blank
 
blank

Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Στις 3 Ιουνίου του 2024 ο Δίας από τις 01° 53’ των Διδύμων θα συναντηθεί σε όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Υδροχόο. Η όψη αυτή θα φέρει αφθονία στη ζωή μας. Ταυτόχρονα, δε, θα μας ωθήσει στο να επικεντρωθούμε σε ό,τι πραγματικά μας παθιάζει και να βάλουμε όλη την ενέργειά μας πάνω του, κάτι που σε συνδυασμό με την καλή τύχη και τις ευκαιρίες, που ή όψη αυτή φέρνει, θα μας οδηγήσει στην επιτυχία η οποία θα φέρει και τη μεγάλη διαφορά στη ζωή μας. Αυτό που εμείς καλούμαστε κυρίως να κάνουμε είναι να εστιάσουμε στο τι πραγματικά θέλουμε και να κάνουμε τη σωστή στοχοθεσία έτσι ώστε να μπούμε δυναμικά σε μια νέα εποχή που θα δημιουργήσει στον καθένα από εμάς τις βάσεις πάνω στις οποίες θα οικοδομήσουμε το μέλλον μας.

Sponsored Links

Αφθονία, ανάπτυξη και ανανέωση

Ο Δίας είναι ο πλανήτης της επέκτασης, της αφθονίας, της φιλοσοφίας, της γνώσης και της ευημερίας. Επίσης όμως αντιπροσωπεύει και την πίστη, τη θρησκεία, το νόμο, το δίκαιο και την ηθική. Από την άλλη, ο Πλούτωνας, που το όνομά του προέρχεται από τον πλούτο, είναι ο πλανήτης της αναγέννησης, της μετάλλαξης, της μεταμόρφωσης καθώς και της έντασης, του πάθους και του βάθους. Η θετική όψη που κάνουν αυτοί οι δύο πλανήτες - υπερδυνάμεις θα μας επηρεάσει, τόσο σε κοινωνικό, όσο και σε καθαρά προσωπικό επίπεδο. Δεδομένου μάλιστα του γεγονότος ότι και οι δύο βρίσκονται σε ζώδια του αέρα, θα συμβούν γεγονότα που θα αφορούν την κοινωνική μας πραγματικότητα ενώ για να τα αντιμετωπίσουμε θα πρέπει να κινηθούμε με βάση τον ορθολογισμό και, γενικά, τη λογική.

Ο Δίας στους Διδύμους βρίσκεται κάτω από την επιρροή του Ερμή και ο Πλούτωνας στον Υδροχόο βρίσκεται κάτω από την επιρροή του Ουρανού, που είναι και η ανώτερη οκτάβα του Ερμή. Η όψη λοιπόν αυτή θα μας "πετάξει" στον κόσμο των ιδεών και των σκέψεων και θα μας ωθήσει να κοινωνικοποιηθούμε, να είμαστε ανοιχτόμυαλοι, εξωστρεφείς και διαθέσιμοι να εργαστούμε πάνω σε νέες ιδέες και στόχους μαζί με διαφορετικούς μεν, συντονισμένους με τα δικά μας όνειρα και επιδιώξεις δε, ανθρώπους. Το τρίγωνο που θα κάνουν αυτοί οι δυο πλανήτες θα μοιάζει με ένα διαδραστικό λογισμικό το οποίο θα αφορά το σχεδιασμό και το χτίσιμο μιας γέφυρας.

Η όψη αυτή θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε την ικανότητά μας να αλλάξουμε το παιχνίδι της ζωής και, μέσα από τη γνώση, την ανταλλαγή πληροφοριών, την επικοινωνία, τη σκέψη, τη σωστή στοχοθεσία και την έγκαιρη λήψη αποφάσεων, να δημιουργήσουμε εμείς τη τύχη μας. Όσοι μάλιστα από εμάς θέλουμε να ασχοληθούμε με ένα φιλόδοξο σχέδιο περισσότερο πνευματικό, διανοητικό ή κοινωνικό μαζί με ομοϊδεάτες ή γενικά μέλη μιας ομάδας, θα έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα, φτάνει να κινηθούμε με βάση την ηθική, το καθήκον και την ακεραιότητα.

