blank
 
blank

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017.

 
Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων την Πέμπτη, 17-8-2017, από την Φένια Σταμέλου!

Sponsored Links

Η αστρολογία και τα αισθηματικά 17-8-2017

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, κορυφώνεται μια όψη που επηρεάζει άμεσα τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το τετράγωνο Αφροδίτης - Δία ίσως να σε ωθεί να αναζητήσεις περισσότερη ασφάλεια και οικειότητα μέσα στις σχέσεις σου. Από την άλλη, είναι πιθανό να υπάρχουν κάποια προβλήματα στην δουλειά σου, τα οποία τείνεις να μεταφέρεις στην προσωπική σου ζωή. Καλό είναι να προσπαθήσεις να διαχειριστείς τις ανασφάλειές σου. Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΤΑΥΡΟΣ

Η συμμετοχή της Αφροδίτης από τον Καρκίνο στο τετράγωνο Δία - Πλούτωνα, φανερώνει την έντονη επιθυμία σου να αλλάξεις κάποιες πεποιθήσεις για τις σχέσεις αλλά και τον τρόπο που χειρίζεσαι τις καταστάσεις. Απόφυγε να επιβάλλεις τις απόψεις σου και προσπάθησε δεις τα πράγματα από άλλη σκοπιά, λωστε να επιτρέψεις στην αλλαγή να έρθει στη ζωή σου… Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θέματα εμπιστοσύνης, ανασφάλειες και απωθημένα, έρχονται στην επιφάνεια με το τετράγωνο Αφροδίτης - Δία. Οι σχέσεις σου θα περάσουν μια δοκιμασία και αν ανήκεις στους δεσμευμένους, τα παραπάνω θέματα γίνονται προβλήματα που καλείσαι να εκφράσεις στο ταίρι σου. Μην καταπιέσεις την ανάγκη σου να βγάλεις από μέσα πράγματα που σου δημιουργούν αβεβαιότητα. Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η συμμετοχή της Αφροδίτης από το ζώδιό σου στο τετράγωνο Δία - Πλούτωνα, φανερώνει πως καλείσαι να μεταμορφώσεις τον τομέα «σχέσεις». Ένα πρόσωπο που βρίσκεται στη ζωή σου, ενδέχεται να σου ζητήσει να του/της ξεκαθαρίσεις κάποια συναισθήματα, ενώ δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια καταστάσεις από το παρελθόν, τις οποίες καλείσαι να αντιμετωπίσεις… Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΛΕΩΝ

Το τετράγωνο Αφροδίτης - Δία που σχηματίζεται σήμερα, σε φέρνει προ αποφάσεων. Ίσως, συνειδητοποιήσεις κάποια πράγματα για μια σημαντική σχέση σου, ακούγοντας τη διαίσθησή σου, η οποία λειτουργεί σε υψηλές συχνότητες. Αυτό που έχει σημασία, είναι να δεις τη μεγάλη εικόνα στα πράγματα και να προσπαθήσεις να ξεδιαλύνεις τις σκέψεις σου, ώστε να κινηθείς σε σωστή κατεύθυνση. Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία σήμερα, μια όψη που ανακινεί θέματα που αφορούν την αυτοεκτίμησή σου. Ίσως χρειαστεί να έρθεις αντιμέτωπος/η με πρόσωπα που εμποδίζουν την εξέλιξή σου, ώστε να διαμορφώσεις ένα καλύτερο μέλλον για τις σχέσεις σου. Γενικά, η ανάγκη σου για ασφάλεια εντείνεται, κάτι που θα σε οδηγήσει σε αποφάσεις για την πορεία των αισθηματικών σου. Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Κάποια σημαντική σου σχέση σου δέχεται μεταμορφωτικές αλλαγές τις μέρες αυτές, προκειμένου να εξελιχθεί. Η συμμετοχή της Αφροδίτης στο τετράγωνο Δία – Πλούτωνα φέρνει σε πρώτο πλάνο τις προσωπικές σου ανάγκες, οι οποίες θα είναι αδιαπραγμάτευτες το διάστημα αυτό. Παράλληλα, αν νιώθεις να αδικείσαι από μια κατάσταση στα αισθηματικά σου, θα προχωρήσεις σε δραστικά μέτρα… Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η συμμετοχή της Αφροδίτης από τον Καρκίνο στο τετράγωνο Δία – Πλούτωνα, σε καλεί να αναδιαμορφώσεις τον τρόπο σκέψης σου και την οπτική σου για κάποιες καταστάσεις. Ένα ταξίδι με το ταίρι σου θα δράσει καταλυτικά για την πορεία της σχέσης σας και θα σε βοηθήσει να επιτύχεις το παραπάνω. Οι αδέσμευτοι ίσως πραγματοποιήσουν μια μοιραία γνωριμία που θα τους μεταμορφώσει!Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία επηρεάζει τις στενές σου σχέσεις. Φαίνεται πως έρχονται στην επιφάνεια απωθημένα και καταστάσεις που έχεις βιώσει στο παρελθόν, μέσα από νέα πρόσωπα που έχουν μπει στη ζωή σου και καλείσαι να τις αντιμετωπίσεις. Καλό είναι να αφήσεις πίσω σου κάποια πράγματα και να κάνεις νέα όνειρα για το μέλλον σου. Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου συμμετέχει στο τετράγωνο Δία – Πλούτωνα, φανερώνοντας πως η τωρινή ή κάποια παλιά σου σχέση, αποτελεί πεδίο εξελίξεων.  Ίσως, ο/η σύντροφός σου να ζητά περισσότερη προσοχή και ανάγκη για ασφάλεια μέσα στη σχέση, ενώ δεν αποκλείεται να λαμβάνετε κάποια σημαντική απόφαση που αφορά το μέλλον σας. Από την άλλη, ίσως δεχθείς μια πρόκληση από ένα παλιό σου ταίρι…Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου συναντά τον Δία από τον Ζυγό, συμμετέχοντας ουσιαστικά στο τετράγωνο Δία – Πλούτωνα. Πρόκειται για όψεις που σε καλούν να αναδιαμορφώσεις την καθημερινότητά σου και να δώσεις προτεραιότητα στη σχέση σου, στον/στην σύντροφό σου και σε πράγματα που πιστεύεις ότι αξίζουν τον χρόνο σου… Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου συμμετέχει στο τετράγωνο Δία – Πλούτωνα, διαμορφώνοντας ένα πλανητικό σκηνικό που φέρνει σε πρώτο πλάνο τον έρωτα. Ίσως η αυξημένη σου ανάγκη για ασφάλεια και οικειότητα, σε οδηγήσει σε έναν/μία παλιό/ά σου σύντροφο ή στη σύναψη ενός νέου δεσμού με ένα πρόσωπο που έχει μπει πολύ πρόσφατα στη ζωή σου. Καλό είναι να αποφύγεις μεγάλες υποσχέσεις.. Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-08-2017 22:00:00