blank
 
blank

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Τέταρτη, 14 Ιουνίου 2017.

 
Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Τέταρτη, 14 Ιουνίου 2017.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων την Τέταρτη, 14-6-2017, από την Φένια Σταμέλου!

Sponsored Links

Η αστρολογία και τα αισθηματικά 14-6-2017.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, σχηματίζεται ένα τετράγωνο μεταξύ του Ερμή με τον Ποσειδώνα, μια όψη που ίσως να σου δημιουργήσει σύγχυση. Αν βρίσκεσαι σε κάποιο δίλημμα αναφορικά με μια αισθηματική σου υπόθεση, η λήψη κάποια απόφασης ενδέχεται να μην έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Καλό είναι να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις σου και να αποφύγεις διαλόγους που μπορεί να σε μπερδέψουν ακόμη περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής συναντά τον Ποσειδώνα σε μια όψη τετραγώνου σήμερα, η οποία σε βάζει στη διαδικασία να κάνεις μια επιλογή για το ερωτικό σου μέλλον. Επειδή η όψη ενδέχεται να σε οδηγήσει σε παραπλανητικές ενέργειες ή να σου δημιουργήσει μία αδυναμία να αξιολογήσεις σωστά κάποιες καταστάσεις, καλό είναι να αναβάλεις τις αποφάσεις για αργότερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ερμής από το ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, είναι μια όψη που χρειάζεται προσοχή. Ίσως να νιώθεις διχασμένος μπροστά σε μια πρόταση που σου γίνεται από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή να προκαλείται ασυνεννοησία στην επικοινωνία σου με το ταίρι σου. Σε κάθε περίπτωση, η μέρα είναι ακατάλληλη για πρωτοβουλίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα που κορυφώνεται τη σημερινή μέρα, φέρνει επικοινωνιακά μπερδέματα. Ίσως να δέχεσαι κάποιες πληροφορίες για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, οι οποίες όμως φανερώνουν τη μισή αλήθεια. Από την άλλη, οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου καλό είναι να προσέξουν τον τρόπο που εκφράζονται προς το ταίρι σου, ώστε να προλάβουν παρεξηγήσεις…

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα σήμερα, μια όψη που ενδεχομένως να σου φέρει μια νοσταλγία για μια παλιά σου σχέση. Παράλληλα όμως, θα έχεις την ανάγκη να κάνεις σχέδια για το μέλλον και να γνωρίσεις νέα πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, ίσως να χρειαστεί να λάβεις μια απόφαση που αφορά την πορεία της σχέσης σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα επηρεάζει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, δημιουργώντας ένα κλίμα σύγχυσης και ασυνεννοησίας. Καλό είναι να μην μεταφέρεις προβλήματα της δουλειάς στη σχέση σου και να προσπαθήσεις να τη διαφυλάξεις. Οι αδέσμευτοι Παρθένοι ενδέχεται να συναντήσουν ένα πρόσωπο από το παρελθόν και να νιώσουν μπερδεμένοι…

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής συναντά τον Ποσειδώνα σε μια όψη τετραγώνου σήμερα, η οποία πιθανόν να σε οδηγήσει σε κάποιες αποφάσεις για το μέλλον. Ίσως να διαπιστώσεις πως κάποια σχέδια που είχατε κάνει με το ταίρι σου, αδυνατούν να πραγματοποιηθούν, κάτι που σε παρακινήσει να αλλάξεις εντελώς οπτική και πορεία. Καλό είναι πάντως να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ερμής από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, σε καλεί να εκφράσεις διάφορα πράγματα στο ταίρι σου, ώστε να έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά. Από την άλλη, καλό είναι να προσέξεις γιατί ενδέχεται να συγχέεις παρελθοντικές εμπειρίες με τωρινές, απλά από φόβο ή ανασφάλεια. Ξεκαθάρισε τι αισθάνεσαι μέσα σου πριν προβείς σε ενέργειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα απαιτεί προσοχή, αγαπητέ Τοξότη. Καλό είναι να μην πάρεις τοις μετρητοίς κάποια λεγόμενα που θα ακούσεις από το ταίρι σου, γιατί είναι πιθανό να μην έχεις κατανοήσει τις προθέσεις του/της. Αν ανήκεις στους Τοξότες που βγήκαν πρόσφατα από μια σχέση, καλό είναι να σκεφτείς διπλά το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα σήμερα, μια όψη που ίσως να σου δημιουργήσει διανοητική σύγχυση. Αν βρίσκεσαι σε δίλημμα σχετικά με μια ερωτική σου υπόθεση, σήμερα δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να καταλήξεις σε μια απόφαση, αφού η κρίση σου είναι θολωμένη. Απόφυγε να ακούσεις συμβουλές από πρόσωπα που σε μπερδεύουν ακόμα περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής συναντά τον Ποσειδώνα σε μια όψη τετραγώνου τη σημερινή μέρα, η οποία σου φέρνει ερωτικά μπερδέματα. Πιθανόν να καλείσαι να διαλέξεις ανάμεσα σε δύο πρόσωπα ή επιλογές για μια ερωτική ιστορία, αλλά να αδυνατείς να καταλήξεις σε ένα συμπέρασμα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μείνεις λίγο μόνος/η με τον εαυτό σου για να δεις τα πράγματα από απόσταση.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ερμής από τους Διδύμους συναντά τον Ποσειδώνα από το ζώδιό σου σε μια όψη τετραγώνου, η οποία ίσως να σου δημιουργήσει αναστάτωση. Θέματα που αφορούν την συναισθηματική σου ασφάλεια αλλά και την διαβίωση με το ταίρι σου έρχονται σε πρώτο πλάνο. Προσπάθησε να είσαι ξεκάθαρος/η στα λεγόμενα και τις προθέσεις σου, ώστε να μην προκαλέσεις σύγχυση στη σχέση σου.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-06-2017 22:00:00