blank
 
blank

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017.

 
Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων την Τετάρτη, 5-7-2017, από την Φένια Σταμέλου!

Sponsored Links

Η αστρολογία και τα αισθηματικά 5-7-2017.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιο των Διδύμων, φέρνοντας νέες γνωριμίες και επικοινωνιακό φλερτ για τους αδέσμευτους. Από την άλλη, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Κριούς, το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού σε καλεί να προσέξεις τις αντιδράσεις σου προς το ταίρι σου, καθώς ενδέχεται να γίνεις λίγο απότομος και επιθετικός…

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων εκκινεί μια ευχάριστη περίοδο για σένα. Απολαύσεις και δραστηριότητες που σε γεμίζουν χαρά, είναι στο μενού των ημερών, ενώ ίσως καταφέρεις να πραγματοποιήσεις και μια κοντινή απόδραση με το ταίρι σου. Οι αδέσμευτοι πιθανόν να γνωρίσουν κάποιον/α που θα τους ανεβάζει την αυτοπεποίθηση!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, υποδέχεσαι την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, μια διέλευση που σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και φέρνει θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά σου. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου θα έρθουν πιο κοντά με το ταίρι τους και θα ανανεώσουν τη σχέση τους μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες, ενώ οι αδέσμευτοι ας προετοιμαστούν για την υποδοχή μιας καινούριας αγάπης…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής από το ζώδιό σου σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό σήμερα, μια όψη που χρειάζεται προσοχή, καθώς ενδέχεται να φέρει τσακωμούς και εντάσεις. Πράγματα που ένιωθες και είχες καταπιέσει στη σχέση σου, εκφράζονται απότομα με εκρηκτικό τρόπο. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πεις πράγματα που θα μετανιώσεις.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη περνά στους Διδύμους και στον 11ο ηλιακό σου οίκο, μια θέση που σου χαρίζει κοινωνική διάθεση. Νέα πρόσωπα που προέρχονται από παρέες και το φιλικό σου περιβάλλον, θα αρχίσουν να σε φλερτάρουν και να επιδιώκουν συναντήσεις μαζί σου το επόμενο διάστημα, ενώ οι δεσμευμένοι θα διανύσουν μια πολύ ευχάριστη και εξωστρεφή περίοδο στη σχέση τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού και η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους φέρνουν κάποιες εξελίξεις στα αισθηματικά σου τη σημερινή μέρα. Οι δεσμευμένοι ενδέχεται να δεχθούν μια έκπληξη από το ταίρι τους ή να προκύψει κάποια αλλαγή στη ζωή του/της που επηρεάζει και την μεταξύ τους συμβίωση. Οι αδέσμευτοι νιώθουν πιο ελκυστικοί και προσιτοί, κάτι που πολλαπλασιάζει τους θαυμαστές τους…

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό σήμερα, ενώ η Αφροδίτη εισέρχεται στους Διδύμους, φανερώνοντας πως η μέρα κρύβει εκπλήξεις στα αισθηματικά σου. Ίσως γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο που θα σε εξιτάρει, αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ζυγούς, ενώ αν διατηρείς μόνιμο δεσμό, μια αλλαγή στην επαγγελματική ζωή του/της συντρόφου σου, σε ωθεί να κάνεις σχέδια για το μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη περνά στους Διδύμους και στον 8ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, ανεβάζοντας τη λίμπιντό σου και φέρνοντάς σε πιο κοντά συναισθηματικά με τον/την σύντροφό σου. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου είναι πιθανό να επιδιώξουν μια επανασύνδεση με ένα παλιό τους ταίρι, με το οποίο έχουν ζήσει έντονες και παθιασμένες στιγμές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων, απέναντι από το δικό σου, ενώ ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό σήμερα, διαμορφώνοντας ένα όμορφο και αρκετά έντονο συναισθηματικά κλίμα στη σχέση σου. Εξομολογήσεις και στιγμές πάθους συνθέτουν ένα σκηνικό που θα σας φέρει πολύ κοντά και θα σας ανανεώσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού που κορυφώνεται τη σημερινή μέρα, φέρνει μια απροσδόκητη εξέλιξη στο δεσμό σου. Με την ταυτόχρονη είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους, δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες εξελίξεις στη δουλειά σου ή σε αυτή του/της συντρόφου σου, οι οποίες αναδιαμορφώνουν την καθημερινότητα στη σχέση σας και σας χαρίζουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να τον αφιερώνετε ο ένας στον άλλο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων τη σημερινή μέρα, μια πολύ ευνοϊκή θέση για την αισθηματική σου ζωή. Φλερτ, διασκέδαση και παιχνίδι θα είναι στο μενού των επόμενων ημερών, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους, το πάθος στη σχέση σου αναζωπυρώνεται και περνάτε δημιουργικό χρόνο με το ταίρι σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων και το τετράγωνο του Ερμή από τον Καρκίνο με τον Ουρανό από τον Κριό, ενδέχεται να φέρουν στη ζωή σου ένα πρόσωπο, με το οποίο θα νιώσεις πως υπάρχει κάτι οικείο μεταξύ σας από την πρώτη στιγμή. Οι δεσμευμένοι ίσως να αρχίσουν να σκέφτονται την απόκτηση απογόνων…

Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-07-2017 22:00:00