Κατά τα λοιπά, με την όψη αυτή θα υπάρξουν ευκαιρίες τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο τις οποίες και θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε αν θέλουμε να βελτιώσουμε τις σχέσεις, τις συνεργασίες, το βιωτικό επίπεδο αλλά την καθημερινότητά μας. Μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη καριέρα, μια επαγγελματική επιτυχία, μια προαγωγή, μια οικονομική αναβάθμιση, μια καλύτερη αισθηματική σχέση που θα "κουμπώνει" περισσότερο στα θέλω και τις ανάγκες μας, ταξίδια ή ό,τι άλλο επιθυμούμε. Γενικά, η αφθονία και η ευδαιμονία μπορούν να έρθουν στη ζωή μας, φτάνει και εμείς να είμαστε συντονισμένοι μαζί τους καθώς, αν πιστεύουμε πραγματικά σε κάτι, μπορούμε να το δημιουργήσουμε. Καλό επίσης είναι να θυμόμαστε ότι η καλοσύνη και η γενναιοδωρία που πηγάζουν μέσα από την καρδιά, πάντα επιστρέφονται στον αποστολέα πολλαπλάσια.

Πως θα σε επηρεάσει ο Δίας σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει 30 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού και του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Διδύμους, Λέοντες, Παρθένους, Σκορπιούς, Τοξότες, Υδροχόους και Ιχθύες, γεννημένους στις τελευταίες μοίρες του 3ου και τις αρχικές του 1ου δεκαημέρου των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στα δεκαήμερα αυτά.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας ωθήσει να εκφράσετε με τον πιο δυνατό τρόπο τις γνώσεις και τις νοητικές ικανότητές σας. Γενικά, μπροστά σας ανοίγονται νέοι ορίζοντες ενώ αρωγοί στις προσπάθειές σας θα σταθούν άτομα από το φιλικό ή το κοινωνικό περιβάλλον σας. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες για συνεργασίας που θα σας δοθούν και αναλάβετε τα ηνία δημιουργώντας μια γερή βάση για κάτι ακόμα καλύτερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα πρέπει να είστε ξεκάθαροι σε σχέση με το τι θέλετε, πώς το θέλετε και τι είστε διατεθειμένοι να κάνετε προκείμενου να το αποκτήσετε. Μην αφήσετε το φόβο σας για τις όποιες αλλαγές να σας καθυστερήσει και γενικά να λειτουργήσει σαν τροχοπέδη στην προσωπική εξέλιξή σας. Θετικές αλλαγές σας περιμένουν σχετικές με την επαγγελματική σας ζωή και την οικονομική πραγματικότητά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καινούργια ενδεχόμενα ανατέλλουν στον ορίζοντά σας και εσείς θα φλερτάρετε με τις νέες προοπτικές, είτε στον επαγγελματικό, είτε στον προσωπικό τομέα. Εξετάστε το ενδεχόμενο ανάγκης αλλαγής των πεποιθήσεών σας σε σχέση με το τι είναι εφικτό και τι όχι. Ασχοληθείτε με την πνευματική καλλιέργειά σας και γενικά με ό,τι μπορεί να σας εξελίξει. Εύνοια έχετε και σε ό,τι αφορά συμβόλαια και ταξίδια.

ΚΑΡΚΊΝΟΣ

Θα μπορέσετε να προχωρήσετε σε ευνοϊκούς για εσάς οικονομικούς διακανονισμούς, κάτι που θα σας βοηθήσει να πάρετε ανάσες. Η ψυχολογία σας θα αλλάξει προς το καλύτερο εξαιτίας θετικών νέων που θα λάβετε. Μην αφήσετε φοβίες και ανασφάλειες να σας κρατήσουν πίσω και τολμήστε να κάνετε πράγματα που θα σας αναβιβάσουν σε πολλαπλά επίπεδα. Να εμπιστευτείτε την ισχυρή διαίσθησή σας.

