blank
 
blank
25-09-2017 17:09:04 Αστρολογικές προβλέψεις

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017.

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017.
blank
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων την Τρίτη, 26-9-2017, από την Φένια Σταμέλου!

Η αστρολογία και τα αισθηματικά 26-9-2017

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη τη σημερινή μέρα, ενώ οι περισσότερες όψεις που σχηματίζει, φανερώνουν πως θα κυριαρχεί μια εσωστρεφής διάθεση που ίσως επηρεάσει τις σχέσεις σου. Προσπάθησε να εξισορροπήσεις το αρνητικό κλίμα, επιδεικνύοντας συμβιβαστική διάθεση απέναντι στο ταίρι σου. Μάθε με ποιο πρόσωπο θα έχεις τρυφερή συνάντηση, τι ακριβώς θα γίνει μεταξύ σας! Με αυτό το πρόσωπο ταιριάζεις απόλυτα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη κινείται στον 8ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σχηματίζοντας τετράγωνα με τον Ποσειδώνα και τον Άρη, όψεις που μπορεί να μπλοκάρουν κάποια σχέδια που είχες κάνει με το ταίρι σου, δημιουργώντας προστριβές ανάμεσά σας. Από την άλλη, η σύνοδος Σελήνης - Κρόνου σε βοηθά να συμπεριφερθείς πιο ώριμα, ώστε να γεφυρώσεις το χάσμα. Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη κινείται απέναντι από το ζώδιό σου τη σημερινή μέρα και παρόλο που σχηματίζει κατά κύριο λόγο αρνητικές όψεις με τους άλλους πλανήτες, δεν αποκλείεται κάποιες να λειτουργήσουν και θετικά. Εμπόδια που ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνισή τους στη σχέση σου, θα καταφέρουν να ξεπεραστούν, ενώ οι αδέσμευτοι Δίδυμοι καλό είναι να αφήσουν πίσω τη νοσταλγία για μια παλιά σχέση και να αφεθούν σε νέες περιπέτειες… Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πορεία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη και τα τετράγωνα που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα και τον Άρη, φανερώνουν πως η μέρα σου εμπεριέχει αρκετές υποχρεώσεις που σε εμποδίζουν να υλοποιήσεις σχέδια που είχες κάνει με το ταίρι σου. Μην απογοητεύεσαι και προσπάθησε να ξεκλέψεις λίγο ελεύθερο χρόνο για ευχάριστες δραστηριότητες στο σπίτι με τον/την σύντροφό σου. Μάθε με ποιο πρόσωπο θα έχεις τρυφερή συνάντηση, τι ακριβώς θα γίνει μεταξύ σας! Με αυτό το πρόσωπο ταιριάζεις απόλυτα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη κινείται στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, ενώ σχηματίζει όψεις με τον Ποσειδώνα και τον Άρη, κάτι που φέρνει στην επιφάνεια απωθημένα. Η συναισθηματική ένταση που αισθάνεσαι, ίσως σε οδηγήσουν σε κινήσεις επαναπροσέγγισης προσώπων από το παρελθόν. Προσπάθησε να έχεις υπολογίσει όλες τις παραμέτρους πριν προχωρήσεις σε πράξεις… Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη σήμερα και σχηματίζει όψεις τετραγώνου με τον Ποσειδώνα και τον Άρη. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους ενδέχεται να υπάρξει απόσταση με τον/την σύντροφό σου, η οποία σου δημιουργεί συναισθηματική ανασφάλεια, ενώ οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου ή όσοι χώρισαν πρόσφατα, είναι πιθανό να έχουν παρελθοντικές επιστροφές… Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη επηρεάζοντας θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία σου με τον/την σύντροφό σου, ενώ η σύνοδός της με τον Κρόνο και το τετράγωνο με τον Άρη, φέρνουν περιορισμό και εμπόδια στα σχέδιά σας. Συζήτησε όσα σε απασχολούν με τον/την σύντροφό σου, χωρίς φόβο ή ενδοιασμούς. Μάθε με ποιο πρόσωπο θα έχεις τρυφερή συνάντηση, τι ακριβώς θα γίνει μεταξύ σας! Με αυτό το πρόσωπο ταιριάζεις απόλυτα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη και οι όψεις που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα και τον Άρη φανερώνουν την έντονη ανάγκη σου για ασφάλεια. Οι σωματικές και ψυχικές σου ανάγκες έρχονται σε πρώτο πλάνο και αν ανήκεις στους αδέσμευτους, ίσως μπεις στη διαδικασία να αναλογιστείς τι λείπει από την αισθηματική σου ζωή ώστε να το διεκδικήσεις… Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιό σου τη σημερινή μέρα και από τις όψεις που σχηματίζει φαίνεται πως η διάθεσή σου είναι μάλλον νωχελική και εσωστρεφής. Υποχρεώσεις ή άλλα ζητήματα που σε απασχολούν ίσως σου δημιουργήσουν την ανάγκη απομόνωσης, κάτι που ενδέχεται να προβληματίσει το ταίρι σου. Προσπάθησε να μην μεταφέρεις στη σχέση σου προβλήματα από άλλους τομείς της ζωής σου. Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Σελήνη να κινείται στον 12ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου βρίσκεσαι σε διαδικασία ενδοσκόπησης τη σημερινή μέρα, ενώ φαίνεται πως θα έχεις την ανάγκη να φιλοσοφήσεις διαφορετικά τα πράγματα. Οι όψεις που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα και τον Άρη, ίσως σε παρακινήσουν να εκφράσεις αυτά που σε προβληματίζουν στο ταίρι σου ή να μιλήσεις ανοιχτά γι’ αυτά που νιώθεις σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μάθε με ποιο πρόσωπο θα έχεις τρυφερή συνάντηση, τι ακριβώς θα γίνει μεταξύ σας! Με αυτό το πρόσωπο ταιριάζεις απόλυτα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη σχηματίζει δυσμενείς όψεις με τον Ποσειδώνα και τον Άρη, φανερώνοντας πως εγείρονται θέματα αυτοεκτίμησης και ικανοποίησης προσωπικών αναγκών που πιθανόν απουσιάζουν από τις σχέσεις σου και τα οποία θα θελήσεις να συζητήσεις με φίλους. Άκουσε τις συμβουλές τους, διότι μπορεί να σε βγάλουν από διλήμματα… Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη και οι όψεις που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα και τον Άρη από το ζώδιό σου φανερώνουν πως οι εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στη ζωή σου, κυρίως την επαγγελματική, επηρεάζουν άμεσα τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, οι οποίες ίσως να παρουσιάσουν τριγμούς. Απέφυγε σημαντικές αποφάσεις σήμερα και γενικώς μην προχωράς σε παρορμητικές κινήσεις… Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Φένια Σταμέλου
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-09-2017 17:09:04
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι