Quantcast
blank
 
blank

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Στις 10 Φεβρουαρίου 2023 ο Ερμής και ο Πλούτωνας θα συναντηθούν σε όψη συνόδου στις 28° 57’ του Αιγόκερω. Η όψη αυτή θα ξυπνήσει μέσα μας τον «Ηρακλή Πουαρό» και θα βαλθούμε να εξιχνιάσουμε τα όποια «μυστήρια» που μας περιβάλλουν, είτε σε επαγγελματικό, είτε σε προσωπικό επίπεδο. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι την τάση μας αυτή θα βοηθήσουν και κάποια γεγονότα που θα μας βάλουν σε σκέψεις και θα μας ωθήσουν να μπούμε σε μια διαδικασία μελέτης συμπεριφορών και έρευνας καταστάσεων. Ταυτόχρονα, θα αμφισβητήσουμε λεγόμενα και θα αναζητήσουμε το «πως και το γιατί» των όποιων θεμάτων και των προβληματικών συμπεριφορών που μας απασχολούν.

Sponsored Links

Εκ βαθέων συζητήσεις

Θα υπάρξουν αποκαλύψεις που θα μας βοηθήσουν να διαλευκάνουμε υποθέσεις και να μπορέσουμε να αντιληφθούμε τον πραγματικό ρόλο που έχουν παίξει κάποια άτομα, βασιζόμενοι, αυτήν τη φορά, σε πραγματικά στοιχεία και όχι σε «αποχρώσες ενδείξεις». Επιπλέον, η όψη αυτή θα μας βοηθήσει, δια μέσου της έντονης διαίσθησης, να φτάσουμε στο βάθος των ζητημάτων και να αναγνώσουμε καλύτερα τα δεδομένα μας.

Ακόμα, κάτι βασικό είναι το ότι η όψη αυτή θα μας χαρίσει δύναμη στο λόγο και ικανότητα να πείθουμε τους άλλους. Ωστόσο, θα πρέπει να καταλάβουμε ότι, για τους ίδιους ακριβώς λόγους με εμάς, κάποια άλλα άτομα, που δεν έχουν και την καλύτερη ποιότητα σαν άνθρωποι, θα χρησιμοποιήσουν τη δύναμη αυτή για να μας ξεγελάσουν, να μας εξαπατήσουν ή να διαδώσουν, με τη μορφή «αρνητικής προπαγάνδας», ψέματα που θα τα βαφτίσουν αλήθειες.

Βέβαια, ακριβώς επειδή και εμείς θα βλέπουμε τα πράγματα από άλλο επίπεδο, θα μπορέσουμε, τόσο να αναγνωρίσουμε, όσο και να διαχειριστούμε με τον καλύτερο τρόπο τις όποιες χειριστικές και άκρως τοξικές συμπεριφορές. Εξάλλου, αυτό που θα πρέπει να καταλάβουμε είναι το γεγονός ότι όσοι εκτεθούν στα μάτια μας με τη συμπεριφορά τους θα το κάνουν γιατί κατά βάθος θα νιώσουν ότι απειλούνται από εμάς ή τα επιτεύγματά μας.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Μπορείτε να προωθήσετε κάποιες ενδιαφέρουσες ιδέες σας στους ανώτερους από εσάς στην επαγγελματική ιεραρχεία πετυχαίνοντας να τραβήξετε με ενδιαφέροντα τρόπο την προσοχή τους. Ορισμένοι θα ανακαλύψετε και θα αποκαλύψετε κάποιο παρασκήνιο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη αυτή θα σας ευνοήσει σε ό,τι αφορά επαγγελματικές συζητήσεις, υπογραφές συμβολαίων, νομικές υποθέσεις, σπουδές και ταξίδια. Κάποιοι από εσάς θα λάβετε πληροφορίες που θα ξεδιαλύνουν το τοπίο και θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε το πώς και το γιατί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη βοήθεια δικών σας ανθρώπων θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε κάποιες παρελθούσες οικονομικές εκκρεμότητές σας ή να βρείτε άκρη σε κάποια νομική σας υπόθεση. Σε ό,τι αφορά την αισθηματική σας ζωή, θα απολαύσετε παθιασμένες ερωτικές στιγμές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα γίνουν κάποιες αποκαλύψεις σε ό,τι αφορά ορισμένες προσωπικές σας σχέσεις ή συνεργασίες που θα σας αναγκάσουν να χαράξετε μια νέα πορεία. Κάποιοι από εσάς θα προχωρήσετε σε νέες συμμαχίες, πιο συμφέρουσες. Αισθηματικά, μην αφήσετε τη ζήλια να σας ταράξει.

ΛΕΩΝ

Η καθημερινότητά σας μπορεί να μην είναι ήρεμη θα είναι όμως ενδιαφέρουσα. Θα υπάρξουν γεγονότα που μπορεί να ανατρέψουν κάποιες καταστάσεις, θα βγάλουν όμως στην επιφάνεια ευκαιρίες τις οποίες και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα πρέπει να αποφύγετε το σκόπελο που λέγεται εμμονές, ειδικά σε ό,τι αφορά την αισθηματική σας ζωή καθώς το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να κουράσετε το ταίρι σας με τη ζήλια σας. Αφοσιωθείτε στο μεταξύ σας πάθος και την ερωτική ένταση.

Ολυμπία1

Ολυμπία2

ΖΥΓΟΣ

Θα βρείτε έξυπνες λύσεις σε προβλήματα που έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά, τόσο εσάς, όσο και την οικογένειά σας. Ορισμένοι από εσάς θα έρθετε ξανά σε επαφή με κάποιο άτομο που είχε παίξει σημαντικό ρόλο στο παρελθόν στην ερωτική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έρθουν στα αυτιά σας ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε μια τάξη, είτε την επαγγελματική, είτε την προσωπική σας ζωή. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι να μην ασχοληθείτε με κουτσομπολιά γιατί στο τέλος θα εκτεθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε κάποιους από εσάς θα γίνει μια επαγγελματική πρόταση η οποία, αν και μοιάζει εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, θα χρειαστεί ένα ενδελεχές τσεκάρισμα από εσάς. Ορισμένοι άλλοι θα κάνετε κάποιες επιτυχημένες κινήσεις βελτίωσης των οικονομικών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βάλτε σε λειτουργία, τόσο την οξυδέρκειά σας, όσο και τη διαίσθησή σας και, ταυτόχρονα, εφαρμόστε στη ζωή σας κανόνες που θα σας βοηθήσουν να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι. Ωστόσο, πείτε όχι σε χειριστικές συμπεριφορές που η όψη αυτή θα σας «βγάλει».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην αφήσετε τους φόβους και τις ανασφάλειες να σας τραβήξουν σε πεδία δυσάρεστα. Τουναντίον, ανανεωθείτε εσωτερικά και, γιατί όχι, εξωτερικά και αναζητήστε ανοιχτές θάλασσες ικανές να ικανοποιήσουν τη δίψα σας για περιπέτειες και ενδιαφέρουσες εμπειρίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα μάθετε κάποια πράγματα για κάποια άτομα με τα οποία θεωρούσατε ότι μοιραζόσασταν τις ίδιες ιδέες ή είχατε κοινούς στόχους που, αν και θα σας απογοητεύσουν, θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε πολλά και για τον ίδιο σας τον εαυτό. Εμπιστευτείτε τους νέους κύκλους που ανοίγονται στη ζωή σας.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-02-2023 04:44:51