blank
 
blank

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017.

 
Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων την Δευτέρα, 24-7-2017, από την Φένια Σταμέλου!

Sponsored Links

Η αστρολογία και τα αισθηματικά 24-7-2017.

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής συναντά τον Ουρανό σε μια όψη τριγώνου σήμερα και η Αφροδίτη σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο, δημιουργώντας ένα σκηνικό ανατροπών, το οποίο ενδέχεται να σου δημιουργήσει αμφιβολίες για το μέλλον της σχέσης σου. Καλό είναι να αποφύγεις βιαστικές αποφάσεις και να αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε εξέλιξη με ωριμότητα και ψυχραιμία. Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού και η αντίθεση Αφροδίτης - Κρόνου φέρνουν εξελίξεις στα αισθηματικά σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, φαίνεται πως το ταίρι σου σου ξυπνά πρωτόγνωρα συναισθήματα και πως αισθάνεσαι την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου δεν αποκλείεται να θελήσουν να προσεγγίσουν έναν παλιό τους πόθο… Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου συναντά τον Κρόνο σε μια όψη αντίθεσης σήμερα, η οποία φέρνει σημαντικά γεγονότα στις σχέσεις σου. Αν διατηρείς μόνιμο δεσμό ίσως να σκεφτείς το ενδεχόμενο να τον εξελίξεις μέσα από μια επισημοποίηση. Όμως, αν η σχέση σου παρουσιάζει τριγμούς, είναι πιθανό να δώσεις ένα οριστικό τέλος, ώστε να απελευθερωθείς και να προχωρήσεις παρακάτω… Μάθε με ποιο πρόσωπο θα έχεις τρυφερή συνάντηση, τι ακριβώς θα γίνει μεταξύ σας! Με αυτό το πρόσωπο ταιριάζεις απόλυτα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας φέρνει εξελίξεις στα αισθηματικά σου. Το τρίγωνο Ερμή - Ουρανού φέρνει κάποιες απροσδόκητες εξελίξεις, ειδικά αν υπάρχει ένα πρόσωπο από το παρελθόν που σε πολιορκεί το τελευταίο διάστημα. Καλό είναι να αποφύγεις κινήσεις που προέρχονται από παρόρμηση. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να προσέξουν την συμπεριφορά τους, για να μην δημιουργήσουν ανούσιες συγκρούσεις. Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΛΕΩΝ

Οι πλανητικές όψεις της ημέρας σε κάνουν ιδιαίτερα επικοινωνιακό και φέρνουν νέες γνωριμίες. Το τρίγωνο Ερμή - Ουρανού φέρνει ένα μοιραίο πρόσωπο στο δρόμο σου, ενώ η αντίθεση Αφροδίτης – Κρόνου σε κάνει πιο εκφραστικό και σε βοηθά να λάβεις αποφάσεις για το μέλλον. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, η μέρα είναι εξαιρετική για να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με το ταίρι σου και να αναθερμάνεις το κλίμα μεταξύ σας. Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό τη σημερινή μέρα, μια όψη που σε βοηθά να εκφράσεις αυτά που νιώθεις στο ταίρι σου ή σε ένα πρόσωπο από τα παλιά, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και ένα απροσδόκητο νέο που θα σε αναστατώσει. Γενικά, φαίνεται πως η μέρα θα εμπεριέχει ένταση και πάθος είτε ανήκεις στους δεσμευμένους Παρθένους είτε όχι. Μάθε με ποιο πρόσωπο θα έχεις τρυφερή συνάντηση, τι ακριβώς θα γίνει μεταξύ σας! Με αυτό το πρόσωπο ταιριάζεις απόλυτα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή μέρα διαφαίνεται ανατρεπτική. Το τρίγωνο του Ερμή από τον Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιό σου, φέρνει μια απροσδόκητη εξέλιξη στην αισθηματική σου ζωή και σου ξυπνά την ανάγκη να ζήσεις στιγμές πάθους. Είτε συναντήσεις ένα πρόσωπο από το παρελθόν είτε δεχθείς μια έκπληξη από το ταίρι σου, το σίγουρο είναι δε θα βαρεθείς καθόλου από τις εξελίξεις… Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού και η αντίθεση Αφροδίτης - Κρόνου, φανερώνουν πως ολοκληρώνεται ένας συναισθηματικός κύκλος για σένα και εισέρχεσαι σε μια νέα φάση. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους οι εξελίξεις για τις σχέσεις σου θα είναι σημαντικές και θα κληθείς να λάβεις αποφάσεις για το μέλλον τους. Οι αδέσμευτοι έχουν πολλές πιθανότητες να γνωρίσουν κάποιον/α που θα μπορούσε να αποτελέσει σύντροφο ζωής. Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη συναντά τον Κρόνο σε μια όψη αντίθεσης σήμερα, φέρνοντας σημαντικές εξελίξεις στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, φαίνεται πως θα σκεφτείς σοβαρά το μέλλον της, αναλογιζόμενος/η μια πιθανή επισημοποίηση ή αν αντιμετωπίζεις προβλήματα, την πιθανότητα να την τερματίσεις για να πας παρακάτω… Μάθε με ποιο πρόσωπο θα έχεις τρυφερή συνάντηση, τι ακριβώς θα γίνει μεταξύ σας! Με αυτό το πρόσωπο ταιριάζεις απόλυτα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τρίγωνο Ερμή - Ουρανού φέρνει σημαντικές εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή και αυξάνει τα ενδεχόμενα να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, που θα χαρακτηρίζεται από ένταση και πάθος. Από την άλλη, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Αιγόκερους, καλό είναι να προσέξεις πιθανές αντιδράσεις προς το ταίρι σου, καθώς μια απρόοπτη εξέλιξη, μπορεί να πυροδοτήσει εντάσεις… Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο είναι μια όψη που σε ωθεί να βγεις, να διασκεδάσεις και να κάνεις νέες γνωριμίες, πολλές από τις οποίες θα έχουν και αρκετά σοβαρές προοπτικές. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι πιθανές κινήσεις επαναπροσέγγισης ενός προσώπου από τα παλιά, γιατί ενδεχομένως να εκπλαγείς από την αντίδρασή του/της. Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΙΧΘΕΙΣ

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό σε συνδυασμό με την αντίθεση Αφροδίτης - Κρόνου, προσδίδουν ρομαντισμό στη μέρα σου. Θα θελήσεις να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, ενώ μια κοντινή απόδραση που ενδέχεται να πραγματοποιήσετε, θα σας ανανεώσει. Οι αδέσμευτοι δέχονται προκλήσεις από νέα πρόσωπα, ενώ κάποιοι ενδέχεται να έχουν συναντήσεις με άτομα από τα παλιά… Μάθε με ποιο πρόσωπο θα έχεις τρυφερή συνάντηση, τι ακριβώς θα γίνει μεταξύ σας! Με αυτό το πρόσωπο ταιριάζεις απόλυτα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-07-2017 22:00:00