blank
 
blank

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017.

 
Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων την Πέμπτη, 3-8-2017, από την Φένια Σταμέλου!

Sponsored Links

Η αστρολογία και τα αισθηματικά 3-8-2017.

ΚΡΙΟΣ

Ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σου σήμερα, εκκινώντας μια περίοδο εσωτερικών αλλαγών που θα επηρεάσουν και την αισθηματική σου ζωή. Περιορισμοί που, πιθανόν, είχες θέσει εσύ στον εαυτό σου, τώρα εκφράζονται με διαφορετικό τρόπο και φαίνεται πως έχεις την ανάγκη να απελευθερωθείς. Προσπάθησε να εστιάσεις στον εαυτό σου και να αλλάξεις εκείνα τα κομμάτια σου που εμποδίζουν την εξέλιξη των σχέσεών σου. Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού σήμερα, εκκινώντας μια περίοδο κατά την οποία προετοιμάζεσαι εσωτερικά για κάποιες αλλαγές που θα ακολουθήσουν στη ζωή σου από το νέο έτος. Παράλληλα, η πορεία της Σελήνης στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο, φαίνεται να σε καλούν να κλείσεις μια αισθηματική υπόθεση που σε εμποδίζει να προχωρήσεις. Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ουρανός ξεκινά την ανάδρομη πορεία του σήμερα, ενώ η Σελήνη κινείται απέναντι από το ζώδιό σου, συναντώντας τον Κρόνο. Φαίνεται πως θα θελήσεις να λάβεις κάποιες ώριμες αποφάσεις για το μέλλον των αισθηματικών σου και ο κοινωνικός σου περίγυρος θα παίξει συμβουλευτικό ρόλο, ώστε να μη δράσεις απερίσκεπτα ή εγωιστικά. Μάθε με ποιο πρόσωπο θα έχεις τρυφερή συνάντηση, τι ακριβώς θα γίνει μεταξύ σας! Με αυτό το πρόσωπο ταιριάζεις απόλυτα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ουρανός ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Κριό και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη σήμερα, φανερώνοντας πως η επαγγελματική σου ζωή αποτελεί προτεραιότητα και ίσως κάποιες αλλαγές που θα ξεκινήσουν να λαμβάνουν χώρα, να επηρεάσουν άμεσα και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Προσπάθησε να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα στα δύο. Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΛΕΩΝ

Ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος σήμερα και σε καλεί να αναθεωρήσεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τη ζωή και τις σχέσεις. Γεγονότα ή εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα θα σε ωθήσουν να επαναπροσδιορίσεις το μέλλον που επιθυμείς να έχεις αλλά και να αναζητήσεις περισσότερη ελευθερία και ανεξαρτησία, ακόμη και μέσα στη σχέση σου αν ανήκεις στους δεσμευμένους Λέοντες. Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού και στον 8ο ηλιακό σου οίκο σήμερα, εκκινώντας μια περίοδο κατά την οποία προετοιμάζεσαι για κάποιες αλλαγές που θα επηρεάσουν τις στενές σου σχέσεις. Θέματα συμβίωσης και όλα όσα μοιράζεσαι με το ταίρι σου αρχίζουν να αλλάζουν μέσα σου, ώστε  στη συνέχεια να κάνεις πράξη αυτά που επιθυμείς. Μάθε με ποιο πρόσωπο θα έχεις τρυφερή συνάντηση, τι ακριβώς θα γίνει μεταξύ σας! Με αυτό το πρόσωπο ταιριάζεις απόλυτα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Ο Ουρανός ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων σήμερα, κάτι που ίσως σε παρακινήσει να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα για το μέλλον της σχέσης σου. Υπάρχει πιθανότητα να παρατηρήσεις μια αλλαγή στη συμπεριφορά του συντρόφου σου, η οποία οφείλεται σε συναισθήματα που είχε καταπιέσει και βγαίνουν απότομα προς τα έξω. Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ουρανός ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού σήμερα, ενώ η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη συναντώντας τον Κρόνο σε όψη συνόδου. Φαίνεται πως θέματα ασφάλειας, υλικής και συναισθηματικής, θα αρχίσουν να παίζουν καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις και στην πορεία των σχέσεών σου. Είναι επίσης πιθανό να αλλάξει σημαντικά η καθημερινότητα μέσα στο δεσμό σου. Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος στον 5ο ηλιακό σου οίκο παρακινώντας σε να κάνεις σημαντικές αλλαγές. Ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τον έρωτα αλλά και το πώς διασκεδάζεις και φλερτάρεις περνούν σε φάση επαναπροσδιορισμού. Από την άλλη, όσοι Τοξότες έκαναν πρόσφατα μια νέα γνωριμία, από τώρα και για μερικούς μήνες θα δουν να αλλάζει ο τρόπος που βλέπουν το πρόσωπο αυτό. Μάθε με ποιο πρόσωπο θα έχεις τρυφερή συνάντηση, τι ακριβώς θα γίνει μεταξύ σας! Με αυτό το πρόσωπο ταιριάζεις απόλυτα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος στον Κριό σήμερα, εκκινώντας ένα διάστημα συνειδητοποιήσεων, οι οποίες είναι απαραίτητες για να προχωρήσεις παρακάτω στα αισθηματικά σου. Τους επόμενους πέντε μήνες αφήνεις πίσω το παρελθόν και τραύματα ή απωθημένα που σε εμποδίζουν να εξελιχθείς, ώστε στη συνέχεια να εισέλθεις στο νέο κεφάλαιο της ζωής σου. Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο κυβερνήτης σου, ο Ουρανός, γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού σήμερα, οδηγώντας σε σε κάποιες αναθεωρήσεις και αλλαγές στον τρόπο σκέψης και επικοινωνίας σου. Από την άλλη, η πορεία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη ίσως να φέρει στο δρόμο σου ένα άτομο, το οποίο εκτός θα επηρεάσει τις ιδέες σου και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τη ζωή… Ο Χρίστος Ντούβλης, η Ολυμπία Χριστοδουλή, η Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του myastro.gr θα σου μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί. Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0,93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού και φαίνεται να σε οδηγεί σε μια αναθεώρηση αξιών και προτεραιοτήτων. Αυτά που θεωρούσες σημαντικά ή ότι έχουν αξία στη ζωή σου, φαίνεται πως αλλάζουν και αναδιαμορφώνονται τους επόμενους μήνες, επηρεάζοντας άμεσα και την πορεία των αισθηματικών σου, καθώς προσελκύεις ή κρατάς πρόσωπα κοντά σου που πληρούν τις προϋποθέσεις σου. Μάθε με ποιο πρόσωπο θα έχεις τρυφερή συνάντηση, τι ακριβώς θα γίνει μεταξύ σας! Με αυτό το πρόσωπο ταιριάζεις απόλυτα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-08-2017 22:00:00