blank
 
blank

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017.

 
Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων την Πέμπτη, 24-8-2017, από την Φένια Σταμέλου!

Sponsored Links

Η αστρολογία και τα αισθηματικά 24-8-2017

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα κρύβει ανατροπές για τις σχέσεις σου. Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Ουρανό από το ζώδιό σου, φανερώνουν ένα κλίμα έντασης και απρόσμενων εξελίξεων, που πιθανόν προέρχονται από παρορμητικές συμπεριφορές δικές σου ή του/της συντρόφου σου. Καλό θα είναι να διατηρήσεις κάποιες αποστάσεις, γιατί τα πράγματα μπορεί να πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα χαρακτηρίζεται από απρόσμενες εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει λεκτικές συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις, που ίσως ξεσπάσουν απότομα και με ανούσιες αφορμές. Προσπάθησε να μην κρατάς απωθημένα προς τον/την σύντροφό, αφού κάτι τέτοιες μέρες βγαίνουν προς τα έξω με μορφή έκρηξης. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πλανητική σκηνικό της ημέρας σε κάνει ευερέθιστο και αμετακίνητο στις απόψεις σου. Δεν φαίνεται να έχεις διάθεση να διαπραγματευτείς τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, κάτι που ίσως να δημιουργήσει ένταση και ανατροπές στη σχέση σου. Κάνε ένα βήμα πίσω και μην τραβάς τα πράγματα στα άκρα, γιατί είναι πιθανό να μετανιώσεις για τη στάση σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι όψεις που σχηματίζονται σήμερα επηρεάζουν άμεσα το ζώδιό σου και ενδεχομένως να φέρουν ανατροπές. Θα χρειαστεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον τρόπο που εκφράζεσαι αλλά και στα μηνύματα που λαμβάνεις, καθώς υπάρχει κίνδυνος σύγχυσης και παρεξηγήσεων. Καλύτερα να κρατήσεις μια ουδέτερη στάση σήμερα, για να διαφυλάξεις τις σχέσεις σου.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη από τον 12ο ηλιακό σου οίκο δέχεται δύσκολες όψεις τη σημερινή μέρα, φέρνοντας στην επιφάνεια κάποια άγχη ή φοβίες που σου είναι δύσκολο να διαχειριστείς. Αντί να αναλώνεσαι σε λάθη και αστοχίες που έκανες στο παρελθόν, προσπάθησε να διορθώσεις το σήμερα με τις επιλογές και την συμπεριφορά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε καλεί να εστιάσεις στο μέλλον που επιθυμείς να έχεις, όσον αφορά την αισθηματική σου ζωή. Είναι μια μέρα που θα θελήσεις να λάβεις τη γνώμη φίλων και αγαπημένων προσώπων, σχετικά με τις μελλοντικές σου επιλογές ή λόγω μιας εξέλιξης στην αισθηματική σου ζωή, που σε αναστατώνει. Άκουσε τις συμβουλές τους, αλλά αποφάσισε με βάση τις δικές σου ανάγκες.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού είναι μια όψη που θα επηρεάσει την αισθηματική σου ζωή με τρόπο απρόσμενο και ανατρεπτικό. Μια ξαφνική αλλαγή στη σχέση σου που χαλάει την ισορροπία ή μια απροσδόκητη συνάντηση με ένα άτομο που σου δημιουργεί αναστάτωση, θα ταράξουν τα νερά. Μην λαμβάνεις αποφάσεις εν βρασμώ...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποια πρόκληση έρχεται να ταράξει τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου και να σε βγάλει από το πρόγραμμά σου. Ίσως, δοκιμαστεί η πίστη σου σε ένα άτομο ή μια κατάσταση που σε απασχολεί το τελευταίο διάστημα και να κληθείς να λάβεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον τους. Βασίσου στη διαίσθησή σου αλλά προσπάθησε να τη διαχωρίσεις από φόβους ή ανασφάλειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φαίνεται πως έρχεται κάτι αναπάντεχο στην αισθηματική σου ζωή, που αλλάζει τα δεδομένα σου. Μια ξαφνική συνάντηση, μια ανατροπή στη σχέση σου με ένα πρόσωπο που έχετε αφήσει κάτι στη μέση ή μια απροσδόκητη γνωριμία, σε βάζουν σε σκέψεις. Σε κάθε περίπτωση, η λίμπιντό σου ανεβαίνει σήμερα και θα θελήσεις να την εκφράσεις ποικιλοτρόπως… 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας βάζει την αισθηματική σου ζωή σε μια σκληρή δοκιμασία. Πιθανά προβλήματα που προϋπήρχαν στη σχέση σου, ζήλειες ή χειριστικές συμπεριφορές, βγαίνουν προς τα έξω με εκρηκτικό τρόπο και δημιουργούν χάσμα και ρήξεις. Πρόσεξε ιδιαίτερα τη συμπεριφορά σου προς τον/την σύντροφό σου και απόφυγε να επιβάλεις τις δικές σου απόψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σου δημιουργεί ένα μπερδεμένο σκηνικό, ανατροπών και απρόσμενων εξελίξεων. Καταπιεσμένες σκέψεις και ανάγκες βγαίνουν προς τα έξω με απότομο τρόπο. Καλό θα είναι να προσέξεις τον τρόπο που εκφράζεσαι προς τα πρόσωπα που είναι σημαντικά για σένα, αφού μπορεί να τους πληγώσεις άθελά σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας πιθανόν να σου δημιουργήσει μια ανησυχία, καθώς φαίνεται ότι κάποιες αποφάσεις που είχες λάβει το προηγούμενο διάστημα, επηρεάζουν την αισθηματική σου ζωή. Μην αφήνεις το άγχος ή μερικούς φόβους να χαλάνε το κλίμα στη σχέση σου. Οι συμβουλές φίλων ή ατόμων που εμπιστεύεσαι την γνώμη τους, θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τους προβληματισμούς σου.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-08-2017 22:00:00