blank
 
blank

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017.

 
Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων την Δευτέρα, 20-11-2017, από την Φένια Σταμέλου! Επίσης, διαβάστε τις ετήσιες προβλέψεις για τα Ζώδια 2018.

Sponsored Links

Η αστρολογία και τα αισθηματικά 20-11-2017

ΚΡΙΟΣ

Η πορεία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη ευνοεί τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Κοινωνικότητα, εξωστρέφεια και νέες γνωριμίες θα χαρακτηρίσουν την ημέρα σου, ενώ το τρίγωνο Σελήνης – Ουρανού που κορυφώνεται τις βραδινές ώρες, σε γεμίζει αισιοδοξία και διάθεση για περιπέτεια. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, εκμεταλλεύσου το καλό κλίμα για να ανανεώσεις τη σχέση σου.Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη τη σημερινή μέρα και το εξάγωνό της με τον Άρη χαρίζει εύνοια στις αισθητικές σου υποθέσεις. Έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου που θα σε ανανεώσουν, μεταφέροντας το καλό κλίμα στη σχέση σου. Οι αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να έχουν εξελίξεις σε ένα ειδύλλιο που έχει προκύψει στον χώρο εργασίας τους.Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη κινείται απέναντι από το ζώδιό σου σήμερα, σχηματίζοντας θετικές όψεις με τον Άρη και τον Ουρανό, οι οποίες φέρνουν εύνοια στα αισθηματικά σου, μέσα από νέες γνωριμίες, ενώ για τους δεσμευμένους, δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να ανανεώσουν τη σχέση τους. Παράλληλα, η σύνοδος Σελήνης – Ερμή, δημιουργεί ένα επικοινωνιακό κλίμα και φέρνει εποικοδομητικούς διαλόγους για επίλυση προβλημάτων.Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας φαίνεται πως στρέφει περισσότερο την προσοχή σου στις επαγγελματικές υποχρεώσεις, όμως προς τις βραδινές ώρες, η αισθαντικότητά σου επανέρχεται όπως και η ανάγκη σου για ρομαντισμό και θαλπωρή. Εκμεταλλεύσου το κλίμα αυτό για να προσεγγίσεις το ταίρι σου και να μιλήσεις μαζί του/της για τις ανάγκες και τα θέλω σου.Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη κινείται στον 5ο ηλιακό σου οίκο και σε κάνει εξωστρεφή και κοινωνικό, ενώ παράλληλα σου δημιουργεί και μια έντονη ανάγκη για φλερτ και περιπέτεια. Είναι ιδανική μέρα για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή για να αποδεχθείς μια πρόταση από ένα άτομο που σε περιτριγυρίζει το τελευταίο διάστημα. Οι δεσμευμένοι Λέοντες θα δουν το πάθος στη σχέση τους να αναζωπυρώνεται…Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πορεία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη φανερώνει πως η προσοχή σου θα είναι στραμμένη στο παρελθόν. Ίσως να αναλογίζεσαι κάποιες επιλογές σου που σε έχουν οδηγήσει στο σήμερα και να προσπαθείς να ξεδιαλύνεις κάποια πράγματα μέσα σου ή δεν αποκλείεται να δέχεσαι πολιορκία από ένα παλιό σου σύντροφο. Σκέψου καλά το μέλλον που επιθυμείς να έχεις πριν κάνεις κάποια κίνηση.Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη σε κάνει άμεσο και ειλικρινή στην επικοινωνία σου τη σημερινή μέρα, ενώ το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από το ζώδιό σου, σε βοηθά να εκφράσεις επιθυμίες και προσωπικές σου ανάγκες στο ταίρι σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, φαίνεται πως νιώθεις πιο γοητευτικός και ευπρόσιτος, προσελκύοντας θαυμαστές…Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη σήμερα και οι όψεις που σχηματίζει με τον Άρη και τον Ουρανό διαμορφώνουν ένα θετικό κλίμα. Νιώθεις όμορφα συναισθηματικά και ασφαλής μέσα στη σχέση σου, κάτι που δημιουργεί μια όμορφη ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και τον/την σύντροφό σου. Οι βραδινές ώρες είναι ιδανικές για φλερτ και διασκέδαση, γι’ αυτό αν ανήκεις στους αδέσμευτους, οργάνωσε μια βραδινή έξοδο…Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιό σου σήμερα, σχηματίζοντας ένα εξάγωνο με τον Άρη και ένα τρίγωνο με τον Ουρανό, όψεις που ανεβάζουν την κοινωνική σου διάθεση και πολλαπλασιάζουν τις ερωτικές ευκαιρίες. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, φαίνεται πως θα υπάρχει ένα όμορφο κλίμα στη σχέση σου και θα έχετε τη διάθεση να κάνετε σχέδια για το μέλλον σας. Οι βραδινές ώρες κρύβουν ερωτικές εκπλήξεις και για τους αδέσμευτους…Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πορεία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη και οι όψεις που σχηματίζει χαρίζουν ένα εξωστρεφές κλίμα στη μέρα σου. Θα έχεις τη διάθεση να χαλαρώσεις και να ξεφύγεις από τη ρουτίνα, κάτι που θα ανανεώσει τη σχέση σου μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες και αποδράσεις που σχεδιάζετε μαζί με το ταίρι σου. Οι αδέσμευτοι φαίνεται πως έχουν την ανάγκη να ζήσουν συναισθηματικές περιπέτειες, κάτι που τους οδηγεί στο παρελθόν…Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη κινείται στον Τοξότη και σχηματίζει θετικές όψεις με τον Άρη και τον Ουρανό, ανεβάζοντας την ερωτική σου διάθεση και την ανάγκη σου για περιπέτεια. Το πλανητικό σκηνικό σε κάνει μαχητικό και διεκδικητικό προς το ταίρι σου ή προς ένα πρόσωπο σε ενδιαφέρει και ειδικά τις βραδινές ώρες, το τρίγωνο της Σελήνης με τον κυβερνήτη σου, υπόσχεται εκπλήξεις και απρόσμενες συναντήσεις…Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΕΙΣ

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας, με τη Σελήνη να κινείται στον Τοξότη, στρέφει την προσοχή σου σε επαγγελματικές υποχρεώσεις, κάτι που ενδέχεται να περιορίσει τον χρόνο που μπορείς να αφιερώσεις στον/ην σύντροφό σου. Καλό είναι να θέσεις κάποιες προτεραιότητες, ώστε να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα στην εργασία και στη σχέση σου.Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-11-2017 22:00:00