blank
 
blank

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
 

Στις 10 Νοεμβρίου 2023 ο Ερμής από τις 00° 32΄ του Τοξότη θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο που βρίσκεται στους Ιχθύες. Η όψη αυτή θα φέρει δυσκολίες στην επικοινωνία ενώ θα ξυπνήσει μέσα μας δυσάρεστες μνήμες και σκέψεις που, αν δεν τις καταπολεμήσουμε στη γέννησή τους, θα μας οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια στη μελαγχολία και στην ηθελημένη απομόνωση.

Sponsored Links

Δυσκολίες στην επικοινωνία, αναβολές και καθυστερήσεις

Η αλήθεια είναι ότι με την όψη αυτή θα υπάρχει κάποια δυσκολία στην επικοινωνία. Είτε, λοιπόν, εμείς δεν θα μπορούμε να εκφραστούμε σωστά και να γινόμαστε κατανοητοί στους άλλους, είτε οι άλλοι δεν θα μας εξηγούν σωστά τις σκέψεις ή τα τρέχοντα δεδομένα με αποτέλεσμα να μη μπορούμε να έχουμε μια σαφή εικόνα των καταστάσεων, άρα και σωστή κρίση.

Επιπλέον, θα υπάρχουν καθυστερήσεις ή αναβολές, κυρίως σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σχέδιά μας, πράγμα που θα μας απογοητεύσει και ρίξει ψυχολογικά. Μπλοκαρίσματα θα ζήσουμε και σε θέματα σχετικά με το δημόσιο ή γενικά με τη γραφειοκρατία. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε ό,τι αφορά υπογραφές και συμφωνίες καθώς τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται και ό,τι μας λένε να μην αντιπροσωπεύει την αλήθεια. Για το λόγο αυτό, καλό θα ήταν να μη βιαστούμε να πάρουμε αποφάσεις και, αν χρειαστεί, να αναζητήσουμε συμβουλές από άλλους πιο έμπειρους από εμάς.

Σε ό,τι αφορά την προσωπική μας ζωή, θα νιώσουμε ότι οι άλλοι εξαντλούν πάνω μας όλη τους την αυστηρότητα και ότι γενικά δεν μας δείχνουν κατανόηση. Θα πρέπει όμως να κάνουμε λίγη υπομονή και να προσπαθήσουμε να δούμε την πραγματικότητα και από τη θέση του άλλου. Ας συνειδητοποιήσουμε, λοιπόν, ότι "όλοι μας είμαστε καλοί ή κακοί ανάλογα με το ποιος διηγείται το παραμύθι".

Πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στα δεκαήμερα αυτά.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα υπάρξουν καθυστερήσεις ή ακόμα και αναβολές σχετικές με υπογραφές συμβολαίων, ταξίδια, μετακινήσεις ή γενικά με κινήσεις και αλλαγές που θέλετε. Κάντε λίγη υπομονή.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν έχει έρθει ακόμα η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε σημαντικά βήματα προς τα εμπρός αναφορικά με τις επιδιώξεις σας. Τακτοποιήσετε, στο μέτρο του δυνατού, οικονομικές οφειλές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα χρειαστεί να προσέξετε τα λόγια και τις πράξεις σας σε ό,τι αφορά τη συντροφική σας ζωή γιατί θα υπάρξουν εντάσεις και θυμοί που, αν δεν κατευναστούν, θα προκαλέσουν σοβαρούς τριγμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ζείτε μια άκρως πιεστική καθημερινότητα και έχετε να τακτοποιήσετε πολλές εκκρεμότητες που δεν σας αφήνουν περιθώριο να πάρετε ανάσα. Φροντίστε να ξεκουράζεστε και να τρώτε σωστά.

ΛΕΩΝ

Τόσο η οικονομική, όσο και η αισθηματική σας πραγματικότητα θα χρειαστούν από εσάς να χρησιμοποιήσετε τη λογική και όχι μόνο το συναίσθημά σας. Μη μπερδεύετε το πάθος με την αγάπη.

Άποφάσεις

Άποφάσεις2

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα υπάρξουν προβλήματα οικογενειακά που θα χρειαστούν την άμεση δράση σας. Σε περίπτωση αισθηματικής επανασύνδεσης, μη σκεφτείτε μόνο τι σας ένωσε αλλά και το τι σας χώρισε.

ΖΥΓΟΣ

Αποφύγετε κουτσομπολιά και ίντριγκες, ιδιαίτερα μέσα στο εργασιακό περιβάλλον σας, γιατί θα είστε εσείς οι μεγάλοι εκτεθειμένοι. Θα υπάρξουν προβλήματα στην επικοινωνία με συγγενείς και γείτονες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα χρειαστεί να βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη για να καλύψετε ανάγκες, είτε δικές σας, είτε των παιδιών ή γενικά των οικείων σας. Δείξτε κατανόηση στις λάθος συμπεριφορές των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα πρέπει να δείξετε ωριμότητα και σοβαρότητα απέναντι στις αναποδιές που θα υπάρξουν, τόσο στην οικογενειακή, όσο και στην προσωπική σας ζωή. Μην αφήσετε το παρελθόν να καθορίσει το μέλλον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Άλυτα προβλήματα από το παρελθόν έρχονται να σας ταλαιπωρήσουν και να σας αναγκάσουν να βρείτε λύσεις άμεσα. Προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείτε γιατί θα υπάρξουν εντάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα σας στεναχωρήσει η συμπεριφορά φίλων ή ομοϊδεατών σας και θα κάνετε δυσάρεστες σκέψεις γι' αυτούς. Μην προχωρήσετε ακόμα σε επαγγελματικά ανοίγματα γιατί οι συνθήκες δεν σας ευνοούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ό,τι αφορά την εργασία σας καθώς εύκολα μπορεί από απροσεξία να γίνουν λάθη που θα σας στοιχίσουν, κυρίως σε ό,τι αφορά τη δημόσια εικόνα σας.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 06-11-2023 13:00:55