Quantcast
blank
 
blank

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Στις 7 Δεκεμβρίου 2021 ο Ερμής από τις 20° 25’ του Τοξότη θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στις 20° 25’ των Ιχθύων. Η όψη αυτή θα μπερδέψει και θα περιπλέξει τις καταστάσεις. Το μυαλό μας θα διαστρεβλώνει την πραγματικότητα και παράλληλα θα νιώθουμε ότι τίποτα στην ζωή μας στην πραγματικότητα δεν είναι σαφές. Η γενική αίσθηση που θα έχουμε θα είναι ότι πατάμε σε κινούμενη άμμο. Θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε παρανοήσεις και παρεξηγήσεις μεταξύ φίλων και συντρόφων αλλά και αναβολές προγράμματος, σοβαρές διαφωνίες και εσφαλμένες δικές μας εντυπώσεις σε ό,τι αφορά τις επαγγελματικές, και κατ’ επέκταση τις οικονομικές, μας σχέσεις.

Sponsored Links

Ψεύτικες υποσχέσεις και παρεξηγήσεις!

Δεν θα πρέπει να βασιζόμαστε μόνο σε αυτά που ακούμε, και ιδιαίτερα στις υποσχέσεις των άλλων, αλλά και να περιμένουμε να δούμε τις ανάλογες πράξεις για να είμαστε σίγουροι, γιατί μπορεί να πέσουμε θύματα της πλάνης τους. Επιπλέον, και εμείς μπορεί να ξεγελάσουμε τον ίδιο μας τον εαυτό εξαιτίας της φαντασίας μας που θα πλάθει ιστορίες που δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Αυτά που θα πρέπει να κάνουμε είναι να προστατεύσουμε τον εαυτό μας από τα ενεργειακά βαμπίρ που θα προσπαθήσουν να μας ρουφήξουν την ενέργειά μας και να μην πιστεύουμε, σχεδόν με μια παιδική αφέλεια, όλα όσα ακούμε γύρω μας όπως π.χ. θεωρίες συνωμοσίας και ακραίες απόψεις. Επίσης, καλό θα ήταν να είμαστε προσεκτικοί γιατί με την όψη αυτή υπάρχει το ενδεχόμενο να χάσουμε κάποιο προσωπικό μας αντικείμενο, είτε λόγω αφηρημάδας, είτε λόγω κλοπής.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 4 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, γεννημένους στο τέλος του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στα δεκαήμερα αυτά.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή σας καλεί να είστε προσεκτικοί σε αυτά που σας υπόσχονται οι άλλοι γιατί οι πιθανότητες να σας καλλιεργούν φρούδες ελπίδες είναι μεγάλη. Αφήστε τις πράξεις των άλλων, και όχι τα λόγια, να μιλήσουν για αυτούς και μην αφήνετε κανένα να σας επηρεάζει ψυχολογικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα πρέπει να μην πιστεύετε εύκολα αυτά που σας υπόσχονται. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να σας δημιουργήσουν ψεύτικες ελπίδες σε σχέση με μία οικονομική συμφωνία ή μια επένδυση που θέλετε να κάνετε με αποτέλεσμα να εξαπατηθείτε και να χάσετε χρήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την προσοχή σας θα χρειαστεί να δώσετε στις προσωπικές σας σχέσεις και τις επαγγελματικές σας συνεργασίες καθώς υπάρχουν πολλές πιθανότητες να δημιουργηθούν παρανοήσεις λόγω λάθους τρόπου έκφρασης, από εσάς ή τους άλλους, και ως εκ τούτου παρεξηγήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη αυτή θα σας τσακίσει λίγο τα νεύρα γιατί θα έχετε να αντιμετωπίσετε αναβολές και ανατροπές στο καθημερινό σας πρόγραμμα, αλλά και παρεξηγήσεις με συνεργάτες γιατί ίσως, είτε εσείς, είτε οι άλλοι, δεν έχετε δώσει και πολύ μεγάλη σημασία σε βασικές λεπτομέρειες.

ΛΕΩΝ

Με την όψη αυτή θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ό,τι αφορά την αισθηματική σας ζωή. Οπότε, καλό θα ήταν «όπου ακούτε πολλά κεράσια να κρατάτε και μικρό καλάθι» γιατί μπορεί να σας δημιουργηθούν ελπίδες για μια σχέση που δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κρατήστε «χαμηλό προφίλ» γιατί υπάρχουν πολλές πιθανότητες να δημιουργηθούν, στην κυριολεξία από το πουθενά, παρεξηγήσεις με τους οικείους σας, ή ακόμα χειρότερα, με μέλη της οικογένειας του/της συντρόφου σας, κάτι που θα έχει αντίκτυπο και στην μεταξύ σας σχέση.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Εξαιτίας της ανάγκης σας, αφενός να μην δημιουργείτε εντάσεις, και αφετέρου να τα έχετε καλά με όλους για να έχετε και την ησυχία σας, ίσως αναγκαστείτε να δώσετε υποσχέσεις τις οποίες, αν δεν καταφέρετε να κρατήσετε, στο τέλος θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα στους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα πρέπει να δώσετε την πρέπουσα προσοχή σε επαγγελματικές και οικονομικές συμφωνίες που τυχόν κάνετε γιατί αυτά που θα σας υποσχεθούν πολύ πιθανά να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Να προσέχετε τα προσωπικά σας αντικείμενα για τυχόν κλοπές ή απώλειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη αυτή σας προειδοποιεί για τυχόν προβλήματα που θα αναγκαστείτε να αντιμετωπίσετε αν, προκειμένου να καταφέρετε να αποκτήσετε μια επαγγελματική θέση ή να πετύχετε μια οικονομική συμφωνία, δείξετε στους άλλους ένα πρόσωπο που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η έντονη ψυχική σας ανάγκη να πιστέψετε μέσα σας ότι όλα είναι καλά και οι σχέσεις σας, είτε προσωπικές, είτε επαγγελματικές, κυλάνε όμορφα θα σας οδηγήσει να χτίσετε μια ιδανική πραγματικότητα στο μυαλό σας η οποία, όμως, δεν θα είναι πραγματική. Γενικά, μη πιστεύετε ότι σας λένε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην ρίχνετε την αξία σας και μην υποτιμάτε τον εαυτό σας προκειμένου να είστε αγαπητοί σε όλους. Κάποιοι από εσάς θα βιώσουν μια απογοήτευση από ένα φιλικό τους πρόσωπο, ενώ προσεκτικοί θα πρέπει να είστε με τα προσωπικά σας αντικείμενα και τα οικονομικά σας.

ΙΧΘΥΣ

Με την όψη αυτή θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ό,τι έχει να κάνει με τις επαγγελματικές σας σχέσεις καθώς μπορεί, εξαιτίας του ότι θα θέλετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις, να αναλάβετε μια υποχρέωση την οποία δεν θα καταφέρετε να φέρετε εις πέρας και να εκτεθείτε.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 06-12-2021 12:00:00