blank
 
blank

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Τρίτη, 30 Μαΐου 2017.

 
Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Τρίτη, 30 Μαΐου 2017.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων την Τρίτη, 30 Μαΐου 2017, από την αστρολόγο Φένια Σταμέλου!

Sponsored Links

Η αστρολογία και τα αισθηματικά 30-5-2017

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα βρίσκεται υπό την επιρροή του εξαγώνου του Άρη με τον Ουρανό, μια όψη που σας δημιουργεί ένα αίσθημα απελευθέρωσης. Οι δεσμευμένοι είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιήσουν ένα ταξίδι με το ταίρι τους, ενώ οι αδέσμευτοι ίσως να γνωρίσουν εντελώς ξαφνικά ένα πρόσωπο που θα τους αναστατώσει…

ΤΑΥΡΟΣ

Το εξάγωνο Άρη – Ουρανού είναι μια όψη που ίσως να σου δημιουργήσει μια έντονη ανάγκη να αλλάξεις προτεραιότητες και να βγάλεις από μέσα σου πράγματα που σε έχουν καταπιέσει, με τη μορφή ενός ξεσπάσματος. Καλό είναι να μην περιορίσεις τον εαυτό σου και να εκφράσεις όλα όσα αισθάνεσαι στο ταίρι σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το εξάγωνο που σχηματίζει ο Άρης από το ζώδιό σου με τον Ουρανό από τον Κριό είναι μια όψη που σε ξεσηκώνει και σε καλεί να δραστηριοποιηθείς και να διεκδικήσεις τα θέλω σου. Αν υπάρχει ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, θα υπάρξει μια ξαφνική εξέλιξη μεταξύ σας, ενώ οι δεσμευμένοι φαίνεται πως θα σταματήσουν να κάνουν εκπτώσεις στις ανάγκες τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό είναι μια όψη που σε βοηθά να βγάλεις από μέσα σου πράγματα που σκέφτεσαι και σου δημιουργούν εσωτερική ένταση. Παράλληλα, ίσως να σε έχει προβληματίσει το προσωπικό σου μέλλον. Καλό είναι να κάνεις μια κουβέντα με το ταίρι σου, πριν λάβεις αποφάσεις που μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση σας.

ΛΕΩΝ

Το εξάγωνο Άρη – Ουρανού που πλησιάζει στην κορύφωσή του επηρεάζει θετικά το ζώδιό σου. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου είναι πολύ πιθανό να γνωρίσουν ένα νέο πρόσωπο μέσα από τον φιλικό τους κύκλο με εντελώς απροσδόκητο τρόπο. Οι δεσμευμένοι από την άλλη ίσως καταφέρουν να πραγματοποιήσουν ένα πολυπόθητο ταξίδι που θα αναζωογονήσει τη σχέση τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό, μια όψη που σε βοηθά να απεμπλακείς από κάποια μοτίβα συμπεριφοράς που επηρεάζουν αρνητικά τις σχέσεις σου και την προσωπική σου πορεία. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια σημαντική αλλαγή στη ζωή του/της συντρόφου σου που θα επηρεάσει και το δικό σου μέλλον.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Το εξάγωνο μεταξύ του Άρη από τους Διδύμους με τον Ουρανό από τον Κριό είναι μια όψη που επηρεάζει άμεσα τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μία εξέλιξη που περίμενες και αφορά το ταίρι σου, είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί τη σημερινή μέρα, παρακινώντας σε να κάνεις σχέδια για το μέλλον σας. Για τους αδέσμευτους ενδέχεται να «σκάσει» μια απροσδόκητη γνωριμία που θα τους ταρακουνήσει…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το εξάγωνο μεταξύ του Άρη με τον Ουρανό αποτελεί μια όψη που επηρεάζει τις ερωτικές σου σχέσεις. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει κάποια εξέλιξη στη ζωή του/της συντρόφου σου που αλλάζει σημαντικά και την δική σου καθημερινότητα, ενώ αν δε διατηρείς μόνιμο δεσμό, ίσως να αφήνεις πίσω σου μια ερωτική ιστορία που νιώθεις ότι, πλέον, σε περιορίζει…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης που κινείται απέναντι από το ζώδιό σου πλησιάζει τον Ουρανό σε μια όψη εξαγώνου, η οποία επηρεάζει θετικά τα αισθηματικά σου. Οι αδέσμευτοι Τοξότες έχουν αυξημένες πιθανότητες να γνωρίσουν ένα πρόσωπο εντελώς ξαφνικά, με το οποίο θα θελήσουν να συνάψουν δεσμό. Οι δεσμευμένοι από την άλλη, ίσως να δεχθούν μια πρόταση – έκπληξη από το ταίρι τους που θα τους ενθουσιάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το εξάγωνο μεταξύ του Άρη με τον Ουρανό που πλησιάζει στην κορύφωσή του, είναι μια όψη που σε βοηθά να απεμπλακείς από το παρελθόν. Είτε πρόκειται για μια σχέση που βλέπεις πως δεν εξελίσσεται είτε για συναισθηματικά αγκάθια που κουβαλάς μέσα σου και σε περιορίζουν, το βέβαιο είναι ότι θα έχεις μια έντονη ανάγκη να προχωρήσεις μπροστά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης συναντά τον Ουρανό σε μια όψη εξαγώνου η οποία φέρνει ιδιαίτερη εύνοια στον ερωτικό τομέα. Ειδικά αν ανήκεις στους αδέσμευτους Υδροχόους, η όψη είναι πολύ πιθανό να φέρει ένα νέο πρόσωπο στο δρόμο σου που θα σε εξιτάρει ή να φέρει κάποια εξέλιξη με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει, η οποία θα σου χαρίσει ενθουσιασμό και ανανέωση!

ΙΧΘΕΙΣ

Το εξάγωνο μεταξύ του Άρη με τον Ουρανό σε κινητοποιεί να αλλάξεις κάποια πράγματα που σε κρατάνε δέσμιο στο παρελθόν και να προχωρήσεις παρακάτω. Αν διατηρείς μόνιμο δεσμό, ενδέχεται να αποφασίζεις μια μετακόμιση με τον/την σύντροφό σου τις μέρες αυτές ή να δρομολογείς κάποιες αλλαγές λόγω οικονομικών συνθηκών που επηρεάζουν την καθημερινότητα της σχέσης σας.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-05-2017 22:00:00