Quantcast
blank
 
blank

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Την 1η Δεκεμβρίου 2022, ο Ερμής από τις 22° 39’ του Τοξότη θα βρεθεί σε όψη τετράγωνου με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύες. Η όψη αυτή θα μας δημιουργήσει μία, τρόπον τινά, πνευματική θολούρα. Θα μπερδέψει τη σκέψη μας και θα μας οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα, κάτι που, ως φυσικό επακόλουθο, θα προκαλέσει παρεξηγήσεις.

Sponsored Links

Μυστικά και ψέματα

Με την όψη αυτή καλό θα ήταν, αν φυσικά είναι στο χέρι μας και μπορούμε, να αποφύγουμε να πάρουμε σοβαρές αποφάσεις ή να ασχοληθούμε με επαγγελματικές συμφωνίες και οικονομικούς διακανονισμούς. Αν δεν μπορούμε να μεταθέσουμε για αργότερα τις όποιες συνομιλίες, ας το κάνουμε αφού ψάξουμε εξονυχιστικά όλες τις παραμέτρους και πάντα με την αρωγή ενός ανθρώπου, είτε πιο έμπειρου, είτε της απολύτου εμπιστοσύνης μας.

Εύκολα μπορούμε να πέσουμε θύμα κάποιου απατεώνα και γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχουμε τα τιμαλφή μας. Ακόμα πιο εύκολα, και σε καθαρά αισθηματικό επίπεδο, μπορούμε να πιστέψουμε κάποια όμορφα λόγια που θα ακούσουμε και που θα νιώσουμε ότι «μιλάνε μέσα στην καρδιά μας» ενώ, στην πραγματικότητα, δεν είναι αληθινά ή, τουλάχιστον, δεν αντιπροσωπεύουν όλη την αλήθεια. Ας αφήσουμε καλύτερα τις πράξεις να μιλήσουν πριν αφεθούμε σε πλάνες.

Τέλος, με την όψη αυτή θα πρέπει να μετριάσουμε την τάση μας να αφηνόμαστε στη φαντασία μας και να πιαστούμε από πιο απτές καταστάσεις. Επίσης, να είμαστε προσεκτικοί με το ποιο άτομο μοιραζόμαστε τα μυστικά μας έτσι ώστε να μη βρεθούμε προ εκπλήξεων.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί με την όψη αυτή κάποια γεγονότα ή άνθρωποι μπορεί να σας ξεγελάσουν και άθελά σας να επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος. Ορισμένοι θα έχετε καθυστερήσεις σε ταξίδια ή υπογραφές συμβολαίων.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα νιώσετε μια κάποια ανασφάλεια που θα την προκαλέσει η περίεργη συμπεριφορά φίλων σας, ειδικά αν στηρίζεστε πάνω τους για να κάνετε ένα όνειρό σας πραγματικότητα. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τη διαχείριση των οικονομικών σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα χρειαστεί να είστε αρκετά προσεκτικοί σε ό,τι αφορά τις επαγγελματικές σας συνεργασίες καθώς μπορεί καλή τη πίστει να θεωρήσετε ότι οτιδήποτε σας λένε αντιπροσωπεύει την αλήθεια. Θα πρέπει να φιλτράρετε τα εισερχόμενα μηνύματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ορισμένοι από εσάς θα βιώσετε εντάσεις καθώς κάποιοι συνεργάτες σας λειτουργούν σαν τροχοπέδη στην επαγγελματική σας εξέλιξη ενώ, ορισμένοι άλλοι, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για να μην κάνετε λάθη που μπορεί να σας στοιχίσουν.

ΛΕΩΝ

Η όψη αυτή σας ζητά να προσέξετε την τάση σας να πιστεύετε τις κολακείες και να εμπιστεύεστε τους κόλακες. Σε ό,τι αφορά τον έρωτα, μην εξιδανικεύετε ανθρώπους που ξέρουν να λένε όμορφα λόγια και έχουν μάθει να σας «πατούν τα κουμπιά».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλό θα ήταν να αναβάλλετε για αργότερα την όποια σοβαρή συζήτηση που μπορεί να αφορά, είτε μια καινούργια επαγγελματική συμφωνία, είτε ένα σημαντικό οικογενειακό θέμα, γιατί τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν όπως θα θέλατε.

Ολυμπία1

Ολυμπία2

ΖΥΓΟΣ

Σε ό,τι αφορά την επαγγελματική σας ζωή, καλό θα ήταν να μην ασχοληθείτε με κουτσομπολιά και διάδοση πληροφοριών, για των οποίων την πηγή δεν μπορείτε να είστε σίγουροι γιατί στο τέλος εσείς θα είστε αυτοί που θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας προκαλέσει συναισθηματικό μπέρδεμα καθώς άλλα θα θέλετε να κάνετε και άλλα θα πρέπει να γίνουν. Ορισμένοι θα βιώσετε τα επακόλουθα της συνειδητοποίησης μιας συναισθηματικής χειραγώγησης που έχετε υποστεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την όψη αυτή θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ό,τι αφορά τις σχέσεις με τους οικείους σας γιατί εύκολα μπορεί να παρερμηνευτούν τα όποια λεγόμενά σας και να υπάρξουν παρεξηγήσεις που θα σας «χαλάσουν» συναισθηματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη αυτή θα σας θυμίσει ένα παλιό παιδικό παιχνίδι, το «χαλασμένο τηλέφωνο», και, φυσικά, το πως μπορεί να διαστρεβλωθεί η πραγματικότητα. Για το λόγο αυτό, μην πιστεύετε ό,τι ακούτε αλλά διασταυρώστε πρώτα τις πληροφορίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ορισμένοι από εσάς, που στήριξαν τις ελπίδες τους στις υποσχέσεις που τους έδωσαν φίλοι, θα απογοητευτούν ή, στην καλύτερη, θα μάθουν από τα λάθη τους. Γενικά, μην ωραιοποιείτε τις καταστάσεις και δείτε τις στις αληθινές τους διαστάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Η όψη αυτή σας καλεί να είστε προσεκτικοί σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας καθώς εύκολα μπορεί να γίνουν λάθη που θα χαλάσουν την εικόνα σας. Γενικά, καλό είναι να αποφύγετε να ασχοληθείτε με οικονομικές και επαγγελματικές συμφωνίες.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-11-2022 05:32:36