Quantcast
blank
 
blank

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Στις 11 Φεβρουαρίου 2022 ο Ερμής θα βρεθεί σε όψη συνόδου με τον Πλούτωνα στις 27° 16’ του Αιγόκερω. Η όψη αυτή θα μας φέρει στο μυαλό αυτό που ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Μάρκος Αυρήλιος είχε κάποτε πει: “Η Ευτυχία της ζωής μας εξαρτάται από την ποιότητα των σκέψεών μας”. Αυτό θα συμβεί γιατί θα αισθανθούμε την ανάγκη να εμβαθύνουμε και να φτάσουμε στο μεδούλι του κάθε θέματος ή γενικά της κάθε κατάστασης που μας απασχολεί με αποτέλεσμα να χαθούμε μέσα στα βάθη των σκέψεών μας.

Αυτό φυσικά σημαίνει ότι, κατά την διάρκεια της προσπάθειάς μας να ξεμπλέξουμε το πολύπλοκο κουβάρι της ζωής μας, θα οδηγηθούμε με μαθηματική ακρίβεια και στα δικά μας λάθη ή έστω παραλήψεις, κάτι που θα μας προκαλέσει ένταση και ίσως ακόμα και νεύρα ή θυμό. Για το λόγο αυτό, καλό θα ήταν να αναλογιστούμε ότι σε κάθε κατάσταση ή σχέση κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε με τα δεδομένα και τις προσλαμβάνουσες της κάθε περίπτωσης ξεχωριστά.

Sponsored Links

Πνευματική και συναισθηματική ένταση

Η δυναμική της όψης είναι μεγάλη και μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας, είτε για να κάνουμε μια πρώτης τάξεως αυτοανάλυση, κάτι που θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε καλύτερα το είδος των σχέσεων στις οποίες εμπλεκόμαστε, είτε για να καταφέρουμε να κατανοήσουμε τους άλλους και τον τρόπο που αυτοί σκέφτονται και πράττουν.

Γενικά, και δεδομένου ότι η δύναμη της πειθούς που θα διαθέτουμε θα είναι πράγματι μεγάλη, θα μπορέσουμε να επηρεάσουμε με ευκολία τους άλλους, τους όποιους άλλους της ζωής μας, και να καταφέρουμε να τους μεταδώσουμε τα δικά μας θέλω και τις δικές μας ανάγκες. Επίσης όμως, θα μπορέσουμε, κατά περιπτώσεις, να μοιραστούμε μαζί τους και βαθιές αλήθειες που θα απαιτήσουν, εκτός από την κατανόησή τους, και μια κάποια σχετική δράση και αυτό μπορεί να φανεί στους άλλους κάπως απειλητικό.

Στις προσωπικές μας σχέσεις, και κυρίως στις αισθηματικές, η όψη αυτή μπορεί να προκαλέσει χειριστικές συμπεριφορές και άτυπους αγώνες εξουσίας μεταξύ των εμπλεκομένων καθώς η ανασφάλεια του καθενός μπορεί να εκφραστεί, είτε επιθετικά, είτε παθητικά. Θα φανεί, μάλιστα, έντονα και η ανισότητα μεταξύ των συντρόφων καθώς κατά την διάρκεια της «μάχης» για τον έλεγχο της σχέσης θα πέσουν οι μάσκες και το «εμείς» θα γίνει «εγώ».

