blank
 
blank

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017.

 
Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων την Τετάρτη, 21-6-2017, από την Φένια Σταμέλου!

Sponsored Links

Η αστρολογία και τα αισθηματικά 21-6-2017.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν στον Καρκίνο σχηματίζοντας σύνοδο μεταξύ τους, κάτι που στρέφει την προσοχή σου στο παρελθόν. Είναι πιθανό να προκύψει κάποια συνάντηση με ένα πρόσωπο από τα παλιά ή να έρθουν στο μυαλό σου αναμνήσεις για μια σχέση που έληξε πρόσφατα. Είναι μια μέρα απολογισμού και ενδοσκόπησης…

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου τη σημερινή μέρα, καθώς και η σύνοδος που σχηματίζουν μεταξύ τους, σε κάνουν επικοινωνιακό και αρκετά συναισθηματικό στον τρόπο που εκφράζεσαι, κάτι που σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου αλλά και να λύσεις προβλήματα που υπάρχουν μεταξύ σας. Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να έχουν μια συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πλανητική κινητικότητα στο ζώδιο του Καρκίνου σου ξυπνά μια έντονη ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια. Φαίνεται πως θα βρεθείς σε μια φάση αξιολόγησης προσώπων και καταστάσεων, προκειμένου να δεις αυτά που λαμβάνεις και το κατά πόσο ικανοποιούνται οι προσωπικές σου ανάγκες. Είτε ανήκεις στους δεσμευμένους είτε όχι, είναι καιρός να διεκδικήσεις αυτά που σου αξίζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ήλιος και ο Ερμής εισέρχονται στο ζώδιό σου σήμερα, σχηματίζοντας σύνοδο μεταξύ τους και εκκινώντας μια περίοδο σημαντικών εξελίξεων για τα αισθηματικά σου. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου θα λάβουν αποφάσεις για την πορεία της σχέσης τους, ενώ παράλληλα φαίνεται πως θα θελήσουν να εκφράσουν κάποια παράπονα στο ταίρι τους. Οι αδέσμευτοι θα δουν τις εξελίξεις να τρέχουν σε μία πρόσφατη γνωριμία τους.

ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος και ο Ερμής εισέρχονται στον Καρκίνο και στον 12ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, φέρνοντας μια έντονη ανάγκη για ενδοσκόπηση και περισυλλογή. Θα θελήσεις να κάνεις έναν απολογισμό τη σημερινή μέρα, να εντοπίσεις λάθη, παραλείψεις ή ανασφάλειες που σε έχουν οδηγήσει σε λάθος επιλογές στα αισθηματικά σου και να κάνεις τις απαραίτητες επιδιορθώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο 11Ος οίκος του ηλιακού σου ωροσκοπίου ενεργοποιείται από τον Ήλιο και τον Ερμή που εισέρχονται στον Καρκίνο σήμερα, σχηματίζοντας σύνοδο μεταξύ τους. Η κοινωνική σου ζωή έρχεται σε πρώτο πλάνο και οι πιθανότητες να κάνεις μια νέα ερωτική γνωριμία από το φιλικό σου περιβάλλον, αυξάνονται. Οι δεσμευμένοι θα κάνουν νέα σχέδια για το μέλλον με το ταίρι τους.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Η πλανητική κινητικότητα στο ηλιακό σου μεσουράνημα σου δημιουργεί την ανάγκη να στρέψεις το βλέμμα στο μέλλον. Η επισημοποίηση της σχέσης σου και γενικά, η πορεία των αισθηματικών σου θα σε απασχολήσει έντονα, όπως και ο χρόνος που αφιερώνεις στη δουλειά σου εις βάρος της προσωπικής και οικογενειακής σου ζωής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ήλιος και Ερμής περνούν στο ζώδιο του Καρκίνου ευνοώντας το ζώδιό σου. Γίνεσαι πιο εξωστρεφής και κοινωνικός, εκφράζεσαι με περισσότερο συναίσθημα και έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιείς συχνότερα ταξίδια με το ταίρι σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, μια νέα ξεχωριστή και γοητευτική παρουσία έρχεται να αλλάξει τη ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος του Ήλιος και του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 8ο ηλιακό σου οίκο ανεβάζουν τη λίμπιντο στα ύψη και εκκινούν μια περίοδο αυξημένης σεξουαλικής επιθυμίας στη σχέση σου. Παράλληλα, φέρνει εξελίξεις σε θέματα συμβίωσης ή αλλαγές στα οικονομικά του/της συντρόφου σου. Οι αδέσμευτοι Τοξότες ενδέχεται να επιδιώξουν μια επανασύνδεση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν στον Καρκίνο, απέναντι από το ζώδιό σου, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Πρόκειται για μία σημαντική μέρα για την εξέλιξη του δεσμού σου, καθώς φαίνεται ότι θα υπάρξουν συζητήσεις για προβλήματα που αντιμετωπίζατε, για θέματα που αφορούν τη συμβίωση στο σπίτι ή ακόμη και για μια επισημοποίηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η καθημερινότητά σου αποκτά ρομαντισμό και συναίσθημα, αγαπητέ Υδροχόε, καθώς η πλανητική κινητικότητα στο ζώδιο του Καρκίνου αυξάνεται. Η σχέση σου με το ταίρι σου εμπλουτίζεται με ευαισθησία και φαίνεται πως θα έχετε το χρόνο να οργανώσετε δραστηριότητες που σας ανανεώνουν. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου ενδέχεται να γνωρίσουν ένα πρόσωπο από το περιβάλλον εργασίας τους…

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ήλιος και ο Ερμής εισέρχονται στον Καρκίνο και στον 5ο ηλιακό σου οίκο, μια θέση που φέρνει θετικές εξελίξεις στα ερωτικά σου. Μία νέα γνωριμία που έρχεται στο δρόμο σου, σου ξυπνά έντονα συναισθήματα, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους, είναι πολύ πιθανό να προχωράς τη σχέση σου παρακάτω, μέσα από μια επισημοποίηση ή ακόμη και μέσα από απόκτηση απογόνων.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-06-2017 22:00:00