blank
 
blank

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 

Στις 5 Φεβρουαρίου 2024 ο Ερμής και ο Πλούτωνας θα συναντηθούν σε όψη συνόδου στις 00° 29' του Υδροχόου. Η όψη αυτή θα μας βοηθήσει να φτάσουμε στην καρδιά των όποιων θεμάτων ποικιλοτρόπως μας ταλανίζουν και να μπορέσουμε να διαλευκάνουμε τις πάσης φύσεως υποθέσεις που χρήζουν της προσοχής μας.

Sponsored Links

Διεισδυτική σκέψη, δυνατός λόγος και έντονη διαίσθηση

Θα μπούμε ηθελημένα σε μια διαδικασία ανακάλυψης, σε πρώτο χρόνο, και κατανόησης, σε δεύτερο, γεγονότων και καταστάσεων που μας είχαν προβληματίσει καθώς και του πώς και του γιατί της συμπεριφοράς και του τρόπου σκέψης διαφόρων ανθρώπων. Σε αυτό θα βοηθήσει και το γεγονός ότι θα υπάρξουν αποκαλύψεις μυστικών και στο προσκήνιο θα έρθουν ζητήματα που έχουν "παιχτεί" στο παρασκήνιο, τα οποία και θα αλλάξουν τα ως ώρας δεδομένα και θα μας αναγκάσουν να τροποποιήσουμε τον τρόπο δράσης μας.

Η αλήθεια είναι ότι η πνευματική διαύγεια και η οξυδέρκεια που θα έχουμε θα μας επιτρέψουν να "διαβάσουμε ανάμεσα στις λέξεις". Να μη μείνουμε στην επιφάνεια των πραγμάτων αλλά να εμβαθύνουμε και να κατανοήσουμε τη δύναμή μας να επέμβουμε, αλλάζοντας ακόμα και τη δυναμική των σχέσεων και των συνεργασιών μας.

Από τη άλλη και δεδομένης της δύναμης της πειθούς μας, θα πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να χρησιμοποιήσουμε σωστά την επιρροή μας έναντι των άλλων και να μην περάσουμε στο άλλο άκρο παίζοντας παιχνίδια νοητικού, και όχι μόνο, ελέγχου. Οι τεχνικές χειραγώγησης εύκολα μπορούν να γυρίσουν μπούμερανγκ με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον καθένα από εμάς. Αυτό που σίγουρα πρέπει να κάνουμε είναι μια αυτοανάλυση από καθαρά ψυχολογικής πλευράς και να μπούμε σε μια διαδικασία αυτοανακάλυψης με σκοπό τον αυτοέλεγχο, την αυτοβελτίωση και εν τέλει, την αυτογνωσία.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους γεννημένους στις αρχές του 1ου δεκαήμερου των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα έρθετε αντιμέτωποι με συνειδητοποιήσεις και με την κακή πλευρά φίλων ή ατόμων που κινούνται στους ίδιους χώρους με εσάς και θα σας απογοητεύσει η γενική συμπεριφορά τους. Ίσως έχει έρθει ο καιρός για να κλείσετε κύκλους και να ανοίξετε άλλους, πιο συμβατούς με τις ανάγκες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Δώστε ιδιαίτερη σημασία στις κινήσεις και τα λόγια, τόσο των ανωτέρων, όσο και των συναδέλφων σας, καθώς ενδέχεται να "πετύχετε λαβράκι" και να μπορέσετε να κατανοήσετε, όχι μόνο το τι συμβαίνει πραγματικά, αλλά και τον τρόπο που πρέπει να κινηθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις αναφορικά με κάποιες υπογραφές συμβολαίων, οικονομικές διαπραγματεύσεις ή εμπορικές συμφωνίες. Τουναντίον, κινηθείτε προσεκτικά καθώς θα υπάρξουν επιπλέον πληροφορίες που θα σας υποδείξουν τον τρόπο δράσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσοχή στο παρασκήνιο, τόσο στο εργασιακό περιβάλλον, όσο και στην προσωπική σας ζωή. Προσπαθήστε να βάλετε σε μια σειρά παρελθούσες οφειλές. Αισθηματικά, θα ζήσετε έντονες στιγμές, ωστόσο δεν θα πρέπει να αφήσετε ζήλιες και ανασφάλειες να σας ταράξουν.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΛΕΩΝ

Θα χρειαστεί να βάλετε, με τον τρόπο σας, τον "κάθε κατεργάρη στον πάγκο του" και να εστιάσετε στις δικές σας ανάγκες και θέλω χωρίς να κάνετε εκπτώσεις, κάτι που θα οδηγήσει αρκετούς από εσάς στο χτίσιμο νέων σχέσεων και συνεργασιών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γεγονότα που θα συμβούν θα ανατρέψουν τα ως ώρας δεδομένα σας και θα σας βάλουν σε μια διαδικασία αλλαγών. Ωστόσο, αν θέλετε να βελτιώσετε πραγματικά την καριέρα σας, θα πρέπει να είστε έτοιμοι να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες.

ΖΥΓΟΣ

Μην εμπλακείτε με εμμονές και ψυχαναγκαστικές συμπεριφορές σε ό,τι αφορά την αισθηματική σας ζωή γιατί στο τέλος θα κουραστείτε και εσείς και το ταίρι σας. Εστιάστε σε ό,τι μπορεί μεταξύ σας να εξελιχθεί και κυρίως στη βελτίωση της ερωτικής σας ζωής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην επιτρέψετε σε κανένα, ακόμα και αν μιλάμε για μέλη της οικογένειάς σας ή γενικά αγαπημένα πρόσωπα, να πάρει τα ηνία της ζωής σας. Αναδείξτε το δυναμισμό σας και κινηθείτε με αυτοπεποίθηση. Αισθηματικά, θα επιστρέψει ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην αφήσετε να σας εμπλέξουν, για κανένα λόγο, σε ίντριγκες, κουτσομπολιά και λοιπά ποταπά παιχνίδια εξουσίας που μόνο κακό μπορεί να σας κάνουν. Από την άλλη, και εσείς να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που επικοινωνείτε καθώς η έλλειψη τακτ θα σας στοιχίσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας, ακόμα και με την έννοια επενδύσεων στις οποίες θέλετε να προβείτε. Αρκεί όμως πριν να είστε σίγουροι ότι γνωρίζετε το τι χρειάζεται να κάνετε ή να έχετε ένα σύμβουλο τον οποίο και είστε βέβαιοι ότι μπορείτε να εμπιστευτείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εμπιστευτείτε το δυνατό μυαλό και τη διαίσθησή σας καθώς αμφότερα, όχι μόνο θα σας βγάλουν από δύσκολες καταστάσεις, αλλά και θα σας δείξουν το δρόμο που θα πρέπει να διαβείτε προκειμένου να μπορέσετε να διαγράψετε μια επιτυχημένη πορεία.

ΙΧΘΥΕΣ

Ψάξτε μέσα σας και θα βρείτε τις απαντήσεις που χρειάζεστε για κάποια βασικά ερωτήματα. Μην επιτρέψετε σε φόβους και ανασφάλειες να σας οδηγήσουν σε άγνωστα συναισθηματικά νερά. Τουναντίον, πάρτε εσείς τα κουπιά και βάλτε πλώρη για νέες θάλασσες.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-02-2024 12:00:00