blank
 
blank

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017.

 
Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων την Παρασκευή, 24-11-2017, από την Φένια Σταμέλου! Επίσης, διαβάστε τις ετήσιες προβλέψεις για τα Ζώδια 2018.

Sponsored Links

Η αστρολογία και τα αισθηματικά 24-11-2017

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα χαρακτηρίζεται από κοινωνική διάθεση και εξωστρέφεια. Με την Σελήνη να έχει εισέλθει στο ζώδιο του Υδροχόου, η εξωστρέφειά σου θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη, ενώ οι όψεις που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Δία, δημιουργούν ένα επικοινωνιακό κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η βραδιά είναι ιδανική για μια έξοδο με το ταίρι σου ή με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει… Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη έχει εισέλθει στο ζώδιο του Υδροχόου, ενώ οι όψεις που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Δία, φανερώνουν πως η μέρα σου θα εμπεριέχει κοινωνικότητα αλλά και διαφόρων ειδών επαφές στον χώρο εργασίας σου, ανάμεσα στις οποίες ενδέχεται να κρύβεται και μια ιδιαίτερα ελκυστική παρουσία που θα σου δημιουργήσει αναστάτωση… Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πορεία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου και οι όψεις που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Δία, φανερώνουν πως η μέρα σου εμπεριέχει ρομαντισμό και ιδιαίτερα ανεβασμένη διάθεση. Η αυτοπεποίθησή σου θα βρίσκεται στα ύψη και τα ενδεχόμενα να πραγματοποιήσεις μια άκρως ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει, είναι πολύ αυξημένα… Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο θέματα συμβίωσης. Οι όψεις που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Δία φέρνουν σε πρώτο πλάνο θέματα συναισθηματικής φύσεως που απασχολούν τον δεσμό σου ή κάποιες κοινές σας υποχρεώσεις. Πάντως, η καλή επικοινωνία  θα σας βοηθήσει να επιλύσετε κάθε είδους πρόβλημα. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη κινείται στον Υδροχόο, απέναντι από το ζώδιό σου, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο θέματα σχέσεων. Οι όψεις που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Δία φανερώνουν πως η επικοινωνία στη σχέση σου θα είναι εξαιρετική και θα καταφέρετε να έρθετε πολύ κοντά με το ταίρι σου. Οι αδέσμευτοι θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες και προτάσεις από υποψήφιους θαυμαστές… Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου σήμερα και σχηματίζει όψεις με τον Ήλιο και τον Δία, οι οποίες φανερώνουν πως η αυτοπεποίθηση σου θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη, προσελκύοντας έτσι περισσότερους θαυμαστές. Οι δεσμευμένοι θα έχουν την ευκαιρία να οργανώσουν δραστηριότητες με το ταίρι τους, που θα σπάσουν τη ρουτίνα της σχέσης. Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου τη σημερινή μέρα και σχηματίζει όψεις με τον Ήλιο και τον Δία, οι οποίες είναι εξαιρετικά ευνοϊκές για τα αισθηματικά σου, καθώς ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου και τονώνουν τη γοητεία σου. Ειδικά οι αδέσμευτοι Ζυγοί, έχουν πολλές πιθανότητες να κάνουν μια ενδιαφέρουσα γνωριμία με προοπτικές εξέλιξης σε μόνιμο δεσμό… Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου σήμερα, ενώ οι όψεις που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Δία φαίνεται πως σε κινητοποιούν να κάνεις μια εσωτερική στροφή. Το ένστικτό και οι διαισθητικές σου ικανότητες θα είναι ανεβασμένα και αν υπάρχει μια αισθηματική υπόθεση από το παρελθόν που σε απασχολεί, καλό είναι να λάβεις τις αποφάσεις σου με βάση αυτά που αισθάνεσαι… Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου κάνοντάς σε ιδιαίτερα επικοινωνιακό και εξωστρεφή, ενώ οι όψεις που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Δία, αυξάνουν τις ερωτικές ευκαιρίες. Οι δεσμευμένοι Τοξότες θα έχουν την ευκαιρία να οργανώσουν ένα ευχάριστο βράδυ με το ταίρι τους που θα ανανεώσει τη σχέση τους… Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πορεία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου και οι όψεις που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Δία, ξεκινούν την ημέρα σου με κοινωνική διάθεση αλλά και με την ανάγκη να βγάλεις προς τα έξω τη ρομαντική σου πλευρά. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου σου, θα έχουν την ευκαιρία να σχεδιάσουν μια έξοδο με το ταίρι τους… Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιό σου σήμερα, σχηματίζοντας όψεις με τον Ήλιο και τον Δία, οι οποίες σου χαρίζουν επικοινωνιακή διάθεση και αυξημένη εξωστρέφεια. Η μέρα είναι ιδανική για να κοινωνικοποιηθείς και να διευρύνεις τον κύκλο σου, ενώ αν υπάρξουν προτάσεις για εξόδους από πρόσωπα που σε πολιορκούν, καλό είναι να μην τις απορρίψεις… Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου σήμερα και σχηματίζει όψεις με τον Ήλιο και τον Δία, οι οποίες φέρνουν σε πρώτο πλάνο τα αισθηματικά σου. Οι προσωπικές σου ανάγκες και επιθυμίες θα σε απασχολήσουν έντονα και αν ανήκεις στους δεσμευμένους, θα θελήσεις να τις συζητήσεις με το ταίρι σου. Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να έχουν συναντήσεις με ένα πρόσωπο από τα παλιά… Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-11-2017 22:00:00