Γενικά, με αυτή την όψη μπορούν να υπάρξουν κάποιες αποκαλύψεις, είτε μιλάμε για την επαγγελματική μας, είτε μιλάμε για την προσωπική μας ζωή, που ωστόσο θα μας οδηγήσουν σε μια βαθιά και εσωτερική μεταμόρφωση καθώς θα μας προκαλέσουν να γίνουμε μια καλύτερη εκδοχή του ίδιου μας του εαυτού.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 5 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα, όποια στημένα εναντίον σας από καιρό τώρα, εμπόδια ιδιαίτερα στο εργασιακό σας περιβάλλον και να ανακτήσετε για ακόμα μια φορά τον έλεγχο σε ό,τι αφορά, όχι μόνο τα επαγγελματικά σας, αλλά και γενικά την κοινωνική σας θέση και ισχύ.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα καταφέρετε να βρείτε καλές και αρκετά συμφέρουσες λύσεις για τα όποια προβλήματα είχαν παρουσιαστεί και σας είχαν ταλαιπωρήσει καιρό τώρα, ιδιαίτερα, μάλιστα, αν αυτά αφορούσαν γραφειοκρατία σχετική με συμβόλαια ή ακόμα και κάποια νομικά ή καθαρά λογιστικά θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορείτε, με την όψη αυτή, να βάλετε σε μια σειρά τις οικονομικές σας υποθέσεις ιδιαίτερα, μάλιστα, αν αυτές αφορούν χρήματα που διαχειρίζεστε από κοινού με τρίτους. Ορισμένοι από εσάς θα αποδεχθείτε, επιτέλους, τα αληθινά σας συναισθήματα σχετικά με κάποιο άτομο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι με την όψη αυτή μπορεί να θελήσετε να πάρετε στα δικά σας χέρια τον έλεγχο των σχέσεών σας, ιδιαίτερα μάλιστα των προσωπικών, ή τουλάχιστον θα ενισχυθεί λίγο παραπάνω η ανάγκη σας να είστε εσείς οι πρωταγωνιστές στην καρδιά του ατόμου που σας ενδιαφέρει.

ΛΕΩΝ

Για ακόμα μια φορά θα έχετε πολλή δουλειά και γεμάτο πρόγραμμα, μόνο που αυτή την φορά θα έχετε εσείς και μόνο εσείς τον έλεγχο της εργασίας σας. Αν είστε αυτοαπασχολούμενοι, θα έχετε περισσότερα κέρδη ενώ, διαφορετικά, θα κοιτάξετε να προστατεύσετε τα δικά σας συμφέροντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη αυτή θα αυξήσει κατά πολύ την γοητεία και τον ερωτικό σας μαγνητισμό με αποτέλεσμα να έχετε κάποια αξιοσημείωτη ευκαιρία για να πλησιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει ή για να κάνετε μια καινούργια αισθηματική γνωριμία η οποία και μπορεί να έχει σημαντική εξέλιξη για εσάς.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Θα σας απασχολήσει, λίγο παραπάνω αυτή τη φορά, η οικογένειά σας αλλά ταυτόχρονα θα βρείτε τη λύση και για ένα οικογενειακό, και μάλλον οικονομικό, θέμα που σας έχει ταλαιπωρήσει αρκετά. Ορισμένοι θα έχετε κέρδη από την αγοραπωλησία ή την οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη αυτή θα ενισχύσει την, έτσι και αλλιώς, έμφυτη ικανότητα της πειθούς που διαθέτετε, κάτι που θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις, τόσο στο εργασιακό σας περιβάλλον, όσο και στο καθαρά προσωπικό. Κάποιοι από εσάς θα κάνετε μια νέα και ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλοί από εσάς θα έχετε κάποια πραγματικά ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση με πολλές προοπτικές η οποία έχει την δυναμική να διαφοροποιήσει θετικά το οικονομικό σας στάτους. Σε ό,τι αφορά την αισθηματική σας ζωή, θα αναγνωρίσετε την αξία σας και θα απαιτήσετε να κάνουν και οι άλλοι το ίδιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την όψη αυτή θα θελήσετε να αποκτήσετε ή ακόμα και να ανακτήσετε σε όλους τους τομείς της ζωής σας τον απόλυτο έλεγχο, αν αυτό φυσικά είναι εφικτό. Ωστόσο, αυτή σας η επιθυμία μπορεί να σας οδηγήσει σε άκρως χειριστικές συμπεριφορές και αυτό θα χρειαστεί πραγματικά την προσοχή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν θα πρέπει να αφήσετε τις πιο βαθιές και ίσως ακόμα και εμμονικές σας σκέψεις να πάρουν τα ηνία της ζωής σας αλλά, αντιθέτως, μέσα από ένα «αυτογνωσιακό ταξίδι» να καταφέρετε να αποκτήστε τη γνώση, όχι μόνο του τι ακριβώς θέλετε να έχετε στη ζωή σας, αλλά και πως να το αποκτήσετε.

ΙΧΘΥΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να διαχωρίσετε «την ήρα από το σιτάρι» σε ό,τι αφορά τις φιλικές σας σχέσεις. Επίσης, όσοι από εσάς έχετε κάποια σχέση με ομάδες ή συλλόγους ίσως χρειαστεί να είστε περισσότερο επιφυλακτικοί σε αυτά που σας λένε και να «κρατάτε μικρό καλάθι».

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-02-2022 12:00:00