ΛΕΩΝ

Καινούργιοι στόχοι και ευκαιρίες ανάπτυξης θα βρεθούν στο προσκήνιο ενώ αρκετοί από εσάς θα ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική συνεργασία η οποία και θα σας βοηθήσει να εξελίξετε την καριέρα σας. Να εμπιστεύεστε τη δημιουργικότητα, τα ταλέντα και τις ικανότητητές σας. Αισθηματικά, μια νέα γνωριμία θα αλλάξει το σκηνικό.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εστιάστε στα επαγγελματικά σας και διεκδικήστε την αναγνώριση που σας αξίζει. Η αλήθεια είναι ότι θα έχετε την υποστήριξη ατόμων ανώτερων στην ιεραρχία που εκτιμούν εσάς, τη δουλειά και την εργασιακή ηθική σας. Ασχοληθείτε με κάτι περισσότερο πρωτότυπο και δημιουργικό που μπορεί να σας κάνει να ξεχωρίσετε. Αρκετοί από εσάς θα αναλάβετε μια θέση περισσότερο ηγετική που θα έχει και περισσότερες ευθύνες.

ΖΥΓΟΣ

Θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες, τις οποίες και θα πρέπει να αξιοποιήσετε, που θα έχουν σχέση με μια επαγγελματική αλλαγή που θα επιφέρει και οικονομικό όφελος. Πιστέψτε στον εαυτό σας και στα δημιουργικά ταλέντα σας και δημιουργήστε το υπόβαθρο για κάτι σημαντικό. Σε προσωπικό επίπεδο, ανοιχτείτε σε νέες γνωριμίες κι εμπειρίες με άτομα που μπορούν να αφυπνίσουν μέσα σας τη χαρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα νιώσετε ότι πατάτε πιο γερά στα πόδια σας και η αυτοπεποίθησή σας θα αυτή είναι που θα λειτουργήσει σαν μαγνήτης ανθρώπων και καταστάσεων που θα σας βοηθήσουν να προχωρήστε στη ζωή σας. Απομακρύνετε από κοντά σας την όποια τοξική ενέργεια βιώνετε και βάλτε σε προτεραιτότητα τον εαυτό και τις ανάγκες σας. Θετικές εξελίξεις θα έχετε και σε θέματα ακίνητης περιουσίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα κάνετε κάποιες νέες γνωριμίες με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Η αλήθεια είναι ότι θα χρειαστεί και εσείς να εργαστείτε με σύνεση και επιμονή όμως το σίγουρο είναι ότι θα έχετε θετικές εξελίξεις. Αισθηματικά, η διάθεσή σας να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας και η συναισθηματική σας ευεξία θα λειτουργήσουν άκρως θετικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις που θα διαμορφώσουν το εισόδημά σας. Εμπιστευτείτε την ικανότητά σας να πετυχαίνετε τους στόχους που βάζετε καθώς είστε συντονισμένοι με το καθήκον και την πειθαρχία και το γεγονός ότι μπορείτε να δείτε μακριά. Επιπλεόν, θα σας απασχολήσει η ομαλοποίηση της καθημερινής σας ρουτίνας όπως επίσης και η βελτίωση της εξωτερικής εμφάνισής και η ευεξία σας.

ΥΔΡΟΧΌΟΣ

Θα ανακτήσετε τις δυνάμεις σας και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις καθώς βρίσκεστε σε μια πολύ δημιουργική στιγμή της ζωής σας. Αγκαλιάστε τα νέα ενδεχόμενα και εμπιστευτείτε τα ταλέντα και τις δημιουργικές ιδέες σας. Ο θετικός τρόπος σκέψης σας, η αυτοπεποίθηση και η ανάγκη αυτοέκφρασης θα σας βοηθήσουν να έχετε θετικές εξελίξεις σε επαγγελματικό, οικονομικό και προσωπικό επίπεδο.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε την ακίνητη περιουσία σας, είτε με αγοραπωλησία, είτε με την οικονομική εκμετάλλευση ενός σπιτιού ενώ άλλους θα σας απασχολήσει μια ανακαίνιση ή μια μετακόμιση. Ακόμα, βάλτε σε προτεραιότητα την εσωτερική σας γαλήνη και την συναισθηματική και πνευματική σας ανάπτυξη και θεραπεύστε τις όποιες πληγές του παρελθόντος. Οι σχέσεις σας θα γίνουν πιο ουσιαστικές.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-05-2024 00:37:03