blank
 
blank
21-09-2017 18:27:12 Αστρολογικές προβλέψεις

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017.

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017.
blank
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων την Παρασκευή, 22-9-2017, από την Φένια Σταμέλου!

Η αστρολογία και τα αισθηματικά 22-9-2017

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, ο Ήλιος εισέρχεται στον Ζυγό σηματοδοτώντας την φθινοπωρινή ισημερία και φέρνοντας εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων. Φαίνεται πως ο/η σύντροφός σου θα σε απασχολήσει έντονα και αν διατηρείς μόνιμο δεσμό, ο ρομαντισμός και οι ευχάριστες στιγμές δε θα λείψουν από την σχέση σου, ενώ οι αδέσμευτοι δέχονται πολλαπλάσιες προτάσεις για ενδιαφέρουσες συναντήσεις… Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πλανητική κινητικότητα στον 5ο ηλιακό σου οίκο σε κάνει πιο δεκτικό/ή στο φλερτ και σε νέες γνωριμίες, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους, ίσως θελήσεις να προχωρήσεις λίγο παρακάτω με την υπάρχουσα σχέση σου. Σε κάθε περίπτωση, η αυτοπεποίθησή σου βρίσκεται στα ύψη και αισθάνεσαι πως οι προσωπικές σου ανάγκες βρίσκουν ανταπόκριση… Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού σου φέρνει συναισθηματική ανάκαμψη. Τις ημέρες αυτές θα αρχίσεις να έλκεις περισσότερο το φλερτ και θα δεις ότι σταδιακά οι θαυμαστές που έρχονται στο δρόμο σου αυξάνονται. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, το κλίμα στη σχέση σου βελτιώνεται και η καθημερινότητά σας με το ταίρι σου διανθίζεται με ρομαντισμό… Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού ενισχύει το αίσθημα της ασφάλειας που χρειάζεσαι και σου χαρίζει τρυφερές και  ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Καρκίνους, φαίνεται πως καταφέρνεις να αποδεχτείς κάποια πράγματα που συνέβησαν στο παρελθόν στην αισθηματική σου ζωή και αποκτάς εσωτερική ισορροπία… Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΛΕΩΝ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού τη σημερινή μέρα σε βοηθά να γεφυρώσεις χάσματα με το ταίρι σου και να φέρεις την αρμονία και την ισορροπία στον δεσμό σου. Αν δε διατηρείς μόνιμη σχέση, έχε τα μάτια σου ανοιχτά γιατί το επόμενο διάστημα θα σε προσεγγίσουν πολύ ενδιαφέρουσες παρουσίες… Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού θα δεις να λειτουργούν καλύτερα οι σχέσεις σου, καθώς η θέση αυτή θα σου χαρίσει αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Παρθένους, φαίνεται πως ένα πρόσωπο που μπήκε ή ετοιμάζεται να μπει στη ζωή σου, θα ανεβάσει σημαντικά την αυτοεκτίμησή σου! Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιό σου εκκινώντας τον γενέθλιο μήνα σου και χαρίζοντάς σου μέρες ζεστασιάς και ζωντάνιας. Φαίνεται πως η αισθηματική σου ζωή αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα, μέσα από νέες γνωριμίες αλλά και σημαντικές εξελίξεις στις υπάρχουσες σχέσεις σου. Ετοιμάσου για μια άκρως αναζωογονητική περίοδο… Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού και σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά με το συναισθηματικό σου κομμάτι. Ο/Η σύντροφός σου φαίνεται πως σου προσφέρει αυτά που έχεις ανάγκη, κάτι που σε κάνει να αισθάνεσαι ασφάλεια. Από την άλλη, αν δε διατηρείς μόνιμη σχέση, το πλανητικό σκηνικό σου στέλνει υποψήφια ταίρια που σε βάζουν για τα καλά στο παιχνίδι του έρωτα… Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο 11ος ηλιακός σου οίκος υποδέχεται τον Ήλιο, ο οποίος έρχεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την κοινωνικότητά σου. Οι υποψήφιοι σύντροφοι που προέρχονται μέσα από τον φιλικό σου κύκλο πολλαπλασιάζονται, ενώ αν υπάρχει ένα πρόσωπο που ήθελες να προσεγγίσεις, τώρα οι πιθανότητες να το κατακτήσεις, είναι μεγαλύτερες… Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ηλιακό σου μεσουράνημα δέχεται την επιρροή του Ήλιου, που περνά σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού. Η αυξημένη σου αυτοπεποίθηση και η βελτιωμένη δημόσια εικόνα σου, σε βοηθούν να προσελκύσεις με ευκολία υποψήφιους συντρόφους, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους, δεν αποκλείεται να θελήσεις να επισημοποιήσεις τον δεσμό  σου. Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Ζυγού κάτι που αυξάνει την εξωστρέφειά σου. Δεν αποκλείεται να έχεις σχεδιάσει ένα ταξίδι τις μέρες αυτές που θα σου χαρίσει ζωντάνια και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, ενώ οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου σου, ενδέχεται να το πραγματοποιήσουν με το ταίρι τους… Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, ευνοώντας τις σχέσεις σου. Θα δεις την επικοινωνία με τον σύντροφό σου να βελτιώνεται και τα κοινά σχέδια σας να προχωρούν Από την άλλη, όσοι εκπρόσωποι του ζωδίου σου είχαν επιστροφές προσώπων από το παρελθόν, τώρα θα δουν καθαρά τα πράγματα, ώστε να λάβουν και τις ανάλογες αποφάσεις. Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Φένια Σταμέλου
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-09-2017 18:27:12
Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 1
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι