blank
 
blank

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017.

 
Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων την Παρασκευή, 28-7-2017, από την Φένια Σταμέλου!

Sponsored Links

Η αστρολογία και τα αισθηματικά 28-7-2017.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ζυγού, τη σημερινή μέρα, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο τον τομέα «σχέσεις». Τα εξάγωνα που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Άρη από το ζώδιο του Λέοντα φανερώνουν πως η μέρα σου εμπεριέχει εξαιρετικές ευκαιρίες για τα αισθηματικά σου. Εκμεταλλεύσου την εύνοια των όψεων για να ζήσεις έντονες, παθιασμένες στιγμές… Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας σε παρακινεί να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις τις σχέσεις σου και να εντάξεις ευχάριστες δραστηριότητες στην καθημερινότητά σου με το ταίρι σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, θα θελήσεις να δεις από διαφορετική σκοπιά κάποια πράγματα που απασχολούν τον δεσμό σου, ενώ οι αδέσμευτοι θα νιώσουν περισσότερο έτοιμοι και ευπρόσιτοι για να υποδεχθούν μια νέα γνωριμία… Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι όψεις της σημερινής μέρας σε γεμίζουν χαρά και ενθουσιασμό. Η Σελήνη κινείται  στο ζώδιο του Ζυγού και στον 5ο ηλιακό σου οίκο, χαρίζοντάς σου αυξημένη αυτοπεποίθηση, γοητεία και δύναμη για να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, κάνε μια έκπληξη στον/στην σύντροφό σου που θα σας ανανεώσει! Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το αίσθημα της συναισθηματικής ασφάλειας που αναζητάς από τις σχέσεις σου, φαίνεται πως επανέρχεται σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε. Το πλανητικό σκηνικό φέρνει εξελίξεις σε μια σημαντική σχέση σου που σε κάνουν να νιώθεις πιο σίγουρος/η για το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής. Μια συμβίωση με το ταίρι σου ή μια πρόταση από ένα νέο πρόσωπο που σε ιντριγκάρει, είναι πιθανό να προκύψουν. Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ζυγού τη σημερινή μέρα, αυξάνοντας την εξωστρέφειά σου. Η θετική και αισθαντική σου διάθεση επανέρχονται και με τα εξάγωνα της Σελήνης με τον Άρη και τον Ήλιο από το ζώδιό σου, θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις αξέχαστες στιγμές το αποψινό βράδυ, είτε ανήκεις στους δεσμευμένους είτε όχι. Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πορεία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου και σε κάνει να αισθάνεσαι πιο όμορφος/η με αυτό που αντικρίζεις στον καθρέφτη. Η γοητεία που εκπέμπεις, προσελκύει υποψήφιους θαυμαστές γύρω σου και αν ανήκεις στους αδέσμευτους, μια νέα γνωριμία είναι εξαιρετικά πιθανή. Οι δεσμευμένοι μπορούν να απολαύσουν ένα αξέχαστο βράδυ με το ταίρι τους. Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιό σου σήμερα, κάνοντάς σε ιδιαίτερα συναισθηματικό και ρομαντικό. Τα εξάγωνα που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Άρη από το ζώδιο του Λέοντα σε γεμίζουν χαρά και αισιοδοξία και φαίνεται πως είτε ανήκεις στους δεσμευμένους είτε όχι, η καλή διάθεση και μια ατμόσφαιρα συντροφικότητας θα χαρακτηρίσουν το βράδυ σου… Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη κινείται στον 12ο ηλιακό σου οίκο, δημιουργώντας σου μια ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και να παραδοθείς στο ταίρι σου. Οι δεσμευμένοι Σκορπιοί θα έχουν ένα έντονο, παθιασμένο και ρομαντικό βράδυ που θα τους μείνει αξέχαστο, ενώ όσοι δε διατηρούν μόνιμη σχέση, ίσως αναζητήσουν ένα πρόσωπο από τα παλιά, για το οποίο διατηρούν κρυφά συναισθήματα. Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πορεία της Σελήνης στον Ζυγό και στο 11ο ηλιακό σου σπίτι, φέρνει σε πρώτο πλάνο τις κοινωνικές σου σχέσεις, καθώς και πιθανές γνωριμίες που προκύπτουν μέσα από τον κύκλο σου. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να ανοιχτείς, να κοινωνικοποιηθείς και να βάλεις στη ζωή σου καινούρια άτομα, πολλά από τα οποία ενδέχεται να εξελιχθούν και σε κάτι παραπάνω από απλές φιλίες ή να είναι κατάλληλα ακόμη και σύντροφοι ζωής… Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού σε κάνει πιο ελκυστικό και ευπρόσιτο. Η μέρα είναι ιδανική για να κυκλοφορήσεις, να έλξεις τα βλέμματα πάνω σου και να γνωρίσεις νέους υποψήφιους ερωτικούς παρτενέρ. Οι δεσμευμένοι θα έχουν την ευκαιρία να οργανώσουν μια αξέχαστη βραδιά, που θα επαναφέρει τον ρομαντισμό στη σχέση τους. Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη κινείται στο φιλικά προσκείμενο ζώδιο του Ζυγού και σου ξυπνά ρομαντικά συναισθήματα. Η μέρα είναι ιδανική να πραγματοποιήσεις μια απόδραση με το ταίρι σου ή να οργανώσεις ένα δείπνο, μια έξοδο ή δραστηριότητα που θα αναθερμάνει το κλίμα στη σχέση σου. Οι αδέσμευτοι ας έχουν τα μάτια τους ανοιχτά για μια πρόκληση από ένα πρόσωπο που τους περιτριγυρίζει… Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΙΧΘΕΙΣ

Η πορεία της Σελήνης στον Ζυγό ενεργοποιεί τον οίκο που αφορά όλα όσα μοιράζεσαι με το ταίρι σου. Ίσως, ανακύψουν κάποια ζητήματα που αφορούν τη συμβίωση ή το κοινό σας πορτοφόλι, τα οποία όμως φαίνεται πως θα καταφέρετε να επιλύσετε αν λειτουργήσετε συμβιβαστικά. Οι αδέσμευτοι, ενδέχεται αν έχουν επαφή με ένα άτομο που η σχέση τους μαζί του εμπεριέχει κάτι ανολοκλήρωτο… Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-07-2017 22:00:00