blank
 
blank

Αστρολογικές προβλέψεις 6 ως 12 Απριλίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Από το ομιχλώδες τοπίο της Μεγάλης Εβδομάδας, στην ελπίδα της πίστης και την χαρά της Ανάστασης.

 
Αστρολογικές προβλέψεις 6 ως 12 Απριλίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Από το ομιχλώδες τοπίο της Μεγάλης Εβδομάδας, στην ελπίδα της πίστης και την χαρά της Ανάστασης.
Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 5
 

Αστρολογικές προβλέψεις 6 ως 12 Απριλίου 2015

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για την μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης, ας δούμε πως θα μας επηρεάσουν οι όψεις και τα φαινόμενα την περίοδο της Μεγάλης Εβδομάδας και ανήμερα της γιορτής του Πάσχα.
Sponsored Links

Ερμής σε τρίγωνο Δία

Το τρίγωνο που σχηματίζει ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής, με τον τυχερό πλανήτη Δία στις 6 Απριλίου, αποτελεί μια θαυμάσια όψη για όσους σκοπεύουν να μετακινηθούν τη Μεγάλη Δευτέρα, ενώ αποτελεί δείκτη και κάποιων καλών ειδήσεων που φτάνουν στα αυτιά μας.

Δίας σε ορθή πορεία

Στις 8 Απριλίου ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία, γεγονός που επιταχύνει τις εξελίξεις σε υποθέσεις που καθυστερούσαν και βοηθά στον θετικό προσανατολισμό των δύσκολων οικονομικών εξισώσεων που απασχολούν πολλές γωνίες τους πλανήτη και φυσικά και τη χώρα μας. Σε προσωπικό επίπεδο, η ορθή πορεία του Δία στο ζώδιο του Λέοντα ευνοεί τα σχέδια που κάνουν όσοι είναι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων της Φωτιάς και του Αέρα.

Ερμής, Ουρανός και Πλούτωνας

Μια δύσκολη μέρα ξημερώνει στις 8 Απριλίου, καθώς ο Ερμής έρχεται σε σύνοδο με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Καθώς ημερολογιακά συμπίπτει και με την έξοδο των εκδρομέων για το Πάσχα, καλό είναι να προσέχουμε στη διάρκεια των μετακινήσεών μας, ιδιαίτερα αν δεν βοηθά και ο καιρός. Επίσης, κρίνεται σκόπιμο να εξετάζουμε τις πηγές των πληροφοριών που φτάνουν στα αυτιά μας, καθώς αυτές μπορεί να μην έχουν σωστή υπόσταση.

Ήλιος σε σύνοδο με Ερμή

Στις 10 Απριλίου ο Ερμής συναντά τον Ήλιο, σε μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε δύσκολες υποθέσεις και να αναδειχθούν τα ασαφή σημεία στα καυτά ζητήματα, που μας απασχολούν αυτό το διάστημα.

Αφροδίτη στους Διδύμους

Στις 11 Απριλίου, η Αφροδίτη περνά στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 8 Μαΐου. Με αυτή τη θέση της Αφροδίτης θα είναι πολύ πιο εύκολο για τους εκδρομείς της τελευτάς στιγμής να προγραμματίσουν σύντομες και κοντινές αποδράσεις για τη μεγάλη γιορτή του Πάσχα. Η νέα θέση της Αφροδίτης στους Διδύμους ευνοεί στον οικονομικό τομέα και στα αισθηματικά τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους) και της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες και Τοξότες).

Άρης σε εξάγωνο με Ποσειδώνα: Η όψη της δύναμης της πίστης!

Ανήμερα το Πάσχα, σχηματίζεται μια ήσσονος σημασίας, αλλά εξαιρετικά ευνοϊκή όψη. Πρόκειται για το εξάγωνο ανάμεσα στον δυναμικό Άρη και τον πλανήτη της πίστης, τον Ποσειδώνα, που συνάδει με το κλίμα της γιορτής της Αγάπης και μας βοηθά να νιώσουμε βαθύτερα το νόημα της θυσίας του Θεανθρώπου και τη σημασία της Ανάστασης. Σε προσωπικό επίπεδο, από την όψη αυτή ευνοούνται περισσότερο οι Ταύροι, οι Καρκίνοι, οι Παρθένοι, οι Αιγόκεροι και οι Ιχθύες.
 
Ας δούμε πως θα επηρεάσουν όλες αυτές οι σημαντικές πλανητικές όψεις τα δώδεκα ζώδια αναλυτικά, μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή μας.


Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-04-2015 00:01:00