Quantcast
blank
 
blank

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο, από την Έλενα Γκιτσάλη: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο, από την Έλενα Γκιτσάλη: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Στις 25 Απριλίου 2021 ο Ερμής και ο Κρόνος θα βρεθούν σε όψη τετραγώνου από τις 12ο 52’ μοίρες του Ταύρου και 12ο 52’ του Υδροχόου αντίστοιχα. Η συνάντηση αυτή θα φέρει δυσκολίες, τόσο στον τρόπο σκέψης, όσο και στον τρόπο έκφρασής μας. Με αποτέλεσμα, φυσικά, να δημιουργούνται ασυνεννοησίες και παρεξηγήσεις.

Sponsored Links

Ασυνεννοησίες και παρεξηγήσεις!

Επιπλέον θα διακατεχόμαστε από μια συλλογική έλλειψη κατανόησης των θεμάτων και προβλημάτων των άλλων, κυρίως γιατί θα είμαστε επικεντρωμένοι στα δικά μας. Στο μενού της όψης θα πρέπει να προσθέσουμε και γραφειοκρατικά προβλήματα με τράπεζες, οργανισμούς και δημόσιο καθώς και ζημιές σε εξοπλισμό που σχετίζεται με την επικοινωνία π.χ. τηλέφωνα, ρούτερ, υπολογιστές κλπ

Πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τα ζώδια του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερου των ζωδίων καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η προσοχή σας εστιάζεται στις επαφές σας με φίλους και με άτομα με τα οποία έχετε κάποια κοινωνική επαφή, ίσως γιατί ανήκετε στις ίδιες ομάδες ή συλλόγους. Ο λόγος είναι ότι μπορεί να παρεξηγηθεί ο τρόπος που κυνηγάτε τους στόχους σας και να κατηγορηθείτε για το ότι προσπαθείτε με μύχιους τρόπους εσείς να τους καπελώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Μέσα στο γενικότερο πλαίσιο της ασυνεννοησίας θα βρεθείτε αντιμέτωποι με την γραφειοκρατία και το δημόσιο. Έγγραφα που δεν έχουν τις σωστές υπογραφές ή σφραγίδες πιθανώς να σας, ελαφρά πάντα, ταλαιπωρήσουν. Επιπλέον, καλό θα ήταν να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στον τρόπο που εκφράζεστε μέσα σε εργασιακά περιβάλλοντα, προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσείς με την όψη αυτή να προσέχετε τις επαφές σας με άτομα που κατοικούν στο εξωτερικό αλλά και σε ότι έχει να κάνει με ταξίδια τα οποία είχατε προγραμματίσει να κάνετε, γιατί επαγγελματικές σας υποχρεώσεις πιθανώς να σας κρατήσουν μακριά τους. Επιπλέον, αν και θα έχετε βαθιά αισθήματα για ανθρώπους δεν θα μπορείτε να τα εκφράσετε λεκτικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή η όψη θα σας φέρει κάποιες δυσκολίες που θα αφορούν κληρονομιές, χρήματα που διαχειρίζεστε από κοινού με τρίτους, αλλά και οικονομικά θέματα που αφορούν τράπεζες και δημόσιο. Προσπαθήστε να βρείτε λύσεις σκεπτόμενοι καθαρά ορθολογιστικά και προσέξτε για παγίδες που μπορεί να κρύβουν τα ψιλά γράμματα σε έγγραφα που αφορούν οικονομικές διαπραγματεύσεις.

ΛΕΩΝ

Προσοχή να δώσετε στις «επίσημες σχέσεις» που έχετε, είτε μιλάμε για γάμο, συμβίωση ή γενικά σοβαρή σχέση, είτε μιλάμε για επαγγελματικές σχέσεις π.χ. σε εταιρίες στις οποίες εργάζεστε χρόνια. Εμπόδια και παρεξηγήσεις πιθανώς να σας δημιουργήσουν συναισθηματικές εντάσεις και για τον λόγο αυτό καλό θα ήταν να μην είστε παρορμητικοί στην επικοινωνία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσείς θα αντιμετωπίσετε κάποια θέματα που θα έχουν σχέση με καθυστερήσεις σε έγγραφα που αναμένετε ή με παρεξηγήσεις που πιθανά μπορεί να συμβούν με άτομα που συναντάτε στην καθημερινότητά σας, όπως π.χ. γείτονες, συναδέλφους ή συνεργάτες. Επιπλέον, καλό θα ήταν να προσέξετε και τις σχέσεις σας με συγγενείς και αδέλφια.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Στην δική σας την περίπτωση η όψη αυτή θα φέρει μια διάθεση απομόνωσης από όλους και από όλα. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, ίσα ίσα που θα σας δώσει και στιγμές χαλάρωσης αλλά, και γιατί όχι, ενδοσκόπησης. Επίσης, ορισμένοι από εσάς μπορεί να έχετε να αντιμετωπίσετε και κάποιου είδους παρεξηγήσεις με τα παιδιά σας ή με άτομα που συνδέεστε ερωτικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην δώσετε και πολύ σημασία σε ότι ακούσετε τις μέρες αυτές από τους γονείς σας ή από άτομα της οικογένειάς σας γιατί το γενικότερο κλίμα της όψης ελλοχεύει κινδύνους παρεξηγήσεων και καβγάδων στην κυριολεξία από το πουθενά. Αντ’αυτού μπορείτε να προσέχετε εσείς τα δικά σας λόγια και για όσα, από τους άλλους, λέγονται να λέτε… «ας πάει και το παλιάμπελο».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη αυτή μπορεί να σας προκαλέσει επικοινωνιακά λάθη, τόσο με τα αδέλφια σας, όσο και με τους συνεργάτες σας. Επιπλέον, να προσέχετε και τι γράφετε στο διαδίκτυο και σε μηνύματα που στέλνετε γιατί όπως λέει και ένα ρητό «τα λόγια πετούν αλλά τα γραπτά μένουν». Επίσης, να είστε πολύ προσεκτικοί για τυχόν ζημιές σε κινητό η στον υπολογιστή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη αυτή θα σας οδηγήσει στο να είστε λίγο παραπάνω αυστηροί με τους ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε τα συναισθήματά σας. Επιπλέον, θα αισθάνεστε λίγο παραπάνω κουρασμένοι ψυχικά και με χαμηλή ενέργεια. Δεν θα έχετε διάθεση για επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων. Επίσης, δώστε προσοχή γιατί μπορεί να έχετε την τάση να χάνετε τα πράγματά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα σας βγουν ανασφάλειες και χαμηλή αυτό-εκτίμηση σε σχέση με όλα όσα έχουν ήδη γίνει και με όσα θα μπορούσαν, ενδεχομένως, να έχουν συμβεί. Καλό, ωστόσο, είναι να μην αναμοχλεύετε το παρελθόν και να μην μετανιώνετε. Καλύτερα να κρατήσετε μέσα σας το ότι αν είχατε διαφορετικές εμπειρίες ζωής δεν θα είχατε φτάσει εδώ που είστε τώρα.

ΙΧΘΥΣ

Η όψη αυτή, η αλήθεια είναι, μπορεί άνετα να σας οδηγήσει στη μελαγχολία και στο κλείσιμο στον εαυτό σας, χωρίς να έχετε διόλου όρεξη να πείτε έστω και καλημέρα στους άλλους. Μην πέφτετε στην παγίδα της αυτό-λύπησης καθώς και της αυτό-παγίδευσης, διότι σε ότι αφορά την δική σας ζωή, τον οριστικό λόγο τον έχετε εσείς και κανείς άλλος.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-04-2021 12:00:00