεις αγάπη και υποστήριξη από το οικογενειακό σου περιβάλλον, που για άλλη μια φορά θα σταθεί στο πλευρό σου και θα σε κάνει να ξεχάσεις τα πάντα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιο του Καρκίνου στις 28/12 είναι αρκετά θετική για σένα και δεν θα σου δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα. Θα πρέπει ωστόσο να προσέξεις περισσότερο το φιλικό σου περιβάλλον, όπου υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθούν κάποιες διαφωνίες που μπορεί να πάρουν μεγαλύτερες διαστάσεις από όσο πρέπει. Αν είσαι ελεύθερος, πρόσεξε να μην μπλέξεις την φιλία με τον έρωτα, καθώς η γιορτινή περίοδος θα σου δημιουργήσει μια πρόσκαιρη ερωτική διάθεση και αν δεν συγκρατηθείς, ίσως το μετανιώσεις αργότερα. Εξάλλου, με την θετική συμμετοχή του Κρόνου στην Πανσέληνο, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις αξιόλογες νέες γνωριμίες μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο και να επιλέξεις το άτομο με το οποίο θα ταιριάξεις απόλυτα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιο του Καρκίνου στις 28 του μήνα, θα αποτελέσει για σένα το κόκκινο πανί ειδικά αν νιώθεις εδώ και καιρό δυσάρεστα συναισθήματα που δεν τα αφήνεις να εκδηλωθούν. Το επόμενο δεκαπενθήμερο, είναι πολύ πιθανό να συσσωρευτούν τόσα προβλήματα, που λογικό είναι να σε κάνουν να ξεσπάσεις. Φρόντισε να ελέγξεις τον εαυτό σου και να μην υπερβείς τα όρια, εκτός και αν είσαι αποφασισμένος να δώσεις οριστικό τέλος σε κάποιες σχέσεις, αφού η αρνητική συμμετοχή του Πλούτωνα και του Ουρανού, δεν ευνοεί τα πισωγυρίσματα. Αν πάλι θέλεις απλώς να «ταρακουνήσεις» κάποια άτομα φρόντισε να το κάνεις με «τακτ» και είναι βέβαιο, ότι το μήνυμά σου θα γίνει αντιληπτό και θα σπεύσουν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 28/12, θα αποδειχθεί εξαιρετικά θετική για το δικό σου ζώδιο, αφού θα σου δώσει την δυνατότητα να πραγματοποιήσεις τα όνειρα που σχεδιάζεις εδώ και καιρό. Η βοήθεια και οι παροχές που θα σου προσφέρουν τα οικεία σου πρόσωπα θα αποδειχθούν ιδιαίτερα σημαντικές και θα επηρεάσουν θετικά την ψυχολογία σου. Έτσι, θα απολαύσεις ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες του έτους και δεν αποκλείεται να προγραμματίσεις ένα ταξίδι την τελευταία στιγμή. Με την θετική συμμετοχή του Κρόνου – που βρίσκεται στο ζώδιο σου – είναι ακόμα πιθανό το ενδεχόμενο να εγκατασταθείς οριστικά σε μια άλλη χώρα, ειδικά αν πρόκειται για ένα γεγονός το οποίο επιδιώκεις εδώ και καιρό και έχεις ήδη κάνει τις απαραίτητες προετοιμασίες. Σε κάθε περίπτωση να ξέρεις ότι μια καλύτερη ζωή ανοίγεται μπροστά σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 28 του μήνα στο ζώδιο του Καρκίνου, θα σε φέρει αντιμέτωπο με οικονομικές υποχρεώσεις που πρέπει να διευθετηθούν. Μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο καλό θα είναι να τακτοποιήσεις παλιές οφειλές, δάνεια και φόρους ώστε να υπολογίσεις το ποσό που μπορείς να διαθέσεις για τον εαυτό σου. Η περιπετειώδης φύση σου, ίσως σε παροτρύνει να πάρεις τον σύντροφό σου και να ξεκινήσεις ένα ταξίδι προς το άγνωστο που θα σου μείνει αξέχαστο. Σ’ αυτή την περίπτωση όμως, καλό θα είναι να έχεις φροντίσει τουλάχιστον για την διαμονή σου ώστε να μην βρεθείς προ απροόπτου. Αν πάλι μείνεις εδώ και φυσικά αν είσαι ελεύθερος, προετοιμάσου για έναν κεραυνοβόλο έρωτα που θα σε βγάλει εντελώς από το πρόγραμμά σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, η Πανσέληνος στις 28/12 στο πολικό ζώδιο του Καρκίνου, θα δημιουργήσει εντάσεις στον τομέα των σχέσεών σου. Το επόμενο δεκαπενθήμερο δεν έχεις καμία δικαιολογία και θα πρέπει επιτέλους να ακούσεις αυτά που έχει να σου πει ο σύντροφός σου, και να βρεις λύσεις σε προβλήματα που διαιωνίζονται. Αν καταφέρεις να χειριστείς την κατάσταση διπλωματικά θα βγεις διπλά ωφελημένος αφού και θα «σώσεις» την σχέση σου και θα απολαύσεις την παρέα των φίλων σου. Εξάλλου, η θετική συμμετοχή του κυβερνήτη σου Κρόνου, υπόσχεται να «συγκρατήσει» τον παρορμητισμό σου και να σε βοηθήσει να αποφύγεις λάθη για τα οποία θα μετανιώσεις. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Αιγόκερους, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα κάνεις μια ερωτική γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η Πανσέληνος που σχηματίζεται στον Καρκίνο στις 28/12, μπορεί να σε περνάει «ξώφαλτσα», αφού δεν σου δημιουργεί μεγάλα προβλήματα, συνιστά ωστόσο να προσέξεις περισσότερο την υγεία σου καθώς φαίνεσαι επιρρεπής σε ιώσεις και κρυολογήματα που μπορεί να σε ρίξουν στο κρεβάτι, γεγονός που κάποιοι θα το θεωρήσουν ως δικαιολογία για να αποφύγεις ειλημμένες υποχρεώσεις. Φρόντισε να είσαι συνεπής στα καθήκοντά σου, γιατί μόνο έτσι, θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη σημαντικών -για σένα- ανθρώπων. Μην ξεχνάς ότι ο Κρόνος βρίσκεται στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου και απαιτεί επιπλέον προσπάθειες, οι οποίες θα ανταμειφθούν με το πέρασμα του χρόνου. Εξάλλου, μια απρόσμενη γνωριμία μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο θα σε βοηθήσει να υλοποιήσεις κάποιο στόχο σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 28/12 στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου μπορεί να σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις πολλά όνειρά σου, αρκεί φυσικά να είναι εφικτά. Το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις αλλά και τα κατάλληλα άτομα που θα υποστηρίξουν τα σχέδιά σου και θα συνεισφέρουν με όποιο τρόπο μπορούν. Αν είσαι ελεύθερος καλό θα είναι να αποδεχτείς προσκλήσεις για διασκεδάσεις που σου επιφυλάσσουν την γνωριμία με τον έρωτα της ζωής σου. Με την θετική συμμετοχή του Κρόνου αλλά και του Χείρωνα που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, ίσως σκεφτείς το ενδεχόμενο της μόνιμης εγκατάστασης στο εξωτερικό, η οποία θα αποδειχθεί επωφελής, ενώ δεν αποκλείεται να παραμείνεις στην χώρα σου, αλλά να εργαστείς για μία ξένη εταιρεία από την οποία θα αποκομίσεις μεγάλα οφέλη. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-12-2012 00:00:00