blank
 
blank

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017.

 
Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων την Παρασκευή, 18-8-2017, από την Φένια Σταμέλου!

Sponsored Links

Η αστρολογία και τα αισθηματικά 18-8-2017.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα κρύβει έντονο συναίσθημα, αγαπητέ Κριέ, καθώς η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου φέρνει στο μυαλό σου αναμνήσεις. Οι όψεις που σχηματίζει σου δημιουργούν εσωστρέφεια και μια ανάγκη να κοιτάξεις πίσω, αναλογιζόμενος πρόσωπα που σε πλήγωσαν ή σχέσεις που οδηγήθηκαν σε αδιέξοδο, όμως το βράδυ το πλανητικό σκηνικό σε βοηθά να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου…Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου τη σημερινή μέρα, χρωματίζοντας την ατμόσφαιρα με ρομαντισμό. Το κλίμα θα είναι ιδανικό για να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και να οργανώσεις ευχάριστες δραστηριότητες με το ταίρι σου, ενώ το βράδυ σου προμηνύεται ιδιαίτερα παθιασμένο, καθώς οι όψεις που σχηματίζει, πρόκειται να ανεβάσουν τη λίμπιντο στα ύψη! Μάθε με ποιο πρόσωπο θα έχεις τρυφερή συνάντηση, τι ακριβώς θα γίνει μεταξύ σας! Με αυτό το πρόσωπο ταιριάζεις απόλυτα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πορεία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου ίσως να σου δημιουργήσει ένα αίσθημα ανασφάλειας τη σημερινή μέρα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία, φανερώνει πως κάτι εμποδίζει την χαρά και τον ενθουσιασμό σου, ενώ η αντίθεση Σελήνης – Πλούτωνα τις βραδινές ώρες, στρέφει την προσοχή σου σε παλιά απωθημένα. Καλό είναι να σκεφτείς σε ποια πρόσωπα αξίζει να επενδύσεις από δω και πέρα…Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιό σου σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία και το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα, σε κάνουν ιδιαίτερα αισθαντικό και σε καλούν να μοιραστείς αυτά που νιώθεις με το ταίρι σου. Αυτό που χρειάζεται προσοχή, είναι η αντίθεση Σελήνης – Πλούτωνα, η οποία φανερώνει ένταση. Απέφυγε συμπεριφορές που μπορεί να χαλάσουν το καλό κλίμα στη σχέση σου. Μάθε με ποιο πρόσωπο θα έχεις τρυφερή συνάντηση, τι ακριβώς θα γίνει μεταξύ σας! Με αυτό το πρόσωπο ταιριάζεις απόλυτα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου σε καλεί να αποστασιοποιηθείς από τις εξελίξεις. Το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα σε ωθεί σε ενδοσκόπηση, ενώ το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία, σε παροτρύνει να μοιραστείς τις σκέψεις σου με το ταίρι σου ή με ένα πρόσωπο που αισθάνεσαι ότι σε καταλαβαίνει. Προσπάθησε να αφεθείς σε χαλαρές και απόλαυσε αισθησιακές στιγμές με τον/την σύντροφό σου.Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, απέναντι από το ζώδιό σου, κάνοντάς σε ιδιαίτερα αισθαντικό, ρομαντικό και τρυφερό με το ταίρι σου. Η ανάγκη σου να ξεφύγεις από τα τετριμμένα θα είναι έντονη, γι’ αυτό αν έχεις την ευκαιρία, οργάνωσε μια απόδραση μαζί του/της. Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να δεχθούν μια πρόσκληση από ένα νέο πρόσωπο που θα τους ξυπνήσει όμορφα συναισθήματα. Μάθε με ποιο πρόσωπο θα έχεις τρυφερή συνάντηση, τι ακριβώς θα γίνει μεταξύ σας! Με αυτό το πρόσωπο ταιριάζεις απόλυτα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία από το ζώδιό σου, μεγεθύνοντας τα συναισθήματά σου. Καλό είναι να μοιραστείς με το ταίρι σου οποιονδήποτε προβληματισμό σου, γιατί η συζήτηση θα σε βοηθήσει να βρεις τη χρυσή τομή. Τις βραδινές ώρες, οι αδέσμευτοι Ζυγοί είναι πιθανό να θελήσουν να προσεγγίσουν ένα πρόσωπο από τα παλιά…Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη κινείται στο φιλικά προσκείμενο ζώδιο του Καρκίνου, ενώ το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, σε κάνει άκρως ρομαντικό, αισθαντικό και δοτικό προς το ταίρι σου. Αλλά και οι όψεις της το βράδυ με τον Δία και τον Πλούτωνα, φέρνουν πάθος και ανεβάζουν τη λίμπιντο. Εκμεταλλεύσου την ημέρα αυτή για να ανανεώσεις τη σχέση σου και να εκμυστηρευτείς στον/στην σύντροφό σου τις πιο βαθιές σου επιθυμίες. Μάθε με ποιο πρόσωπο θα έχεις τρυφερή συνάντηση, τι ακριβώς θα γίνει μεταξύ σας! Με αυτό το πρόσωπο ταιριάζεις απόλυτα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη κινείται στον Καρκίνο και στον 8ο ηλιακό σου οίκο σήμερα, φέρνοντας στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα και ίσως, σκέψεις για το παρελθόν. Είναι μια καλή μέρα για να έρθεις πιο κοντά στο ένστικτό σου και στις βαθύτερες ανάγκες σου, κάτι στο οποίο συνηγορούν και οι όψεις που σχηματίζει το βράδυ. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, το κλίμα θα είναι ιδανικό για να αναθερμάνεις τη σχέση σου…Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη κινείται στον Καρκίνο απέναντι από το ζώδιό σου, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα τις πρωινές ώρες, φανερώνει πως το ξεκίνημα της ημέρας σου εμπεριέχει τρυφερές στιγμές και ρομαντικό κλίμα. Όμως, η συνάντησή της με τον Πλούτωνα τις βραδινές ώρες, ενδέχεται να βαρύνει την ατμόσφαιρα, δημιουργώντας κόντρες και ζήλειες…Μάθε με ποιο πρόσωπο θα έχεις τρυφερή συνάντηση, τι ακριβώς θα γίνει μεταξύ σας! Με αυτό το πρόσωπο ταιριάζεις απόλυτα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον Δία σήμερα, φανερώνοντας πως θα σε διακατέχει μια έντονη ανάγκη να αποδράσεις από τη ρουτίνα σου. Αν έχεις τη δυνατότητα και τον χρόνο, οργάνωσε μια κοντινή απόδραση με το ταίρι σου ή αν ανήκεις στους αδέσμευτους, μια έξοδο με φίλους που μπορεί να σου φέρει ευκαιρίες για καινούριες γνωριμίες…Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη κινείται στον ερωτικό 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σχηματίζει τρίγωνο με τον κυβερνήτη σου τις πρωινές ώρες. Ευχάριστη διάθεση και ρομαντισμός θα χαρακτηρίσουν τη μέρα σου και αν ανήκεις στους δεσμευμένους, το κλίμα στη σχέση σου θα είναι ιδιαίτερα τρυφερό και η βραδιά σας γεμάτη πάθος. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου, καλό είναι να μην απορρίψουν προτάσεις για νυχτερινές εξόδους…Μάθε με ποιο πρόσωπο θα έχεις τρυφερή συνάντηση, τι ακριβώς θα γίνει μεταξύ σας! Με αυτό το πρόσωπο ταιριάζεις απόλυτα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-08-2017 22:00:00