blank
 
blank

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2017.

 
Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2017.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων την Τετάρτη, 16-8-2017, από την Φένια Σταμέλου!

Sponsored Links

Η αστρολογία και τα αισθηματικά 16-8-2017

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων, φέρνοντας νέα και εξελίξεις. Οι όψεις που σχηματίζει φανερώνουν πως από τη μία έχεις ανάγκη να ξεκουραστείς και να παραμείνεις στο καλοκαιρινό κλίμα, όμως μάλλον αναγκάζεσαι να επανέλθεις στους ρυθμούς της καθημερινότητας, κάτι που ενδεχομένως να επηρεάσει και τη σχέση σου. Πρόσεξε μήπως πεις πράγματα στο ταίρι σου, που θα χαλάσουν το κλίμα μεταξύ σας. Μάθε με ποιο πρόσωπο θα έχεις τρυφερή συνάντηση, τι ακριβώς θα γίνει μεταξύ σας! Με αυτό το πρόσωπο ταιριάζεις απόλυτα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι όψεις που σχηματίζει η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων τη σημερινή μέρα χρειάζονται προσοχή. Καλό είναι να αποφύγεις συμπεριφορές και λόγια που μπορεί να πληγώσουν το ταίρι σου και να προσπαθήσεις να διαχωρίσεις την λογική από την φαντασία σου. Μίλησε ανοιχτά για αυτά που σε απασχολούν με τον/την σύντροφό σου...Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι όψεις που σχηματίζει η Σελήνη από το ζώδιό σου με τον Ερμή, τον Άρη και τον Ποσειδώνα ίσως να δημιουργήσουν μια σύγχυση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Πρόσεξε τον τρόπο που αντιδράς προς το ταίρι σου και αν το κλίμα είναι τεταμένο μεταξύ σας, προσπάθησε να μην ρίξεις λάδι στη φωτιά με την συμπεριφορά σου. Απόφυγε εξιδανικεύσεις και σενάρια που σε οδηγούν σε λάθος συμπεράσματα. Μάθε με ποιο πρόσωπο θα έχεις τρυφερή συνάντηση, τι ακριβώς θα γίνει μεταξύ σας! Με αυτό το πρόσωπο ταιριάζεις απόλυτα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι όψεις που σχηματίζει η Σελήνη τη σημερινή μέρα, σε καλούν να θέσεις προτεραιότητες και να οραματιστείς το μέλλον που επιθυμείς να έχεις στην αισθηματική σου ζωή. Κάποια γεγονότα που έχουν συμβεί πρόσφατα, ίσως να σε έχουν προβληματίσει, για αυτό καλό είναι να λάβεις τις απαραίτητες αποστάσεις για να δεις τα πράγματα με καθαρή ματιά. Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων τη σημερινή μέρα, κάνοντάς σε ιδιαίτερα επικοινωνιακό. Αν βρίσκεται ακόμη στις σκέψεις σου ένα πρόσωπο από το παρελθόν, ίσως θελήσεις να του/της μιλήσεις για αυτά που αισθάνεσαι, όμως καλό είναι να έχεις στο μυαλό σου και το ενδεχόμενο της απόρριψης. Οι δεσμευμένοι φαίνεται πως θα έχουν την ανάγκη να ξεδιαλύνουν πράγματα που αφορούν πρακτικά ζητήματα της σχέσης τους. Μάθε με ποιο πρόσωπο θα έχεις τρυφερή συνάντηση, τι ακριβώς θα γίνει μεταξύ σας! Με αυτό το πρόσωπο ταιριάζεις απόλυτα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι όψεις που σχηματίζει η Σελήνη από τους Διδύμους, ίσως να σε βάλουν σε διαδικασία αποφάσεων και εκκαθάρισης. Το παρελθόν φαίνεται να επανέρχεται, μέσα από συνειδητοποιήσεις και καλείσαι να κλείσεις συναισθηματικά κεφάλαια. Οι δεσμευμένοι καλό είναι να αποφύγουν σοβαρές συζητήσεις σήμερα, γιατί ενδέχεται να προκύψουν μπερδέματα. Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα σου ξεκινά με την Σελήνη να κινείται στο φιλικό σου ζώδιο των Διδύμων, όμως οι όψεις που σχηματίζει μάλλον φέρνουν σύγχυση και μπερδέματα. Αν υπάρχουν πρακτικά θέματα που αφορούν την πορεία της σχέσης σου, καλό είναι να προσπαθήσεις να τα οργανώσεις, ώστε να αποφύγεις προστριβές για ανούσιες αφορμές. Κάνε ένα πλάνο στο μυαλό σου και προχώρησε σε διάλογο με το ταίρι σου. Μάθε με ποιο πρόσωπο θα έχεις τρυφερή συνάντηση, τι ακριβώς θα γίνει μεταξύ σας! Με αυτό το πρόσωπο ταιριάζεις απόλυτα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι όψεις που σχηματίζει η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων τη σημερινή μέρα σε καλούν να αξιολογήσεις κάποιες καταστάσεις που βιώνεις στον αισθηματικό τομέα και να δεις κατά πόσο επηρεάζουν την αυτοπεποίθηση και την εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου. Προσπάθησε να ξεδιαλύνεις μέσα σου κάποια απωθημένα που σε εμποδίζουν από το να προχωρήσεις παρακάτω στα αισθηματικά σου... Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων τη σημερινή μέρα και οι όψεις που σχηματίζει ενδέχεται να σου δημιουργήσουν συναισθηματική ένταση ή εσωτερική σύγχυση. Οι εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στην αισθηματική σου ζωή, φαίνεται πως σε οδηγούν σε αποφάσεις, προκειμένου να βγεις από ένα δίλημμα που αντιμετωπίζεις. Πρόσεξε μήπως πράγματα που έχεις βιώσει στο παρελθόν σε οδηγούν σε λάθος αποφάσεις. Μάθε με ποιο πρόσωπο θα έχεις τρυφερή συνάντηση, τι ακριβώς θα γίνει μεταξύ σας! Με αυτό το πρόσωπο ταιριάζεις απόλυτα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παρόλο που η πορεία της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων στρέφει την προσοχή σου σε υποχρεώσεις και πρακτικά ζητήματα, φαίνεται πως οι όψεις που σχηματίζει σου ξυπνούν ρομαντισμό και ανάγκη να μιλήσεις ανοιχτά για τις ανάγκες σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, συμβουλέψου το ταίρι σου για όσα σε απασχολούν, ενώ αν υπάρχει ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και θέλεις να το κατακτήσεις, μίλησέ του/της χωρίς φόβο και ενδοιασμούς. Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πορεία της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων και οι όψεις που σχηματίζει με τους άλλους πλανήτες, φέρνουν στην επιφάνεια κάποιες ιδέες σου για τις σχέσεις και γενικότερα το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής. Είναι σημαντικό να διεκδικήσεις αυτά που πραγματικά ζητάς και αν διατηρείς μόνιμο δεσμό, να μην κάνεις εκπτώσεις στα θέλω και τις επιθυμίες σου... Μάθε με ποιο πρόσωπο θα έχεις τρυφερή συνάντηση, τι ακριβώς θα γίνει μεταξύ σας! Με αυτό το πρόσωπο ταιριάζεις απόλυτα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων τη σημερινή μέρα και οι όψεις που σχηματίζει με τον Άρη, τον Ερμή και τον Ποσειδώνα, ίσως να σου δημιουργήσουν την ανάγκη να αποδράσεις από την πραγματικότητα. Καλό είναι να κάνεις κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου γι’ αυτά που αισθάνεσαι, ώστε να μην του/της περνάς λανθασμένα μηνύματα που τον/την μπερδεύουν… Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-08-2017 22:00:00